一. 单项填空
  1. What colour is the bike? It’s orange. A. an B. a C. / D. the
  2. That isn’t her bag. It’s . A. my B. I C. mine D. me
  3. Oh, your kite is very nice. . A. That’s right B. No, it’s not nice C. Yes, it is D. Thank you
  4. The woman is sixty, but she young. A. is B. sees C. looks D. watches
  5. It’s time lunch. Let’s go home. A. to B. in C. for D. on
  6. is your coat? The black one. A. What B. Where C. Which D. How
  7. is the toy? It’s on the bed. A. Who B. Where C. What D. Whose
  8. The shoes are too old. Put over there. A. it B. they C. their D. them
  9. Excuse me. Can you my watch, please? A. look B. look like C. look after D. look at
  10. Look the blackboard and listen the teacher. A. / / B. at; to C. after; / D. on; after
  11. Whose dress is this? It’s . A. Lucy B. Lucy’s C. Jim D. Jim’s
  12. The girl the purple coat is his sister. A. at B. in C. on D. with
  13. There is a bird the tree. A. in B. on C. to D. of
  14. There are many in our school. A. woman teachers B. woman teacher C. women teacher D. women teachers
  15. Is there a ball under the desk? . A. Yes, it is B. Yes, there’s C. No, there isn’t D. No, there is
  16. There some books and a pencil on the desk. A. am B. is C. are D. be
  17. Let me help you. . A. You’re welcome B. Thanks very much
1
C. Don’t worry D. Yes, thanks
  18. old man is English teacher. A. The; an B. An; an C. The; the D. A; a
  19. What five plus six? It’s eleven. A. am B. is C. are D. /
  20. What you see in the picture? I can see some flowers. A. must B. can C. are D. do 二. 完形填空 This is a picture of Kat’s
  1. What can we 2 in the picture? Look 3 it, please. The man 4 the black coat is Kate’s father, Mr. Green. The 5 in the red sweater is Mrs. Green. They 6 young. The baby is Kate. The little boy is Kate’s 7, Jim. 8 the man behind Mrs. Green? Oh, he’s 9 brother, Mr. Read. He 10 young, too.
  1. A. families B. family C. parents D. brothers
  2. A. look B. do C. see D.put
  3. A. at B. after C. for D. up
  4. A. on B. of C. in D. to
  5. A. man B. girl C. women D. woman
  6. A. are B. is C. look like D. looking
  7. A. sister B. brother C. father D. aunt
  8. A. What’s B. Where’s C. Who’s D. How is
  9. A. his B. her C. our D. their
  10. A. looks B. am C. look D. very 三. 在 B 栏中找出 A 栏英语句子的正确答语 (A)
  1. How are you?
  2. Can you spell it, please? .
  3. How do you do?
  4. What row are you in?
  5. What’s two plus eight?
  6. Nice to meet you.
  7. How old are you?
  8. Who’s not here?
  9. Where is the bag?
  10. What is this in English? (B) A. I am in Row
  6. B. Fine, thank you C. Yes, b-o-o-k, book. D. It is ten. E. Nice to meet you, too. F. I am
  14. G. Wang Ping is.
2
H. It’s here. I. It’s a book. J. How do you do? 四. 完成对话:在对话后面的句子中选出正确的填入空白处 Jim: Excuse me, Ann. Whose black dog is this? Is it yours? Ann: Let me have a look.
  1. I think it’s Sam’s. My dog is brown. Jim: Sam, look at the dog behind the tree.2? Sam: Sorry, it isn’t mine. My dog is black and white. I think it looks like Mary’s. Jim: 3? Sam: She’s my friend. Look! She’s over there. Let’s go and ask her. Jim:
  4. Sam: Hi, Mary! Is that dog yours? Mary:
  5. Sam: It’s a lovely dog! Don’t lose it! Mary: Yes, thank you. A. Who’s Mary B. OK, let’s go C. Oh, no it’s not mine D. Oh, yes. It’s mine E. Is it yours 五. 用所给单词的适当形式填空
  1. (He) pen is in (I) pencil-box.
  2. (You) shoes (be) under the bed.
  3. (Who) new ruler is this?
  4. Are these trousers (you)? No, they aren’t (we)
  5. It’s time (go) and play games.
  6. This is my pen. Please give it to (I).
  7. I have two (baby).
  8. Look! That is a (China) car.
  9. It is (my teacher) sweater.
  10. Now her ( parent) are in America. 六. 阅读理解(A) Bob was born in a big and rich family. His father is a university professor. He teaches American history. His mother is a very capable woman. She is the manager of a big company. She earns a lot of money, of course. Bob has two sisters and a brother. His elder sister, Jenny, is fourteen. She studies in a middle school. His younger sister, Ann, is ten. She studies in a private primary school. She has a very good memory. She is clever. His younger brother, Dick, is only six. He has just started going to school. Bob gets on well with his family. He is on good terms not only with his parents, but also with his sisters and brother. (have a friendly relationship with sb.) He is, in a word, an apple in their eyes. 根据短文的内容,判断下列句子的正误:正确地答“A”,错误的答“B”。
  1. Bob was born in a small and rich family.
  2. He has two brothers and a sister.
3

  3. There are five people in his family.
  4. Dick is only six. He studies in a private primary school.
  5. “He is an apple in their eyes” means “They love him very much”. (B) Look at the clothes line in the twins' bedroom. There are some clothes on it. You can see a green blouse and a yellow skirt. The trousers on the clothes line are black. They are not new but clean. Are they Lily's clothes? No. I know they are Lucy's. Lily's clothes are on a clothes tree near the window. Her trousers are brown, her blouse is white and her skirt is blue. There is a new hat on the clothes tree, but it's not Lily's, it's Lucy's. There is an old hat on Lucy's bed in the room, it's Lily's. There are no clothes on the other bed, the bed is Lily's.
  1. What can you see in the bedroom? I can see . A. a clothes line B. a tree C. a bed
  2. What colour are Lucy's trousers? They are . A. green B. black C. brown
  3. Where is Lucy's hat? It's on . A. the clothes tree B. the clothes line C. lily's bed
  4. How many beds are there in the room? . A. only one B. three C. two
  5. Are there any things on Lily's bed? . A. Yes, there is a hat on it B. No, there is not anything on it C. Sorry, I don't know (C) It's a fine Sunday morning. Ann and her mother are in a big bus. There are many people in it. Some of them come from America, and some come from England and Canada. They are all their friends. They are going to the Great Wall. There are two Chinese in the bus. One is woman. She is driving the bus. The other is a young man. He speaks good English. He is now talking about the Great Wall. The other people are all listening to him. They like the Great Wall. They want to see it very much.
  1. Ann and mother are going to the Great Wall . A. by bike B. by car C. by plane D. by bus
  2. There are . A. only one Chinese in the bus B. only two Chinese in the bus C. only two Chinese on the bike D. only one Chinese in the car
  3. The driver is . A. a man B. a woman C. a Canadian D. an American
  4. The people . A. are singing B. are talking C. are listening D. are looking at the wall
  5. They . A. can see the Great Wall B. can speak English very well. C. want to talk with the man very much D. want to see the Great Wall very much 【练习答案】 一.
  1.C
  2.C
  3.D
  4.C
  5.C
  6.C
  7.B
  8.D
  9.C
  10.B
  11.B
  12.B
  13.A
  14.D
  15.C
  16.C
  17.D
  18.A
  19.B
  20.B
4
二.
  1.B
  2.C
  3.A
  4.C
  5.D
  6.A
  7.B
  8.C
  9.B
  10.A 三.
  1.B
  2.C
  3.J
  4.A
  5.D
  6.E
  7.F
  8.G
  9.H
  10.I 四.
  1.C
  2.E
  3.A
  4.B
  5.D 五.
  1.His; my
  2.Your; are
  3.Whose
  4.yours; ours
  5.to go
  6.me
  7.babies
  8.Chinese
  9.my teacher’s
  10.parents 六. (A)
  1.B
  2.B
  3.B
  4.B
  5.A (B)
  1. A 2 B 3 A 4 C 5 B (C)
  1.D
  2.B
  3.B
  4.C
  5.D
5
 

相关内容

2010上海中考英语试题及答案

   ★哈佛 大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站: 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 哈佛大学英语教授研究组提供 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了”。为什么有好多学生对英语的学 习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英语与汉语一样都是一种语言, 为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于一个汉语环境中, 如果你在伦敦 呆上半年,保准说起英语来会非常流利。但很多中学生没 ...

2011海淀一模英语试题及答案

   海淀区高三年级第二学期期中练习 英 语 参考答案及评分标准 第一部分:听力理解(共三节, 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 1. C 6. C 2. A 7. A 3. B 8. C 4. B 9. B 5. A 10. A 11. B 12. C 13. A 14. B 15. C 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,共 15 分) 第三节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) ★每小题超过一个词不计分 ...

2010年宁德中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

2008年青岛市中考英语试题及答案

   ★★★★★ 2008 年山东省青岛市初级中学学业水平考试 英 语 试 题 (考试时间:120 分钟,满分:105 分) 第一卷(共 60 分) 第一部分 听力测试(25 分) I.听句子,选择最佳答语。每个句子读一遍。你将有 10 秒钟的时间完成有关小题和阅读下 一小题。 (共 5 小题,每小题 1 分,共 5 分) 1. A.I got it for my birthday. B.It cost me two hundred yuan. C.Thanks a lot. 2. A.Sorry ...

2009年全国高考英语试题及答案-湖北卷

   2009 年普通高等学校招生全国统一考试 湖北卷 年普通高等学校招生全国统一考试(湖北卷 湖北卷) 英 语 本试卷共 16 页,满分 150 分.考试用时 120 分钟. ★祝考试顺利 祝考试顺利★ 祝考试顺利 注意事项: 注意事项: 1. 答题前,考生务必将自己的姓名,准考证号填写在试题卷和答题卡上,并 将准考证号条形码粘贴在答题卡上的指定位置. 2. 选择题在每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号 涂黑;完成句子和短文写作题用 0.5 毫米黑色墨水签字笔答在答题卡上 ...

全国高考英语试题及答案及其解答 考究练习题

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 2010 年普通高等学校招生全国统一考试(重庆卷) 英 语 英语试题卷共 16 页。满分 150 分。考试时间 120 分钟。 一、听力(共三节,满分 30 分) 做题时,请先将答案划在试题卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试题卷上的答案转涂或转填到答题 卡上。 第一节( ...

2008年上海高考英语试题及答案 (不含听力)

   2008 年全国高考上海卷英语科试题及答案 第I卷 (105 分) II. Grammar and Vocabulary Section A Directions: Beneath each of the following sentences there are four choices marked A, B. C and D. Choose the one answer that best completes the sentence. 25. The two sportsmen co ...

2007年山东省青岛市中考英语试题及答案

   本资料来源于大家网中考英语论坛 http://club.topsage.com/forum-213-1.html 2007 年青岛市高级中等学校招生统一考试 英语试题(考试时间:90 分钟) 听力测试( (略 第一部分 听力测试(15 分) 略) ( 笔试( 第二部分 笔试(85 分) 一、 语音(10 小题,每小题 0.5 分,共 5 分) 从每小题的 A、B、C、D 中选出与所给单词划线部分读音相同的单词。 16. any A.animal B. says C today D.and 1 ...

小学英语毕业试题及答案

   小学英语毕业试题及答案 时间 50 分钟 满分 100 分 一、根据读音规则,判断下列各组单词中,哪一个单词划线部分的 读音与其它三个划线部分的读音不同,请选出。 (共 10 分,每小题 2 分) ( )1. A. hand B. gave C. map D. plan ( )2. A. went B. bed C. me D. get ( )3. A. heavy B. sleep C. weekend D. meet ( )4. A. car B. father C. warm D. h ...

09青岛英语中考试题及答案

   二○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 ○○九年山东省青岛市初级中学学业水平考试 英语试题 (考试时间:120 分钟;满分:105 分) 友情提示:Hi,亲爱的同学,欢迎你参加本次考试,祝你答题成功! 友情提示: 1.请务必在指定位置填写座号,并将密封线内的项目填写清楚。 2.请将第一卷的 1?50 小题的答案涂在答题卡上。请将第 IV 大题的答案写在 第二卷的相应位置上。 第一卷(共 60 分) 第一部分 听力测试 (25 分) I.听句子,选择最佳答语。每个句子读一遍。你将有 10 ...

热门内容

英语音标教学

   Today is cold. Rose is in the boat. She wants to have a coat. Put on your coat. You know you have a cold. Tomorrow is my birthday. But I have a stomachache. My parents always say: Don't eat too much cake. Don't forget. Kate! Ok.Ok.Ok. Hello Kate,he ...

2010年全国中考英语真题汇编+5图表类

   三、图表文 【四川巴中】阅读下面四段材料,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳 选项,并涂在答题卡上的相应位置。 Accident Report Form Accident A car crashed into a tree. People were all trapped in the car. Weather conditions There was a heavy snow. Date of call December 3,2009 Time of call 9:30 pm Nam ...

英语美句

   1.你可知我百年的孤寂只为你一人守侯,千夜的恋歌只为你一人而唱。 你可知我百年的孤寂只为你一人守侯,千夜的恋歌只为你一人而唱。 你可知我百年的孤寂只为你一人守侯 You know my loneliness is only kept for you, my sweet songs are only sung for you. 2.如果活着,是上帝赋予我最大的使命,那么活者有你,将会是上帝赋予我 如果活着, 如果活着 是上帝赋予我最大的使命,那么活者有你, 使命的恩赐…… 使命的恩赐 If l ...

初中英语新教材的归纳法语法教学

   精品课堂 初中英语新教材的归纳法语法教学 ◇贺宇涛 靳惠玲 针对语法是否依然重要的问题, 国内外许多专 家已经达成共识, 即语法必教.然而, 究竟如何教, 并无定论. 笔者认为, 实施新课程标准的过程中, 与 其淡化语法教学, 不如优化语法教学. 一, 初中英语语法的教学地位 ( 2001 年由教育部制定的 《英语课程标准》 实 验稿) 中列出的语法项目有 23 项, 其中大部分的语 法项目集中在初中阶段. 如果初中阶段语法知识基 础不扎实, 势必要影响语言知识的进一步学习.没 有扎实的语言 ...

0B_资料_大全_IIL-英语童话故事 渔夫与

   今人不见古时月,今月曾经照古人。 天不老,情难绝。心似双丝网,中有千千结。-张先《千秋岁》 天不老,情难绝。心似双丝网,中有千千结。-张先《千秋岁》 。-张先 似此星辰非昨夜, 为谁风露立中宵。 黄景仁 绮怀诗二首其一》 -黄景仁 绮怀诗二首其一》 《 似此星辰非昨夜, 为谁风露立中宵。 - 直道相思了无益,未妨惆怅是清狂。-李商隐《无题六首其三》 直道相思了无益,未妨惆怅是清狂。-李商隐《无题六首其三》 。-李商隐 深知身在情长在,怅望江头江水声。-李商隐《暮秋独游曲江》 深知身在情长在, ...