www.3edu.net
3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费!
初一人教下 期中测试题 听力 15 分 一,根据听到的单词,选择正确的答案. ( )
  1. A. good B. goodness C. goodbye ( )
  2.A.photo B. bottle C. box ( ) 3 .A. water B. what C. white ( )
  4.A.daughter B. door C. doll ( ) 5 .A. right B. night C. light 二,根据你所听到的对话内容及问题选择正确的答案. ( ) l. A. Seven. B. Six. C. Eight. D. Nine. ( )
  2. A.In a shop B. In a school C. At a post office D. At Li Ming's home ( )
  3.A.Black car. B. White car. C. Brown car. D. Red car. ( )
  4.A.In the tree. B. Under the tree. C. Beside the tree. D. On the tree. ( )
  5. A. Her son. B. Her sister. C. Her daughter. D. Her father. 三,根据听到的短文选择正确的答案. ( )
  1. Tom can't find football shoes on Monday . A. afternoon B. morning C. evening ( )
  2. It's time to. A. play games B. fly the kite C. go to school ( )
  3. Tom's mother is . A. making some cakes B. reading some books C. putting some bread in the box ( )
  4. Tom is drinking. A. tea B. milk C. water ( )
  5. Tom is eating ,too. A. eggs B. apples C. cakes 笔试部分 一,词汇. A.根据句意和所给汉语写出单词.
  1. My sister is good at . (数学)
  2.This bottle is.(空的)
  3. My brother(有)a new book.
  4. What day is it today? It's . (星期四)
  5. May I look at your? (票) B.根据句意用所给单词的适当形式填空.
  1. The are in the room. (baby)
  2. It's a map of . (Chinese)
  3. Oh, dear! My bike is . (break)
  4. Could you help Tim and ? (I)
  5. You must listen to the teacher in class. ( care) 二,选择填空 ( )l .There is apple on the table. apple is yellow. A. a, The B. an, The C. an. An D. the, The ( )
  2.The shop is closed this time day.
3eud 教育网,可能是最大的免费教育网!
www.3edu.net
www.3edu.net
3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费!
A. at, on B. in, of C. at. of D. in. on ( )
  3.One shoe is on the floor. Where is ? A. others B. other one C. the other one D. other ( )
  4. What would you like ? A. to eat B. eating C. drink D. eat ( )
  5.?Your English is very good. ?. A. Thank you B. Do you think so C. No D.I don't thinks ( )
  6. Could you please me your name? A. tell B. speak C. talk D. spell ( )
  7.?Would you like some meat? ?. A. Yes, thank you B. Certainly, here you are C. No, please D. No, thanks ( )
  8.This is Mr Wang's pen. Please . A. give it to him B. give him it C. give it him D. give him to it ( )
  9.The pen isn't. It's. pen is over there, in the room. A. yours, hers, Your B. your, mine, Your C. his, her, Mine D. mine, his, Him ( )
  10. The trousers look nice. Let me . A. put it on B. to put it on C. put them on D. to put on them ( )
  11. How many are there in the picture? A. difference B. dress C. women D. boy ( )
  12. Look! Your son the car. A. mending B. mends C. is mending D. mend ( )
  13. ?Are your clothes new or old? ?. A. Yes, It's old B. They're new C. No, they're old D. Yes, they're old ( )
  14.There aren't birds that tree. A. some, in B. any, on C. any, in D. some, on ( )
  15. ?I'd like some rice, you? ?Rice, too. A. would B. will C. can D. what about 三,用所给动词的适当形式填空.
  1.There (not be) any milk in the bottle.
  2. I want you ( help) me.
  3. Let Jim ( take) photos.
  4. It's eight o'clock. We ( have) English classes.
  5. Children ( watch) TV every evening. They ( watch) TV now. 四,句型转换.
3eud 教育网,可能是最大的免费教育网!
www.3edu.net
www.3edu.net
3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费!
A.按要求转换. There colour balls in the box.
  2. They are at home. (对画线部分提问) they?
  3. I'd like a cup of tea. (一般疑问句) a cup of tea?
  4. Throw it like that. (否定句) it like that.
  5. They sing an English song. (现在进行时) They an English song. B.同义句.
  1. Is everything here? all here?
  2. It's time for school. It's time school.
  3. Jim plays football very well. Jim is playing football.
  4. Whose is this watch? Whose ?
  5. Our school has an old tree. an old tree our school.
  6. Do you want to have a try? Do you ?
  7. My watch doesn't work. There something my watch. 五,选错. ( )l. I can see some apple in the picture. A B C D ( )
  2. He and I can here at six. A B C D ( )
  3. There are many flowers on the floor. Let's take it to Jim desk. A B C D ( )
  4. I can't mend the bike. I want many help. A B C D ( )
  5. Miss Liu _is_ reading now. We must listen her. A B C D ( )
  6. Look ! The girl is swiming in the river behind the hill. A B C D ( )
  7. Lily and Kate look the same. But they aren't two twins. A B C D ( )
  8. Who's pencil is this? Is it yours or Jim's? A B C D ( )
  9. There are ten glass of milk on the table. Can you see them? A B C D
3eud 教育网,可能是最大的免费教育网!
www.3edu.net
www.3edu.net
3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费!
)
  10. There is no milk here. I have it for breakfast. A B C D 六,完形填空 A There is 1 nice girl in our class. She is in 2 . She is thirteen 3 . 4 is not tall and she is not short. She is a little fat(有点胖) . She has a round face 5 an apple. She 6 two big black eyes and a small nose. Her mouth is big, 7 her ears are small. Her hair is short 8 black, She likes red. She is often 9 red clothes. She likes little animals. She has a little black dog in __10 __ home. ( )
  1.A. an B. the C. a D./ ( )
  2. A. row five B. Row five C. row Five D. Row Five ( )
  3.A.year old B. years old C. old D. years ( )
  4.A.He B. she C. he D. She ( )
  5.A.at B. of C. like D. on ( )
  6. A. have B. is C. has D. are ( )
  7.A.and B. so C. but D. or ( )
  8.A.and B. with C. but D. no ( )
  9.A.in B. at C. with D. on ( )
  10.A.she's B. his C. her D. hers B Mrs Scott and her daughter Jane 1 teachers. They teach 2 the same school. They go to their school 3 car. They go to work 4 8:00 in the morning. They come home at 4:00 5 the afternoon. Sam and 6 sister Ann are students. They go to 7 by bus. They come home at 4:00 in the afternoon. They 8 their homework at home. They 9 TV in the evening. They go to 10 early every night(晚上) . ( )
  1.A. is B. am C. are D. be ( )
  2.A.with B. on C. by D. in ( )
  3.A.on B. by C. in D. at ( )
  4.A.by B. on C. at D. in ( )
  5.A.in B. at C. on D. by ( )
  6.A.their B. one C. hers D. his ( )
  7.A.class B. teacher C. school D. home ( )
  8.A.watch B. do C. make D. read ( )
  9.A.see B. look C. read D. watch ( )
  10.A.school B. bed C. work D. class 七,阅读理解 A Tom: Come with me now, and see my father and mother. Come and have some food at my house. Kate: That s very nice! Let s go there, Jim. Jim: Is there a bus from here to your house? Tom: No, there aren't any buses. But I have my car at the door. Kate: Oh, there's a black car. Is this car yours, Tom? Tom: No, it isn't mine. Mine is red.
3eud 教育网,可能是最大的免费教育网!
(
www.3edu.net
www.3edu.net
3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费!
Jim: Look, there's a red car over there. I think it's his. Kate: Is that one yours, Tom? Tom: Yes, it is. Jim: Oh, what a nice car! Tom: It's time to go now. Jim; OK! Kate, Let's go. 根据短文内容,判断所给句子的正误,符合对话内容的用"T"表示,不符合对话内容 的用"F"表示. ( )
  1. Jim and Kate want to go to Tom's home. ( )
  2. There is a bus to Tom's house. ( )
  3. Tom' s car is a nice red one. ( )
  4.The black car at the door is Jim's. ( )
  5. Jim and Kate go with Tom to see Tom's father and mother. B One Sunday morning Mr Brown and his child. Bill, are in a big shop. Mr Brown wants to buy a new blouse for Mrs Brown. Bill likes oranges, so his father buys some oranges for him. Bill also wants to buy some picture-books and colour pencils. There are many things and many people in the shop. They are men and women, old and young. They all want to buy something there. 根据短文内容,选择正确答案: ( )
  1. Mr Brown goes to a big shop with . A. Mrs Brown B. Bill C. his father D. some old people ( )
  2. Mr Brown is going to buy a new blouse for. A. Bill's mother B. Bill C. his mother D. himself (他自己) ( )3 .Bill likes. A. all the things B. a new blouse C. oranges D. the shop ( )
  4. The little boy wants to buy . A. some picture-books B. some colour pencils C. clothes and shoes D. A and B ( )
  5. People in the shop are . A. old and young B. boys and girls C. men and women D. A and C 八,书面表达,根据首字母填单词 a boy in it? Yes, he's r 3 a bike. A4 the girl?Oh. She is Look at the p 1 . Can you s 2 a bird i 8 the tree? Y 9 , there is. What is it doing? s 5 u 6 a tree. Is t 7 L 10 me see. Oh. It's singing. 答案: 听力 一,
  1.B
  2.C
  3.A
  4.B
  5.B 二,l.C
  2.A
  3.D
  4.A
  5.C 三,
  1.B
  2.C
  3.A
  4.B
  5.C 笔试 一,A:
  1. maths
  2.empty
  3.has
  4. Thursday
  5.ticket B:
  1. babies
  2. China
  3. broken
  4. me
  5. carefully 二,
  1.B
  2.C
  3.C
  4.A
  5.A
  6.A
  7.D
  8.A
  9.A
  10.C
  11.C
  12.C
  13.B
  14. C
  15.D
3eud 教育网,可能是最大的免费教育网!
www.3edu.net
www.3edu.net
3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费!
三,1 isn't
  2.to help
  3.take
  4.are having
  5.watch,are watching 四,A:
  1. aren't, any
  2.Where are
  3.Would you like
  4.Don't throw
  5.are singing B: l. Are, the things
  2.to go to
  3. good at
  4.watch is this
  5.There is, in
  6.want a go
  7. is, wrong with 五.
  1.C
  2.C
  3.C
  4.D
  5.D
  6.B
  7.D
  8.A
  9.B
  10.B 六,A:
  1.C
  2.D
  3.B
  4.D
  5.C
  6.C
  7.C
  8.A
  9.A
  10.C B:
  1.C
  2.D
  3.B
  4.C
  5.A
  6.D
  7.C
  8.B
  9.D
  10.B 七,A:
  1.T
  2.F
  3.T
  4.F
  5.T B:
  1.B
  2.A
  3.C
  4.D
  5.D 八,l. picture
  2.see
  3.riding
  4.And
  5.singing
  6.under
  7.there
  8.in
  9.Yes
  10. Let
www.3edu.net
3eud 教育网,可能是最大的免费教育网!
 

相关内容

六年级英语下册期中测试题

   班级 姓名 六年级英语质量检测卷 装 订 2006.4 得分 I .听力部分 听力部分(20 分) 听力部分 一、根据你所听到的内容,选择正确的答案(10 分) ( )1 A.animal B.middle C. still ( )2 A.warm B.walk C.well ( )3 A.foggy B.jog C.shout ( )4 A.sunny B.rainy C.windy ( )5 A. contest B.concert C.centre ( )6 A.7:15 B.7:50 ...

高一英语下册期中模块考试试题4

   中国最大的教育门户 E 度高考网 www.gaokao.com 江苏省滨海中学 2010 年春学期期中考试 高 一 英 语 试 题 第 I 卷 (共四部分 总分 70 分) 共四部分 请将答案填涂到答题卡上 一、听力 (20 小题,每题 0.5 分,共 10 分) 第一节:请听下面 5 段对话,选出最佳选项。每段对话读一遍。 每段对话读一遍。 每段对话读一遍 1. What are the two speakers talking about? A. A typewriter. B. A c ...

八年级英语下册期中测试试题含答案5

   八年级英语期中试题 题 号 分 数 得 一 二 三 四 五 六 七 八 总分 ( ( ( ( 分 一、用所给词的适当形式填空(10 分) 用所给词的适当形式填空( 。 ( A. What B. What a C. How a D. How ) 7.In the early time, cars were very expensive, so people had cars. A. a little B. little C. a few D. few ) 8.They will go on v ...

PEP小学英语六年级(下册)期中测试卷

   PEP 小学英语六年级(下册)期中测试卷 Listening Part (听力部分) I. Listen and circle.(听录音,圈出正确答案)10 % II. Listen and choose.(听音,选择)10% ( )1. A. Mike is taller than Lee. Lee is taller than Sue. B. Mike is shorter than Lee. Sue is shorter than Lee. C. Mike is taller than ...

小学新起点英语五年级下册期中测试题

   五年级下册期中测试题 班级: 姓名: 听力部分 (30 分) I. Listen and number (听音标号,10 分) 成绩: ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) II. Listen and tick or cross (判断对错,对的打√,错的打×,10 分) ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) III. Listen and choose (听音,根据对话选择听到的句子,10 分) ( ) 1.A. You should get plenty of sleep. B. ...

PEP小学英语三年级上册期中测试题

   PEP 小学英语三年级上册期中测试题(1) 一、单项选择: ( )1. John: Hello,BaiLing. BaiLing: . A. I 'm BaiLing. C. Hello,John. ( B. What's your name? D. Great. )2.Miss White:What's your name? John:. A.My name's John. C.My John. B.Hello. D.Name John. ( )3. Smith: Hello!I'm Sm ...

五年级英语下册期中测试

   五年级下册期中考试测试卷 姓名: 姓名: 一、选出正确的词或词组。 A.four B.piano C.season D.twelve E.swim ( )1、There are months in a year. ( )2、My favourite is winter. ( )3、There are seasons in a year. ( )4、I often play the on the weekend. ( )5、I can in summer. 二、选择。 ( ( )1、I oft ...

五年级下册期末英语测试题

   五年级下册期末英语测试题 学号 姓名 班级 成绩 学号 姓名 班级 成绩 听力部分: 听力部分:30 分 听音,选出与录音相符合的一项,并将其字母编号填在题前的括号里( 一、 听音,选出与录音相符合的一项,并将其字母编号填在题前的括号里(10 分) ( ( ( ( ( ( ( ( ) 1. A. write ) 2. A. bedroom ) 3. A. thing ) 4. A. flower ) 5. A .over there ) 6. A. plant trees ) 7. A. w ...

四年级英语上册期中测试题

   四年级英语上册期中测试题 四年级英语上册期中测试题 上册 Name: Class: 一、听力部分(30%) 1、 Listen and circle. (听录音圈出所听到的单词或者词组)(5%) 1)get up go shopping 2)swim plant trees 3) eighth September 4) fly kites summer 5)birthday January 2、Listen and circle. (听录音圈出与所听到的单词或者词组相符合的图片)(5%) 1 ...

小学英语四年级下册期中试题免费版

   20052006 学年度下学期四 小学部 20052006 学年度下学期四年级英语 …………………………密…………………………封…………………………线………………………… 四.Listen and choose 听音选择你听到的句子。(10 分) 听音选择你听到的句子 选择你听到的句子。 ( )1. A. Is this your canteen? ? ( )2. A. It’s on the first floor. B. Is that your garden? B. It’s on t ...

热门内容

北京东城区示范校2010?2011学年度高三综合练习(一)----英语

   北京东城区示范校 2010?2011 学年度高三综合练习(一) 英 语 试 题 本试卷共 14 页,共 150 分。考试时长 120 分钟。考生务必将答案填涂在机读卡和答在 答题纸相应位置上,在试卷上作答无效。考试结束后,将本试卷和答题纸一并交回。 第一部分:听力理解(共三节,30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,共 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项。听完每段对话后,你将有 10 秒钟的时间来回答有关小 ...

六年级英语复习资料

   2011 年 小 学 六 年 级 英 语 复 习 资 料 ( 冲 刺 阶 段 必 备 ) 1 2 3 4 5 三年级到六年级重点句型 四年级下册 1. This is my computer. 这是我的电脑. That is your computer. 那是你的电脑. 2. Is this a teacher’s desk? 这是讲台吗? Yes, it is. 是的,它是. 3. What time is it? 现在几点钟? It’s two o’clock. 现在两点. 4. I ...

电大??开放英语2答案(含记录卡答案)作业答案1~4(自己整理)[1]

   学前准备参考答案 1.B 2. B 3. C 4. C 5. C 6. C 7. C 8. A 9. C 10. C 学习记录卡 1 1.规则动词:talk talked work worked 不规则动词:do did Buy bought Tom went to see his parents in the country. 否定句:Tom did’t go to see his parents in the country. 疑问句:Did Tom go to see his pare ...

高中英语测试

   保密 ★ 启用前 【考试时间:2010 年 4 月 22 日下午 3:00-5:00】 绵阳市高中 2010 级第三次诊断性考试 英 语 本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,共 14 页,全卷 150 分,考试时间 120 分钟. 第Ⅰ卷答案涂在答题卡上,第Ⅱ卷答案写在第Ⅱ卷上. 第Ⅰ卷(选择题,共 100 分) 注意事项: 1.答第 I 卷前,考生务必将自己的姓名,准考证号,考试科目用 4B 或 5B 铅笔涂写在答题卡上. 2.每小题选出答案后,用 4B 或 5B 铅笔把答 ...

小学三年级至六年级英语单词表

   英语三年级(上册)三会单词 Unit 1:pen 钢笔 pencil 铅笔 pencil-case 铅笔盒 ruler 尺子 eraser 橡皮 crayon 蜡笔book 书bag 书包sharpener 卷笔刀school 学校 Unit 2: head 头 face 脸 nose 鼻子mouth 嘴 eye 眼睛 ear 耳朵 arm 胳膊 finger 手指 leg 腿 foot 脚 body 身体 Unit3:red 红色的 yellow 黄色的 green 绿色的 blue 蓝色的 ...