初一英语期中考试题[仁爱版 一、听力部分(20 分) Ⅰ、从所给的每组句子中,选出你所听到的句子(听两遍) 分) (5 ( )
  1、A. This is a cake. B. That a cake. C. It is a cake. ( )
  2、A. Whose is this? B. Who is this teacher? C. Who’s this? ( )
  3、A. It’s 354900 B. It’s 345900 C. It’s 543900 ( )
  4、A. What can you see in the picture? B. Can you see the picture? C. What’s in the picture? ( )
  5、A. Here you are. B. Oh, thank you. C. Nice to see you. Ⅱ. 情景应答(听句子,选择适当的答句,听两遍) 分) (5 ( )
  1、A. I’m a student. B. I’m in Class One, Grade One. C. Yes, I am. ( )
  2、A. I’m good. B. I’m
  11. C. I’m fine. ( )
  3、A. Yes, I can. B. No, I’m not. C. Yes, I am. ( )
  4、 A. They are black and white dogs. B. They are yellow. C. They are cats. ( )
  5. A. It’s 30
  54. B. It’s time to get up. C. It’s ten to ten.. Ⅲ、根据所听短文,选者正确答案(听两遍) (10 分) ( )
  1. Bill is now in . A. China B. America C. England ( )
  2.Bill is in . A. class1, grade 2 B. Class3, Grade 1 C. class2, grade 1 ( )
  3. There are people in bill’s family. A. two B. three C. four ( )
  4. The apple tree is . A. in the garden B. in the house C. beside the house ( )
  5. Bill’s house is . A. big but old B. big and new C. small but nice 二、笔试部分(100 分) 选择题 Ⅰ. 基础选择( 20 分) : ( )
  1. What’s this English? A.by B. on C. in D . with ( )
  2. She has an . A. map B. oranges C. book D . apple ( )
  3. is my notebook??It’s in the drawer(抽屉). A. Where B. What C. What color D. Who ( )
  4. Thank you your dictionary. A. to B. at C. for D . in ( )
  5. Are her parents? A. this B. these C. she D .that ( )
  6. A ping-pong ball and a tennis under the bed. A. is B. am C. are D. is not ( ) 7 Is this a key? .
A. No, it isn’t. B. It’s a ruler C. Yes, its. D. OK ( )
  8. ? They’re fine, thank you. A. How are you B. Who are you C. What are they D. How are your mother and father ( )
  9. Is this your ball, Nick? Yes, . A. this is B. its C. here is D. it is ( )10 Miss Fang is English teacher. is a good teacher. A. our, Her B. my, He C. a, She D. an, She ( )11 What’s in the reading room? There a teacher, twenty desks and thirty chairs in it. A. am B. is C. are D. be ( )12 in the box? There are twelve pencils in it. A. What B. What’s C. Are there any pencils D. Are pencils ( )
  13. is this boy in the art room? He’s my new friend. A. Who’s B. What C. How D. Who ( )
  14. The books on the chair Millie’s, right? Yes, they are. A. is B. they’re C. it’s D. are ( )
  15.
  17.Are they from ? A. Australian B. English C.American D. Canada ( )
  16.
  10.Mary doesn't her homework after lunch. A. does B. say C. do D.doing ( )
  17. Is there a poster on the wall? No, . A. it isn’t B. there isn’t C. there aren’t D. they aren’t ( )
  18. Mother often home early. A. get home B. get to home C. gets home D. gets to home ( )
  19. I want some French because French is useful (有用). A. learn B. to learn C. learning D. learn about ( )
  20. Mr white with his friends often a trip. A. have B. has C. is D. go Ⅱ.完形填空( 10 分) :阅读下面短文,选择最佳答案。 Mr Bush comes from 1 .He is now 2 a middle school in our city. He has sixty students. He often says his class is too big and it is hard work for him to talk with every student 3 English. He enjoys 4 black tea and green tea. He likes Chinese food 5 ,too. He doesn’t 6 drinking milk. He likes playing basketball, but he 7 play well. His son and I 8 in the same class. 9 name is James. We are 10 . ( )
  1.A. Canada B. Canadian C. a Canada D. a Canadian ( )
  2.A. for B. on C. in D. to ( )
  3.A. with B. in C. at D. for ( )
  4.A. to drink B. drinks C. drink D. drinking
( )
  5.A. very much B. very C. many D. much ( )
  6.A. like B. likes C. liking D. to like ( )
  7.A. isn’t B. aren’t C. don’t D. doesn’t ( )
  8.A.be B. am C. is D. are ( )
  9.A,My B. Your C. His D. Her ( )
  10.A. a friend B. a friends C. friendly D. classmates Ⅲ.阅读理解一(20 分) :阅读下面短文,并根据短文内容选择正确答案。 (A) It's seven thirty now. It's time to go to school. Our classroom is behind the trees.It's very nice. There is a map of China on the wall. Twenty boys and fifteen girls are in the classroom. There are some flowers on the teacher's desk. They are for our teachers. We have four classes in the morning and two in the afternoon. We aren't at school on Sunday. ( )
  1.The students go to school at . A.7:13 B.7:03 C.7:30 ( )
  2.Their classroom is some trees. A. behind B. in C. under ( )
  3.A map of China is on the . A. desk B. wall C. blackboard ( )
  4.The are for the teachers. A. maps B. desks C. flowers ( )
  5.There are students in this class. A. forty-five B. fifteen C. thirty-five (B) We can see a picture of a classroom. It is our classroom. It’s small. We have 25 students in our class. The walls(墙)are white and the desks and chairs are new. On the wall there is(有) a flag(旗子) and a clock. There is a map of China, too. Some plants are on the desk They are for our teacher, Miss Smith. She likes her students. She comes to school early. ( )
  6. Our classroom is A. big B. small C. old D. interesting ( )
  7. We have students in our class. A. thirty B. fifteen C. twenty-five D. forty ( )
  8. are one the wall. A. A flag B. A clock C. A flag and a clock D.A watch ( )
  9. are on the desk. A. Some books B. Some plants C. Some pens D. Some plants ( )
  10. Our teacher is . A. Miss Smith B. Mr. Smith C. Mrs. Smith D. Smith Teacher 非选择题 Ⅳ. 词形变换(10 分) :选择方框里的词,并用其适当形式填空,每词只用一次。 begin have do England they we play this teach thank

  1.It is eight . Let’s our class !
  2.He a round face with a big nose .
  3.Jane comes from England . She is .

  4.Jim often his homework after school .
  5.Would you like something to drink ? No, .
  6.Look! Han Meimei is guitar over there .
  7.I teach Amy to learn Chinese and she me to learn English .
  8. This is their classroom .It is .
  9.Please help carry the big box.
  10.What are in English ? They are apples . Ⅴ.口语交际(10 分) :根据对话内容与上下文,用适当的句子补全对话,使对话完整通顺。 A: (
  1) my name is Steve. B: Hello. Steve. A: (
  2) ? B: Jim Harold. A: (
  3) ? B: H-A-R-O-L-D. A: (
  4) ? B: It’s 629754
  63. A: Is this a case(箱子)? B: No, it isn’t. A: (
  5) ? B: It’s a computer. Ⅵ.综合填空(10 分) :阅读短文,根据每个空 格中所给的单词首字母,填入适当的词,使短文完整。 My ①n is Ann Read. I’m ② t . I’m an ③E girl. This is ④m school. It’s No. 3 Middle School. My mother is a ⑤ t in my school. My father is a ⑥d . They are ⑦v busy (忙) . I have a ⑧ c . Its name is Mimi. It ⑨i very lovely (可爱). I love it very ⑩m Ⅶ. 阅读理解 二 (10 分) :根据短文内容回答问题或填空完成句子。 My name is Gao Ping. My English teacher is Julia. She is from England. She has two children, a son(儿 子) and a daughter(女儿). Her daughter is Betty. Her Son is Dick. Julia and her daughter are in China, but her husband(丈夫) Paul Smith is in England. Her son is in America. Paul is a policeman. Dick is a college (大学) student. Betty and I are in the same school. are classmates and we are good friends. I teach We her Chinese and she teaches me English.
  1.Where does Julia come from ? .
  2. What is Julia’s husband ? .
  3. Are Gao Ping and Betty in the same school ? .
  4.Julia and her daughter are in .
  5. Gao Ping and Betty are classmates and they are good . Ⅷ. 书面表达(10 分): 假设您的名字是李华,给你新认识的朋友 Jim 发个 E-mail ,介绍您自己的基本情况 (年 龄,学习的学校、班级,爱好,家庭情况等,至少写出 5 个完整的句子)E-mail 的开头与结尾一给出。 Dear Jim , I would like to tell you something about myself . Yours, Lihua
湘教版七年级英语上册期中试卷答案及听力材料 一、听力部分:听力材料: Ⅰ、
  1.It’s a cake. ( C )
  2. Whose is this? ( A )
  3. It’s 3459
  00. ( B )
  4. Can you see the picture? ( B )
  5. Here you are. ( A ) Ⅱ、
  1.What class are you in? ( B )
  2. How are you? ( C )
  3. can you see the bird? ( A )
  4. What colour are they? ( B )
  5. What’s the time? ( C ) Ⅲ、 Hello, my name is Bill. I’m an American boy. But now I’m in England. I’m in Class3, Grade
  1. There are three people in my family. They are my parents and I . We live in a big house. It’s old. Behind our house, there is a small garden. There are many flowers and an apple tree in it. It’s a nice garden.
  1. C
  2. B
  3. B
  4. A
  5. A 二、笔试部分 Ⅰ. 基础选择( 20 分) :
  1. C
  2. D
  3. A
  4. C
  5.B
  6. C
  7. A
  8. D
  9. D
  10. D
  11.C
  12.B
  13. A
  14. D
  15. D
  16. C
  17.B
  18.C
  19. B
  20. B Ⅱ.完形填空( 10 分) :
  1. A
  2. C
  3. B
  4. D
  5. A
  6. A
  7. D
  8. D
  9. C
  10. D Ⅲ.阅读理解一(20 分) :
  1. C
  2.A
  3. B
  4. C
  5. C
  6.B
  7. c
  8. c
  9. B
  10. B Ⅳ. 词形变换 (10 分)
  1. begin
  2. has
  3. English
  4. does
  5. thanks
  6. playing
  7. teaches
  8. theirs
  9. us
  10. : these Ⅴ.口语交际 (10 分)
  1.Hello
  2.What’s your name?
  3. How do you spell it ? / Can you spell it ?
  4.What’s your phone number?.
  5.What’s it? Ⅵ.综合填空(10 分)
  1. name
  2. twelve / thirteen
  3. English
  4. my 5 teacher .
  6. doctor / driver
  7. very
  8. : cat
  9. is
  10. much Ⅶ. 阅读理解 二 (10 分) :
  1.England
  2. He is a policeman
  3. Yes , they are .
  4. China
  5. friends Ⅷ. 书面表达(10 分): Dear Jim , I would like to tell you something about myself. I am a student. I am thirteen years old . I am in Class One , Grade One in No. 2 Middle School in Guigang. I like English very much . I think you can help me with my English . There are four people in my family . My father is an office worker and my mother is a Chinese teacher . My sister is a student, too. She is in Grade Two. I have a happy family . Let’s be good friends and help each other . Please write soon. All the best !
Yours, Lihua
 

相关内容

初一英语期中测试题

   一 ( ( ( ( ( ( ( 初一英语期中测试题 单项选择 (15 分) B. at C. on )1.The supermarket is Fifth Avenue .A. in ) 2. What does he want ? A. do B. to be C. be ) 3. Lucy wants her grandma on October 10th. A. see B. seeing C. to see 4. ) 4. Where Paul and Steve from ?A. ...

七年级上册英语期中考试试题(仁爱版)[1]

   合肥英泽培训学校临泉分校国际音标课程期末测试卷 姓名: 年龄: 【听力部分】(20 分) Ⅰ、听辨单词。从每题的三个选项中找出你听到的单词。每题听两遍。 (5 分) ( ( ( ( ( )1. A. twenty )2. A. they )3. A. bad )4. A. give )5. A. desk B. twelve B. these B. red B. glove B. box C. two C. this C. head C. have C. Six Ⅱ、情景反应。下面每小题你将 ...

初一英语期中复习资料

   一.重点短语 1.be from/come from 2.live in 3.write to 4.post office 5.pay phone 6.across from 7.next to 8.in front of 9.on the right/left 10.talk a walk 11.have fun doing sth 12.between…and 13.go straight 14.turn left/right 15.welcome to … 16.a little 17. ...

仁爱版七年级下英语期中试卷

   姓名: 姓名: 初一下英语期中试卷 一、 单项选择 20 分 1、-- Would you like to sing some songs with me ? -- A . Yes , I would B . Yes , I ‘d love to C . No , I don’t like 2、We don’t have milk . We need to buy some . A.a B . some C . any 3、-- Who is that ? A . I am Sally B ...

英语翻译证考试试题

   www.TopSage.com 2006 年 5 月人事部三级笔译真题 第一部分 英译汉 大家网 1 / 21 Freed by warming, waters once locked beneath ice are gnawing at coastal settlements around the Arctic Circle. In Bykovsky, a village of 457 on Russia's northeast coast, the shoreline is collap ...

高一英语期中考试试题

   长阳一中 春季学期高一年级期中考试 长阳一中 2011 年春季学期高一年级期中考试 英 语 试 题 命题教师:牟方琴 审题教师:徐守贵 (试卷满分:150 分 考试时间:120 分钟) 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 做题时,先将答案标在试卷上,录音内容结束后,你将有两分钟 的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。 第一节(共 5 小题, 每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、 C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相 ...

期中考试后你该怎么办?方芳(英语)

   让更多的孩子得到更好的教育 期中考试后你该怎么办? 谈谈英语学习 北京四中 方芳 转眼间半个学期过去了, 学习的成果也通过期中考试得以检验。 除了仔细分析期中试卷, 找出自己的不足,查漏补缺以外,更重要的是重新制定下一步的复习计划,争取在期末考试 的时候取得更加满意的成绩。当然对于英语学习来说,重要的在于实践,下面就给同学们一 些建议。 1、激活你的词汇 、 词汇只有通过使用来巩固, 因此无论是口语还是写作的练习中, 有意识地使用刚刚学过 的词汇是非常重要的。 比如你想说说关于度假的话题, ...

2010北京英语中考试题含答案

   -1- -2- -3- -4- -5- -6- -7- -8- -9- - 10 - - 11 - - 12 - - 13 - - 14 - - 15 - - 16 - - 17 - ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站: 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ - 18 - 哈佛大学英语教授研究组提供 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了”。为什么有好多学生对英语的学 ...

七年级上册英语期中考试试题(仁爱版)

   期中考试英语试题 亲爱的同学: 经过两个月的学习,你的英语成绩一定有很大进步.希望你在这次测评中,能够展示自己的水平,能 力,看到今后努力的目标,方向.祝你取得优异成绩! Good luck! 【听力部分】(20 分) Ⅰ,听辨单词.从每题的三个选项中找出你听到的单词.每题听两遍. (5 分) ( ( ( ( ( )1. A. twenty )2. A. they )3. A. bad )4. A. give )5. A. desk B. twelve B. these B. red B. ...

七年级英语下册:Unit 8 Topic 2 The summer holidays are coming同步试题(仁爱版)

   学科网(ZXXK.COM)-精品系列资料 上学科网,下精品资料! Unit 8 The Seasons and the Weather Topic 2 The summer holidays are coming . I. 词汇: (A)根据句意及首字母提示完成单词。 1. ??Where did you t last summer holiday? ??We went to Beijing, Shanghai and other places of interest. 2. It’s ra ...

热门内容

河北省隆尧县尧山中学2011届九年级下学期模拟考试英语试题

   英语模拟试题 本试卷分卷 I 和卷 II 两部分,共 120 分,考试时间 120 分钟。 卷 I(选择题,共 85 分) 听力部分(第一节) I.听句子,选出句子中所包含的信息。 (共 5 小题,每小题 1 分,计 5 分) ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( )1. A. match B. matter C. minute )2. A.the first floor B. the second floor C. the third floor )3. A. 85074603 B.85 ...

【强烈推荐】初三英语(上)期末练习题(一)

   1 阳光家教网 阳光家教网 全国最大家教平台 全国最大家教平台 家教 初三英语( 初三英语(上)期末练习题(一) 期末练习题( 一、单词拼写。根据英文提示写出单词(第一个字母已经给出)。 1. p a child who is taught in school or privately 2. s only one 3. d make sth beautiful 4. l fasten a door 5. s collect or save sth for future use. 6. a c ...

06?09年英语四级真题阅读理解和翻译句子(附答案)

   本文由满姗贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 本资料由学生范文网(http://www.xsfanwen.com)为您收集整理。 为您收集整理。 本资料由学生范文网 为您收集整理 2010 年 6 月英语四级考试真题 Part IV Reading Comprehension Passage One Questions 57 to 61 are based on the following passage. You ...

强烈推荐小学英语单词表总汇

   PEP 小学英语单词总汇 PEP 英语三年级(上册)三会单词 英语三年级(上册) Unit 1 pen 钢笔 pencil 铅笔 pencil-case 铅笔盒 ruler 尺子 eraser 橡皮 crayon 蜡笔 book 书 bag 书包 sharpener 卷笔刀 school 学校 Unit 2 head 头 face 脸 nose 鼻子 mouth 嘴 eye 眼睛 ear 耳朵 arm 胳膊 finger 手指 leg 腿 foot 脚 body 身体 Unit3 red 红 ...

英语口语完美练习

   英语口语 8000 句 起床到出门 早晨好! Good morning. Good morning, John. (早晨好,约翰。) Good morning, mom. (早晨好,妈妈。) 闹钟响了吗? Did the alarm clock go off? *go off 是闹钟“响”的意思。 Did the alarm clock buzz? Did the alarm clock ring? 该起床了! It's time to get up! It's time to get up ...