初一英语下学期期末试题 一听力(20 分) A.听句子选出你所听到的单词(5 分)
  1.A.count B.house C.brown D.long
  2.A.small B.door C.talk D.tall
  3.A.foot B.friend C.food D.full
  4.A.think B.drink C.sing D.thing
  5.A.rice B.ride C.write D.light B.情景反应,根据所听句子,选择正确答语(5 分)
  1.A.Yes,I can’t B.I can C.No, I can’t D.Yes,he can
  2.A.It’s Tuesday B.It’s Wednesday C.It’s Thursday D.It’s Friday
  3.A.Thanks B.Certainly C.You are welcome D.That’s all right
  4.A.cakes B.eggs C.tomatoes D.potatoes
  5.A.Yes,they do B.No,they are C.Yes,they are D.They’re here C.听短文选择正确答案(10 分)
  1.Jeff comes from.A.Japan B.America C.England D.Australia
  2.Do they study in the same class?A.Yes B.No C.I don’t know D.Sorry
  3.Where do Jeff’s parents work?A.London B.Shanghai C.New York D.Beijing
  4.How does Jeff sometimes go to school?A.By car B.By bike C.By bus D.On foot
  5.Where will they go this holiday?A.London B.Beijing C.Tokyo D.Shanghao 二、单项选择题(20 分)
  1.There a door and two windows the wall. A.is,on B.is,in C.are,on D.are,in
  2.?Whoyou English??Miss Gao teachesEnglish. A.teaches,us B.to teach,us C.teaching,our D.teach,us
  3.--these pears??Two yuan each. A.How much is B.How many are C.How much are D.How much is
  4.There areon the desk. A.two piece of bread and many cakes B.two pieces of bread and much bread C.two breads and some cakes D.two pieces of bread and some cakes
  5.Does Lilyher homework in the evening? A.does B.don’t C.doesn’t D.do
  6.Why notout for dinner today?A.going B.go C.to go D.goes
  7.Do you want to go thereor by ship? A.on a bus B.on bus C.by a bus D.by buses
  8.--do you go to school every day??Usually on foot.A.How B.Why C.Where D.When
  9.There is old picture on the wall.picture is my father’s. A.a,The B.an,The C.an,A D.the,The
  10.Li Lei and Li Lin.Here are your coats.Please. A.put on it B.put it on C.put on them D.put them on
  11.Mr Green is coming.It’s time class.A.to B.of C.with D.for
  12.--English every morning??Yes,but IChinese. A.Are you reading,read B.Do you read,read C.Do you read,am reading D.Are you reading,am reading
  13.What time he get home every day? A.is B.does C.do D.am
  14.your brother often lateclass?A.Is,for B.Does,for C.Is,to D.Do,to
  15.your turn to sing now.A.That is B.This is C.It is D.They’re
  16.Lucy and Lily the USA.A.from B.come of C.come from D.is from
  17.like English very much.
A.I and my brother B.My brother and I C.I and he D.He and me
  18.--You look nice in your new dress.--. A.No,I don’t look nice B.Yes,I do C.Not so nice D.Thank you
  19.The twins are two,they speak . A.America,English B.American,English C.America,America D.Americans,English
  20.Let you andgood friends.A.I am B.me be C.my are D.I are 三、完形填空(10 分) I work in a small shop.It’s near an English 1 .Every day,students come to 2 things. In the morning,I get up 3 six and then have breakfast.I go 4 by bike.I 5 to the shop at about six forty.The shop 6 at seven.We sell things 7 food and drink.We have school things,too.So there 8 often many people in our shop 9 to evening. I have 10 in the shop.At seven in the evening the shop is closed.
  1.A.farm B.factory C.school D.river
  2.A.buy B.sell C.take D.want
  3.A.on B.in C.at D.from
  4.A.school B.bed C.class D.work
  5.A.goes B.get C.stay D.look
  6.A.opens B.open C.is opening D.is opened
  7.A.with B.like C.for D.about
  8.A.are B.have C.is D.come
  9.A.in B.on C.at D.from !
  0.A.supper B.breakfast C.tea D.lunch 四、句型转换(10 分)
  1.Li Lei has supper at home.(改为一般疑问句) Li Lei supper at home?
  2.What is Mr Wang?(同义句)WhatMr Wang?
  3.I can see a plane over the bridge.(就划线部分提问) you see over the bridge?
  4.Do you want to have a try?(同义句)youto have a try?
  5.There are some sweaters in the box(就划线部分提问) in the box? 五、阅读理解 A One Sunday morning Mr Brown and his child,Bill , are in a big shop.Mr Brown wants to buy a new blouse for Mrs Brown.Bill likes oranges.So his father buys two kilos of oranges for him,too.Bill also wants to buy some picture-books and coloued pencils.There are many things and many people in the shop.They are men and women,old and young.They all want to buy something there.
  1.Mr Brown goes to the shop with. A.Mrs Brown B.his son C.his father D.some old people
  2.Mr Brown is going to buy a new blouse for. A.Bill’s mother B.Bill C.his mother D.himself
  3.Bill likes.A.all the things B.new blouse C.oranges D.the shop
  4.The little boy wants to buy. A.some picture-books B.some coloured pencils C.clothes and shoes D.A and B
  5.People in the shop are. A.old and young B.boys and girls C.men and women D.A ,B and C B I’ Peter.I come from Australia.I come to China with my parents.They work in a university(大学)and I study in a middle m school.We stay in a house near the university.But it is far from my school.I get up at six in the morning and then have some bread and coffee for breakfast.I go to school by bike.The first(第一)lesson begins at eight.So I must get there at seven forty-five.In China,a lot of people go to work by bike and you can see bikes here and there.China is a “Country of
Bikes”
  1.Peter is from .A.America B.Japan C.Australia D.Canada
  2.Peter gets up atin the morning.A5:00 B.5:30 C.6:00 D.6:30
  3.Peter goes to school.A.by bus B.by car C.by bike D.on foot
  4.Peter gets to school.A.after 7:45 B.before 7:45 C.Between 7:50 and 8:00 D.at 7:00
  5.people go to work by bike in China.A.Much B.Little C.Many D.A little 六、补全对话(10 分) A:Good morning,sir.? B:I’d like to buy some tofu,please. A:? B:Half a kilo,please. A:OK.Here you are.? B:No.And some tomatoes,please. A:?B:Four,please. A:Here you are. B:Thank you.? A:Let me see,3 yuan and 80 fen. B:OK.Here’s the money. A:Thank you. 七、书面表达(10 分) 提示:
  1.我有一个好朋友,他的名字叫 Peter。
  2.他来自美国,我和他在同一个班。他会讲一点汉语。
  3.他非常喜欢打篮球。他帮助我学习英语,我帮助他学习汉语。
  4.他每天都读汉语。瞧,他正在读汉语。 听力材料 A 听句子选出你所听到的单词。
  1.There is a house near here.
  2.I often talk with your father.
  3.I’m full.I’m not hungry.
  4.Does he think so?
  5.Li Lei and Li Ping write letters to their friends. B.情景反应,根据所听句子选择正确答语。
  1.Can Wu Dong ride a bike?
  2.Today is Wednesday.What day is it tomorrow?
  3.Could you take it to the classroom?
  4.What do you want to drink?
  5.Are they playing football? C 听短文选择正确答案 I have a classmate,Jeff Green.He is English.He is now in Shanghai.His father and mother work here ,too.They are English teachers.Every day his father takes him to school.Sometimes he goes to school by bike.We are good friends.This summer holiday they will go back home. 参考答案 一、听力 A:
  1.B
  2.C
  3.D
  4.A
  5.C B:
  1.D
  2.C
  3.B
  4.D
  5.C C:
  1.C
  2.A
  3.B
  4.B
  5.A 二、单项选择 15 BACDD 6?10 BABBD 11?15DCBAC 16?20 CBDDB 三、完形填空 1?5 CACDB 6?10 ABADD 四、句型转换
  1.Does have
  2.does do
  3. What can
  4.Would like
  5.What is 五、阅读理解 A:1?5BACDD B: 1?5 CCCBC 六、补全对话

  1.Can I help?/What can I do for you?
  2.How much would you like?/How much do you want ?
  3.Is that all?
  4.How many do you want?/How many would like?
  5.How much are they/are these things? 七、略。
 

相关内容

初一英语下学期期末考试

   姓名: 年级: 分数: 一、选择题。20 分。 ( )1 There an egg and five apples on the table 老师评语: A is B has C are ( )2 I found a small boy in the corner. A crying B cried C cries ( )3 What do you usually do Sunday afternoon? A. in B. on C.at ( )4 She often helps her m ...

初二英语下学期期末试卷1

   3eud 教育网 http://www.3edu.net 百万教学资源,完全免费,无须注册,天天更新! 初二英语期末试卷 (答题时间:90 分钟) 听力测试(共 20 分) I. 听句子,根据句子的内容和所提的问题,选择符合题意的图画回答问题。每小题读两遍。 (每小题 1 分,共 5 分) ( )1. What sport does the man like best? ( )2. Which country is Ling Ling from? ( )3. What gift did th ...

八年级英语下学期期末试题含答案1

   仁爱英语八年级下期末测试题 姓名?????? 姓名?????? 单项选择。 (20 Ⅰ. 单项选择。 ( 分) 班级???????? 班级???????? ( )1. It’s not polite to speak A. loud ( )2.Your bike is A. same as ( )3. I’m in any in public. B. loudly my sister’s. B. as the same book. B. interesting; interested C. ...

象州县初级中学初二英语下学期期末试卷附答案

   www.HuiLanGe.com 回澜阁教育 免费下载 天天更新 初二英语下学期期末试卷 初二英语下学期期末试卷 下学期 听力部分(20 分) I. 听句子,选出句子中所包含的信息。(共 5 小题,每小题 1 分,计 5 分。) ( )1. A. Li Lei works hard at maths. B. Li Lei doesn’t like maths. ( ( ( ( C. Li Lei is bad at maths. )2. A. Jack is sad. D. Li Lei d ...

初二英语下学期期末复习测试题

   初二英语下学期期末复习测试题 一、英汉词组互译 吃的东西 一玻璃杯 很、非常 售货员 充满……的 公共汽车站 by air by sea come on do morning exercises for example a kind of look for make phone calls make the bed bus stop talk with 二、词形转换 1.写出下列词的现在分词及单数第三人称形式 swim teach do drive find carry fly mend w ...

初中二年级英语下学期期末大练兵

   八年级下学期英语测试题 年级下学期英语测试题 下学期英语 I.词汇 A)根据句意及所给首字母,写出句中所缺的单词,完成句子。 1. Uncle Hu e staying with the children. 2. I don’t want to watch TV this evening. I’ll listen to music i . 3. The children worked from eight to half past eleven, so they felt t. 4. You ...

小学五年级下学期期末英语期末试卷及试卷分析

   小学五年级下学期期末英语期末试卷及试卷分析 一. 听录音,选出你所听到的单词,将其序号填入题前括号内。5% ( )1. A. coat B. cow C. crane D. cat ( )2. A. seat B. street C. song D. singer ( )3. A. monkey B. mouse C. middle D. more ( )4. A. rabbit B. river C. rain D. raincoat ( )5. A. lion B. lamb C. li ...

八年级英语下学期期中测试卷

   2009-2010 年度(下)八年级英语期中试卷 满分 120 分。时间 120 分钟。请将答案填写到第二卷上,考生只交第二卷。 第一卷(65 分) I. 听对话,按所听到的 there be 结构句子的顺序,从 A, B, C, D 中找出你所听到的单词,完 成 1?5 题。 分) (5 1. A. many B. more C. less D. fewer 2. A. many B. more C. less D. fewer 3. A. many B. more C. less D. ...

初二下学期期末考试英语试题

   资料有大小学习网收集 www.dxstudy.com 初二下学期期末考试英语试题 初二下学期期末考试英语试题 (满分:100 分,时量:90 分钟) (第一卷,共五部分,计 75 分) 第一卷,共五部分, Ⅰ.听力(20 分) 听力( i)听辨单词(共 5 小题,计 5 分)从所给 ABC 选项中找出你在句子中所听到的那个单词 。 听辨单词( 小题, 听辨单词 ( ) 1. A. you B. yourselves C. yourself ( ) 2. A. comes B. lasts C ...

四年级英语第一学期期末试卷

   3eud 教育网 http://www.3edu.net 百万教学资源,完全免费,无须注册,天天更新! 四年级英语第一学期期末试卷 Class 听力部分(60 %) 一.Listen and choose. ( 根据听到的内容选择正确答案。) 根据听到的内容选择正确答案。 ( ( ( ( ( ( ( ) 1. A. uw B. qw C. uq C. FSX C. 6538 C. 7549 或 来 ( ( ( ) 4. A. 30 ) 5. A. 345 ) 6. A. 9871 B. 13 ...

热门内容

英语语法

   英语语法 英语语法是针对英语语言的语法进行的研究。 英语的语法既可以是规范性的, 也可以是描述 英语语法 性的。本篇主要是描述性的。请注意,语言学专家对英语的很多情况都有分歧,本篇只是其 中一种。 英语语法在某些方面相对简单,而另一些方面很复杂。英语的动词庞大复杂,与其他印欧语 系语言相近。 语序 总的来说,英语是“主动宾”(SVO SVO)语言。在简单陈述句中,它一般是遵从主语-动词- SVO 宾语加句号的形式。即: Tom [主语] eats [动词] cheese [宾语]. Mar ...

新视野大学英语听说教程(第三册)第二版答案

   新视野大学英语听说教程(第三册)第二版(郑树棠) 新视野大学英语听说教程(第三册)第二版(郑树棠)答案 Unit 1 Warming up 1. F 2.NG 3.T Listening Short conversations 1. C 2.D 3.A 4.D 5.B 6.A 7.D 8.C 9.A 10.B Long conversation 1.A 2.C 3.B 4.B 5.D Passage 1.B 2.A 3.C 4.C 5.C Radio program 1. a journal ...

交通运输英语词汇

   bus 公共汽车 driver 汽车司机 double decker bus 双层公共汽车 coach, motor coach, bus 大客车 taxi, taxicab 计程汽车,出租汽车 trolleybus 无轨电车 tramcar, streetcar 电车,有轨电车 underground, tube, subway 地铁 stop 停车站 taxi rank, taxi stand 计程汽车车站,出租汽车总站 taxi driver, cab driver 出租车司机 con ...

初三英语个性化水平测评试题

   初三英语个性化水平测评试题 一,名词,冠词 1. What can I do for you? -- I'd like two . A. box of apple B. boxes of apples 2.Help yourself to . A. some chickens B. a chicken C. box of apples D. boxes of apple C. some chicken D. any chicken 3.. it is today! A. What fine ...

从英语差生到联合国认证翻译

   一 ? 我对外国语的最初印象来自电视上的外语教学节目。 ? 当时我也就六七岁吧,一个外语单词都不认识,却可以坐在电视前,一动不动地看完整个节目。吸引我的,不是别的,而是这样一个简单的事实:外国人居然可以用完全不同的一套发声系统,像我们一样自由地交流。我非常好奇,他们是怎么做到这一点的。 ? 我的好奇心直到上初中才得以满足。不过在此之前,我姨妈家的表姐先我开始学习英文,偶尔会教我一两个单词。我印象最深的便是Christmas这个词,其实当时并不大清楚所谓的圣诞到底是什么样的节日,是这个词本身的读 ...