初一年级( 初一年级(上)英语满分演练试题及答案
来源:网络资源 2009-09-29 08:31:27 [标签:一年级 答案 试题]小学精华资讯 免费订阅 小学精华资讯
一. 单项填空
  1. What colour is the bike? It’s orange. A. an B. a C. / D. the
  2. That isn’t her bag. It’s . A. my B. I C. mine D. me
  3. Oh, your kite is very nice. . A. That’s right B. No, it’s not nice C. Yes, it is D. Thank you
  4. The woman is sixty, but she young. A. is B. sees C. looks D. watches
  5. It’s time lunch. Let’s go home. A. to B. in C. for D. on
  6. is your coat? The black one. A. What B. Where C. Which D. How
  7. is the toy? It’s on the bed. A. Who B. Where C. What D. Whose
  8. The shoes are too old. Put over there.
1
A. it B. they C. their D. them
  9. Excuse me. Can you my watch, please? A. look B. look like C. look after D. look at
  10. Look the blackboard and listen the teacher. A. / / B. at; to C. after; / D. on; after
  11. Whose dress is this? It’s . A. Lucy B. Lucy’s C. Jim D. Jim’s
  12. The girl the purple coat is his sister. A. at B. in C. on D. with
  13. There is a bird the tree. A. in B. on C. to D. of
  14. There are many in our school. A. woman teachers B. woman teacher C. women teacher D. women teachers
  15. Is there a ball under the desk? . A. Yes, it is B. Yes, there’s C. No, there isn’t D. No, there is
  16. There some books and a pencil on the desk. A. am B. is C. are D. be
  17. Let me help you. . A. You’re welcome B. Thanks very much 2
C. Don’t worry D. Yes, thanks
  18. old man is English teacher. A. The; an B. An; an C. The; the D. A; a
  19. What five plus six? It’s eleven. A. am B. is C. are D. /
  20. What you see in the picture? I can see some flowers. A. must B. can C. are D. do 二. 完形填空 This is a picture of Kat’s
  1. What can we 2 in the picture? Look _ 3 it, please. The man 4 the black coat is Kate’s father, Mr. Green. The 5 in the red sweater is Mrs. Green. They 6 young. The baby is Kate. The little b oy is Kate’s 7, Jim. 8 the man behind Mrs. Green? Oh, he’s 9 brothe r, Mr. Read. He 10 young, too.
  1. A. families B. family C. parents D. brothers
  2. A. look B. do C. see D.put
  3. A. at B. after C. for D. up
  4. A. on B. of C. in D. to
  5. A. man B. girl C. women D. woman
  6. A. are B. is C. look like D. looking
  7. A. sister B. brother C. father D. aunt
  8. A. What’s B. Where’s C. Who’s D. How is
  9. A. his B. her C. our D. their
  10. A. looks B. am C. look D. very 三. 在 B 栏中找出 A 栏英语句子的正确答语 3
(A)
  1. How are you?
  2. Can you spell it, please? .
  3. How do you do?
  4. What row are you in?
  5. What’s two plus eight?
  6. Nice to meet you.
  7. How old are you?
  8. Who’s not here?
  9. Where is the bag?
  10. What is this in English? (B) A. I am in Row
  6. B. Fine, thank you C. Yes, b-o-o-k, book. D. It is ten. E. Nice to meet you, too. F. I am
  14. G. Wang Ping is. H. It’s here. I. It’s a book. J. How do you do? 四. 完成对话:在对话后面的句子中选出正确的填入空白处 Jim: Excuse me, Ann. Whose black dog is this? Is it yours? Ann: Let me have a look.
  1. I think it’s Sam’s. My dog is brown. 4
Jim: Sam, look at the dog behind the tree.2? Sam: Sorry, it isn’t mine. My dog is black and white. I think it looks like Mary’s. Jim: 3? Sam: She’s my friend. Look! She’s over there. Let’s go and ask her. Jim:
  4. Sam: Hi, Mary! Is that dog yours? Mary:
  5. Sam: It’s a lovely dog! Don’t lose it! Mary: Yes, thank you. A. Who’s Mary B. OK, let’s go C. Oh, no it’s not mine D. Oh, yes. It’s mine E. Is it yours 五. 用所给单词的适当形式填空
  1. (He) pen is in (I) pencil-box.
  2. (You) shoes (be) under the bed.
  3. (Who) new ruler is this?
  4. Are these trousers (you)? No, they aren’t (we)
  5. It’s time (go) and play games.
  6. This is my pen. Please give it to (I).
  7. I have two (baby).
  8. Look! That is a (China) car. 5

  9. It is (my teacher) sweater.
  10. Now her ( parent) are in America. 六. 阅读理解(A) Bob was born in a big and rich family. His father is a university professor. He teaches American history. His mother is a very capable woman. She is the manager of a big company. S he earns a lot of money, of course. Bob has two sisters and a brother. His elder sister, Jen ny, is fourteen. She studies in a middle school. His younger sister, Ann, is ten. She studie s in a private primary school. She has a very good memory. She is clever. His younger brothe r, Dick, is only six. He has just started going to school. Bob gets on well with his family. He is on good terms not only with his parents, but also with his sisters and brother. (have a friendly relationship with sb.) He is, in a word, an apple in their eyes. 根据短文的内容,判断下列句子的正误:正确地答“A”,错误的答“B”。
  1. Bob was born in a small and rich family.
  2. He has two brothers and a sister.
  3. There are five people in his family.
  4. Dick is only six. He studies in a private primary school.
  5. “He is an apple in their eyes” means “They love him very much”. (B) Look at the clothes line in the twins' bedroom. There are some clothes on it. You ca n see a green blouse and a yellow skirt. The trousers on the clothes line are black. They ar e not new but clean. Are they Lily's clothes? No. I know they are Lucy's. Lily's clothes are on a clothes tree near the window. Her trousers are brown, her blouse is white and her skir t is blue. There is a new hat on the clothes tree, but it's not Lily's, it's Lucy's. There i s an old hat on Lucy's bed in the room, it's Lily's. There are no clothes on the other bed, the bed is Lily's.
  1. What can you see in the bedroom? I can see . A. a clothes line B. a tree C. a bed
  2. What colour are Lucy's trousers? They are . A. green B. black C. brown
  3. Where is Lucy's hat? It's on .
6
A. the clothes tree B. the clothes line C. lily's bed
  4. How many beds are there in the room? . A. only one B. three C. two
  5. Are there any things on Lily's bed? . A. Yes, there is a hat on it B. No, there is not anything on it C. Sorry, I don't know (C) It's a fine Sunday morning. Ann and her mother are in a big bus. There are many peop le in it. Some of them come from America, and some come from England and Canada. They are al l their friends. They are going to the Great Wall. There are two Chinese in the bus. One is woman. She is driving the bus. The other is a young man. He speaks good English. He is now talking about the Great Wall. The other peop le are all listening to him. They like the Great Wall. They want to see it very much.
  1. Ann and mother are going to the Great Wall . A. by bike B. by car C. by plane D. by bus
  2. There are . A. only one Chinese in the bus B. only two Chinese in the bus C. only two Chinese on the bike D. only one Chinese in the car
  3. The driver is . A. a man B. a woman C. a Canadian D. an American
  4. The people . A. are singing B. are talking C. are listening D. are looking at the wall
  5. They . A. can see the Great Wall B. can speak English very well. C. want to talk with the man very much D. want to see the Great Wall very much 7
【练习答案】 一.
  1.C
  2.C
  3.D
  4.C
  5.C
  6.C
  7.B
  8.D
  9.C
  10.B
  11.B
  12.B
  13.A
  14.D
  15.C
  16.C
  17.D
  18.A
  19. B
  20.B 二.
  1.B
  2.C
  3.A
  4.C
  5.D
  6.A
  7.B
  8.C
  9.B
  10.A 三.
  1.B
  2.C
  3.J
  4.A
  5.D
  6.E
  7.F
  8.G
  9.H
  10.I 四.
  1.C
  2.E
  3.A
  4.B
  5.D 五.
  1.His; my
  2.Your; are
  3.Whose
  4.yours; ours
  5.to go
  6.me
  7.babies
  8.Chinese
  9.my tea cher’s
  10.parents 六. (A)
  1.B
  2.B
  3.B
  4.B
  5.A (B)
  1. A 2 B 3 A 4 C 5 B (C)
  1.D
  2.B
  3.B
  4.C
  5.D
8
 

相关内容

青岛中考英语试题及答案

   二○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 ○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 英语试题 (考试时间:120 分钟;满分:105 分) 友情提示:Hi,亲爱的同学,欢迎你参加本次考试,祝你答题成功! 1.请务必在指定位置填写座号,并将密封线内的项目填写清楚。 2.请将第一卷的 1?50 小题的答案涂在答题卡上。请将第 IV 大题的答案写在 第二卷的相应位置上。 第一卷(共 60 分) 第一部分 听力测试 (25 分) I.听句子,选择最佳答语。每个句子读一遍。你将有 10 秒钟的时间完 ...

2010上海中考英语试题及答案

   ★哈佛 大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站: 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 哈佛大学英语教授研究组提供 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了”。为什么有好多学生对英语的学 习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英语与汉语一样都是一种语言, 为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于一个汉语环境中, 如果你在伦敦 呆上半年,保准说起英语来会非常流利。但很多中学生没 ...

2008年福建高考英语试题及答案

   ★ 年普通高等学校招生全国统一考试(福建卷) 2008 年普通高等学校招生全国统一考试(福建卷) 英语试题 第 I 卷(选择题共 115 分) 听力(共两节, 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案 转涂到答题卡上。 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。 第段对话后有一个小题, 从题中所给的 A、 C 三个选项中选出最佳选项, B、 并标在试卷的相应位置。听完每段对 ...

2008年青岛市中考英语试题及答案

   ★★★★★ 2008 年山东省青岛市初级中学学业水平考试 英 语 试 题 (考试时间:120 分钟,满分:105 分) 第一卷(共 60 分) 第一部分 听力测试(25 分) I.听句子,选择最佳答语。每个句子读一遍。你将有 10 秒钟的时间完成有关小题和阅读下 一小题。 (共 5 小题,每小题 1 分,共 5 分) 1. A.I got it for my birthday. B.It cost me two hundred yuan. C.Thanks a lot. 2. A.Sorry ...

2009年全国高考英语试题及答案-天津卷

   2009 年普通高校招生统一考试天津卷 英语 年普通高校招生统一考试天津卷(英语 英语) 第I卷 第一部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节:单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A,B,C,D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项. 例:Stand over there you'll be able to see it better. A. or 答案是 B. B. and C. but D. while 1. I'm trying to bre ...

2009年全国高考英语试题及答案-山东卷

   年普通高等学校招生全国统一考试(山东卷) 2009 年普通高等学校招生全国统一考试(山东卷) 英 语 本试卷分第 I 卷和第Ⅱ卷两部分,共 12 页,满分 150 分.考试用时 120 分 钟.考试结束,将本试卷和答题卡一并交回. 注意事项. 注意事项. 1.答题前,考生在答题卡上务必用直径 0.5 毫米黑色墨水签字笔将自己的姓 名, 准考证号填写清楚, 并贴好条形码. 请认真核准条形码上的准考证号, 姓名和科目. 2.每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑,如需 ...

2009年全国高考英语试题及答案-安徽卷

   2009 年普通高等学校招生全国统一考试 安徽卷 年普通高等学校招生全国统一考试(安徽卷 安徽卷) 英 语 本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,第Ⅰ卷第 1 至第 l4 页,第Ⅱ卷第 l5 至第 l6 页.全卷满分 l50 分,考试时间 l20 分钟. 考生注意事项: 考生注意事项: 1.答题前,务必在试题卷,答题卡规定的地方填写自己的姓名,座位号,并认真核对 答题卡上所粘贴的条形码中姓名,座位号与本人姓名,座位号是否一致.务必在答题卡背面 规定的地方填写姓名和座位号后两位. ...

2009年山东省济南市中考英语试题及答案

   更多英语学习资料,请访问 www.xlan.net.cn。在线学习英语,听说读写全掌握 年山东省济南市中考英语试题 济南市中考英语试题及答案 2009 年山东省济南市中考英语试题及答案 第 1 卷(选择题共 75 分) Ⅰ.听力测试。 A) 听录音,在每组单词中选出一个你所听到的单词。每个单词读两遍。(5 分) 1.A.keep 2.A.worker 3.A.office 4.A.bottle 5.A.cloud B.jump C.sleep D.sweep D.visitor B.teac ...

全国高考英语试题及答案及其解答 考究练习题

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 2010 年普通高等学校招生全国统一考试(重庆卷) 英 语 英语试题卷共 16 页。满分 150 分。考试时间 120 分钟。 一、听力(共三节,满分 30 分) 做题时,请先将答案划在试题卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试题卷上的答案转涂或转填到答题 卡上。 第一节( ...

09青岛英语中考试题及答案

   二○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 ○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 英语试题 (考试时间:120 分钟;满分:105 分) 友情提示:Hi,亲爱的同学,欢迎你参加本次考试,祝你答题成功! 友情提示: 1.请务必在指定位置填写座号,并将密封线内的项目填写清楚。 2.请将第一卷的 1?50 小题的答案涂在答题卡上。请将第 IV 大题的答案写在 第二卷的相应位置上。 第一卷(共 60 分) 第一部分 听力测试 (25 分) I.听句子,选择最佳答语。每个句子读一遍。你将有 10 ...

热门内容

2010年6月英语六级试题完整版(B卷)

   声明:本资料由 考试吧社区(bbs.exam8.com)收集整理,转载请注明出自 http://bbs.exam8.com 声明:本资料由 考试吧社区(bbs.exam8.com)收集整理,转载请注明出自 http://bbs.exam8.com 声明:本资料由 考试吧社区(bbs.exam8.com)收集整理,转载请注明出自 http://bbs.exam8.com 声明:本资料由 考试吧社区(bbs.exam8.com)收集整理,转载请注明出自 http://bbs.exam8.com ...

合作学习在初中英语写作教学中的运用

   合作学 合作学习在初中英语写作教学中的运用 天津市河西区环湖中学 刘琦 合作学 合作学习在初中英语写作教学中的运用 目录 内容提要 第一章 问题的提出 1.1 新课改提倡合作学习 1.2 学生的现状 第二章 文献综述 2.1 相关概念的界定 2.2 合作学习形式多样 2.3 我国合作学习的现状 第三章 合作学习小组划分的理论依据 3.1 理论本质 3.2 选择多元智能理论的原因 3.3 具体操作 第四章 实验过程 4.1 研究对象 4.2 研究方法 4.2.1 前期调查及准备阶段 4.2.2 ...

英语四级真题作文范文

   历年英语四级作文真题 2006 年 12 月英语四级作文 Direction : 1.许多人喜欢在除夕夜观看春节晚会 2.但有些人提出取消春节晚会. 3.我的看法. 2006 年 6 月英语四级作文 An announcement for a voluntary program 1:校学生会组织一次暑假志愿活动,现招聘志愿者 2:本次志愿者活动目的 内容及安排 3:报名条件和联系方式 2005 年 12 月四级作文 Should the University Campus Be Open t ...

怎样辅导“差生”在短期内学好英语

   铭师教育全方位个性化教育发展中心 Zhongshan Mingshi Education Cente 怎样辅导“差生 在短期内学好英语 怎样辅导 差生”在短期内学好英语 差生 摘要: 摘要:本文根据英语学科特点,结合笔者的教学体验,详细介绍了“差生”在短期内 学好英语应注意的几个问题,有较强的操作性,是短期内大面积提高教学质量的一条新途 径。 关键词: 关键词:辅导、差生、教学质量 从事外语教学工作六年多了,在教学过程中,每届都碰到了一定数量的外语学习上的 差生。怎样做好差生的转化工作,是每 ...

高中英语非谓语动词练习题及答案

   京翰教育中心 http://www.zgjhjy.com -高中英语语法强化训练 非谓语动词续 高中英语语法强化训练(非谓语动词续 高中英语语法强化训练 非谓语动词续) ( )1.European football is played in 80 countries ,it the most popular sport in the world A. making B, makes C. made D to make ( )2The managers discussed the plan t ...