思玛特中小学教育
初一英语
(答题时间:90 分钟)
一. 单项选择(每小题 1 分,共 15 分)
  1. The students should the teacher carefully. A. to listen B. listen to C. to listen to
  2. Sheep are linked the grass they eat grass. A. with, why B. to, because C. to, so
  3. ?I don’t feel very well. ?You’d better a doctor at once. A. watch B. look at C. see
  4. Pandas are trouble, the people all the world should help them. A. in, of B. in, over C. at, in
  5. Eating breakfast makes you . A. health B. healthy C. healthily
  6. I enjoy after dinner. A. reading B. to read C. read
  7. She is looking forward to . A. seeing the film B. play with us C. to have a rest
  8. I my homework at 7:00 last night. A. is doing B. was doing C. did
  9. He likes playing computer games instead of TV. A. watch B. watches C. watching
  10. Sports are good our bodies. A. to B. at C. for
  11. ?What’s with you? ?I have a toothache. A. matter B. wrong C. trouble
  12. ? Tom and Tim the room? ?Yes, they are. A. Are, cleaning B. Do, clean C. Did, clean
  13. Tonny is small strong. A. and B. but C. or
  14. I think you ought to more fruits. A. eating B. eat C. eats
  15. Which word’s stress(重音) is different? A. instead B. regular C. relaxed 二. 完形填空(每小题 1 分,共 10 分) Food is important(重要的).Everyone needs to 16 well if he or she wants to have a strong body. Our mind also needs a kind of food. This kind of food is 17 .We begin to get knowledge when we are very young. Small children are 18 in everything around them. They learn 19 while they are watching and listening. When they are getting older, they begin to 20 books. When they find something new, they love to ask question and 21 to find out the answer. What is the best 22 to get knowledge(知识).If we learn by ourselves, we will get the 23 knowledge. If we always get answers from others and do not ask 24 ,we 25 learn well.
  16. A. sleep B. read C. eat
  17. A. exercise B. knowledge C. meat
  18. A. interested B. bored C. weak
  19. A. everything B. something C. nothing
  20. A. write B. eat C. read
  21. A. try B. have C. think
  22. A. place B. school C. way
  23. A. little B. much C. most
  24. A. what B. which C. why
  25. A. always B. never C. often
每天进步一点,让考试变得简单, 每天进步一点,让考试变得简单,让优秀成为习惯
思玛特中小学教育
三. 阅读理解(每小题 1 分,共 25 分) Ⅰ. 根据短文内容选择正确答案。 There’re many mice(老鼠)in the house. The man of the house gets a cat. The cat eats many mice. Then the oldest mouse says, “All the mice must come to my room and we will think what we can do about this cat.” All the mice come. Many mice speak, but no one knows what to do. At last a young mouse stands up and says,“We must put a bell(铃铛)on the cat. Then when the cat comes near, we can hear the bell and run away and hide(藏).So the cat will not catch any more mice.”Then the old mouse asks,“Who will put the bell on the cat?”No mouse can answer.
  26. The cat kills . A. a lot of young mice B. a lot of old mice C. many young and old mice
  27. The oldest mouse asks all the mice . A. to come to the house B. to go to the room C. to come to his room
  28. All the mice comes, but . A. all of them speak B. no one knows what to do C. they know how to do
  29. will put the bell on the cat. A. None B. Someone C. The old
  30. The passage tells us . A. to do things is easy B. to say things is hard C. to say things is easier than to do them Ⅱ.根据表格回答问题 Monday Tuesday Chinese English Music Maths Chinese Art
Wednesday English Chinese Science
Thursday Chinese Maths English
Friday English Chinese Art Class meeting
Science P.E. Music P.E.
  31. We have most lessons in a week. A. Maths B. English C. Chinese
  32. We don’t have English lesson on . A. Monday B. Tuesday C. Thursday
  33. We have class meeting on . A. Tuesday B. Wednesday C. Friday
  34. We have P.E. lessons in a week. A. one B. two C. three
  35. We have subjects. A. six B. seven C. five
Ⅲ. 根据短文内容判断正误,正确的写 A,错误的写 B。 It’s a fine Saturday morning. There are many children near the river. They are students of No.4 Middle School. They are students of Grade One. There are two teachers with them. All of the students are Young Pioneers(少先队员).They are having their Young Pioneer’s Day. They are planting trees and flowers. They are working hard. Good work, Young Pioneers!
  36. It’s a fine Sunday morning.
  37. Some workers are helping them plant trees.
  38. Today is Young Pioneer’s Day.
  39. There are two teachers with them.
  40. They are playing with water.
每天进步一点,让考试变得简单, 每天进步一点,让考试变得简单,让优秀成为习惯
思玛特中小学教育
Ⅳ.根据短文内容选择正确答案。 A plant makes its own food in its leaves(叶子).Air comes to the leaves through(通过) very small holes. The green coloring in the leaves uses the water and air to make the food for the plant. It also needs sunshine because a plant can make food only when the sun is shining(照耀). Animals and people can not live without(没有) green plants. They both eat plants. People and some animals also eat the meat of some animals and these animals eat plants.
  41. A plant makes its food in . A. the sun B. the air C. its leaves
  42. What things can make the food for a plant? A. Sunshine, water, air and the root. B. Water, air, meat. C. Air, sunshine, water and green coloring.
  43. A plant has very small holes in its leaves . A. for water to come in B. for sunshine to come in C. for air to come in
  44. A plant can make its food when it is . A. sunny B. rainy C. cloudy
  45. From the text we know people can’t get . A. food without animals B. plants without animals C. food without plants V. 根据图画内容,选择正确答案。

  46. Last year, the father let his son stand near the tree to see his son was. A. how tall B. how old C. how heavy
  47. The father knocked a nail(钉子) into the tree as(作为) a . A. picture B. symbol C. name
  48. A year later, they came to the tree again to see . A. how tall the tree is B. how tall the father is C. how tall the son is
  49. They found the nail is than the son. A. shorter B. older C. taller
  50. We know the tree grows than the son. A. faster B. more slowly C. heavier 四. 任务型阅读(每小题 1 分,共 10 分) Ⅰ.用方框中所给词的适当形式填空,使短文正确、通顺。 much wrong have price sale Liu Chang: Why do people have garage sale? Mike: Garage 1 are good in 2 ways. People can buy good things at low 3 can save a lot of waste. They are good for the environment. Liu Chang: I believe you’re 4 . 5 a garage sale is a good idea.
  1.
  2.
  3.
  4.
  5.
每天进步一点,让考试变得简单, 每天进步一点,让考试变得简单,让优秀成为习惯
.Garage sales
思玛特中小学教育
Ⅱ.阅读短文,并按要求完成短文后的各小题。 There was a soccer game last month. Mike played on Zhang Wei’s team. The game started, Mike got the ball and ran with it, but Susan blocked the ball and then she ran with it. A. 根据单词释意,在短文中找到与之相配的单词。
  1. g match
  2. b stop B. 写出划线部分的同义句。 Mike played on the Zhang Wei. C. 根据短文内容回答问题。 Which team did Mike play on? . 五. 交际运用(每小题 1 分,共 10 分) Ⅰ. 根据对话情景,将正确答案的序号填在空格内。 Tom: Hi! Lin Tao, 1 Lin Tao: I’m good. Tom: 2 Lin Tao: Pleased to meet you, Mary. Mary: 3 Tom and Mary: We’re going to the department store now. Lin Tao: OK, Mary. 4 Mary: Me, too. Tom: 5 A. What’s the matter with you? B. How are you today ? C. Good-bye! D. Nice to meet you, too. E. I hope to see you again soon. F. I’m looking forward to your party. G. I’d like you to meet my cousin, Mary.
  1.
  2.
  3.
  4.
  5. Ⅱ.用适当的词填空,使对话完整正确。 A: 1 is for lunch today? B: Why 2 we eat hamburgers? A: We 3 them yesterday. What 4 of food do you like? B: I like hamburgers, pizza and French-fries. to eat more vegetables. A: I think you 5 B: Maybe you are right.
  1.
  2.
  3.
  4.
  5. 六. 综合填空(每小题 1 分,共 15 分)
  1. Please be when you cross the street.
  2. I’ll my best to study English well.
  3. ?I can’t do it. ?Don’t .You can do it.
  4. Worms help the flowers. They make the rich.
  5. ?What’s the with you? ?I have a cold.
  6. Plants give to the animals.
  7. We always come to the class on .
  8. My parents’ parents are my .
  9. Water into ice at 0℃.
  10. We can’t do two things at time.
  11. Father is sleeping. Please turn the radio.
每天进步一点,让考试变得简单, 每天进步一点,让考试变得简单,让优秀成为习惯
思玛特中小学教育

  12. What did the girl forget?
  13. They don’t know they are danger.
  14. I don’t have a headache .
  15. We should use both of paper for saving. 七. 作文(15 分)任选一题作答 A. 根据图画所提供的语境,写出意思连贯,符合逻辑的句子,50 词以上,题目自拟。
B. 根据英文提示写一篇以 How to stay healthy 为题的短文,字数不少于 50 个词。 eat right right amount energy breakfast exercise regular
每天进步一点,让考试变得简单, 每天进步一点,让考试变得简单,让优秀成为习惯
思玛特中小学教育 【试题答案】 试题答案】
一. 单项选择
  1. B
  2. B
  3. C
  4. B
  5. B
  6. A
  7. A
  8. B
  9. C
  10. C
  11. B
  12. A
  13. B
  14. B
  15. B 二. 完形填空
  16. C
  17. B
  18. A
  19. A
  20. C
  21. A
  22. C
  23. C
  24. C
  25. B 三. 阅读理解
  26. C
  27. C
  28. B
  29. A
  30. C
  31. C
  32. B
  33. C
  34. B
  35. B
  36. B
  37. B
  38. A
  39. A
  40. B
  41. C
  42. C
  43. C
  44. A
  45. C
  46. A
  47. B
  48. C
  49. C
  50. A 四. 任务型阅读 Ⅰ.用方框中所给词的适当形式填空,使短文正确、通顺。
  1. sales
  2. many
  3. prices
  4. right
  5. Having II. A. 根据单词释意,在短文中找到与之相配的单词
  1. game
  2.block B. 写出划线部分的同义句。team of C. 根据短文内容回答问题。 Mike played on Zhang Wei’s team. 五. 交际运用 Ⅰ.根据对话情景,将正确答案的序号填在空格内。
  1. B
  2. G
  3. D
  4. E
  5. C Ⅱ.用适当的词填空,使对话完整正确。
  1. What
  2. don’t
  3. ate/had
  4. kind
  5. ought 六. 综合填空
  1. careful
  2. try
  3. worry
  4. soil
  5. matter
  6. energy
  7. time
  8. grandparents
  9. turns
  10. one
  11. off/down
  12. about
  13. in
  14. anymore
  15. sides 七. 略
每天进步一点,让考试变得简单, 每天进步一点,让考试变得简单,让优秀成为习惯
 

相关内容

初一英语下学期期中试卷1

   思玛特中小学教育 初一英语 (答题时间:90 分钟) 一. 单项选择(每小题 1 分,共 15 分) 1. The students should the teacher carefully. A. to listen B. listen to C. to listen to 2. Sheep are linked the grass they eat grass. A. with, why B. to, because C. to, so 3. ?I don’t feel very wel ...

初一英语下学期期末考试

   姓名: 年级: 分数: 一、选择题。20 分。 ( )1 There an egg and five apples on the table 老师评语: A is B has C are ( )2 I found a small boy in the corner. A crying B cried C cries ( )3 What do you usually do Sunday afternoon? A. in B. on C.at ( )4 She often helps her m ...

初一英语下学期期中试卷1

   3eud 教育网 http://www.3edu.net 百万教学资源,完全免费,无须注册,天天更新! 初一英语下学期期中试卷 初一英语下学期期中试卷 (答题时间:90 分钟) 一. 单项选择(每小题 1 分,共 15 分) 1. The students should the teacher carefully. A. to listen B. listen to C. to listen to 2. Sheep are linked the grass they eat grass. A ...

高一英语下学期期终考试试卷

   高一英语下学期期终考试试卷 (考试时间:120 分钟,满分:150 分。) 第一部分:听力 (共三节,满分 30 分)略 第二部分: 共两节, 第二部分 英语知识运用 (共两节, 满分 45 分) 共两节 第一节: 单项选择 (共 15 小题; 每小题 1 分, 满分 15 分) 21. A friend need is friend indeed . A. in , / B. for , a C. in , a D. for , the 22. You like music , I lik ...

七年级英语下学期期中试题40

   七年级英语下学期期中试题 I.根据音标和句意写单词(5 分) 1.My pen pal /livz/ in Australia. 2.Excuse me. Is there a post office /ni"/ here? 3.I want to see the koalas because they are very /sma:t/ 4.She /we"z/ a white uniform and helps doctors. 5.Does it often /sn"u/ in wint ...

七年级英语下学期期中试题38

   七年级英语下学期期中试题 第一部分 基础知识运用(共五节,满分 58 分) 第一节 写出下列动词的-ing 形式,写在横线上。 (每小题 1 分,共 10 分) 1. clean 4. go 7. have 一、shop 中英文词汇配对,将中文的代号写在括号内。 (每小题 第二节 中英文词汇配对,将中文的代号写在括号内。 每小题 1 分,共 10 分) ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ) 11. post office ) 12. pay phon ...

初二英语下学期期末试卷1

   3eud 教育网 http://www.3edu.net 百万教学资源,完全免费,无须注册,天天更新! 初二英语期末试卷 (答题时间:90 分钟) 听力测试(共 20 分) I. 听句子,根据句子的内容和所提的问题,选择符合题意的图画回答问题。每小题读两遍。 (每小题 1 分,共 5 分) ( )1. What sport does the man like best? ( )2. Which country is Ling Ling from? ( )3. What gift did th ...

三年级英语下学期期中试卷

   三年级英语下学期期中试卷 三年级英语下学期期中试卷 英语下学期 姓名_____ 分数_______ 一、找出每组单词中不属于同一类的那一项(8分) ( )1、A.rice B.milk C.pop ( )2. A.noodles B.dumplings C. vegetable ( )3. A.chicken B.pepper C.fish ( )4. A.five B.finger C.leg ( )5. A.my B.it C. his ( )6. A.thisty B.hungry C ...

新目标英语八年级下学期期中试卷6套

   新目标八年级下英语期中综合测试卷 6 套 Mid第一套 Mid-term Self Check (A) 一、根据句意和所给首字母,补全单词。 1. I’m full. I can’t eat a. 2. I’m b at speaking than listening. 3. He was j and running with another dog. 4. In China, people think of the moon as having f characteristics. 5. ...

初二英语下学期期末考试题

   八年级( 八年级(下)英语期末测试 听力部分( 听力部分(25%) ) 一,听对话,选择正确的图画,对话念一次:5% 听对话,选择正确的图画,对话念一次: ( )1.What will the weather be like? ( What date was it yesterday? ) 2. ( )3. What are they talking about? A B C ( )4. What will Mike be in 10 years? A B C ( )5. Where wer ...

热门内容

北京市成达学校2010届高考英语内部资料(五步十句模板作文与万金油句型)

   本资料来源于大家网高考英语论坛 http://club.topsage.com/forum-136-1.htm 五步十句模板作文与万金油句型 2004 年湖北高考 第二节 书面表达(满分 25 分)2004 年湖北高考 二班的同学进行了一场有关英语学习的讨论.讨论的题目是:学习英语要不要从儿童时期开始?请你 根据下表中的提示写一篇短文,介绍讨论的情况. 一些同学认为 1.应从儿童时期开始学习英语 2.儿童时期记忆力好,可以记住很多单词 3.能为以后的英语学习打下坚实的基础 另一些同学认为 1 ...

小学新标准英语(一年起点)第七册Module 3 单元检测题

   小学新标准英语四年级( 小学新标准英语四年级(第七册) 英语 期中复测检测题 期中复测检测题 听力部分( A. Listening Part 听力部分(30 分) judge.听音并判断正确( 或错误( 。 (5 I.Listen and judge.听音并判断正确(√)或错误(×)(5 分) ( ( ( ( ( ) ) ) ) ) 1. 1. 2. 2. 3. 3. 4. 4. 5. 5. Children’ Yesterday was Children’s Day. She usuall ...

2009届高考英语第一轮课本复习课件必修二 Unit 4 Wildlife protection(人教新课标)

   你身边的高考专家 一、单词拼写 wildlife 1. protection 2. enemy 3. endanger 4. loss 5. hunt 6. peace 7. apply 8. suggest 9. 10. thick 根据读音、词性和词义写出下列单词。 根据读音、词性和词义写出下列单词。 [ w ] n. 野生动词 [ e ] n. 保护 [ ] n. 敌人 危害; [ ] Vt. 危害;使受到危险 损失; [ ] n. 损失;丧失 打猎; [h ] Vt. & V ...

两小时掌握学英语的秘诀

   两小时掌握学英语的秘诀 说明:在书店偶然遇见了这本书,我读后,自我感觉对英语 有了一个全新的认识。我想,好东西总是和大家分享才更快乐, 所以就制作了这个电子版的图书,希望大家看完后觉得好的话, 就去书店支持正版哦! 致读者 为什么众多国人苦学英语十年,却仍在抱怨自己的英语水平很差? 为什么有的人仅通过六个月的努力,其英语水平就发生脱胎换骨的变化? 答案非常简单:掌握正确的学习方法是一切学习的首要任务! 阅读本书大约需要两个小时,但却可以让你的英语学习发生翻天覆地的变 化。 按照书中的方法去做 ...

自考英语(一)English_jy04021

   高等教育自学考试网上辅导 》 《英语(一) 英语( Text B Short-term Memory New words Short-term 短期的 Long-term 长期的 合成词: 1.Short-term Long-term Native-speaking 2.含同样的前缀 unable / unrelated 3.psychologist speaker recording advanced Recall 1.回忆,回想;2.召回;3.撤消,收回 For example: I d ...