七年级(下)同步检测题 Unit 6
A卷 I. 选择填空 having a good time.
  1. Everyone A. am B. is C. are
  2. is the weather like? A. How B. What C. Which
  3. is it going? A. How B. What C. Where is Jeff going for his vacation(假期)?
  4. A. How B. What C. Where
  5. What you when it’s raining? A. do … do B. are … doing C. did … do . I want to have a try.
  6. The game looks A. fun B. cool C. boring
  7. How’s the weather there? . I’m on the beach. A. Not bad B. it’s snow. C. It’s hot
  8. Is he ? No, he’s in the water. A. swims, fishing B. swiming, running C. swimming, walking
  9. I like the weather there. It’s always . A. sunny B. snowing C. funny
  10. I like taking . It’s much fun. A. photos B. pictures C. medicine
  11. Thank you for us. A. helping B. to help C. help
  12. It’s windy and cold, so he is wearing a scarf his neck(脖子). A. around B. on C. with
  13. It’s in spring and it’s in summer. A. warm, cool B. hot, cold C. warm, hot
  14. Uncle Tom is a writer. He is a book. A. writing B. writing C. writeing.
  15. many people her on vacation A. They’re B. There are C. There is
  16. How much is it? Five yuan. A. thousand B. thounds C. thound’s
  17. It’s a nice . A. weather B. photo C. day
  18. What Lucy and Lily ?
It’s raining!
A. is… doing B. are … doing C.does… do English. I’m American.
  19. Kate is A. a, an B. /…/ C. an, a
  20. That terrible. A. look B. hears C. sounds. II. 完型填空: 1 . Dally wants 2 her mother Today is March 7th, and tomorrow is something. Dally 3 10 dollars. She is thinking about 4 . She thinks and thinks. Then she has an 5 . “I can buy a card 6 my dear mother.” Dally goes to a supermarket and buys a beautiful card. She 7 some words on it. She shows it to her mother and says, “Here is a card for you, Mum.” Her mother is 8 happy. “ 9 , Dally. ” She says. Dally is 10 , too. ( )
  1. A. Teachers’ Day B. Christmas’ Day C. Women’s Day D. Womans’ Day ( )
  2. A. to give B. give C. giving D. to have ( )
  3. A. have B. has C. is D. buys ( )
  4. A. how to buy B. what to buy C. how buy it D. what buy ( )
  5. A. card B. idea C. hour D. idea ( )
  6. A. with B. at C. of D. for ( )
  7. A. writes B. reads C. hears D. says ( )
  8. A. much B. very C. real D. certain ( )
  9. A. Come on B. It’s March 7th today C. I buy a card for you D. Thank you ( )
  10. A. sad B. happy C. tall D. angry III.阅读理解。 (A)
Dear Mary, Thanks a lot for your letter and the great photos. I like them very much. Here are some of my photos. In the first one, I am swimming in the lake. In the second one, I am playing football on the playground in our school. In the third one, you can see my family at home. We’re having dinner. In the last one, I am with my little sister Beth. She’s watching TV and I am doing my homework. Best wishes to you and you family. Please write to me soon. Jim
  1. This letter is from to . A. Mary; Jim B. Jim; Mary C. Ann; Beth

  2. Jim likes very much. A. the letter B. the beautiful photos C. A and B

  3. In the first photo, Jim is . A. playing football
  4. Jim has one . A. sister B. brother C. friend B. swimming C. A and

  5. In the last photo, Jim is and Beth is . A. watching TV; doing homework B. doing homework; watching TV; C. having dinner; writing a letter (B)
I'm Bruce. I like nature(自然),so I sent to university(大学) and worked hard at gardening. I became a gardener in a park. I love my job. I like the outdoor life?not sitting at a desk for me, though sometimes it is a bit lonely. I have to spend the whole day in the park and can not see anyone else. I enjoy all kinds of things I do. I know I also have to be outside in really bad weather sometimes. When people visit the park, I try to walk to them and encourage (鼓励) them to love nature and the outdoors. I don't like to see branches(树枝) broken off trees, plants pulled up, animals hurt and so on(等等) .But on the whole, it's a useful job.
  1. What does Bruce do? A. A teacher. B. A student. C. A worker. D. A gardener.
  2. How did Bruce study in university? A. Easily. B. Hard. C. Difficultly. D. Slowly.
  3. Bruce likes outdoor life because . A. he needn't sit at a desk all day B. he doesn't like to see other people C. he likes to be lonely D. he like the bad weather
  4. When people come to see the park, Bruce does his best . A. to ask them to go away from the park B. to ask them to work in the park C. to ask them to cut branches off the trees D. to ask them to love nature
  5. What does Bruce think of his work? A. Not important B. Tired. C. Very useful. D. Dangerous. IV.短文填词。 Today is Sunday. It’s a beautiful, s1__ day! Mary and her classmates are going to the West Hill f 2 a picnic. They’re r 3 bikes. Right now, they’re coming to a place at the f 4 of the hill. There are beautiful flowers and green t 5 there.
Mary and her f 6 are preparing the picnic. Some are getting water. O 7 are cooking. Now, their lunch is r 8 . They are singing, talking, e 9 , and drinking. Everyone is h 10 a good time.
B卷
I.单项选择:根据句意,从每小题所给的 ABCD 四个选项中,选出最佳答案来。
  1.What your classmates doing in the classroom? They’re doing their homework. A. be B. am C. is D. are

  2. Who’s the beautiful woman a red hat? A. wear B. wearing C. wears D. to wear

  3. Tom and his English teacher over there. A. talks B. are talking C. is talk D.be talking

  4. I am playing basketball at school. A. the B. a C. \ D. this

  5. Our Chinese teacher is helping with our writing. A. we and she C. me and her B. she and we D. she and me

  6. In winter, we need A. wearing B wears
  7. Thanks for . A. do this for me
more clothes. C to wear D. to wearing C. making me a nice sweater
B. help my friend
D. to come to meet me at the station.
  8.A strong wind arrived in Harbin. It’ll much rain. A. bring B. take C carry D get
  9. --? --It’s raining now. A. What’s the weather like B. How’s your birthday party D. When is it coming D on C. Where are they having a good time A. in B at C over

  10. Mr. Li is an Egyptian. He likes wearing a kind of scarf his head.
II.完型填空。
A poor boy became a rich and a famous (著名的)singer. He married(结婚) and had two sons and two daughters. One day he said to his wife, “Our family 1 have a hard life, 2 we had .We must 3 them more than our parents 4 us.” The wife agreed. So the 5 sent their children to 6 schools. They 7 expensive sports. They were given everything in life 8 this; they were not taught 9 to work, Later the parents brought businesses for their 10 . .The sons, at twenty-one, 11 the owner of bus companies. The girls were given shops. Soon all these businesses 12 because the young owners knew 13 of business, or 14of work. The man said to his wife, “Where did we 15 wrong?” ( )
  1. A. couldn’t ( )
  2. A. as ( )
  3.A.buy ( )
  4. A. gave ( )
  5.A.parents ( )
  6. A. common ( )
  7. A. heard ( )
  8. A. except ( )
  9. A. where ( )10A.sisters B. could B. for B. tell B. give B. brother B. ordinary B. did C. mustn’t C. like C. take C. helped C. sister D. must D. so D help D. help D. teacher
C. expensive D. poor C. watched D. enjoyed D. besides D. what D. sons D. hit C. suffered(遭受) C. something C. even faster D. take D. fell D. anything D. even slower
B. except for C. beside B. when B. children C. how C. brothers C. liked B. failed B. everything B. better still C. bring
( )
  11.A.became B. got ( )
  12. A. destroyed(毁坏) ( )
  13.A.nothing ( )14 A. worse still ( )
  15. A. come B. go
III.阅读理解。 (A) Henry Ford was the eldest son of a farmer. He grew up on a farm in Mic higan. Like most farmers at that time, his father William hoped his eldest son would help him on the farm, but Henry was not interested in farm work at all. He did everything he could to avoid it. Once he wrote:“ What a waste it is fo r a man to spend hours behind a slowly moving horse.” However, Henry was not a lazy boy. He liked to do mechanical(机械方面 的) work very much. When he was twelve, he became quite interested in clo-c ks and watches. He mended clocks and watches for his friends in his bedroom. Later he took a job as a mechanic in Detroit. He began to show great interest in steam engines (蒸汽发动机) at his time. In 1892, he built his first car. In 1 908, he built the famous “Model T”. This car was so popular at that time that it was unchanged for twenty years. Five years after that he stared the Ford Mot or Company. ( )
  1. Henry grew up in . A. Detroit B. Michigan C. Canada
( )
  2. His father wanted him to be . A. a worker B. a mechanic C.a farmer
( )
  3. Henry was interested in . A. farm B. horse C. clocks and watches
( )
  4. He started mending clocks and watches for his friends . A. in 1908 B. when he was twelve C. in 1892
( )
  5. He built his first car in . A. 1892 B. 1908 (B) Many teenagers(青少年) feel that the most important people in their lives are C. 1928
their friends. They think that their family members and even their parent don’t know them as well as their friend do. In large families, it is quite often for brothers and sisters to fight with each other and then they can only go to their friends for advice. It is very important for teenagers to have one good friend or a group of friends. Even when they are not with their friends, they usually spend a lot of time among themselves on the phone. The communication( 交流) is very important in children’s growing up, because friends can discuss something difficult to say to their family members. However, parents often try to choose their children’s friends for them. Some parents stop their children from their children from meeting their good friends.
  1. It seems that the writer is A. pleased with D. angry with
  2. For many teenagers, their A. friends D. their grandparents
  3.When teenagers have no friends around, they usually A. go to their friends’ homes B. talk on the phone to their friends C. stay at home with their parents D. talk with their parents
  4. The word “ advice” in the reading is about A. how to do something B. when to fight with each other C. what to do with their homework D. why to do their homework
  5. The best title of the reading is A. Large Families B. Parents Decide Everything C. Parents and Teenagers D. Teenagers Need Friends . . . know them better than their parents do. C. neighbors B. brothers and sisters what parents do. B. surprised at C. worried about
IV.短文填词。 Li Lei gets an E-mail f Canada. He wants to l Dear friend, My name is Jack Wilson. I am from Toronto, C schoolboy. I know China is a great c 4 learn Chinese. There are nineteen students in my class. My c 6 are from six countries. They .There are many 3 . I am 13 years old. I am a 5 friends in China to 2 1 Jack Wilson. Jack is a high school student from
Chinese.
. I want to m
are learning English. My parents are from France. They speak F 7 Chinese h 8 in Toronto. I want to learn Chinese, b 10 me? 9
I don’t have any Chinese
textbooks. Could you h
Please write to me soon. Thank you.
Jack Wilson Ⅴ.书面表达。 请用八句以上的话简介以下武汉市一年四季的天气情况。
答案
A卷 I. 1-5 BBACA 6-10 BCCCAA 11-15 AACAB II.
  1.C
  2. A
  3. B

  2.C
  3.B
16-20 ACBBC
  7. A
  2.B
  8. B
  3.A
  9. D
  4.D
  10. B
  5.C

  4. B

  4.A

  5. B
  6. D

  5.B (B)
  1.D
III. (A)
  1.B
IV.
  1. sunny
  2. for
  3. riding
  4. foot
  5. trees
  7. Others
  8. ready
  9. eating
  10. having B 卷 I.
  1.D
  2. B II.
  1.C
  2.A
  3.D
  3. B
  4.C
  4. C
  5. C
  7.D
  6. C

  6. friends

  7. C

  8. A
  10.B

  9. A

  10. D
  13.A

  5.A
  6.C

  8.A
  9.C

  11.A
  12.B

  14.A
  15.B III (A)
  1.B
  2.C IV.
  1. from
  3.C
  4.B
  5.A
  3. Canada (B)
  1. C
  4. country
  9. but
  2.A
  3.B
  4.A
  5. D

  2. learn

  5. make
  10. help

  6. classmates

  7. French

  8. here
V. Wuhan is a big city by the Changjiang River in the middle of China. There are four cities here. Spring is not long, the weather in spring is a little cold, and it is always drizzling. It’s really hot in summer. There are few people on the street at noon in summer. Wuhan is one of four hottest cities in China. Autumn is a season for harvest. The weather is nice but a little dry. It’s my favorite season. It’s cold in winter. But people don’t feel so cold because of Christmas, the Spring Festival and other holidays. Maybe Wuhan is not a very comfortable place to live, but I like living here because I was born here.
 

相关内容

七年级英语下册 Unit6 It's raining公开课课件 人教新目标板

   How is the weather today? (今天天气怎么样?) Period 1 windy How is the weather today? cloudy How is the weather today? sunny How is the weather today? rainy How is the weather today? snowy -How’s the weather today? (今天天气怎么样? ) 今天天气怎么样? 今天天气怎么样 -It’s … (天气是 ...

七年级英语下册_Unit6_Its_raining_SectionB_period课件_人教新目标版

   It’s warm. 温暖 It’s cool. 凉爽 It’s hot. 炎热 It’s cold. 寒冷 Spring autumn join CCTV’s Around The World show What are they doing? They are…………. Some are……others are….. Read the passage ,answer the following questions: Q2:What’s the weather like there? Q3 ...

英语:Unit 6 It’s raining课件(人教新目标七年级下)

   How is the weather today? (今天天气怎么样?) Period 1 windy How is the weather today? cloudy How is the weather today? sunny How is the weather today? rainy How is the weather today? snowy -How’s the weather today? (今天天气怎么样? ) 今天天气怎么样? 今天天气怎么样 -It’s … (天气是 ...

牛津初中英语8A Unit6 Reading The TaiWan earthquake

   1 一、教案背景 1、面向学生:中学 2、学科:英语 3、课时:两课时 4、学生课前准备: (1)预习教材 94?95 页的内容。 (2)以小组分工形式搜集以下地震的相关资料并完成下列表格: names of earthquakes the Tangshan earthquake the Wenchuan earthquake the Yushu earthquake the Haiti earthquake the Chile earthquake 请你用英语写出关于地震的几句话: whe ...

人教版高二英语选修7 Unit 5 Travelling abroad 全单元教案

   嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 Unit 5 Travelling abroad Ⅰ. 单元教学目标 技能目标 Skill Goals ▲Talk about travelling and studying in another country ▲Express likes and dislikes ▲Express probability and improbability ▲Read about a Chinese student’s life i ...

高中英语必修四Unit1教案reading

   课堂教学设计 课 题: Reading: A student of African wildlife 日 设计内容 授课时数 2 日期:2011 年 4 月 设计 要素 教学 内容 分析 The reading passage titled “A student of African wildlife” briefly describes a day of Jane Goodall and her colleagues in the forest deserving the chimps. ...

初一英语下册Unit 6 It’s raining

   七年级(下)同步检测题 Unit 6 A卷 I. 选择填空 having a good time. 1. Everyone A. am B. is C. are 2. is the weather like? A. How B. What C. Which 3. is it going? A. How B. What C. Where is Jeff going for his vacation(假期)? 4. A. How B. What C. Where 5. What you when ...

大学英语综合教程(一)Unit1 Growing Up

   I. Language Points Part One (Para1-2) off and on: from time to time,irregularly eg:① It has been raining on and off for a week. That’s why the clothes feel damp. possibility:sate of being possible eg:① Is there any possbility of life on Mars? (火星) ...

英语:直击2010年之《高考优学》教材梳理??Unit 2 Cloning(选修8)

   2010 年《高考风向标》 英语 高考风向标》 ? 目 第一部分 教材梳理 必修一 Unit 1 Friendship 单元要点预览 语言要点 词语辨析 词性变化 重点单词 重点词组 重点句子 课文要点 课文词汇填空 课文大意概括 课文佳句背诵与仿写 单元自测 Unit 2 English around the world 单元要点预览 语言要点 词语辨析 词性变化 重点单词 重点词组 重点句子 课文要点 课文词汇填空 课文大意概括 课文佳句背诵与仿写 单元自测 Unit 3 Travel ...

高二英语牛津英语模块6 Unit1 Reading 2 03 reading

   Reading2 Language Points 南京九中 张茹芳 更多资源xiti123.taobao.com 更多资源 1. A stand-up comedian may make fun of an audience member, or he or she might decide to tell different jokes in response to the reactions of an audience. 取笑 People made fun of her becaus ...

热门内容

英语口语:接见客户常用商务句子

   英语口语:接见客户常用商务句子 字体: 小 中 大 | 上一篇 | 下一篇| 加入收藏 发布: 03-21 作者: webmaster 查看: 263次 专题: BEC bec 口语学习 商务英语 实用英语 英语口语 Loading... 1.Excuse me. Are you Susan Davis from Western Electronics? 对不起,你是来自西方电子公司的苏姗?戴卫斯吗? 2.Yes, I am. And you must be Mr. Takeshita. ...

英语拼读

   《英语单词拼读规则表》 英语单词拼读规则表》 字组概念的引入 字母是书写英语单词的最小单位, 音素是语言中最小的发音单位。 字母分为元音字母和辅音 字母两种。 英语单词中的字母和单词读音中的各个音素并不都存在着对应关系。 有时一个字 母对应一个音素,有时两个或三个字母对应一个音素。 字组指的是一个或几个字母在起,发一个音素。字组是拼读英语单词的基本单位,一个字组 对应着一个音素。 字组能很好地体现出单词的拼写和读音之间的对应关系, 一个字组总是对 应着一个音素。 字组分为元字组和辅字组两类, ...

大学高级英语阅读4教案

   课程:高级英语阅读 教学对象: 英语本科二年级学生 周学时:4 主导教材: 《大学高级英语阅读 4》 时间:2007??2008 学年下学期 Advanced College Reading (Book 4 ) 1 TEACHING NOTES Lesson One: A World Awaken Archipelago Earth (Supplementary Article) Class hours needed for the lesson: 5 class hours Time: W ...

英语作文

   保 证 你 四 , 六 级 作 文 110 分 以 !!!!!! 上!!!!!!! Chapter One 文章开头句型 1-1 对立法 : 先引出其他人的不同看法 然 先引出其他人的不同看法,然 后提出自己的看法或者偏向于某一看法, 后提出自己的看法或者偏向于某一看法 适用于有争议性的主题. 适用于有争议性的主题 例如(e.g) 例如 [1]. When asked about....., the vast/overwhelming majority of people say that ...

考博英语混淆单词

   考博英语词汇总结--形近易混淆词一 A 1.adept adopt adapt adept adj.(与at, in连用) 熟练的;精通的 She was adept at the fine art of irritating people. n. 内行;老手 adopt vt. 收养 采取;采用 They adopted our methods. 正式通过;采纳 The resolution was adopted by a vote of 180 in favou ...