初 一 英 语 试 题
一、在下列各句的空白处填入一个适当的词,使句子意思完整,语法正确。 (每空 1 分, 共 5 分)

  1.Mr. White is my teacher. He can draw very beautiful pictures.
  2.Tom’s mother asks him to his teeth twice (两次) a day.
  3.I don’t like thrillers. I think they’re too .
  4.Many people love doing sports these days they want to be healthy.
  5.On weekends, I often play soccer my brother Thomas.
二、 选择填空。从 A, B, C, D 中选出一个恰当的答案,填入题前括号内。 (每小题 2 分,共 30 分)
( )
  6. Can you play trumpet, John? Yeah, I can play it very well. A./ B.an C.the D.a )
  7. Are the keys in the lost and found case ? No, they aren’t mine. I think they’re Jason’s. A.yours B.your C.yourself D.you )
  8. How many are there in the fridge (冰箱)? Oh, there’re four. A.carrot B.tomatoes C.chicken D.egg )
  9.Mr. Chen is always one to leave the school. He’s busy working all day. A.the last B.first C.last D.the first )
  10. Excuse me, when is the English Speech Contest? It’s 8:40 a.m. Thursday morning. A.at, in B.on, on C.on, in D.at, on )
  11.I like my history teacher because he often us about many interesting events in history and he’s really humorous(幽默的). A.says B.tells C.speaks D.talks )
  12. What a beautiful day ! Let’s out to play some wonderful games. That sounds great! A.go B.to go C.goes D.going )
  13.Little John sports every day, so he’s very strong and healthy. A.don’t play B.doesn’t play C.play D.plays )
  14. By the way, how much the glasses? The glasses? Oh, 230 yuan. A.is, it’s B.are, they’re C.are, it’s D.is, they’re )
  15.Mr. King is very tired after work, so he early. A.does sports B.gets up C.goes to bed D.watches TV
(
(
(
(
(
(
( (
(
三、 句型转换,每空一词。 (每空 1 分,共 10 分)

  16.There are some American friends in our school. (改为一般疑问句) there American friends in your school?
  17.Aunt Li gets up early in the morning. (改为否定句) Aunit Li up early in the morning.
  18.Those are some old family photos on the wall.(改为单数句子) is old family photo on the wall.
  19.His parents can play the drums very well. (划线提问) his parents play very well?
  20.Jeff’s favorite food is chicken. (改为同意句) Jeff chicken .
四、交际运用。
(A) 从对话后方框中选出能填入空白处的最佳选项, 其中有两项是多余的。 (每小题 1 分,共 5 分) Paul: 21, Nick? Is it time to go home? Nick: No, it’s 3:
  15.It’s time to go and play games. 22__? Paul: I don’t know. I can’t find it. Mr.Li: Whose is this watch? Is it yours, Nick? Nick:
  23. Mr.Li: What color is your watch, Paul? Paul:
  24. Mr.Li: Is this one yours? Paul: Oh, yes, it’s mine. Mr.Li: Paul,
  25. Put it in your schoolbag. Paul: Thank you, Mr. Li. A.It’s blue. B.But where’s your watch? C.They’re blue. D.No, I think it’s Paul’s. E. What time is it now? F. What day is it today? G. You must look after (照看) your things. (B) 将下列各句重新排序,使之成为一段完整的对话。并把序号写到横线上。 首个答案已经给出。 (每小题 1 分,共 5 分) A.Five dollars each. They’re on sale. B.How many do you want? C.Can I help you? D.Yes, please. How much are the T-shirts? E. Um, I’ll take four. F. Five dollars? Great. I want some white ones. C.
  26.
  27.
  28.
  29.
  30.
五、阅读理解

  1、选词填空。(每小题 1 分,共 10 分) 从下面方框中选择适当的选项填入短文中,使短文通顺、完整。选项中有两项是多余选 项。 A.big B.has G. plays H. glasses C.doesn’t like D.or I. watching J. healthy E. do K. in F. small L. eats
Rick is a fat man. He gets up late(晚)31 the morning . He has a 32__ breakfast every morning. He has some meat, three 33 four eggs and some pieces of bread(面包). He drinks two 34of milk, some apple juice, a cup of coffee and some fruit. His wife, Vicky, 35 a cup of tea, a piece of bread and a banana for breakfast. Rick 36 any ball games. He thinks they are too hard for him, but he likes listening to the music and 37 TV and he doesn’t 38 any housework(家务). Vicky 39 sports every day. In fact, she is in a swimming club. So she is very 40__.

  2、 阅读理解。 Do you like children? Do you have free(空闲的) time in the afternoon? We need a babysitter(保姆) for our son. He’s five years old. The working time is Monday to Friday, 3:00 pm to 6:pm. ( $ 5 an hour) We need help with: Looking after our son; Reading to him; Playing with him. You must work at our house. We live in Changchun, near the Culture Square(文化广场). Please call Mr. Green at 5638?29
  49. 根据短文内容选择正确答案。 分) (5
  41.From Monday to Friday, the babysitter can work every day. A.one hour B.two hours C.three hours D.four hours
  42.Which is NOT the work that the babysitter needs to do? A.Cooking for the child. B.Playing with the child. C.Reading books to the child. D.Looking after the child.
  43.The babysitter must work . A.at the babysitter’s house B.at Miss Green’s school. C.at Mr. Green’s house. D.at the Culture Square
  44.The child in the ad is . A.15 months old C.5 months old B.15 years old D.5 years old
9

  45.If , you can get the job. A.you like children, but you have no time in the afternoon. B.you like children, but you don’t know how to play with them. C.you’re good with children and you’re free in the afternoon. D.you can play with children but you don’t know how to read.
Steve is my pen friend. His birthday is May 18th, 19
  94. is 14 years He old now. He is from Canada. He lives in Ottawa(渥太华). He speaks English and French. His favorite subject is science. He likes Chinese, too. And he says he can speak a little Chinese, but he can’t write in Chinese. Steve likes sports, too. He likes swimming best. He goes swimming on weekends with his father. He says he can swim very well. He doesn’t like chess. He thinks it is too difficult. Steve likes playing computer games and he loves making pen friends on the Internet(网络). His email address is steve1994@hotmail.com. He is a tall boy with big blue eyes. He is also very outgoing(外向) and I really like to be his pen friend. 根据短文内容回答问题。 (每小题 2 分,共 10 分)
  46.hen is Steve’s birthday?
  47.What language can Steve speak?
  48.Is his favorite subject science?
  49.Can he play chess very well?
  50.What’s his email address?
六、书面表达。
假设你是叶伟,请你根据所给信息提示给你在美国的笔友 James 写信,介绍你的学习 和生活。要求呈现所有要点、语法正确、语言流畅、语意通顺、上下文连贯、书写工整。字 数:70-80 词。 (20 分) 要点内容提示:
  1. About yourself (Name: Ye Wei; Age: 13; Class: Class 5, Grade
  1)
  2. About your daily life(日常生活) and hobbies(get up, go to school, do sports…)
  3. About your school life ( favorite subject, favorite teacher)
  4. About your hobbies (swimming, listening to music, going to the movies) 句型及词汇: (仅供参考) usually,often, busy, interesting, science, math, English, kind, strict,but, and, like doing sth, I like…. because…
参考答案
一、
  1.art/favorite
  2.brush
  3.scary
  4.because
  5.with 二、
  1.C
  2.A
  3.B
  4.A
  5.D
  6.B
  7.A
  8.D
  9.B.
  10.C
  11.A
  12.C
  13.B
  14.D
  15.C 三、
  16.Are, any
  17.doesn’t, get
  18.That, an
  19.What, can
  20.likes, best 四、 (A) :
  21.E
  22.B
  23.D
  24.A
  25.G (B): C
  26.D
  27.A
  28.F
  29.B
  30.E 五 、 :
  31.K
  32.A
  33.D
  34.H
  35.B
  36.C
  37.I
  38.E
  39.G
  40.J (
  1) (
  2) :
  41.C
  42.A
  43.C
  44.D
  45.C (
  3): 46 May 18th,19
  94.(It’s ~)
  47.English and French. (He can speak ~)
  48.Yes, it is.
  49.No, he can’t.
  50.steve1994@hotmail.com. (It’s) 六、略。
  •  
 

相关内容

初一英语试卷

   大学生“三下乡 支教服务团结业试卷初 大学生 三下乡”支教服务团结业试卷初一英语 三下乡 支教服务团结业试卷初一 满分 100 分 姓名 时间 100 分钟 成绩 一. 根据汉语意思写单词。(10 分) 1.铅笔盒 2.书 3.双肩背包 4.电脑游戏 5.尺子 6.母亲 7.棒球8.梳妆台9.兄弟 10.姐妹 二. 写出下列单词的相应形式。(10 分) 1.this(反 义 词 ) 2.those(反 义 词 ) 3.can not(缩略式) 4.won’t(完全形式) 6.go( 过 去 ...

初一英语期中测试题

   初一英语期中测试题 笔试部分(80 分) 一 单项选择 (15 分) ( )1.The supermarket is Fifth Avenue . A. in B. at C. on ( ) 2. What does he want ? A. do B. to be C. be ( ) 3. Lucy wants her grandma on October 10th. A. see B. seeing C. to see ( ) 4. Where Paul and Steve from ? ...

英语试题同步练习题考试题教案七年级英语Wheres your pen pal from单元测试2

   Unit 1 Where’s your pen pal from? Section A 课前漫步 A good beginning is half done. 良好的开端是成功的一半。 I.温故 根据图片完成句子。注意 be from 与 come from 的用法。 1. The boy (be) from Jilin. 2. The computer comes Zhejiang. 3. The flowers (be) from Yunnan. 4. The fruits (be) f ...

初一英语

   试卷总分:140 分 (听力部分)20% 一、听力(20%) 测试时间:100 分钟 范围:牛津英语 7Aunit1-7Aunit2) A. 根据录音选择正确的应答句。(5%) ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( )1. A. It’s right. B. I’m sorry to hear that. C. That’s all right. )2. A. Yes, there are. B. Yes, there is. C. No, there is. )3. A. Thank y ...

初一英语

   仁爱版英语七年级上册教学设计 张丽 Contents: Unit 1 Topic2 Section B 1、Make sure all the students grasp the differences between he and his, she and her. 2、Get the students to speak English and learn English happily Teaching aims: in class so that they can discover ...

初一英语

   初一英语 读单词,把单词变成现在分词的形式 buying lying standing reading buy lie stand read talking walking singing dancing talk walk sing dance have take write shop having taking writing shopping eating driving calling enjoying eat drive call enjoy telling swimming wa ...

初一英语

   初一英语句型转换练习 一、按要求完成句子(要求:A:改为一般疑问句 B:改为否定句) 1. I am a student.→ A: 2. They are English cars. →A: 3. This is a pencil-box. →A: 4. Its name is Polly. →A: 5. These are my English books. →A: 6. I know his name. →A: 7. Please look after your cat. →A: 8. ...

初一英语语法

   初一英语语法??代词语法练习题 代词是代替名词以及起名词作用的短语,分句和句子的词. 代词可分以下九类: 1. 人称代词 主格(在句中作主语)有: I , you, he, she, it, we, you, they 宾格(在句中作宾语)有:me, you, him, her, it, us, you , them 2. 物主代词 形容词性的物主代词(作定语)有:my, your, his , her, its, our, your ,their 名词性的物主代词(作主语,表语,宾语)有: ...

初一英语语法

   初一英语语法虽然是从简单的一些日常用语出发的, 但语法中常 会有一些知识点看起来很细小,容易被忽视,但这些知识点掌握 不熟练,往往会造成一些语法应用上的错误。因此在学习初一英 语语法时, 要认真、 细心, 不要觉得一些地方不重要而得过且过。 下面从几个方面,总结出了初一英语语法,如果要复习英语句法 的同学,可以参考一下,一、初一英语语法??词法 一 初一英语语法 词法 今天讲的内容 1、名词 A)、名词的数 我们知道名词可以分为可数名词和不可数名词, 而不可数名词它 没有复数形式,但可数名词 ...

初一英语语法

   初一英语语法??名词语法练习题 初一英语语法??名词语法练习题 ?? 专有名词与普通名词 名词按其意义可分为专有名词(proper noun)和普通名词(common noun). 普通名词又可分为类名词,集体名词,物质名词和抽象名词. 1. 专有名词:是个别人,地以及专门机构或团体的名称. 如:New York 纽约 Clinton 克林顿 2. 类名词:是一类人或物的个体的名称. 如:piano 钢琴,doctor 医生,ship 舰船 3. 集体名词:是一些人或物的总称,作主语时可用复 ...

热门内容

2010年6月大学英语四级听力真题(附答案)

   Section A Short Conversation 11. W: Just imagine! We have to finish reading 300 pages before Monday! How can the professor expect us to do it in such a short time? M: Yeah, but what troubles me is that I can’t find the book in the library or in the ...

试题新课程背卷景下初中英语语法教学问题与试

   新课程背景下初中英语语法教学问题与策略 江西省新干县城北学校 聂健如 【摘要】 本文针对现行英语课堂教学中语法教学中存在的问题,阐述了初中 : 英语语法教学的重要性,并探讨了新课程背景下初中英语语法教学的方法。 【关键词】 初中英语,语法教学,问题,方法 : 一、新课程背景下英语语法教学理念上的问题 新课程改革在我市进行了三年, 大部分教师的教学理念发生了转变, 但许多教师都不同程度地表现出弱化语法教学的倾向。尤其是在公开课 或优质课中,教师设计的活动,一项接一项,好课的标准大多为能以学 生 ...

初中英语句型解析)

   1,名词 表示人,事物,地方,现象或抽象概念等的名称的词都叫做名词.名词可分为专有名词和普通名词. 名词在句子中可担任除谓语外的任何成分,即主语,标语,宾语(动词宾语和介词宾语),状语,宾 补,定语等. 【举例】桌子,凳子,椅子,沙发,桌子 2,冠词 冠词是虚词,本身无词义,也不能单独使用,它用在名词前,帮助指明名词的含义.冠词只有三个, 分别是定冠词(the)和不定冠词(a,an) 【举例】因无词义,所以无法举例 3,数词 表示数目多少的词叫做数词.数词可分为基数词和序数词. 数词在句子中 ...

部分)高中英语单词(

   高中英语单词(部分) survey / sE:5vei/ n.调查;测验 add / Ad/ vt.添加,附加,掺加 add up 加算,合计 point / pRint/ vi.指向 n.小数点;要点;分数;尖端,尖 upset / Qp5set/ vt.使不适, 使心烦 n.混乱 ignore / ig5nR:/ vt.不顾,不理,忽视 calm / ka:m/ a.平静的 calm down 平静下来;镇定下来 have got to 不得不;必须 concern / kEn5sE:n ...

宫东风团队2008年考研英语冲刺最后四套卷(第三辑)

   无忧考研网(http://www.5ukaoyan.com) 请您积极支持正版,购买正版考研书籍才能更有效的帮助您考研复习 无忧考研网(http://www.5ukaoyan.com) 请您积极支持正版,购买正版考研书籍才能更有效的帮助您考研复习 无忧考研网(http://www.5ukaoyan.com) 请您积极支持正版,购买正版考研书籍才能更有效的帮助您考研复习 无忧考研网(http://www.5ukaoyan.com) 请您积极支持正版,购买正版考研书籍才能更有效的帮助您考研复习 ...