www.bengbuedu.com 快乐学习尽在新干线网校
七年级英语上期中测试题 期中测试题 期中测试
I. 词汇训练营。 词汇训练营。 (10 ( 分) A) 给下列句子选择合适的图片并用其正确的英语表达完成句子。
A
B
C
D
E

  1. Linda has . One is black, the other is red.
  2. There are(有) in my pencil case.
  3. Tom has . He often plays it in the afternoon. every day.
  4. Anna likes fruit very much. She eats
  5. ?Do you have ? ?Yes. Look! My books are all(全部) in it. B) 从方框中选择词组或表达,并用其正确形式完成句子。 lots of, thanks for, family name, call… at, school ID card
  6. ?Where is my ? ?It’s on the desk. ping-pong balls.
  7. I like playing ping-pong, and I have
  8. ?What’s her ? ?Miller.
  9. ?Do you know the phone number of Li Hong? ?Yes. You can Li Hong 253-85
  97.
  10. your books. I like them very much(非常). 选择填空。 (15 Ⅱ. 选择填空。 ( 分) my teacher(老师), Mr Wang.
  1. Mum, A. she is B. this is C. here is
  2. ?Are you Mr Li? ?. A. Yes, I am B. No, you’re not C. Yes, you are
  3. ?Is this basketball? ?No. It's basketball. A. you;my B. my;you C. your;his
  4. ?What are those? ? are their books. A. That B. They’re C. They
  5. Please these things to your brother. He is at school A. bring B. look C. take
www.bengbuedu.com 快乐学习尽在新干线网校

  6. ? are my keys? ?They are on the sofa. A. What B. Where C. Why
  7. ?Do you like English? ?Yes, it's . A. boring B. interesting C. difficult
  8. ?What’s this in English, Miss Zhang? ?It’s eraser. A. an B. the C. a
  9. ?Do you have a tennis racket? ?. But I have a baseball bat. A. Yes, I do B. No, I don’t C. Yes, you do
  10. ?What do you have breakfast? ?I eat eggs and hamburgers. A. in B. for C. on
  11. ? Where is your ruler? ? in the pencil case. A. They are B. It’s C. This is
  12. ? Is that man(男人) his uncle? ?. A. Yes, he is B. Yes, it is C. No, she isn’t
  13. ? are your pens? ? black. A. What; It’s B. What color; They’re C. Where; Them
  14. He can sing(唱) lots of songs(歌曲) English. A. in B. with C. on
  15. Gina likes tomatoes for lunch and for dessert. A. broccoli B. hamburgers C. ice cream 完成下面的句子。( 。(15 Ⅲ. 完成下面的句子。( 分) A) 将下面的单词重新排序,使其成为完整的句子(注意句尾标点)。
  1. color, your, what, is, pen ?
  2. an, he, card, ID, need, does ?
  3. is, family, on, my, the, dresser, photo .
  4. like, you, food, do, what
www.bengbuedu.com 快乐学习尽在新干线网校
?
  5. does, pears, she, have, not . B) 按要求完成句子,每空一词。
  6. These are pencils. (改为单数句) .
  7. He plays sports every day. (改为一般疑问句) sports every day?
  8. The card is in the drawer. The book is in the drawer. (合并为一个句子) The card the book in the drawer.
  9. Are they your father and mother? (改为同义句) Are they your ?
  10. She has a white tennis racket. (对划线部分提问) she ? C) 将下面的汉语句子译为英语,每空一词。
  11. 请拨 685-6026 找玛莉。 Please Mary 685-60
  26.
  12. 我爸爸有三个哥哥和一个姐姐。 My father brothers and one .
  13. ?我的钥匙在哪儿? ?对不起,我不知道。 ? my keys? ?Sorry, I .
  14. 咱们打篮球吧! us .
  15. “手表”这个单词怎么拼写? do you the word “watch”? IV. 下面是 Tim 和 Mary 的对话,请从方框中选择恰当的句子补全对话。 的对话,请从方框中选择恰当的句子补全对话。 (10 ( 分) M: Hello, Tim. How are you? T: 1 What about you, Mary? M: I’m OK, thanks. Do you like some tea? T: 2 Do you have any orange juice(果汁)? M: Of course. 3
www.bengbuedu.com 快乐学习尽在新干线网校
T: Thanks very much. Is this the photo of your family? M: 4 T: And is the boy with a basketball your brother? M: 5 A. Let me get you some orange juice. B. I’m fine, thank you. C. Yes, he likes basketball very much. D. No, thanks. E. Yes, it is. V. Match the following sentences. 从 B 栏中找出与 A 栏各句相匹配的答语。 栏各句相匹配的答语。 (10 分) A B ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( )
  1. How are you? )
  2. Good morning! )
  3. Do you have a ball? )
  4. What’s your name? )
  5. What color are the pens? )
  6. Nice to meet you! )
  7. Is this a green pen? )
  8. What’s this in English? )
  9. Where’s my baseball? )
  10. Does your mother watch TV? A. No, she doesn’t. B. Fine, thanks. C. It’s an alarm clock. D. Amy. E. Nice to meet you, too! F. Good morning! G. Yes, I do. H. Yes, it is. I. They’re green. J. It’s on the sofa.
VI.阅读短文,从括号从选择正确的单词填空,使短文通顺连贯。 .阅读短文,从括号从选择正确的单词填空,使短文通顺连贯。 (10 分) ( This is the room of Li Lei. It’s a 1 (nice/well) room.You can see a bed,two 2 (tables/table), a chair and a soccer ball on the floor. What can you see 3 (on/in) the wall? You can see some 4 (picture/pictures). Where's 5 (a/the) light( 灯 )? It’s on 6 (a/the/an) table. Some books are on this table 7 (to/too). Where 8 (are/is) his pencil case and pens? They are on the other(另一个) table. You can see a clock 9 (under/on) it. Under the chair is 10 (his/her) soccer ball.
www.bengbuedu.com 快乐学习尽在新干线网校
VII. 阅读理解。 阅读理解。 (20 ( 分) A) 阅读下列短文,根据短文内容判断句子的正误(T/F) 。 My uncle likes sports very much. He loves soccer ball, basketball, baseball, tennis and more. He plays baseball and basketball very well. He likes to watch the sports games on TV. He plays sports every day. He has a small(小的) sports collection. He has 3 tennis rackets, 2 baseballs, 3 basketballs and a soccer ball. ( )
  1. My uncle doesn’t like sports, but he has a sports collection. ( )
  2. He plays baseball and basketball very well. ( )
  3. He likes to watch the sports collection on TV. ( )
  4. He watches TV and plays sports every day. ( )
  5. His collection is small: 3 tennis rackets, 2 baseballs, 3 basketballs and a soccer ball. B) 阅读下列电子邮件,然后选择正确答案。 Dear Peter, My name is Frank. I am from(来自) America. Here is a picture of my class(班). We are in Class One, Grade Seven. You can see my friends in the picture. Jimmy likes to play basketball. He likes to eat apples and French fries. Helen likes math. Her favourite food is hamburgers. Sandra doesn’t like math. But she can speak French(法语). She likes ping-pong. Sally is a black(黑人的) girl. She likes to swim(游泳). She likes to eat ice cream. I like math too. Can you find(寻找) me? I like to eat bananas. Maria likes computer very much. She plays computer games very well. Nick is fun. He can play football. He likes strawberries best. Can you send(发送) me a picture of your class? Yours, Frank friends.
  1. Frank has A. seven B. six C. five
  2. like sports. A. Jimmy, Sandra and Sally B. Maria, Nick and Jimmy C. Sally, Nick, Jimmy and Sandra
  3. and like math. A. Helen; Frank B. Sandra; Peter C. Helen; Sandra
  4. and like fruit. A. Nick, Maria; Jimmy B. Nick, Frank; Peter C. Jimmy, Nick; Frank
  5. is the e-friend of Frank.
www.bengbuedu.com 快乐学习尽在新干线网校
A. Sally
B. Sandra
C. Peter
VIII. 书面表达。( 分) 书面表达。( 。(10 假如你叫刘军,今天是开学的第一天,请根据表格中所提供的信息,向班 上的同学介绍一下你自己。 词数:50 词左右。 姓名: 刘军 电话:5340261 家庭成员:祖父母、父母、叔婶、堂弟和 自己 爱好:排球、网球 收藏品:6 个网球拍,3 个排球 喜爱的食物:汉堡包,香蕉 __ Let me introduce myself( 介 绍 我 自 己 ). I have a big( 大 的 ) family.
参考答案: 参考答案: Ⅰ.A)
  1. C, two watches
  2. B, three pencils
  3. E, a soccer ball
  4. D, five apples
  5. A, a backpack B)
  6. school ID card
  7. lots of
  8. family name
  9. call; at
  10. Thanks for Ⅱ. 1-5 BACCC 6-10 BBABB 11-15 BABAC Ⅲ. A)
  1. What color is your pen?
  2. Does he need an ID card?
  3. My family photo is on the dresser.
  4. What food do you like?
  5. She does not have pears. B)
  6. This is a pencil
  7. Does he play
  8. and; are
  9. parents
  10. What does; have C)
  11. call; at
  12. has three; sister
  13. Where are; don’t know
  14. Let; play basketball
  15. How; spell IV. 1-5 BDAEC V. 1?5 BFGDI 6?10 EHCJA VI.
  1. nice
  2. tables
  3. on
  4. pictures
  5. the
  6. a
  7. too

  8.
www.bengbuedu.com 快乐学习尽在新干线网校
are
  9. on
  10. his VII. A) 1-5 FTFFT B) 1-5 BCACC VIII. 0ne possible version: I’m Liu Jun. Nice to meet you! Let me introduce myself. I have a big family. Eight people are in my family. They are my grandparents, my parents, my uncle, my aunt, my cousin and I. I like volleyball and tennis. I have six tennis rackets and three volleyballs I like hamburgers and bananas. My phone number is 53402
  61.
 

相关内容

初一英语期末

   www.bengbuedu.com 快乐学习尽在新干线网校 七年级英语上期中测试题 期中测试题 期中测试 I. 词汇训练营。 词汇训练营。 (10 ( 分) A) 给下列句子选择合适的图片并用其正确的英语表达完成句子。 A B C D E 1. Linda has . One is black, the other is red. 2. There are(有) in my pencil case. 3. Tom has . He often plays it in the afternoo ...

初一英语期末试卷人教版

   天天家教中心 初一英语期末试卷 Ⅰ. 词语运用。(共 5 小题,每小题 1 分,计 5 分) 根据下列句子的意思及所给的汉语提示,写出空缺处单词,固定短语或固定搭配的正确形式。 1. There are lots of 2. Penguins need a new 3. She is 4. My pen pal 5. I (叶子) near the lake. (游泳)pool. (感兴趣) in Beijing Opera. (居住在) Australia. (去睡觉) at eleven ...

初一英语期终考试试题

   高安中学 2004-2005 上学期 - 初一英语期终考试试题(试验,直升班) 初一英语期终考试试题(试验,直升班) 总分 100 分 实际 Ⅱ.选择填空. (20 分) 21. -Is this your room? -No. It's room. A. Mary's and Kate's B. Mary and Kate's C. Mary and Kates' D. Mary's and Kate 22. -What colour is your coat? - It's . A. a ...

高一英语 期末考试模拟试题

   时量 120 分钟 满分 150 分 命题人:邓湘英 第一部分:听力(共 3 节,满分 30 分) 第一节 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中给出的 A、B、C 三个选项中选 出最佳选项,并标在试卷相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小 题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1. What are the two speakers doing ? A. Enjoying meeting each other. B. Saying good-bye to ...

初一英语期末总复习U11-12[1]

   初一英语 AB 命题人:刘晓会审题人:陈洪甫_ 审批人:使用日期: 6 月 10 日 08-09 学年七年级英语下学期期末总复习 Unit 11-12 姓名班级 得分: Unit 11 what do you think of game shows? 一.本单元必默单词: 1. 忍受 2.介意3.国王4.文化 5.太阳镜 6.皮带7.钱包8.时尚9 色彩鲜艳的10.观点 二.本单元必默词组: 1. 电视节目2.情景喜剧3.连续剧4.体育节目 5.访谈节目6.游戏节目7.体育新闻8.中国烹饪 ...

高一英语期末教材教法辅导练习+051227

   2005~2006 学年度高一英语第一学期期末复习 二、词组 Unit Seven 1. 保护文化遗产 protect the culture relics 2. 看起来像神话里的 look like something out of 东西 3. 受到攻击 4. 流经长江 River 5. 屈服 6. 废墟 7. 复原 give in in ruins put back together a fairy tale under attack flow through the Yangtze 8 ...

初一英语

   初一英语 读单词,把单词变成现在分词的形式 buying lying standing reading buy lie stand read talking walking singing dancing talk walk sing dance have take write shop having taking writing shopping eating driving calling enjoying eat drive call enjoy telling swimming wa ...

初一英语

   初一英语句型转换练习 一、按要求完成句子(要求:A:改为一般疑问句 B:改为否定句) 1. I am a student.→ A: 2. They are English cars. →A: 3. This is a pencil-box. →A: 4. Its name is Polly. →A: 5. These are my English books. →A: 6. I know his name. →A: 7. Please look after your cat. →A: 8. ...

初一英语

   初一英语 初一英语摸底考试 最牛青少儿英语口语学习法:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无阻! 最牛青少儿英语口语学习法:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无阻! 青少儿英语口语学习法 太平洋在线英语,可免费体验全部外教一对一课程: 太平洋在线英语,可免费体验全部外教一对一课程:www.pacificenglish.cn 姓名: 班级: 成绩: A 卷 (80 分) 词汇:(20%) Ⅰ. 词汇:(20%) A)根据首字母填空:(10%) ) 根据首字母填空:(10%) 1. ...

初一英语语法

   初一英语语法??名词语法练习题 初一英语语法??名词语法练习题 ?? 专有名词与普通名词 名词按其意义可分为专有名词(proper noun)和普通名词(common noun). 普通名词又可分为类名词,集体名词,物质名词和抽象名词. 1. 专有名词:是个别人,地以及专门机构或团体的名称. 如:New York 纽约 Clinton 克林顿 2. 类名词:是一类人或物的个体的名称. 如:piano 钢琴,doctor 医生,ship 舰船 3. 集体名词:是一些人或物的总称,作主语时可用复 ...

热门内容

2012年职称英语理工类全真模拟试题1答案

   部分: 第 1 部分:词汇选项 答案: 答案: 01. A 06. D 02. C 07. A 03. C 08. D 13. B 3. A 04. C 09. C 14. B 4. C 05. D 10. C 15. A 5. A 6. B 7. B 11. A 12. A 部分: 第 2 部分:阅读判断 答案: 答案: 1. A 2.C 解析: 解析: 对于阅读判断这部分题型,难度适中,属于大家必须的分的题。在 7 个选项中,主要考 查两部分内容,5-6 个题为细节题,考查文章的细节内容 ...

宫东风 2012英语辅导班

   海天教育集团 www.bjhaitian.com Unit 1 序 序一:“输不丢人,怕才丢人” 电影《梅兰芳》中有个十三燕,是个曾名重一时的“伶界大王”。后来,梅兰 芳迅速崛起,大有取而代之之势。他与梅兰芳唱对台戏时渐落下风。眼见败势已 成,他却没有选择逃避。即使面对空旷的戏台,他仍然一丝不苟地坚持唱完最后 一场,并且在临死前留下一句掷地有声的话:“输不丢人,怕才丢人。”所以,尽 管十三燕是个失败的人物,但其精神却令人敬佩。 大千世界,我们不论干什么,只要与人对阵,参与竞争,都会有输赢,见 ...

新目标九年级英语Uunit12 Section B 1

   新目标 九年级 Unit 12 Unit 12 You’re supposed to shake hands. Section B Period 1 Table Manners There are many table manners around the world. But different countries have different culture. How much do you know about table manners around the world? Open ...

外贸术语英语短语

   外贸英语专业词汇-外贸术语英语短语 出口信贷 export credit 商品倾销 dumping 优惠关税 special preferences 贸易顺差 favorable balance of trade 进口配额制 import quotas 对外贸易值 value of foreign trade 普遍优惠制 generalized system of preferences-GSP 出口津贴 export subsidy 外汇倾销 exchange dumping 保税仓库 b ...

长喜英语培训资料

   长喜英语培训资料 如何进入新生寝室顺利展开推销工作??? 如何进入新生寝室顺利展开推销工作??? 首先礼貌敲门,礼貌问好.进入新生寝室,第一句话,问: '同学你好,请问咱们是大一的么?新生回答: "是. "然后自我 介绍: "同学你好,我是大二的的,你的师哥(师姐) ,来看看你们,怎么样来到咱们学校有什么不熟悉的想要知道的可以问 问我.(目的是拉近与新生的之间的距离,如果是学生会的可以介绍一下自己的身份,这样会更容易得到学生的认可. " 目的是拉近与新 ...