初一英语上学期英语期中测试卷
(一)听力部分 A)找出你所听到的字词。 )
  1. A. Uu B. Qq C. Ww D. Vv )
  2. A. cap B. eraser C. Dale D. name )
  3. A. evening B. Ben C. desk D. Peter )
  4. A. book B. Dale C. good D. Ben )
  5. A. desk B. map C. pencil D. case B)情景反映,根据所听到的句子选择正确答语补全对话。 ( )
  6. A. Good morning, Ben B. Good afternoon, Alice C. Good evening, Dale D. Good night, Gina. ( )
  7. A. Hello B. Nice to meet you ( ( ( C. Good morning D. Who are you? )
  8. A. I am James B. That’s a ball )
  9. A. It’s my father B. It’s a bike )
  10. A. It’s black B. It’s a black C. It’s an egg. C. It’s John. D. This is an egg. D. It’s his bike. ( ( ( ( (
C. They are black D. They are black chairs. C)理解 ( )
  11. A. 5123456 B. 5553456 C. 5523456 D. 5223456 ( )
  12. A. Yes, it is. B. No, it isn’t. C. It’s a notebook D. It’s my notebook. ( )
  13. A. Yes, he does B. No, he doesn’t. C. He doesn’t like basketball ( D. He likes basketball. )
  14. A. She has 13 volleyballs
B. She has 12 basketballs. C. She has 25 balls D. She has 14 basketballs. ( )
  15. A. $4 B. $5 C. $10 D)听写,听短文,填入所缺单词。
D. $9

  1. Good morning, Miss Wang! Good morning. Nice to 16 you. our ABC.
  2. UVWXYZ, happy, happy we shall be when we 17
  3. Kangkang is from 18 .
  4. Please give this 19 to Maria in Class 2, Grade
  1. I’m sorry. I don’t know her. What does she look 20 ? (二)知识 A)释义,从下列 A、B、C、D 四个选项中选出与句子划线部分意思相同或相近的答案, 本题考查学生对英语同义词,近义词的掌握情况。 (A )
  21. Nice to meet you. A. see B. be C. do ( D )
  22. What about your mouth? A. And B. How C. What’s D. have D. How about
( A)
  23. Please look at this photo. A. picture B. blouse C. hair (A )
  24. Li Ming is from China. A. come B. comes from ( D )
  25. -Thank you. -That’s OK. D. jacket D. comes
C. Chinese
A. Thanks B. No, thank you C. All right. B)单项选择,从 A、B、C、D 四个选项中选出正确答案。 (B )
  26. My name Wei Hua. A. am B. is C. are D. a ( A )
  27. -How do you do? -. A. I’m fine B. Fine, thank you C. How do you do? ( B )
  28. -Are you Jack? -Yes, . A. your are B. he is C. I am ( C )
  29. My friend black hair. A. have B. has C. is D. are (A )
  30. -Who’s this man in the picture? -. A. He is forty B. He has a long nose. C. He is from Japan. D. He is my teacher. (A )
  31. Look the picture. My cap is blue. ( A. at B. in C. on )
  32. -? -They are flowers. D. with D. I’m
D. You’re welcome.
D. See you later.
A. What’s this? B. What’s that? C. What are these? D. Are they flowers? ( )
  33. What’s that? a box. A. That is B. it C. It’s D. That ( )
  34. Can you spell name? ( A. your B. you C. it )
  35. That’s bedroom. D. me
A. Lily and Lucy B. Lily’s and Lucy’s C. Lily and Lucy’s D. Lily’s and Lucy ( )
  36. Is your bike new old? A. in B. are C. and D. or ( )
  37. Is that pear? No, it’s orange. A. an,a B. a,an ( )
  38. I’m in . C. a,a D. an,an

A. Class 4, Grade 1 B. class 4, grade 1 C. Grade 1, Class 4 D. grade 1, class 4 )
  39. are in Grade One. A. I and Wei Fang B. Wei Fang, I and Li Lei
C. Wei Fang and I D. Li Lei and me. ( )
  40. Please these books your sister. A. to, is B. give, to C. look, at D. do, with
(三)阅读 A)完形填空 通读下列短文,掌握其大意,然后在各题所给四个选项中选出一个最佳答 案。 in Row
  5(在 5 排)She is thirteen . There is(有) 41 nice girl in our class. She 42 43 . 44 is not tall and she is not short. She is a little fat (有点胖). She has a round 45 an apple. She 46 two big black eyes and a small nose. Her mouth is big, 47 her ears are small. Her hair is short 48 black. She likes red. She is often 49 red clothes. She likes little animals. She has a little black dog in 50 home. (C)
  41. A. an B. the C. a D. / ( A)
  42. A. is B. are C. do D. does (C)
  43. A. year old B. years old C. old ( C )
  44. A. He ( A )
  45. A. at (C )
  46. A. have ( C)
  47. A. and (C)
  48. A. and (A )
  49. A. in ( C )
  50. A. she’s D. years B. She B. of B. is B. so B. with B. at B. his C. he C. like C. has C. but C. but C. with C. her D. she D. on D. are D. or D. no D. on D. hers
B)阅读理解 阅读下面的短文,做每篇后面的题目,从四个选项中选出能回答所提问题 或完成所给句子的最佳答案。 (A) I have a good friend. His name is Sam. He is an English boy. He is twelve. He is in my school, too. I’m in Class
  1. But Sam in in Class
  2. Mr Wang is my Chinese teacher. Mr Mao is Sam’s Chinese teacher. They are good teachers.
  51. is my good friend. A. Mike B. Jim C. Tom D. Sam
  52. -Is Sam an English boy? -. A. Yes, he is B. No, he isn’t. C. Sam is an English boy. D. Sam isn’t a Chinese boy.
  53. -What class is Sam in? He is in . A. Class One B. Class Two C. Class Three
  54. Who is Sam’s Chinese teacher? -. A. Mr Wang B. I C. Mr Mao D. They
  55. Mr Wang and Mr Mao are good . A. boys B. girls C. men D. teachers (B) The man has a tall and big nose and big eyes. He is short and thin with yellow hair. He is D. Class Four
wearing a blue coat, black trousers and red shoes. The police can not catch him. Please help them to find him.
  56. The man’s nose is . A. tall B. big C. small D. tall and big
  57. -What color is the man’s hair? -. A. Red B. Yellow C. Gray
  58. -Are his trousers blue? -. A. Yes they are B. No, they aren’t
  59. -Is the man good or bad? -. D. Black C. I don’t know. D. No, it’s gray.
A. Yes, he is B. No, he isn’t C. He’s good
  60. Who wants to catch the man? -. A. The police B. We C. He D. They
D. He’s bad.
(四)写作 A)按顺序写出英语字母当中的元音字母的大小写。
  61.
  62.
  63.
  64.
  65. B)单词拼写,根据句意及所给汉语写出空白处单词的正确形式。做这道题时同学们要注 意不能只填单词表中单词的形式, 而应根据句意填写该单词的正确形式, 并且每空只能填写 一个单词。
  66. Tom is (11 岁)
  67. I have three (小刀)
  68. My (父母)are all teachers.
  69. What’s the (男孩的)name?
  70. He’s wearing a (双)of shoes. C)句子翻译 根据所给汉语完成英语句子,每空一词。
  71. 你怎么拼它? you spell it?
  72. 明天见。 you .
  73. 人人叫我迈克。 calls Mike.
  74. 这件衣服看起来很好,但不适合我。 This coat very nice, but it doesn’t me.
  75. 这是什么?是苹果。What’s this? apple. D)改错,该行有错则改正在右边的横线上,无错则在右边打√
  76. Who’s this? This’s Li Ying.
  77. She’s Japan.
  78. She’s doctor.
  79. She have a sister.
  80. Her sister name’s Li Yu.
【试题答案】 试题答案】
(一)听力部分
  1. B
  2. D
  3. A
  4. C
  5. C
  6. A
  7. B
  8. C
  9. B
  10. A
  11. C
  12. B
  13. A
  14. C
  15. D
  16. meet
  17. learn
  18. China
  19. letter (二)知识
  21. A
  29. B
  37.B (三)
  41. C
  47. C
  51. D
  56. D
  42. A
  48. C
  52. A
  57. B
  43. B
  44. B
  45. C
  46. C
  49. A
  50. C
  53. B
  54. C 55 . D
  58. B
  59. D
  60. A
  63. Ii
  64. Oo
  65. Uu
  22. D
  30. D
  38. A
  23. A
  31. A
  39. C
  24. B
  32. C
  40. B
  25. D
  33. C
  26. B
  34. A
  27. C
  35. C
  28. B
  36. D

  20. like
(四)
  61. Aa

  62. Ei

  66. eleven
  67. knives(原形为 knife, 以 f,fe 结尾的名词,复数形式要改 f 或 fe 为 v 再加-es)
  68. parents(parent 父母之一,parents 父母双方)
  69. boy’s
  70. pair
  71. How, do
  72. See, tomorrow
  73. Everyone, me (“我”是动词 call 的宾语,因此用宾格)
  74. looks, fit (this coat 为第三人称单数,look 要用第三人称单数形式,fit 之前有 doesn’t, 在助动词 do / does 引导的句子中,动词用原形)
  75. It’s an (apple 第一个音素为元音/ ? e /,故用 an)
  76. This’s Li Ying.应改为 This is Li Ying. 或 She’s Li Ying. Be 动词 is, am, are 在陈述句中 可以和主语缩写成’s,’m 或’re,如 he’s, I’m, we’re, 但是 this 不能与 is 缩写成 this’s,另外, is, are 可以和 not 缩写成 isn’t,aren’t,但 am 不能与 not 缩写。
  77. Japan 应改为 from Japan 或 Japanese. 她来自日本。
  78. doctor 应改为 a doctor,英语中表示否定的一个人或一件物品名词前要加冠词 a 或 an, 若有物主代词、名词所有格或定冠词 the, 指示代词 this,that 等则不用 a/an.
  79. have 要改成 has,she 是第三人称单数,have 也应用第三人称单数形式。
  80. sister 要改为 sister’s. Her sister’s name’s Li Yu. sister’s 为名词所有格 “妹妹的” name’s 是 name is 的缩略形式“名字是”。 听力材料:
  1. Qq
  2. name
  3. evening
  6. Good morning. Date.
  7. This is Kity And this is my father.
  8. What’s that in English?
  9. What’s this?
  4. good
  5. pencil

  10. What color is the chair?
  11. A: Excuse me! What’s your phone mumber, Tony? B: My phone number is 55234
  56. Q: What’s Tony’s phone number?
  12. A: Is that his notebook? B: No, it isn’t. It’s my notebook. Q: Is that has notebook?
  13. A: Look at this picture. This is my brother. B: Oh, Good. Does he like basktball? A: Yes, he does. Q: Does his brother like basketball?
  14. A: How many balls do you have Mary? B: Oh, I have 13 volleyballs, and 12 basketballs. Q: How many balls does Mary have?
  15. A: Can I help you? B: Yes, please. I want two bags a black one and a green one. A: OK. The black one is 5 dollars and the green one is 4 dollars. B: How much are the two bags? D)听写(5 分)听短文,填入所缺的字词。
  1. Good morning. Miss Wang! Good morning, Nice to see you.
  2. UVWXYZ, happy, happy we shall he when we learn our ABC.
  3. Kang kang is from China.
  4. Please give this letter to Maria in Class 2 Grade
  1. I’m sorry . I don’t know her. What does she look like?
七年级上学期第一次月考英语试卷 七年级上学期第一次月考英语试卷 学期
(考试时间:90 分钟,总分:100 分) 听力部分(20 分)
Ⅰ、听句子,选择正确答语。 (5%) ( )
  1. A. My name is Susan. B. Yes, I am C. She is Susan. )
  2. A. I'm twelve B. Yes, I am. C. I'm from Beijing. ( ( )
  3. A. Yes, it is. B. It's a cell phone. C. They're oranges. ( )
  4. A. 24987465 B. Class 1, Grade 1 C. Toronto ( )
  5. A. O-R-A-N-G-E B. Yes, I do. C. No, I don't. Ⅱ、听对话,选择正确答案。 (5%) ( )
  6. What's that? A. It's a book B. It's a box. C. It's a bike. ( )
  7. What's the number? A. 2375622 B. 3276252 C. 2377522 ( )
  8. Is this an apple? A. Sorry B. Yes, it is. C. No, it isn't. ( )
  9. What class is Jane in? A. She's in Class
  2. B. She's in Class
  5. C. She's in Class
  4. ( )
  10. Where is the girl from? A. She is from America. B. She is from Canada. C. She is from China. Ⅳ、听短文,判断下列句子正(T)误(F) 。 (10%) ( )
  11. Li Yang and Bill are in the same grade. ( )
  12. Li Yang is fourteen. ( )
  13. Li Yang is in Class Eight, Grade Two. ( )
  14. Bill's home(Bill 家的)phone number is 010-887677
  15. ( )
  15. Li Yang's cellphone number(手机号码)is 138863213
  21.
笔试部分(80 分)
Ⅰ、按以下要求写出字母的大小写。(10%)
  1、五个元音字母: Aa
  2、含有与字母 Aa 相同音素的字母:
  3、含有与字母 Ee 相同音素的字母: Gg Tt
  4、含有与字母 Ii 相同音素的字母:
  5、含有与音素/e/相同音素的字母: Ff Nn Zz
  6、含有与字母 Uu 相同音素的字母:
Ⅱ、根据句子意思及首字母填写所缺单词。 (5%)
  1. E me. Are you Michael?
  2. W to China!
  3. W are you from?
  4. What's your p number?
  5. They are not in the same class, but they are good f. Ⅲ、单项选择。 (15%) ( )
  1. 英语共有个字母,有个元音字母,有个辅音字母,半元 音字母有个。 A. 26, 5, 19, 2 B. 26, 5, 20, 1 C. 26, 20, 5, 1 ( )
  2. 在字母表可以看出有, 两个字母能独立成词。 A. I, Y B. A, a C. I, a ( )
  3. 下列字母书写需要三笔完成的是。 A. F B. M C. N ( )
  4. 26 个字母中小写字母手写体能占三格的字母是。 A. f, j B. f, j, g C. g, q, y ( )
  5. 下面各组句子中大小写、拼写或标点符号有一处错误的是。 A. Are you Tom? B. I’m here. C. Where is Zhang xiaoling? ( )
  6. How old are you? A. How old are you? B. I'm sixteen. C. How do you do? ( )
  7. you Mr. Lee? , I'm not. am Mr. Green. A. Are , No, I B. Is, No, He C. Are, Yes, I ( )
  8. What's that in English? It's car. It's orange car. A. a, an B. a, a C. an, a ( )
  9. Good afternoon, Jane. . A. I'm fine B. How are you C. Good afternoon ( )
  10. Sit down, please. . A. Hello B. You sit down C,Thank you ( )
  11. Michael
 

相关内容

初一英语语法练习题

   初一英语语法练习题 be 动词 (用 be 动词的正确形式填空 用 动词的正确形式填空) your grandmother thin or chubby? Where your book on snakes? Where my pencil case and my notebook? There nine people in my family. How much the exercise book and the magazine? That ninety dollars. Ben a m ...

初一英语句型转换专项练习题

   亿库教育网 http://www.eku.cc 百万教学资源免费下载 初一英语句型转换专项练习题 根据句后括号内的要求,填入句中所缺的词: 1.I know the answer.(一般疑问句) know the answer? 2.We can see some birds.(一般疑问句) see birds? 3.There is a computer in my house.(一般疑问句) a computer in house? 4.There are some flowers ...

初一英语阅读理解习题(含答案)[1][1]

   The day was like any other day in his life, Tom walked past the shop on the street comer. He stopped to look at the front row of shoes, and he felt happy to see that the pair of shoes he wanted very much were still there. Looking down, he felt sorr ...

英语试题同步练习题考试题教案初一英语素质测试

   3eud 教育网 http://www.3edu.net 50 多万教学资源,完全免费,无须注册,天天更新! 初一英语素质测试 初一英语素质测试 期 中 英 语 试 题 (考试时间:120 分钟 总分:150 分) 说明:本试卷由 A,B 两卷组成(A 卷 100 分+B 卷 50 分),答题时请同学们把答 说明 案写在答题卡上,交卷时只交答题卡,试卷请自己保管好,祝同学们考出优异成绩. A 卷 (100 分) 听力部分 (30 分) 一,会话题 (5 分) 根据录音内容,选择一个你所听到句 ...

【强烈推荐】英语同步练习题考试题试卷教案初一英语入学测试2

   初一尖子班入学测试 分钟) (满分 50 分,共需 45 分钟) 一. 二. 听力理解 单项填空 (15 分) 1. The window ten minutes ago, and the room is bright now. A. can be cleaned B. is cleaned C. was cleaned D. will be cleaned last year. 2. How beautiful your school building is!?Yeah! It A. bu ...

初一英语

   初一英语 郭斐雨 " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " . 特殊疑问句 What’s your name? I’m Lie King. My name is Lie King.What’s your number? -I’m Number One. What class are you in? I’m in Class Two What grade are you in? I’m in Grade One What row are you ...

初一英语

   初一英语 读单词,把单词变成现在分词的形式 buying lying standing reading buy lie stand read talking walking singing dancing talk walk sing dance have take write shop having taking writing shopping eating driving calling enjoying eat drive call enjoy telling swimming wa ...

初一英语

   初一英语句型转换练习 一、按要求完成句子(要求:A:改为一般疑问句 B:改为否定句) 1. I am a student.→ A: 2. They are English cars. →A: 3. This is a pencil-box. →A: 4. Its name is Polly. →A: 5. These are my English books. →A: 6. I know his name. →A: 7. Please look after your cat. →A: 8. ...

初一英语语法

   语法 1. 名词所有格 名词如要表示与后面名词的所有关系,通常用名词所有格的形式,意为"……的"。一般有以 下几种形式: (1). 一般情况下在词尾加"'s"。例如: Kate's father Kate 的爸爸 my mother's friend 我妈妈的朋友 (2). 如果复数名词以 s 结尾,只加"'"。例如: Teachers' Day 教师节 The boys' game 男孩们的游戏 (3). 如果复数名词不以 s 结 ...

初一英语练习

   一、英汉互译 1、 for example 2、 right now 3、 go to bed 4、 make money 5、 have a rest 6、 it takes(took) sb sometime to do sth 7、The great wall 8、Here you are 9、Look the same 10、This way please 二、用 be 的不同形式(am,is,are)填空 1、 you in Grade Two? No, I not. 2、What ...

热门内容

八上英语(外研版) 文档

   第一模块 语法:一、一般现在时: 概念:经常、反复发生的动作或行为及现在的某种状况。 时间状语: always, usually, often, sometimes, every week (day, year, month…), once a week, on Sundays, etc. 基本结构:①be 动词;②行为动词 否定形式:①am/is/are+not;②此时态的谓语动词若为行为动词,则在其前加 don't,如主语为 第三人称单数,则用 doesn't,同时还原行为动词。 一般疑 ...

初中英语语法-精华

   英语语法 初中英语语法 学习提纲 一、词类、句子成分和构词法: 词类、句子成分和构词法: 1、词类:英语词类分十种: 、词类:英语词类分十种: 名词、形容词、代词、数词、冠词、动词、副词、介词、连词、感叹词。 。 1、名词 名词(n.): 表示人、事物、地点或抽象概念的名称。如:boy, morning, bag, ball, class, orange. 名词 2、代词 代词(pron.): 主要用来代替名词。如:who, she, you, it . 代词 3、形容词 形容词(adj.. ...

《爱探险的朵拉》(幼儿学英语动画视频)(完全免费资源,感觉好请下载本文档到你电脑)

   《爱探险的朵拉》(幼儿学英语动画视频) 爱探险的朵拉》 幼儿学英语动画视频) 电驴下载资源地址 http://www.verycd.com/groups/@u1217263/214146.topic 人物介绍: 朵拉是个活泼好动的小女生,会说流利的中文和英语,她期待着每次的旅程,对周围的 环境充满好奇心。 布茨是朵拉最好的伙伴,他爱穿一双红靴子,可亲又可爱,时刻准备和朵拉完成每一次 探险。 书包是时刻伴随朵拉的好朋友,里面装着很多东西,能帮朵拉完成探险。地图知道所有 的行进路线,告诉朵拉接下 ...

英语六级的参考资料

   【英语作文】英语写作中很绝的结尾句 英语作文】 1.The most effective means to solve this problem is that . In that case, . 2. Everything has its own two sides, no exception with AAA. For one thing, . for another, . 3. My experience tells me that to needs a thorough and pe ...

08年11月成人英语三级A卷试题

   2008 年 11 月北京地区成人本科学士学位英语统考 卷)题 月北京地区成人本科学士学位英语统考(A 学位英语统考 题 2008-11-22 Part I Reading Comprehension (30%) Directions: There are three passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them ther ...