初一英语竞赛试题 初一英语竞赛试题
一. 。(共 单项填空 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。(共 、 、 、 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。(
30 小题;每小题 1 分,满分 30 分) 小题;
  1.This is interesting book, I like it very much. A. a B. an C. the D.不填

  2. there a man in the shop? A. is B. Are C. Is D. are

  3.--I like that pair of shoes . Can I try them? --Of course .Here you are . A. in B. at C. with D. on

  4.--Does your father like running? --Yes , he does .He usually on Sunday morning. A. is running --Oh , it’s mine. A. Which B. Whose C. What D. Who B. running C. runs D. run

  5.--book is this , Eddie?

  6.Children in the USA like to play the game “trick or treat ” at . A. the Mid-Autumn Festival B. Christmas C. Easter D. Halloween

  7.Sandy knows isn’t ,but she just likes it very much. A. Coke; healthy B. fast food; health C. fruit; healthy D. milk; health

  8.--Mum ,what you now? --Fish and vegetable. A. do; cook B. are ; cook C. do ; cooking D. are ;cooking

  9.Simon usually gets up 6:30winter. A. in ;in --It’s fun! A. Why B. When C. What D. Where ()
  11、??What’s this in English? ?? a pen. A、This is B、 That’s C、 It’s D、 Its ()
  12、Rose has a happy(幸福)family. father and mother young. A、 She,is B、 Her,are C、 Her,isn’t D、My,am ()
  13、This is old picture. old picture is on wall. A、a, An, a B、 an, An, a, C、an ,The ,the D、 an, the ,the ()
  14、??What colour it ?? orange. B. in ; on C. at ; in D. at ; on

  10.-- are you dancing?
A、is, They’re B、 are, They’re C、 is ,It’s D、is ,I’m ()
  15、There three desks and a computer in the room. A、are B、 is C、 has D、 have. ()
  16、 These are apples. are in the bag. A、her ,You B、 mine ,Your C、 our ,Hers D、his ,My ()
  17、Look! The man the black car is my son’s teacher. A、to B、 in C、of D、for ()
  18、 Can you __ the shirt ,please? ?Yes. A、to wash B、 washes C、 wash D、 are wash ()
  19、? not here today? ?Bill is not here. A、Who’s B、Whose C、 Who are D、 What’s ()
  20、?Do you have an e-mail address ??Yes,. A、I am B、 I can C、 I have D、 I do ()
  21、Let me your new watch. A、look B、look at C、 have a look D、 to look ()
  22、his shoes under the bed on the floor? A、Are B、 Is C、 Has D、 She’s ()
  23、The blue sweaters in the box are nice .But I like on the shelf(架子). A、 the yellow ones B、 red one C、 a one D、 green ones ()
  24、 What’s the time?它的同义句. A、What day is it today? B、 What time is it ? C、 Where’s the clock? D、What’s that? ()
  25、There is a red hat on the table .Please. A、put on it B、 put them on C、 put on mine D、 put it on ()
  26、?Hello! May I speak to Mr. Smith, please? ?Sorry, he’s not in.Who's , Please? ?is Jack. A、 this , this B、 that That C、 that ,This D、 this that ()
  27、?Are these jeeps? ?NO,. A、 Chineses ,they aren’t B、 American, they are C、 Japan ,they aren’t D、English ,they aren’t ()
  28、?,Tom ,Where’s my doll? ?Oh, sorry ,I don’t know . I think behind the door. A、Excuse me , it ’s B、 Here you are ,she’s C、 I’m sorry ,its D、 How are you ,he’s ()
  29、This is the twins’ bedroom. We can see beds . A、May’ s and Joy’s B、 May’ s and Joy
C、May and Joy D、 May and Joy’s ()
  30、Can you count one a hundred? A、from, to B、 for ,to C、 like ,in D、 at ,on 二. 改写句子( 句型转换 按括号内的要求 改写句子(共 5 句;每句 2 分,满分 10 分)

  1.I like swimming .( 改为一般疑问句)
  2.Millie is happy.(改为否定句)
  3.Sandy is dancing.(改为一般疑问句)
  4.I usually go to school by bus .(对划线部分提问)
  5.luch , sometimes , I ,noodles , for , have (连词成陈述句) 三.情景对话 根据下面对话内容,在下列选项(A、B、C、D 和 E)中选出可以填入空格 情景对话 根据下面对话内容,在下列选项( 、 、 、 ) 内的最佳选项。(共 个空格, 内的最佳选项。(共 5 个空格,每个空格 2 分,满分 10 分) 。( Sam: Hi, Peter, How are you? Peter:1 What about you ,Sam? Sam: I’m OK, I hear your English teacher is a very interesting man. Peter: Yes , 2 Sam:3 Peter: Yes ,we all love him . He is go good .We have a lot of fun with him . Sam:4 Peter: He is from Canada. Sam: I see .Oh , I must go .There is a football match this afternoon and I will play in it . Peter:5 Bye. Sam: See you tomorrow, bye. A.I think you all like him. C. his class is just wonderful! E. I’m fine. 四.完成句子 根据中文内容在空格内填入适当的词使句子意思完整, 根据中文内容在空格内填入适当的词使句子意思完整,每个空格只填一个 B. Good luck! D. Where is he from?
词。(共 10 个空格;每个空格 1 分,满分 10 分) 。(共 个空格;
  1. 我的朋友丹尼尔很喜欢打排球。 My friend Dainiel playing very much.
  2. 西蒙很少在学校里做运动。 Simon seldom his at school.

  3. 这件衬衫多少钱? the of this shirt ?
  4. 我妈妈最喜欢的是牛奶和沙拉。 My mother’s favourite food is and .
  5. --那里发生了什么事?--有一个男孩正在玩电脑游戏。 --What happening over there? --A boy is computer games. 五. 阅读理解( 小题; 阅读理解(共 10 小题;每小题 2 分,满分 20 分) A)阅读理解 按要求完成下列各题 ) Kate and Philippe both want to have pen friends. Here is some information about them. Name Birth Place Hobby(爱好) Favourite Film Star Favourite Food E-mail Address(地址) Kate Smith New York Playing Tennis and Reading Keanu Reeves Vegetables and Fish Katesmith@hotmail.com Philippe Aubry Paris Playing Football and Drawing Sophie Marceau Beef and Cheese Philippeaubry@hotmail.com
小题的正误, 请根据表格内容判断下列第
  1、第 2 和第 3 小题的正误,正确的请在题前的括号内填下 T, 、 , 错误的填 F
  1.(
  2.(
  3.( )Kate and Philippe both like sports. )Kate comes from Canada. )Philippe likes to see Keanu Reeves’ film very much.
请根据表格内容回答第 4 和第 5 小题
  4.What food Kate like best?
  5.If you want to get some help in learning English , who will you write an e-mail to? B)阅读短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项 )阅读短文,从每题所给的四个选项( 、 、 给的四个选项 ) When you are reading something in English , you may often come across a new word .What’s the best way to know it ? You need an English-Chinese dictionary (字典).It will tell you a lot about the word , for example (例如) , how to read this word ,what it means in Chinese and how to use this word. But there are so many English words in the dictionary and how can you know where the word is ?There is a way to look for it . In the dictionary you can first see the words beginning with the letter A, then B,C,D,E…That means, if there are two words ,”desk” and “hour’ ,”desk ” will be before “hour ’;”story ” before” Sunday ”, “tomato” before “ tomorrow” etc.
The English-Chinese dictionary will be your good friend . I hope you will often use it in your English learning.
  6. When you don’t know a word , the best way is . A. to ask your father A. 遇到 B. to think C. 越过 C. to ask your friends D. to use a dictionary

  7. What does “come across” mean in Chinese in the passage(短文) ?It means. B.撞倒 D.过来

  8. Here are four words, “face ”, “autumn”, “film” an “April”. Their right order (次序) in the English-Chinese dictionary is . A. April , autumn , face , film C. face , film , April , autumn B. film , face , April , autumn D. April , face , film, autumn

  9. The English-Chinese dictionary is good for . A. the students in Paris in learning English B. the students in the USA in learning English C. Chinese students in learning English D. the students in Canada in learning English
  10. This passage is about . A. how to read a Chinese story C. how to use an English-Chinese dictionary 六. 书面表达( 书面表达(共 1 题,满分 20 分) B. how to do homework D. how to write a book
假如你叫王莉, 你想要参加“光明牛奶形象小姐” 假如你叫王莉,13 岁。你想要参加“光明牛奶形象小姐”(the image representative of Guang Ming Mike )的选拔活动,请用英语写一篇介绍自己相关情况的书面材料。 的选拔活动,请用英语写一篇介绍自己相关情况的书面材料。 内容要点如下: .喜欢打篮球; 内容要点如下:
  1.喜欢打篮球;
  2.喜欢健康食品(如:水果、蔬菜、鱼和牛奶); .喜欢健康食品( 水果、蔬菜、鱼和牛奶);
  3.作息习惯(通常早上
  6:30 起床、晚上
  9:00 睡觉)。 .作息习惯( : 起床、 : 睡觉)。 注意: . 字左右,书面材料的开头和结尾已为你写好,不计入总词数。 注意:
  1.字数 40 字左右,书面材料的开头和结尾已为你写好,不计入总词数。 My name is Wang Li and I’m 13 years old.


So I am very healthy and I’d like to be the image representative of Guang Ming Milk.
参考答案
一、二略 三、
  1.B
  2.C
  3.D
  4.C
  5.B
  6.D
  7.A
  8.D
  9.C
  10.A
四、
  1.Do you like swimming?
  2. Millie is not happy .
  3. Is Sandy dancing ?
  4. How do you usually go to school ?
  5. I sometimes have noodles for lunch . 五、
  1.E
  2.C
  3.A
  4.D
  5.B 六、
  1. enjoys/likes , volleyball
  2.does , homework
  3. much ,cost
  4. milk ,juice
  5. is ,crying 七、
  1.T
  6.D
  2.F
  7.A
  3.F
  8.A
  4.Vegetables and fish
  9.C
  10.C
  5.Kate Smith
八 、One possible version : My mane is Wang Li and I’m 13 years old .My favourite sport is basketball . Every day I do sports for about two hours .I like healthy food . I like to have fruit , vegetables , fish , and milk . I usually get up at 6:30a .m . and go to bed at 9:00p.m .So I am very healthy and I ’d like to be the image representative of Guang Ming Milk .
 

相关内容

初一英语竞赛试题

   初一英语竞赛试题 Listening part 选出你能听到的单词或词组( Ⅰ.选出你能听到的单词或词组(5 分) ( ( ( ( ( ) ) ) ) ) 1. 2. 3. 4. 5. A. A. A. A. A. Great B. grey C. green white B. why C. Kite what B. which C. want brown B. blue C. yellow in the red coat. B. on the red boat. C. on the red ...

初三年级英语竞赛试题

   考试吧(Exam8.com)-第一个极力推崇人性化服务的专业考试培训网站! -第一个极力推崇人性化服务的专业考试培训网站! 考试吧 提供历年试题,模拟试题,模拟盘,教程,专业课试题下载,考试培训等。每日更新!!! 初三年级英语竞赛试题 试题卷 一、听力测试(共 30 小题,计 25 分) (A)听对话,回答问题。本题共有五个小题,在每个小题内你将听到一个小对活, 然后你会听到一个问题,我们把对话和问题都念两遍。请你从试卷上的 A、B、C、 D 四个选项中,找出能回答这个问题的答案,并在答题卷 ...

全国大学生英语竞赛试题2

   英语实用文模板 英语实用文模板 实用文 1:投诉信 Dear, I am . (自我介绍) I feel bad to trouble you but I am afraid that I have to make a complaint about. The reason for my dissatisfaction is (总体介绍). In the first place,(抱怨的第一个方面). In addition, (抱怨的第二个方面). Under these circumst ...

08年大学生英语竞赛试题答案

   中华英语学习网 www.100yingyu.com 官方总站:圣才学习网 www.100xuexi.com 2008 National English Contest for College Students(Level B - Sample)参考答案 听力录音原文 Part I Listening Comprehension Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the ...

2007年全国大学生英语竞赛初赛试题(B类)参考答案

   《英语辅导报》 大学教师版 提供全球鲜活英语教育资讯 推动中国大学英语教学与测试改革 社长兼总编: 包天仁 外籍编审: Mary Anderson 出版: 天仁集团英语辅导报社 编辑: 英语辅导报社大学编辑部 排版: 英语辅导报社激光照排中心 发行: 天仁文教发行公司 责任编辑: 刘立军 美术编辑: 赵 群 电脑排版: 何雁鸿 编辑部地址: 执 行 总 编: 刘大伟 2007 年全国大学生英语竞赛 B 级样题 专科学生参加) (适用于英语专业本, 2007 National English ...

英语竞赛试卷

   英语辅导报社网站题库中心 听力部分(共四大题,计 40 分) 听力部分 I.听辨单词(Words)(共 10 小题,计 10 分) www.ecp.com.cn A) 听音,选出你所听到的单词所代表的图片。每个单词只读一遍。 B)听音,选出你所听到单词。每个单词读两遍。 6. A. large B. more C. big D. small 7. A. short B. long C. high D. good 8. A. bad B. tall C. thin D. fat 9. A. b ...

初二英语竞赛试题

   2006 年初二英语竞赛试题 答案全部写在答题卡上 语音: 一. 语音 找出下列每组词中画线部分发音与众不同的选项 (10×0.5’) × 1. A. bank 2. A. word 3. A. worked 4. A. list 5. A. scientist 6. A. early 7. A. idea 8. A. delicious 9. A. forest 10. A. festival B. Mary B. work B. visited B. listen B. discuss ...

初中英语竞赛试题

   初中英语竞赛试题 模拟试题(一) 听力部分(共四大题,计30分) 1. 听辨单词(Words)(共5小题,计5分) 根据你听到的句子或对话,选出你听到的单词或词组。每个句子或对话只读一遍。 1.A.heart B.card C.start D.last 2.A.course B.horse C.house D.juice 3.A.seat B.theater C.seafood D.secret 4.A.fall down B.write down C.look around D.look d ...

高中英语竞赛试题

   高中英语竞赛试题 第一卷(三部分, 第一卷(三部分,共 115 分) 第一部分:听力(共两节, 第一部分:听力(共两节,满分 20 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 听下面 5 段对话.每段对话后有一个小题,从题中所给的 A,B,C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置.听完每段对话后,你有 10 秒钟的时间来回答有关小题和 阅读下一小题.每段对话只读一遍. 1. What caused the fire? A. A careless smoker. B. ...

五年级英语竞赛试题

   小学五年级英语竞赛试题 五年级 笔试部分(共六大题,计 60 分) 笔试部分 I. 单词和短语 (Words and phrases) (共 10 小题,计 10 分) A)根据图片写单词,首字母已给出.(答案写在答题纸上) B)看图,选出每个图片所表示的短语.(答案涂在答题纸上) A. sweep the floor B. water the flowers C. look after a baby D. play Chinese chess E. listen to music 句子(S ...

热门内容

九年级英语模拟试题

   九年级英语模拟试题 听力部分( 听力部分(20 分) 小题, 一、情景反应(共 5 小题,每小题 1 分) 情景反应( 注意:你将听到一段特定的情景介绍,接着听到一句问话,请选出最佳答案 1、A. How long would it take me to the nearest hotel by bus? B. Which bus can I take to the nearest hotel? C. Tell me how to get to the nearest hotel. D. E ...

新视野大学英语读写教程第三册翻译答案

   1-1 My thanks go to those who still stuck by me when I fell upon dark days. 1-2 Now that he has published a popular novel which earns him a large amount of money, he is able to buy a new house and a car. 1-3 The police said that their suspicions we ...

中考英语九年级英语上册期中复习课件unit1

   Unit 1 How do you study for a test? Ways of leaning English by working with friends by making flashcards by reading the textbook by making vocabulary list by listening to tapes by asking the teacher for help by watching English TV by getting an Eng ...

中考英语复习策略与备考建议

   2008年 2008年中考英语复习策略与备考建 议 合肥市瑶海区教育局教研室 2008年 10日 2008年4月10日 傅京 一、2008年中考英语复习策略(一) 中考英语复习策略( 中考英语复习策略 三轮复习法: 第一轮: 基础复习 第二轮: 专项复习 第三轮: 模拟训练 一、2008年中考英语复习策略(一) 中考英语复习策略( 中考英语复习策略 第一轮:基础知识复习 第一轮 基础知识复习 复习方式:采用课内课外结合,讲解和提问结合, 复习方式:采用课内课外结合,讲解和提问结合, 辅以听、 ...

从大一到大四 细细规划大学英语学习

   从大一到大四 细细规划大学英语学习 据说人有三次投胎的机会,一是出生的家庭, 二是读大学,三是工作后的头四年,女孩子再加一次嫁人,可见大学是一次重新选择的机会。 说三个人要被关进监狱:法国人,美国人和犹太人,他们可以带一样东西,法国人要了一位漂亮的女郎,美国人要了一盒雪茄,犹太人要了一部电话,出来时法国人带着女郎和一个孩子,美国人喊着要打火机,犹太人通话电话建立了一个商业王国。可见一个人当前的境况并不是现在决定的,而是三年前的你决定的。就好比一个人听了讲座,很激动,发誓要学好英语,这只能说 ...