笔试部分(共八大题, 笔试部分(共八大题,70 分) 根据句意及首字母提示填空。 Ⅰ. 根据句意及首字母提示填空。5
  1.?Do you like math? ?No,it’s b .
  2.There are some tennis r on the floor.
  3.English is not d to learn.
  4.We have many sports c :basketball, soccer and more.
  5.What f it is to play chess after supper. 根据句意用括号内所给词的适当形式填空。 Ⅱ. 根据句意用括号内所给词的适当形式填空。5
  1. (do) Ed smith have a TV?
  2. Peter (watch)TV every evening.
  3.After supper he likes (watch)TV.
  4.It (sound)a good idea.
  5.Sue (have)a small sports collections. 单项选择。 Ⅲ. 单项选择。10 ( )
  1. ?Let’s play football. ?OK, that good. A.listen B.sounds C.listens D.sound ( )
  2. ?Do you have a basketball? ? . A.Yes, I do B.I do C.Yes, I have D.Yes, I’ve ( )
  3. ?Does he have a computer? ? . A.No, he doesn’t B.He hasn’t C.No, he does D.No, he hasn’t ( )
  4.Are these balls ? A.you B.them C.our D.Jim’s ( )
  5.The backpack is to the desk. A.behind B.next C.under D.on ( )
  6.Can you play volleyball ? A.well B.good C.fine D.nice ( )
  7.Write about sports thing and things you have. A.the other B.another C.other D.others ( )
  8.There is football under the table. If you want to play football, you can take it. A.the; the B.a;a C.a;/ D.a; the ( )
  9.They have a tennis racket. A.aren’t B.doesn’t C..not D.don’t ( )
  10.Do you like to our club? A.have B.join C.take D.play 按要求完成下列句子。 Ⅳ. 按要求完成下列句子。10
  1. He has an English dictionary.(变为复数句)
English .
  2. The tennis rackets are over there on the wall.(对划线部分提问) the tennis rackets?
  3. Sue has some nice CDs.(变为一般疑问句) Sue nice CDs?
  4. Do they often watch TV?(作否定回答) , .
  5. Let’s play soccer.(作肯定回答) . 完形填空。 Ⅴ. 完形填空。10 Sue swanson 1 a small 2 collection. She has five 3 , eight basketballs, four 4 , and three CDs. But she 5 any baseball rats. Her 6 sport is basketball. She 7 every day. And sometimes she 8 some sports matches 9 TV. That 10 interesting! ( )
  1.A.there is B.have C.there are D.has ( )
  2.A.sport’s B.sports C.sports’ D.sports’s ( )
  3.A.soccer B.soccer ball C.ball D.soccer ball ( )
  4.A.tennis racket B.tennis rackets C.tennis’ racket D.tennis’ rackets ( )
  5.A.doesn’t have B.doesn’t has C.have D.has ( )
  6.A.like B.likes C.favourite D.a favourite ( )
  7.A.play a sport B.play the sports C.plays the sport D.plays sports ( )
  8.A.watch B.watches C.watchs D.looks ( )
  9.A.in B.to C.on D.at ( )
  10.A.sounds B.look C.like D.sound Ⅵ. 阅读理解。根据短文内容回答下列问题。20 阅读理解。根据短文内容回答下列问题。 Leo is sixty-six. But he looks young. He has two children?one is a son a nd the other is a daughter. He has 10 tennis rackets, 8 baseballs, 6 basketballs, 12 soccers and 18 volleyballs. But he never(从不)plays sports. He only likes collecting Sports things. His son, Neal, likes soccer. He is a member of the city soccer club. He plays soccer every day with his friends. And his daughter, Nancy, likes volleyball. But she doesn’t play it. She watches it on TV!
  1.How many daughters does Leo have?
  2.Does Nancy have any brothers?

  3.Do Neal and Nancy like sports?
  4.Who plays soccer every day in Leo’s family?
  5.Does Nancy play volleyball?
 

相关内容

七年级英语上册unit2教案2

   Starter Unit 2 What’s this in English? ? No. 110 Middle School by Cao Yi 课程目标 一、知识和能力目标 本单元的核心教学内容是“认物”。 用英语确认周围的常见事物比较符合英语初学者的实 际情况。通过本单元教学,使学生运用所学句型,去熟悉周围事物的名称;教学生学会在实际 生活中如何确认事物。通过辨认物体,学生学到一些生词,并巩固所学句型。 二、过程和方法目标 教师要尽量使学生对课文中出现的句型能够熟练上口, 这样, 学生才 ...

初三英语上册unit 1知识点复习

   Unit 1 How do you study for a test ? (一)学习目标(Language Goal) 1. Talk about how to study . 学会讨论各种学习方法和策略. 2. Find out your suitable learning methods. 找出适合自己的学习方法. (二)语言结构(Language Structures) 1. Verb + by with gerund by+动名词短语 表示"通过…途径,方法" 2 ...

新目标初一英语上册unit1-6复习

   You are my sunshine You are my sunshine, my only sunshine. You make me happy when skies are grey. You’ll never know dear, how much I love you. Please don’t take my sunshine away. the other night dear ,when I was sleeping I dreamt I have you in my a ...

七年级英语上册Unit_5教案

   Unit 5 Do you have a soccer ball? 话题] 一. [话题 (Topic) spending time with friends 话题 重点词汇] 二. [重点词汇 (Key words) 重点词汇 day center difficult like tennis club relaxing racket class small bat volleyball good well many great have basketball interesting has ...

八年级英语unit5-6复习

   Unit 5 Section A 重点词汇: 重点词汇: lesson, another, concert, whom, weekday, study for a test, have a(n)……lesson, have to, another time, go to the doctor. 重点句型?Can you come to my birthday party? ?Sure, I’d love to./ I’m sorry, I have to…… 重点句型 练习: 练习:(一)词 ...

三年级上册英语Unit5A1

   三上 U5A1 教学设计 白旄中心小学 苏燕 教材分析:本单元主要通过就餐这一话题,学习常见的有关食品、饮料的 12 个 英文单词和与此有关的日常用语。为体现语言运用的实效性、真实性,本单元围 绕这一话题,设计了 Part A Let’s talk 与 Part B Let’s talk 两种生活情景, 教给学生如何表达自己喜欢的或想要的食物, 以及为别人提供或请别人吃东西时 的表达语。 小学生求知欲强, 有较强的观察力和模仿力, 对新鲜事物充满好奇心, 动口、动手、动脑的全身协调较好。自信 ...

中职英语基础2 unit 5教案

   Unit 5 It’s time to change. (第一课时 第一课时) 第一课时 一、学情分析 授课对象为高一年级旅游专业的女生, 英语基础参差不齐, 学习积极性易调动但难以持 久,所以在设计中充分利用这个优点,通过多种课堂组织形式来调动她们的积极性,设计不 同难易度的任务,唤起英语学习的欲望,从而达到教学目标。 二、教材分析 本课时是教材《英语 2》 (基础模块 高教版)第五单元的第一课时,本单元主要是关于 生活习惯以及改变不良习惯的话题,该话题与学生的生活联系密切,能引起学生的共 ...

四年级英语上册unit3教案2

   1. . 2. . Warm up Pep3 Unit3 my friends A let’s learn T: Good morning ,boys and girls. S: Good morning ,Miss Jin T: Let’s sing a song “books and pencils” OK? Well, let’s do. T:sh… quiet! boys and girls. Look at me. What’s this? S: ear / face /body ...

四年级英语下册unit3教案3

   unit3A let’s Pep book4 unit3A let s learn 一:设计说明 (1) 话题:clothes (2) 课题说明: 本课的话题为 clothes, 主要学习 skirt, T-shirt, chess, jacket, sweater, shirt 这几种服饰名称。在这些单词中,jacket,T-shirt 由于是音译词,所以相对来 说它们的发音比较简单,相对来说,sweater 在这些单词中是最难的。 四年级的学 生意气风发,敢于发表自己的意见,特别是女生, ...

四年级英语上册unit_4教案示例1

   Unit 4 my home 一. Warm-up 1. greetings: How are you today? Nice to meet you! 2. Boys and girls, It’s early in the morning, Let’s do some morning exercises, OK? Books in the study, read, read, read. Bed in the bedroom, sleep, sleep, sleep . Water in ...

热门内容

新视野大学英语第二版第一册 听说教程答案

   新视野大学英语听说教程第一册答案 Unit 1 Click Here for Language Learning Short Conversations 1.B 2. C 3. A 4.C 5.D 6.C 7. C 8.A 9.B 10.D Long Conversation 1.A 2. B 3.B 4. D 5. A Understanding a Passage 1. A 2.A 3. C 4. D 5. D Understanding a Movie Speech 1.honored ...

极好资料??考研英语词汇词根汇总(方便打印版)

   考研教育网(www.cnedu.cn) 考研教育网( ) 考研公共课网上辅导权威机构 考研英语词汇词根汇总 1.aer, ar 空气,大气 2.ag, act, ig 是做,动作 3.alt 高 4.alter, altern, altr 其它,变更 5.bio, bi, bion 生物,生命 6.brev, bri, brief 短 7.cap, capt, cept, cip 取,获 8.ced, ceed, cess 行,让步 9.centr, centr 中心 10.clain, c ...

大学生应脱口而出的 ,背完,你的英语口语绝对不成问题了(转)

   Any day will do?哪一天都可以? ?哪一天都可以? Any messages for me?有我的留言吗? Are you by yourself?你一个人来吗? All right with you?你没有问题吧? Are you free tomorrow?明天有空吗? Are you kidding me?你在跟我开玩笑吧? As soon as possible!尽可能快! Back in a moment!马上回来! Believe it or not!信不信由你! ...

新视野大学英语第二版第二册第八单元课件unit 8

   unit8 There’s a Lot More to Life than a Job " be waste on sb.: not understand sth. or not realize how valuable sth. is " 让不会欣赏音乐的人听音乐是一种浪费。 " Music is wasted on people who can’t appreciate it. " Good wine is wasted on me, since I cannot distinguis ...

2009年全国各地中考英语试题分类汇编??介词

   2009 年全国各地中考英语试题分类汇编??介词 march,1879. (09 北京) 1. Einstein, the famous scientist, was born A at B on C in D to 答案:C 2. What would you like to do such a bad boy? (09 安顺) A with B on C at D in 答案:A 3. I like flowers. I’m going to buy a house a small ga ...