[试题] 一,找出划线部分读音不合群的单词. ( )
  1.A.from B.job C.come D.long ( )
  2.A.work B.short C.fork D.morning ( )
  3.A.but B.bus C.blue D.just ( )
  4.A.letter B.worker C.her D.teacher ( )
  5.A.thank B.bag C.watch D.stand ( )
  6.A.minute B.sister C.cinema D.night ( )
  7.A.brown B.window C.know D.yellow ( )
  8.A.here B.there C.where D.their 二,单词接龙,仿照例子写出单词并译成中文. 例:goo da yello winter 好 天 黄色 冬天 lntkyg
srrdnt
三,写出下列单词的反义词.
  1.black
  2.go
  3.hot
  4.long
  5.no
  6.up
  7.winter
  8.young 四,给下列单词归类. jacket,bag,bike,brother,girl,eraser,bus,pencil,lady,father,white, T-shirt,worker,nurse,black,friend,socks,red,apple,trousers,cake, orange,car 1,食品: 2,学习用品: 3,服装: 4,颜色: 5,人物: 6,交通工具: 五,根据首字母提示写出符合句子要求的单词.
  1.I can spell the w "white"and "blackboard".
  2.T is not your bag.That bag is yours(你的).
  3.--W is Mr Zhou? --An office worker.
  4.Time for class(上课了).Let's go to the c .
  5.An orange is n red.It's orange.

  6.We have f all over the world(遍天下).
  7.I k that boy.He's from England.
  8.Are the students r now? No,Some of them(有些人) are still(还) in the bedroom.
  9.--Is the chair new? --W chair? --The chair between the beds.
  10.Lesson Ten is o page
  51. 六,在 B 栏中找出与 A 栏意思一致的选项,并将字母编号填入题前括号内. AB ( )1,中华人民共和国 a.CCTV ( )2,香港 b.VIP ( )3,中央电视台 c.VOA ( )4, (磁带,录像带)快进 d.BBC ( )5,短波 e.PLA ( )6,大人物 f.HK ( )7,美国之音 g.USA ( )8,英国广播公司 h.VS ( )9, (比赛)……对…… i.SW ( )10,中国人民解放军 j.UK ( )11,英国 k.FF ( )12,美国 l.PRC 七,选择正确答案填空. ( )
  1.A:Dad,this is Mr White. B: ? A.How do you do B.How are you C.What's your name D.Are you new here ( )
  2.A:Is this a knife? B: . A.Yes,it's B.No,it's not C.Yes,it is D.B and C ( )
  3.A:Who can read Lesson Nine? B: . A.Yes,I can B.Yes,I am C.I can D.Me too ( )
  4.--Nice to see you. -- . A.Thank you B.That's so nice of you C.Yes,I am D.Nice to see you ( )
  5.A:Excuse me,teacher. B: ? A.What B.Why C.June D.Junes
( )
  6.Whose bed is it?Is it? A.June's B.June' C.June D.Junes ( )
  7.Who is girl beside you? A.a B.an C.the D./ ( )
  8.A:Are you sure? B: . A.Maybe B.Yes C.No D.B and C ( )
  9.Can I the window?It's cold here. A.open B.close C.look at D.see ( )
  10.--How's your mum? --She's . A.at home B.in bed C.OK D.sorry ( )
  11.The cinema is near here.Let's walk there. A.to B.from C.over D./ ( )
  12.Can you the words on the wall? A.look at B.see C.tell D.watch ( )
  13.It's very late in the evening.Please the TV. A.turn on B.open C.turn off D.close ( )
  14.--Whose trousers- ? -- April's. A.is it,It's B.are these,They're C.is this,This's D.are they,Are they ( )
  15.The present his father is beautiful. A.for B.from C.to D.A and B ( )
  16.Excuse me. your name Sandy? A.Are B.Is C.What's D.Tell ( )
  17.Jim is ten,I'm ten,too.We're the same . A.young B.old C.age D.short ( )
  18.A:Where's your friend John? B:He's Canada(加拿大). A.from B.in C.live in D.to ( )
  19.They're in the zoo, ? A.yes B.why C.no D.right ( )
  20.A: B:All right. A.Thank you. B.Let's go now. C.I'm late D.Are you sure? [答案] 一,
  1.C
  2.A
  3.C
  4.C
  5.C
  6.D
  7.A
  8.A 二,略
三,
  1.White
  2.come
  3.cold
  4.short
  5.Yes
  6.down
  7.summer
  8.old 四,
  1.apple,cake,orange
  2.bag,eraser,pencil
  3.jacket,T-shirt,socks, frousers
  4.White,black,red
  5.brother,girl,lady,father,worker, nurse,friend
  6.bike,bus,car 五,
  1.words
  2.This
  3.What
  4.classroom
  5.not
  6.friends
  7.know
  8.ready
  9.which
  10.on 六, ifakibcdhejg 七,
  1.A
  2.D
  3.C
  4.D
  5.D
  6.A
  7.C
  8.D
  9.B
  10.C
  11.D
  12.B
  13.C
  14.B
  15.D
  16.B
  17.C
  18.B
  19.D
  20.B
 

相关内容

初一英语平时练习试题(五)

   初一英语 一,从每组单词中找出一个其划线部分与其它各词相应部分发音不同的词. ( )1.a.brother b.some c.hot d.mother ( )2.a.many b.table c.cake d.place ( )3.a.evening b.eleven c.English d.beside ( )4.a.chair b.where c.there d.near ( )5.a.sweater b.read c.please d.teacher 二,翻译下例词组或短语. 1,请坐 ...

初一英语平时练习试题(二)

   [试题] 八,根据要求改写下列句子. 1.Is Sam at school today?(改为陈述句的肯定形式) 2.Those are old jackets.(改为单数句) 3.The man is Tom's father.(改为一般疑问句) 4.Mr Smith is over there.(就地点提问) 5.This is an office building.(改为复数句) 6.April is in class 5.(就所在班级提问) 7.Mr Black is our Eng ...

初一英语平时练习试题(六)

   初一英语 一,句型转换 改一般疑问句 1,There are some boys on the playground. 改否定句 2,Watch TV in the evening. 3,I can speak English,too. 改复数 4,The tomato on the table is red. 划线部分提问 5,There is some chalk in the box. 6,There are five bags of coffee in the room. 7,The ...

初一英语句型转换练习20

   初一英语句型转换练习 20 1.I know the answer.(一般疑问句) know the answer? 2.We can see some birds.(一般疑问句) see birds? 3.There is a computer in my house.(一般疑问句) a computer in house? 4.There are some flowers on the teachers'desk.(一般疑问句) flowers on the teachers' ...

高三英语阶段测试练习试题

   高三英语阶段测试练习 I. 听力 第一节 听下面五段对话。每段对话仅读一遍 1. When will the man’s plane leave? A. 5:00 B. 5:15 C. 5:30 2. How much did the man spend for his lunch? A. $7.5 B. $6.5 C. $6 3. What’s the woman’s opinion? A. She doesn’t agree B. She doesn’t C. She agrees 4. ...

英语同步练习题考试题试卷教案高一英语上册第一次测试题

   高一英语上册第一次测试题 高一英语上册第一次测试题 英语上册第一次 2008.10 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题,每小题 1. 5 分,满分 7. 5 分) 请听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个 选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒 钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1. Where does this conversation take place? A. ...

初一英语

   试卷总分:140 分 (听力部分)20% 一、听力(20%) 测试时间:100 分钟 范围:牛津英语 7Aunit1-7Aunit2) A. 根据录音选择正确的应答句。(5%) ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( )1. A. It’s right. B. I’m sorry to hear that. C. That’s all right. )2. A. Yes, there are. B. Yes, there is. C. No, there is. )3. A. Thank y ...

初一英语

   初一英语 郭斐雨 " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " . 特殊疑问句 What’s your name? I’m Lie King. My name is Lie King.What’s your number? -I’m Number One. What class are you in? I’m in Class Two What grade are you in? I’m in Grade One What row are you ...

初一英语

   初一英语 读单词,把单词变成现在分词的形式 buying lying standing reading buy lie stand read talking walking singing dancing talk walk sing dance have take write shop having taking writing shopping eating driving calling enjoying eat drive call enjoy telling swimming wa ...

初一英语语法

   初一英语语法??名词语法练习题 初一英语语法??名词语法练习题 ?? 专有名词与普通名词 名词按其意义可分为专有名词(proper noun)和普通名词(common noun). 普通名词又可分为类名词,集体名词,物质名词和抽象名词. 1. 专有名词:是个别人,地以及专门机构或团体的名称. 如:New York 纽约 Clinton 克林顿 2. 类名词:是一类人或物的个体的名称. 如:piano 钢琴,doctor 医生,ship 舰船 3. 集体名词:是一些人或物的总称,作主语时可用复 ...

热门内容

新概念英语第三册课文

   新概念英语第三册课文 top Lesson1 A puma at large Pumas are large, cat-like animals which are found in America. When reports came into London Zoo that a wild puma had been spotted forty-five miles south of London, they were not taken seriously. However, as th ...

专为中国人写的超右脑英语学习法

   轻松掌握英语,自由创造人生?了解更多,敬请点击此处 专为中国人写的超 右脑英语学习 法 右脑英语学习法 作 者 : 日 ) 七田 真 著 ( 袁静 译 本书 来 源 于 网 络 , 版 权 属 于 作 者 如若 喜 欢 , 请 购 买 正 版 -1更多资料下载请点击 轻松掌握英语,自由创造人生?了解更多,敬请点击此处 内容简 介 为什 么 我 们 学 了 十 几 年 英 语 ,还 是 听 不 懂 、不 会 说 、 不 介: 能写 ? 为 什 么 那 些 过 了 英 语 6 级、 托福 拿 了 ...

外贸英语

   外贸英语 stocks 存货,库存量 cash sale 现 货 purchase 购 买 , 进 货 bulk sale 整批销售,趸售 distribution channels 销售渠道 wholesale 批发 retail trade 零售业 hire-purchase 分期付 款购买 fluctuate in line with market conditions 随行 就市 unfair competition 不合理竞争 dumping 商品倾销 dumping profit ...

历年高考英语词汇必备表

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 A a (an) art. 一(个、件……) ability n. 能力;才能 able a. 能够;有能力的 about ad. 大约;到处;四处 prep. 关 于;在各处;四处 above prep. 在……上面 a. 上面的 ad. 在……之上 abroad ad. 到(在)国外 absence n. 不在,缺席 absent a. 缺席, 不在 accent n. 口音,音调 ...

英语四级作文真题

   第十一周作业: 第十一周作业:写作 作业 1)文体要求:论说文 2)题目要求:Studying Abroad 3)字数要求:120 词以上 4)提纲(议论文和说明文需给提纲) : 1)目前很多中国学生出国留学, 2)出国留学的好处, 3)我的看法。 5)建议句型: 1-1. ……is enjoying a striking popularity…… 1-2. Importance should be attached to…… 2-1. There are a great many adva ...