初一英语试卷 一.选择填空。 ( )
  1. What do you have supper? A. for B. at C. with D. on ( )
  2. She isn' t good maths. Could you help her her maths? A. with, with B. at, at C. with, at D. at, with ( )
  3. We should learn each other. A. to B. with C. from D. for ' ( )
  4. Are you music? A. listen to B. listening to C. listening D. listen at ( )
  5. When Mary to school? A. is, go B. do, go C. do, goes D. does, go ( )
  6.What do you often do Sunday morning? A. on B. in C. at D. for ( )
  7. There a lot of food at home. A. are B. is C. have D. has ( )
  8. Do you have to buy a computer? A. many money B. enough money C. money enough D. a lot money ( )
  9. What about computer games. A. to play B. to playing C. playing D. play ( )
  10.Excuse me, we can't our tickets. A. look for B. find C. to look for D. to find ( )
  11. are Young Pioneers. A. All student B. All of students C. All of the students D. All students ( )
  12. The birds are singing the tree. A. on B. in C. of D. at ( )
  13. We are doing . A. our homeworks B. us homework C. we homework D. our homework ( )
  14. Some girls are on the hill. Where are ? A. another girl B. others girls C. the other girls D. the other girl ( )
  15. What are they doing? They . A. take photos B. are taking photo C. take a photo D. are taking photos ( )
  16.How do youthis book? A.read B.want C.like D.write ( )
  17.Who teachesEnglish this team? A.we B.us C.our D.ours ( )
  18.She doesn’t like milk but likes orange. A.at all B.little C.a lot D.a lot of ( )
  19.There are penspencils in the box. A.not ,and B.no,and C.don’t,/ D.no,or ( )
  20.He isAmerican.I’mE nglish. A.a,a B.an,a C.the,the D./,/ 二.完形填空 I am a middle-school student. Now let 1 tell you something 2 our classroom.
It's very
  3. There are two maps 4 the back wall. 5 is a map of China. 6 is a map of the world (世界). There are 7 desks and chairs in our classroom. There is a big desk 8 the teacher in the front of it. We 9 four classes in the 10 and two in the afternoon
  1. a. I b. my c. me d. we
  2. a. about b. in c. on d. at
  3. a. small b. big c. bigger d. biggest
  4. a. in b. on c. under d. over
  5. a. It b. It's c. One d. one
  6. a. Other b. Others c. Another d. The other
  7. a. fourty b. forty c. forteen d. fourteenth
  8. a. for b. of c. to d. about
  9. a. there is b. there are c. has d. have
  10. a. moning b. mourning c. morning d. moring 三.阅读理解。 A Jan:I have new photos of my family, but they' re not very good. This is my sister… Mark:Where is she? Is she at the library? Jan:No, she' s in the living room. She s doing her homework. And that s my brother. Mark:Is he doing his homework, too? What's he eating? Jan:He' s watching a scary movie on TV and eating french fries. This is a picture of my aunt and my mother. Mark:Is that -your mother in the pool? Jan:No, that's my aunt. My mother can't swim. And this is my mother and my aunt at the shop. They really like shopping and eating at the shop. Mark: Interesting photos. ( )
  1. The pictures are . A. good B. interesting C. scary ( )
  2. Jan' s sister is doing her homework . A. at the library B. at the pool C. in the living room ( )
  3. Jan' s brother isn' t . A. doing his homework B. watching TV C. eating french fries ( )
  4. Jan' s can' t swim. A. sister B. mother C. aunt ( )
  5. Jan' s mother and aunt like at the shop. A. eating french fries B. shopping C. swimming B 阅读短文,判断正误。正确的写“T”,错误的写“F”。 Mr Jones and Mr Brown work in the same office (办公室).One day Mr Jones says to Mr Brown , “I will have a small party at our house on Monday evening . Would you and your wife like to come ?”
Mr Brown says , “Thank you very much . I’d love to , but let me ask my wife first .” So Mr Brown goes to the other room and telephones his wife . Then he comes back and looks very worried . “What’s the matter?” asks Mr Jones . “Is you wife there at home ?” “No,” answers Mr Brown . “She isn’t there . My small son answers the telephone . I say to him , ‘Is your mother there , David ?’ and he answers ‘No , she isn’t in the house.’‘Where is she ?’ I ask ,‘She is somewhere outside(在外面) .’‘What’s she doing?’ ‘She is looking for me .’”
  1.There is a party at Mr Jones’s house on Monday evening . ( )
  2.Mr Jones asks Mr Brown and his wife to go to the party . ( )
  3.The telephone is in Mr Brown’s office. ( )
  4.Mr Brown speaks to Mrs Brown on the telephone . ( )
  5.Mrs Brown is looking for her son . ( ) C One Sunday morning Mr Green and his child , Bill ,are in a big shop . Mr Green wants to buy a new blouse for Mrs Green . Bill likes oranges , so his father buys two kilos(公斤)of oranges for him , too . Bill wants to buy some picture?books and colour pencils , too . There are many people in the shop . They are men and women , old and young . They all want to buy something there .
  6.Mr Green goes to the shop with . A.Mrs green B.his son C.his daughter D.his father

  7.Mr Green wants to buy a new blouse for . A.Bill’s mother B.Bill C.his friend D.other people

  8.Bill likes . A.all the things B.the new blouse C.oranges D.orange

  9.Bill wants to buy . A.some picture?books B.some colour pencils C.clothes in the shop D.A and B
  10.The shop is . A.empty B.close C.full of children D.full of people
四.短文填空 On weekdays, Mary _1_ (get) up at 6:
  30. She _2_ (have) breakfast at home and then she _3_ (go ) to school. She _4_ (get ) to school at about 7:30 every morning. She _5_ (not like) to be late.Mary _6_ (have) four classes in the morning and at two in the afternoon. Classes are over at 3:
  40. Someimes she _7_ (play) games with her classmate 同学) Sometime she _8_ (fly) kites. She _9_ ( . (get) home at 4:
  40. In the evening she often _10_ (watch) TV, but sometimes she talks with her mother . She goes at about 10:
  00. 五.完成句子
  1. I have two . ( knife)
  2. Whose are these ? ( child )
  3. These photos are hers. They are not . (I)
  4. What about shopping? (go)
  5. The little girl is on her hat now. (put)
  6. The man is opening the door. He isn't the door. (open 的反义词)
  7. What is the teacher doing? He is (write) the words on the blackboard.
  8.There some bananas in the bag. (be)
  9. Lucy and Lily can speak a little . (China)
  10. Is it to make cakes? (hard 的反义语)
  11. There is little fand drinks in the fridge. Let's go shopping.
  12. He is good at swimming in r and lakes.
  13. Do you have enough m to buy a new computer?
  14. The last day of the week is S .
  15. We must help each other and I from each other. 六.补全对话 a A: Where is my pencil? B: I don't know. Is it your bag? A: No, it isn't C: Here is pencil. Is it your pencil? A: Is it blue?
C: Oh, sorry ,it is red. A: Thank you all the same. My pencil is blue. B: Here is pencil. It's the floor. the chair. A: Oh, it is my pencil. Thank you very much.. B and C: That's alright . b A:Hello ! B: 1 ! A:What 2 3 name? B: 4 name 5 Jim Green . A: 6 are you ? B:Fine, 7 you. 8 you? A: 9 fine, 10 . c A: Hello!Mike! B: Hello!Kate! A: 1 2 are you? B: I'm twelve. Are you twelve, too? A: No, I'm eleven. B: 3 4 are you in? A: I'm in Class Two. B: I'm in Class Three. A: Class Three? Ann is in Class Three, too. B: Ann? 5 Ann? A: She is my friend. Look! She is over there. This 6 , please. B: Thanks. A: Hello! Ann! C: Hello! Kate! A: Ann, 7 is Mike. C: Nice to meet you. B: Nice to meet you, too. A: Ann, Mike and you are in the 8 class. C: Oh? Are you in Class Three, Mike? B: Yes. C: Good. A: Excuse me. B: 9 ? A: What's the 10 , please? C: Oh, it's eight thirty. Let's go to the classroom. 七.书面表达 给你的朋友写一封信,并告诉他你的学习情况,字数在 50 字左右.
参考答案 一 .
  1. A
  2. D
  3. C
  4. B
  5. D
  6. A
  7. B
  8. B
  9.C
  10. B
  11.C
  12. B
  13.D
  14.C
  15.D
  16.C
  17.B
  18.C
  19.D
  20.D 二.
  1. C
  2. A
  3. B
  4. B
  5. C
  6. D
  7. B
  8. A
  9. D
  10. C 三. B C A B B T T F F T B A C D D 四.
  1.gets
  2..has
  3.goes
  4.gets
  5.doesn’t like
  6.has
  7.plays
  8.flies
  9.gets
  10.watches 五、
  1. knives
  2. children
  3. mine
  4. going
  5. putting
  6. opening
  7. writing
  8. are
  9. Chinese
  10. easy
  11. food
  12. rivers
  13. money
  14. Saturday
  15. learn 六.
  1. in, a, a, on, under
  2. Hello is your My is How thank And I’m too
  3.How old What class Who's way this same Yes time 七.略
 

相关内容

初一英语试卷

   大学生“三下乡 支教服务团结业试卷初 大学生 三下乡”支教服务团结业试卷初一英语 三下乡 支教服务团结业试卷初一 满分 100 分 姓名 时间 100 分钟 成绩 一. 根据汉语意思写单词。(10 分) 1.铅笔盒 2.书 3.双肩背包 4.电脑游戏 5.尺子 6.母亲 7.棒球8.梳妆台9.兄弟 10.姐妹 二. 写出下列单词的相应形式。(10 分) 1.this(反 义 词 ) 2.those(反 义 词 ) 3.can not(缩略式) 4.won’t(完全形式) 6.go( 过 去 ...

初一英语上册

   梦幻网络( 数百万免费课件下载,试题下载,教案下载,论文范文, 梦幻网络 http://www.7139.com ) 数百万免费课件下载,试题下载,教案下载,论文范文,计划总结 初一英语上册 初一英语上册 Units 1?6 期末考试参考试题 英语 考试内容: 考试内容: 口试 20 分 听力 20 分 笔试 60 分 总分 100 分 考试时间 100 分钟 一、 口试 (共计 20 分) A. 朗读课文(10 分) 内容: Unit 1 Reading p4 Unit 2 Reading ...

初一英语上册教案[1]

   资料有大小学习网收集 www.dxstudy.com Unit one My name is Gina. 教材分析 1.话 题: Making new friends 2.功能目标: 1)使学生学会用英语介绍自己。 2)使学生学会用英语和别人打招呼。 3.文化目标: 1)让学生初步体会用英语和别人交流的感受,培养学生学习英语的兴趣。 2)通过对英文名字的介绍,对比中西方表达名字的不同,了解中西方文化的 差异。 3) 通过对西方一些成功人士英文名字的介绍, 使学生了解成功是由不懈的努 力和艰苦 ...

初一英语上册5单元

   Unit5 句 型 1.Do you have a ping-pong ball?你有乒乓球吗? ?Yes, I do.是, 我有. /No, I don't.不,我没有.2.I/We/You/They have a tennis racket. 我/我们/你们/他们有网球拍.3.I/We/You/They don't have a tennis racket.我/我们/ 你们/他们没有网球拍.4.Does he have a soccer ball?他有足球吗 ?Yes, he does. ...

龙文初一英语上学期期末测试1

   中小学 1 对 1 课外辅导专家 七年级上学期期末模拟试卷 七年级上学期期末模拟试卷 上学期期末模拟 一、单项选择题。10 分 ( )1. are good friends. A. Lily, you and I C. You, Lily and I ( ( ( ( ) 2.What’s on the bed? A. have A. Open A. on the left --After school. A.How ( ( ( ( ( A.in, in A. an, / A.our, You ...

山东鲁教版初一英语上册单词(英语)

   初一英语上册单词 1 a set 2 afford 3 afternoon 4 alarm 5 also 6 an 7 answer 8 anybody 9 apple 10 aunt 11 backpack 12 bag 13 ball 14 banana 15 baseball 16 basketball 17 bat 18 BBC 19 bed 20 big 21 black 22 blank 23 blue 24 book 25 bookcase 26 boring 27 boy 2 ...

初一英语上、下册单词汉译英自测表

   好好学习天天向上 初一上册单词测试 初一上册单词测试 Unit One 我的 名字 是 是 是 时钟 我 好的 向 遇见 你们 什么 喂 嗨 他的 和 她的 1 问题 回答 看 第一 最后的 男孩 女孩 零 一 二 三 四 五 六 七 八 九 电话 数 好好学习天天向上 电话号码 它 卡 身份证 家庭 姓氏 Unit Two 这个 铅笔 钢笔 书 橡皮 直尺 箱,盒, 铅笔盒 双肩背包 卷笔刀 字典 那个 2 是 不是 感谢 不错 英语 一个 何等 做,干 拼写 棒球 手表 电脑 运动 电子 ...

初一英语上册_Unit_3_单元测试卷_(人教版)

   初一英语上册单元测试卷 I 根据句意和首字母提示完成句中所缺单词、 根据句意和首字母提示完成句中所缺单词、 1. Jack and Mary are Jim’s parents.Jim is Mary’s s 2. Lucy is my c, my aunt’s daughter. 3. That’s a p of my f amily. 4. Tfor helping me. 5. We often take p in the park (公园) II 写出下列词组: 写出下列词组: 1. ...

英语同步练习题考试题试卷教案高一英语上册第一次测试题

   高一英语上册第一次测试题 高一英语上册第一次测试题 英语上册第一次 2008.10 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题,每小题 1. 5 分,满分 7. 5 分) 请听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个 选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒 钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1. Where does this conversation take place? A. ...

新目标初一英语上册教案Unit 11 What time do you go to school.

   Unit 11 What time do you go to school? LESSON 1 I. Language Goals: Talk about routines. Ask about times. -New Language: What time do you get up? OR When do you usually get up? I get up at five o’clock. OR I usually get up at five o’clock. When does ...

热门内容

李阳疯狂英语脱口而出第6辑

   李阳疯狂英语脱口而出第 6 辑 My Pledge My Oath Ⅲ 我的誓言Ⅲ Today I believe-今天我相信-This unique trip will completely change my life! 这段特殊的旅程将彻底 改变我的一生! Today I believe-今天我相信-That all my efforts will produce generous returns! 我所有的付出终将得到 丰厚的回报! Today I believe-今天我相信-Eng ...

人教版英语七年级下一般过去时课件

   语法复习课件 一般过去时 By Geoffrey 知识结构 动词的过去式 构成 一般过去时 用法 1.表示过去某个时 表示过去某个时 间发生的动作或 存在的状态。 存在的状态。 2.表示过去经常或 表示过去经常或 反复发生的动作。 反复发生的动作。 常用时间 yesterday last night in 1990 two days ago 构成 规则动词 动词过去式 的构成 不规则动词 读音 一般过去时态句式的构成 陈述句式 动词 肯定式 否 定 式 I was …. I was not( ...

初中英语第五册词组

   第五册词组 t 共 372 个〕 1.near the fireplace 在火炉旁 2.sit down 坐下 3.jump up 跳起来 4.be angry with sb. 跟某人生气 5.get into the room through the window 从窗户进入房间 6.have lessons 上课 7.have to 必须,不得不 8.be wet through 全部湿透 9.on one's back 在某人的背上 10.read through the news ...

电大考试英语201001试卷代号

   试卷代号: 试卷代号:1 1 61 2009学年度第一学期"开放本科" 中央广播电视大学 2009-2010 学年度第一学期"开放本科"期末考试 F.U, W~ ~-jaTT,1, ;卉鲡犬 F.U,上 J W~延墨 jaTT, 注 意 事 项 一,将你的学号,姓名及分校(工作站)名称填写在答题纸的规定栏内.考试结束后, 将你的学号,姓名及分校(工作站)名称填写在答题纸的规定栏内.考试结束后, 把试卷和答题纸放在桌上.试卷和答题纸均不得带出考场. 把试 ...

2009年12月英语六级听力原文

   完整版本的 2009 年 12 月英语六级(CET6)真题听力原文,从 Section A 到 Section C。 Section A 11. W: Did you use credit cards on your vacation last month in Europe? M: Sure I did. They certainly beat going around with a wallet full of big bills. But carrying lots of cash i ...