Unit5
句 型
  1.Do you have a ping-pong ball?你有乒乓球吗? ?Yes, I do.是, 我有. /No, I don't.不,我没有.
  2.I/We/You/They have a tennis racket. 我/我们/你们/他们有网球拍.
  3.I/We/You/They don't have a tennis racket.我/我们/ 你们/他们没有网球拍.
  4.Does he have a soccer ball?他有足球吗 ?Yes, he does.是, 他有. /No, he doesn't.不, 他没有.
  5.He/She/Tom has a soccer ball. 他/她/Tom 有足球.
  6.He/She/Tom doesn't have a soccer ball.他/她/Tom 有足球.
  7.Let' s play tennis/basketball.让我们 打网球/篮球吧.
  8.That sounds good.那听起来真好. 词组 1 tennis racket 网 球 拍 2 baseball bat 棒 球 球 拍 3 doesn't=does not 不是(动词三单形式) 4 watch TV 看 电 视 watch them on TV 通 过 电 视 看 它 们 5have /play sports 做运动 6 a good idea 一个好主意 7 every day/morning/Sunday/…每天/每个早上/…8 watch a game(s) 看比赛/游戏 9likedoing 喜欢做某事(爱好) 10 like to do 喜欢做某事(特定时间) Would you like sth to eat? 你 喜 欢 吃 什 么 ? 11 want to do sth 想做某事 12 a great collection 伟大的收藏家 13 have a great sports collection 有大量的体育 收集品 14 be interested in sth=take an interest in 对…感兴趣 15 You're welcome .不用谢 16 welcome to+地点 欢迎来某地 17 go and find 去找到 单元达标 100 分 一. 找出划线部分读音与其他三个不同的单词(5 分) B. finish C. physical D. science ( )
  1. A. city ( )
  2.A. subject B. student C. education D. Tuesday B. soda C. cola D. not ( )
  3.A. note ( )
  4.A. classmate B. education C. example D. information ( )
  5.A. Monday B. may C. day D. Kay 二.词组互译(10 分)
  1.踢足球
  2.体育
  3.喜欢的学科
  4.课后
  5.上体操
  6.在星期三
  7.be sure
  8.for two hours
  9.be strict with sb.
  10.art teacher 三. 从 II 栏中选出 I 栏各句的回答(5 分) I II ( )
  1. Does she like English? A. Mr. Brown. ( )
  2. What time do you have history? B. Biology. ( )
  3. What's your favorite subject? C. Because it's interesting. ( )
  4. Who's his art teacher? D. At 9:
  00. ( )
  5. Why do you like science? E. Yes, she does. 四. 根据汉语提示完成句子(5 分) ?( 上数学)
  1. When do you
1
. (在星期三) he like ? (他为什么喜欢生物课?)
  2. it's . (因为生物有趣.)
  3. is your teacher? (你的科学老师是谁?)
  4. her ?(她最喜欢的科目是什么?) It's . (是体育) . (无聊)
  5. Watching TV is 五. 单项选择(10 分) ( )
  1. favorite subject is biology. A. His B. He's C. He D. Him ( )
  2.I like biology and history. Why do you like ? A .they B. it C. their D. them ( )
  3.Ann English at 9:00 o'clock. A. has B. have C . takes D. bring ( )
  4.She math it's boring. A. doesn't likes, because B. doesn't like, and C. don't like, and D. doesn't like, because two hours. ( )
  5.After class I have gymnastics A. at B. for C. on D. in ( )
  6.Our teacher is very strict us. A. at B. for C. with D. in ( )
  7. your favorite subject? A. What's B. What are C. Who's D. Science ( )
  8. We usually play sports three hours every day. A. for B. in C. of D. at ( )
  9.Our English teacher is her work. A. strict with B. strict in C. is strict in D. strict at ( )
  10.In the gymnastics class, our teacher is always very strict and he me very . A. make, tiring B. makes, tired C. is make, tired D. make, tired 六. 用动词的适当形式填空(5 分)
  1. He wants (swim) in the pool.
  2. He likes (run ) in the morning.
  3. They often go ( see ) an action movie.
  4. School usually (start) at 8:30 am and (finish) at 4:30 pm.
  5. Please ( fill ) in the blanks. 七. 选用方框里所给单词的正确形式填空及. 完成短文(20 分) watch, play, have, eat, like, have, go John is always busy on Monday. At 8 o'clock he 1 math. He doesn't 2 Chinese. At 9:00 he has English .He 3 English because it's interesting. At 11:00 he has music. That's his favorite subject! He 4 lunch at 12:
  00.In the sports. He 6 home at 4:
  00.He usually 7 TV after afternoon he 5
I have math
2
dinner. It Tuesday. At 8:00 he ( not have ) math. He (have) Chinese. Then at 9:00 he has science. It's difficult, interesting. Next at 10:00 he has history. It's boring. But at 11:00 he has P.E. That's favorite subject. He lunch at 12:
  00. After lunch, He has music, it's relaxing. He his music teacher, Mr. Morgan. He's fun. All his classes at 2:
  00. After class he has gymnastics two hours. His teacher is very , and he him very tired. But after that, he has Chinese history club. It's interesting. 八.汉译英(10 分)
  1.我喜欢我们的语文老师,因为她很有趣.
  2.每天我们真的很忙.
  3.我们在星期三和星期五有体育课.
  4.他最喜欢的学科是什么?科学.
  5.我们的老师非常严格,他常使我很疲惫. 九. 完型填空(10 分) My name is Li Ping . I am _1 student of the No.3 Middle School. Our school is very big. It _2__ about four __3 students. I am in Grade One. There _4 four classes in Grade One. _5__ are fifty students in my class. Twenty-seven are boys. _6_ are girls. We study Chinese English, math and _7__ subjects. We have sports 8 the afternoon. Our teachers 9_ very good teachers. They love _10__ work and love their students. ( )
  1. A. a B. an C. the D. / ( )
  2. A. have B. has C. there has D. there is ( )
  3. A. hundred B. hundred of C. hundreds D. a hundred ( )
  4. A. are B. is C. has D. have ( )
  5. A. Here B. There C. Has D. Have ( )
  6.A. Four B. Two C. Twenty-one D. Twenty-three ( )
  7.A. other B. others C. the other D. the ( )
  8. A. on B. at C. in D. of ( )
  9. A. is B. are C. have D. am ( )
  10. A .them B. they C. their D. theirs 十.阅读理解(5 分) David and his brother Grey don't go to school in the morning. They go to school after lunch, at one o'clock. They have math at one-fifteen, David likes math because it's interesting. Greg doesn't like math. David and Greg have P.E. after math. They like the teacher, Mr. Green and they like P.E. because it's fun. But Greg' s favorite subject is art and David's favorite is music. He plays the piano and the violin.
3
根据短文内容判断正(T) 或误(F) ( )
  1. David and Greg have P.E. after math. ( )
  2. David plays the piano. ( )
  3. They go to school in the morning. ( )
  4. They don't like P.E. because it's boring. ( )
  5. Grey likes his art class. 十一.写作. 根据给出的内容, 以 My friend 为题,写一篇短文.(15 分) 要求:以第三人称写, 用上所给的所有信息 姓名 年龄 年级 班级 学校 Maria 14 2 3 No.18 Middle School 最喜爱的颜色 水果 课程/原因 老师/原因 电话 blue orange subject/interesting English teacher/fun 2725376
4
一. 1-5 D, A, D, C, A 二.
  1.play soccer / football
  2. physical education
  3. favorite subject
  4.after class
  5. have gymnastics
  6. on Wednesday
  7. 确信
  8.两小时
  9. 对某人要求严格
  10.美术老师 三. 1-5 EDBAC 四.
  1.have math, on Wednesday
  2. Why does, biology, Because, interesting
  3. Who, science
  4. What's. favorite subject, P.E.
  5. boring 五. 1-5 ADADB 6-10 CAABB 六
  1. to swim
  2. running
  3. see
  4.starts, finishes
  5. fill 七.
  1. has
  2. have
  3.likes
  4.eats
  5.plays
  6.goes
  7.watches is, doesn't have, has, but, his, has/ eats, loves/likes, finish, for, strict, makes, really/so/very 八
  1. I like our Chinese teacher , because she is very interesting.
  2.We are really busy every day.
  3. We have P.E. on Wednesday and Friday.
  4. What's his favorite subject? Science
  5. Our teacher is very strict and he makes me very tired. 九
  1. A
  2. B
  3. A
  4. A
  5.B
  6. D
  7. A
  8. C
  9. B 10 C 十
  1. T
  2. T 3 F 4 F
  5. T 十一范文 My friend I have a good friend. Her name is Maria. She is 14 years old. She is in Class Three Grade Two. She is in No.18 Middle School. Her favorite color is blue. Her favorite fruit is oranges. She likes English very much, because it is very interesting. Her favorite teacher is her English teacher, Mr. Wang. He's fun. Her telephone number is 2725376 . She is a good student.
5
 

相关内容

初一英语上册5单元

   Unit5 句 型 1.Do you have a ping-pong ball?你有乒乓球吗? ?Yes, I do.是, 我有. /No, I don't.不,我没有.2.I/We/You/They have a tennis racket. 我/我们/你们/他们有网球拍.3.I/We/You/They don't have a tennis racket.我/我们/ 你们/他们没有网球拍.4.Does he have a soccer ball?他有足球吗 ?Yes, he does. ...

初一英语上册_Unit_3_单元测试卷_(人教版)

   初一英语上册单元测试卷 I 根据句意和首字母提示完成句中所缺单词、 根据句意和首字母提示完成句中所缺单词、 1. Jack and Mary are Jim’s parents.Jim is Mary’s s 2. Lucy is my c, my aunt’s daughter. 3. That’s a p of my f amily. 4. Tfor helping me. 5. We often take p in the park (公园) II 写出下列词组: 写出下列词组: 1. ...

初一英语上册 Unit 3 单元测试卷 (人教版)

   人教) 初一英语上册 Unit 3 单元测试卷 (人教) I 根据句意和首字母提示完成句中所缺单词、 根据句意和首字母提示完成句中所缺单词、 1. Jack and Mary are Jim’s parents.Jim is Mary’s s 2. Lucy is my c, my aunt’s daughter. 3. That’s a p of my f amily. 4. Tfor helping me. 5. We often take p in the park (公园) II 写 ...

初一年级英语上册第二单元教案

   Go for it Unit 2 教案 曙光中学 蔡宇莉 本单元教学内容: 一. 本单元教学内容: 中心话题: ◆中心话题:Talk about things in the classroom. ◆让学生学会表述物品所属者的方法。 ◆学习指示代词this和that的陈述句、一般疑问句以及其简单回答。 ◆学习what,how引导特殊疑问句。 ◆进一步学习物主代词your、my、her、his的用法。 本单元教学目标 二. 本单元教学目标 : 知识目标: ◆让学生掌握与学习、学校生活贴近的物品名 ...

初一年级英语上册第九单元教案

   Unit 9 Do you want to go to a movie? 裘广毅 东方中学 . 单元整体说明 单元教材分析 本单元主要学习使用 want 来谈论和表达自己的喜好;学习运用表示品质的形容词来表达 自己喜好的理由;学习连词 and 和 but 的用法;巩固行为动词一般现在时的结构和名词单、 复数的构成。本单元通过“介绍电影,谈论喜好”和“制定计划”这两个话题,设计了三个 任务型活动:任务一是:根据自己的喜好,搜集奥斯卡电影资料,进行介绍;任务二是:我 不确定,学习“表达计划安排” ...

新目标初一英语上册unit1-6复习

   You are my sunshine You are my sunshine, my only sunshine. You make me happy when skies are grey. You’ll never know dear, how much I love you. Please don’t take my sunshine away. the other night dear ,when I was sleeping I dreamt I have you in my a ...

新标准初一英语上册期末复习语法概要(二)

   新标准初一英语上册期末复习语法概要( 新标准初一英语上册期末复习语法概要(二) would like to 的用法 1.“would like to +动词原形”表示“想要做某事” ,本身不表示邀请,would 作为情态动词, 没有人称和数的变化。 eg. He would like to go shopping tomorrow. 2.Would like to 的一般疑问句形式,将 would 提到句首,将第一人称变为第二人称,句末用 句号。主语是第二人称 you 时,含有邀请的意思。 ...

新目标初一英语上册教案Unit 11 What time do you go to school.

   Unit 11 What time do you go to school? LESSON 1 I. Language Goals: Talk about routines. Ask about times. -New Language: What time do you get up? OR When do you usually get up? I get up at five o’clock. OR I usually get up at five o’clock. When does ...

高一英语上册总结

       本文由13647665211贡献     doc          没有  百度文库财富值请到  www.365xueyuan.com  免费帮下载  百度文库积分资料     高一英语知识点总结 重点词组: 重点词组: 1. fond of "喜爱,爱好" 接名词, 代词或动词的-ing 形式.例如: 喜爱,爱好 接名词,代词或动词的 形式. 例如: 喜爱  He's fond of swimming. 他喜欢游泳. 他喜欢游泳. Are you fond of fresh veg ...

初一人教版英语上册单词表

   初一人教版英语上册单词表 序号 单词 Starter good morning good morning hi hello HB=heavy barrel; CD BBC afternoon Good afternoon evening good evening How are you How are you I. am I'm =I am fine thanks; ok adj. int. n. int. adv. adj. name list Alice Bob Cindy Dale E ...

热门内容

四十二天学会英语的模范短文(2)

   四十二天学会英语的模范短文(2) 第十三天:HOW EXERCISE HELPS 运动的利益 If our bodies are not strong, our spirit to do things will certainly be quite dull. And at the same time, we are lack of energy (ies) to study. Diseases will only attack the weak, but not the strong. Wh ...

全国外语翻译证书考试英语三级口译

   全国外语翻译证书考试英语三级口译 【打印】【字体:大 中 小】【关闭】 考试时间: 考试时间:约 30 分钟 一、考生须知 1.考试开始前,请在录音磁带的 A 面标签上正确填写你的姓名、考点、考号。 2.考试方式:口译采取听录音做翻译的方式。考生在语音室内头戴耳机,听到一段英语或汉语讲话后把它们分 别译成汉语或英语并通过麦克风录到磁带上。讲话当中有停顿,考生需充分利用停顿时间进行翻译。 3.听录音时,可做笔记。 4.翻译时要沉着冷静,不要紧张。 二、考试内容 本考试共分三部分。 第一部分 小 ...

高二英语全真精讲班-写作讲义

   新东方在线 [www.koolearn.com] 网络课堂电子教材系列 高二英语真题写作 高二英语写作真题讲义 主讲: 主讲:姚振华 欢迎使用新东方在线电子教材 第一课 自我介绍 课程介绍:真题特色、时效性、 课程介绍:真题特色、时效性、代表性 书面表达题型介绍 北京市海淀区高二年级第一学期期中练习英语试卷 第四部分 书面表达(满分 20 分) 本题包括可供选择的两道题,你可选择其中一篇。 注意:短文必须包括所有要点,可适当发挥; 词数:100 左右(80-120 词之间) (A) 根据下表 ...

白雪公主英语版

   白雪公主与七个小矮人 Snow White and the Seven Dwarfs 旁白:Once upon a time, there was a queen. She had a pretty 旁白: daughter named Snow White. Soon after the child was born, the queen died. The queen married another queen. The stepmother was very jealous. She ...

高中英语易混易错词汇辨析200组及练习

   高中英语易混易错词汇辨析 200 组及练习 1. clothes, cloth, clothing clothes 统指各种衣服,谓语动词永远是复数, cloth 指布,为不可数名词 clothing 服装的总称,指一件衣服用 a piece of, an article of 2. incident, accident incident 指小事件, accident 指不幸的事故 He was killed in the accident. 3. amount, number amount ...