初中七年级英语上单元检测题( 初中七年级英语上单元检测题(Unit
  11) 七年级英语 )
Unit 11 What time do you go to school? Name
听力部分(20 分)
Class
笔试部分(100 分) 总 分
题号 得分
1
2
3
4
I
II
III
IV
V
VI
VII
VIII
IX
X
(一)听力部分(25 分) 一 听力部分(
I.听录音,选出你所听到的时间(5 分) 听录音,选出你所听到的时间( 听录音 ( ( ( ( ( )
  1. A.10:45 )
  2. A.9:00 )
  3. A.9:05 )
  4. A.2:30 )
  5. A.12:55 B. 11:15 B.8:00 B.8:55 B.3:30 B.1:05 C. 10:50 C.7:00 C.9:25 C.7:30 C.12:05
II. 听录音 选出你所听到的信息。( 分) 听录音,选出你所听到的信息。(5 选出你所听到的信息。( ( ( ( ( ( )
  1. A. Nine fifteen )
  2. A. go to school )
  3. A. a little )
  4. A. supper )
  5.A. new B. Ten thirty B. go to bed B. little B. lunch B. news C. Nine thirty C. get up C. letter C. breakfast C. newspaper
III. 听问题 看图补全对话。(5 分) 听问题,看图补全对话。 看图补全对话

  1. 6:15 a.m.

  2. 6:40a.m.
3 .9:30 p.m.

  4.4:30 p.m.

  5.7:10 a.m.
IV.听短文 判断正误 正 T or 误 F) (10 分) 听短文,判断正误 听短文 判断正误(
1
( ( ( ( (
)
  1. Susan works in a shop. )
  2. She comes to work at seven o’clock every day. )
  3. She goes to bed at nine fifty )
  4. Susan likes watching TV very much. )
  5. She is very busy but happy.
(二)笔试部分(总分 75 分) 笔试部分(
I. 选择填空。 (15 分) 选择填空。 ( )
  1. I do my at home in the evening. A. homeworks ( B. homework C. home D. works
)
  2. He his jacket and goes to work. A. put on B. put in C. puts on D. take off.
(
)
  3.Mary is always the first one to school. A. to come B. comes C. come D. coming
(
)
  4. It’s eight now. It’s time A. go to school B. go to the bed C. to go to school. D. go home
(
)
  5. She at twelve o’clock. A. eat lunch B. have lunch C. has lunch D. eats breakfast
(
)
  6. I think around four thirty. A. it B. it’s C. its D. is
(
)
  7. do you eat breakfast every morning? A. What time B. When time C. What time D. Which time
(
)
  8. weekdays ,when do you get up? A. On B. For C. Of D. By
(
)
  9. What time he usually take a shower? A. do B. does C. are D. is
(
)
  10. your brother homework in the evening? A. Do, do B. Does , does C. Do , does D. Does , do
(
)
  11. your sweater . It’s cold (冷) outside. A. Take off B. Put on C. Taking off D. Putting on
(
)12 . Jackson plays games 4:00 in the afternoon. A. in B. on C. at D. for
2
(
)
  13. “ does your uncle go to work?” “At seven o’clock” A. What B. Where C . How D. When
(
)
  14.Because I like to sleep a little in the morning. A. long B. longer C. late D. later
(
)
  15. Tony usually takes bus to the Huaxia Hotel. A. number 17 B. 17 number C. the number 17 D. 17 No.
II.完形填空 15 分 . from America. She's American. She 2 English. Kate 1 4 in Beijing now. She 5 in a She can also speak 3 Chinese. She middle school. She 6 classes 7 weekdays. She often 8 her mother go shopping 9 Sundays. Her father 10 in Beijing. He 11 English. Her mother also 12 in Beijing. They 13 Chinese food. And 14 like China and the Chinese people 15 . ( )
  1. A. am B. is C.are ( )
  2. A. speak B. speaking C. speaks ( )
  3. A. little B. many C. a little ( )
  4. A. is B. am C. are ( )
  5. A. studies B. is studying C. studys ( )
  6. A. have B. is C. has ( )
  7. A. in B. on C. at ( )
  8. A. helps B. help C. helping ( )
  9. A. on B. in C. at ( )
  10. A. am B. is C. are ( )
  11. A. teach B. teaching C. teaches ( )
  12. A. work B. works C. working ( )
  13. A. like B. likes C. liking ( )
  14. A. he B. she C. they ( )
  15. A. very good \B. friendly C. very much III. 阅读理解。( 20 分 ) 阅读理解。
A
Ellen: Do you get up very early , Russell? Russell: Yes. I get up at 6:00 and I run. Then I take a shower and eat breakfast at 7:
  00. What about you? E: Me? I get up at 9:
  00. R: Nine o’clock? E: Yes. I go to school in the afternoon. R: Well, what do you usually do in the evening? E: I usually do my homework.
3
R: Me too. I do my homework at 7:00 and I watch TV AT 9:00 E: Oh, I don’t. I go to bed at 9:00 ( )
  1. Russell A. get up at 5:00 ( B. get up late C. gets up early D. gets up at 9:00
)
  2. Ellen goes to school A. in the morning B. in the afternoon C. in the evening D. at night
(
)
  3. Russell in the morning. A. runs B. does his homework C. watches D. play games
(
)
  4. Ellen her homework in the morning. A. can’t do B. often does C. is doing D. doesn’t do
(
)
  5. Ellen goes to bed . A. at 6 o’clock B. at 7 o’clock C. at 9 o’clock D. at 5 o’clock
B In many English homes people eat four meals a day. They have breakfast at any time from seven to nine in the morning. They eat porridge (粥) eggs or bread and drink tea or coffee at breakfast. Lunch comes at one o'clock. Afternoon ea is from four to five in the afternoon and dinner is about half past seven. First they have soup, then they have meat or fish with vegetables. After that they eat some other things, like bananas, apples or oranges. But not all English people eat like that. Some of them have their dinner in the middle of the day. Their meals are breakfrst, dinner, tea and supper and all these meals are very simple. ( )
  1. Many English people have meals a day. A. two B. three C. four D. five ( )
  2. People may have for their breakfast according to the passage. A. tea and eggs B. hamburgers and tea C. coffee and salad D. eggs and fish ( )
  3. People have lunch at. A. any time B. nine C. five D. one ( )
  4. People don't have for their dinner. A. bananas and apples B. soup and meat C. meat and fish D. porridge ( )
  5. Most Englishmen have dinner. A. at one's o'clock B. at any time C: at noon D. in the evening IV.选用方框中所给的词填空,注意用适当的形式。10 分 .选用方框中所给的词填空,注意用适当的形式。 listen to, get up, make, work, put on, go, take, sing, practice, like
4
Tom is a singer in the evening pub (酒吧). He (
  1) very long hours. He usually (
  2) at 17:
  00. Then he (
  3)a shower and (
  4) his breakfast. What a funny time to make breakfast? After breakfast he (
  5) his guitar, then he (
  6) his clothes and (
  7) to work at 19:
  00. He (
  8) well. People in the pub (
  9) to (
  10) him very much. IIV. 作文 以“My Day”为题,些一篇 50 字左右的短文。 为题, 字左右的短文。 为题 Name Get up Breakfast Go to School Tom
  7:00 7:15 7:30
Watch TV 8:00
Go to bed 9:10

5
听力原文及答案: I.
  1. What time is it? It’s ten forty-five.
  2. I usually go to school at 8:
  00.
  3. What time does he go to bed? He goes to bed at nine twenty-five.
  4. They often play games at three thirty.
  5. Excuse me . Is it twelve five now? No. It’s twelve fifty-five. ( 答案: 1-5 A. B. C .B. A ) II
  1. What time does Jim go to bed? At nine thirty.
  2. I don’t go to school on Sunday.
  3. I like to sleep a little longer in the morning.
  4. Scott has a shower and makes his breakfast.
  5. What does she usually do after work? She watches the early morning news on TV. ( 答案: 1-5 C. A. A. C. B ) III
  1. What time does Scott get up?
  2. Does he have breakfast at six fifty?
  3. Does he go to bed at nine or nine thirty?
  4. What time does he play with his friends?
  5. What does he do at seven ten in the morning? (答案:
  1. At six fifteen
  2. No, he doesn’t. He has breakfast at six forty.
  3. He goes to bed at nine thirty.
  4. He plays with friends at four thirty.
  5. He goes to school in the morning. ) IV. Hello, my name is Susan. I’m a worker in a big shop. I work all day. I come to work at seven fifteen every morning. I eat lunch at twelve o’clock in the shop . Then I work hard in the shop again. I go home at six. I make dinner and eat dinner. After that I usually watch TV. I like it very much. Then I go to bed at around nine fifteen. I’m a busy worker , but happy worker. Do you think
6
so? ( 答案: 1-5 T, F, F , T , T ) 笔试部分
  1、单项选择
  1. B
  2. C
  3.A
  4.C
  5. C
  6. B
  7. C
  8.A
  9. B
  10. D
  11. B
  12. C
  13. D
  14. B
  15. C
  2、完型填空 1-
  5、BCCAA 6-
  10、CBAAB 11-
  15、CBACC
  3、阅读理解 A 篇、CBADC B 篇、CADDD
  4、选词填空
  1.works
  2. gets up
  3.takes
  4. makes
  5.practices
  6.puts on
  7.goes
  8.sings
  9.like
  10.listen to
  5、作文(略)
7
 

相关内容

九年级英语同步作文unit 1

   Unit 1 How do you study for a test? 【单元话题分析】 单元话题分析】 怎样学习英语,怎样学好英语是我们每个学生、老师、家长共同关心的问题。本单元话 题就是谈论如何学习英语。 学会学习是《新课程标准》倡导的一个基本理念。如何学习英语或者如何学习某门功课 是非常贴近中学生学习生活的话题之一, 是每个中学生都有亲身感受与体验的。 这个话题既 有趣又实用,既能锻炼我们的表达能力,又能使我们学到一些实用的方法,对自身的学习大 有帮助。它涉及到英语学习的各个方面,可以 ...

九年级英语上unit6练习题

   3eud 教育网 http://www.3edu.net 百万教学资源,完全免费,无须注册,天天更新! 【同步教育信息 同步教育信息】 同步教育信息 一. 本周教学内容: Unit 6 I like music that I can dance to. 二. 学习目标 (Language Goal) 1. Learn how to express preferences and causes. 学习表达自己对某人或某物的喜爱并解释理由。 2. Write a review of a book ...

九年级英语unit1?unit4知识总结

   九年级英语 unit1?unit4 知识总结 一.找出与所给单词画线部分发音相同的单词。 A vocabulary B aloud C pronunciation D disagreement 1.flashcard 2. specific A. influence B concentrate C experience D succeed 3. terrify A reply B opportunity C exactly D duty 4 opportunity A study B suc ...

九年级英语同步作文unit 3

   Unit 3 Teenagers should be allowed to choose their own clothes 【单元话题分析】 单元话题分析】 “ 没有规矩不成方圆”,每所学校、 每个家庭都有自己的行为规范准则,该做什么,不该 做什么。本单元的核心话题就是谈论规则,发表自己的见解。 《英语课程标准》在情感态度和文化意识方面要求中学生在学习英语语言的同时,要学 会遵守公共行为规范,并培养自身独立思考的能力。 通过对本单元话题的学习,大家一要学会 谈论允许做的事和不允许做的事, ...

八年级英语下unit2教学案1

   Unit 2 What should I do? Section A 第二课时 课型:新授课 主备人:XXQ 复备人:CXC 一.学习目标: 1.new words: pay for\ cost\spend\take\part-time job\full-time job either\too\also have a bake sale 2.能够通过练习熟练掌握针对问题提出建议的表达法。 Target language: I need to get some money to pay for ...

初三英语上册unit 1知识点复习

   Unit 1 How do you study for a test ? (一)学习目标(Language Goal) 1. Talk about how to study . 学会讨论各种学习方法和策略. 2. Find out your suitable learning methods. 找出适合自己的学习方法. (二)语言结构(Language Structures) 1. Verb + by with gerund by+动名词短语 表示"通过…途径,方法" 2 ...

专业英语unit 13 化学工程中的单元操作

   化学工程与工艺专业英语 第十三单元 化学工程中的单元操作 Unit 13 Unit Operations in Chemical Engineering 第十三单元 化学工程中的单元操作 化学工程由不同顺序的步骤组成,这些步骤的原理与被操作的物 料以及该特殊体系的其他特征无关。在设计一个过程中,如果(研究) 步骤得到认可,那么所用每一步骤可以分别进行研究。有些步骤为化 学反应,而其他步骤为物理变化。化学工程的可变通性(versatility) 源于将一复杂过程的分解为单个的物理步骤(叫做单元 ...

苏教版牛津小学英语上册1B unit1教案精品

   找教案 www.zhaojiaoan.com Unit 1 What`s your name? (1)能根据所听到的名字,正确辨认本单元中出现 Nancy,David,Su Yand 和 Liu Tao 四个人形象,能看图说出这四个人物的名字,发音正确。 (2)能听懂、会说、会读字母 Aa,Bb。 (3)会唱歌曲 What`s your name? (1)能根据所听到的名字,正确辨认本单元中出现 Nancy,David,Su Yand 和 Liu Tao 四个人形象,能看图说出这四个人物的名 ...

青岛地区英语九年级默写unit1.单词、词组、句子

   Unit1 一、单词 名词:1. 抽认卡 名词 4.语法;语法规则 6.逗号 9.秘诀;诀窍;秘密 11.学期 14.责任;义务 16.友情;友谊 18.发育;成长;发展;进展 20.军人;士兵 动词 1.记住;熟记 3.补充;继续说 5.认识到;了解到 7.使感动;使印象深刻 9.解决;解答 形容词:1.明确的;具体的 形容词 3.害怕的;犯愁的 5.软的;柔软的 副词 1.出声地;大声地 3.快速地;迅速地 5.快地;迅速地 10.将…视为 12.困难;苦恼;忧虑 15.责任 ;义务 1 ...

英语日常口语??unit1

   瞧瞧Jim,都几点了,还赖在床上不起呢。 该起床了。It’s time to get up. ○ Get up! 起床! ○ Wake up! 醒一醒! 快起床。Get up soon. = Get out of the bed quickly. 我星期六通常晚起。I usually sleep late on Saturdays. ● sleep late“晚起” 快点儿!Hurry up!= Hurry! 时间还早呢。It’s still early. ○ It’s too early ...

热门内容

科学英语论文句式用语

   科学论文写作与发表:分类句式用语 胡庚申 申云桢 (清华大学外语系, 北京 100084) 一、引 言 科学论文的写作在常用句型、用语方面有一定的规律可循。掌握这些基本规律,写作论 文时可收到事半功倍的效果。那么,常用的句型、句式怎样分类比较科学?通常用到的句式 为哪些类型?各种类型又有哪些基本表达方法? 所有这些问题,都拟在本文内例述和研讨。 为什么要掌握分类句式用语呢?因为,首先,这有利于避免不必要的重复。许多有用 的句型,通常出现在科学论文的不同部分,如表示研究目的用语,不仅在论文摘要 ...

英语四六级议论文作文写作

   A 作文 项目简介 1.测试目的: 按照英语专业英语教学大纲的要求,检查学生在基础阶段末的英语写作能力。 2.测试要求: 根据所给的题目及具体要求,写一篇200词左右的短文。 3.测试时间: 35分钟。 4.测试短文类别: 说明文、议论文或记叙文。 5.评阅标准: 内容切题完整,条理清楚,意思明确,文章结构严谨,语法正确,语言通顺恰当。 辅 导 一、作文类别 SECTION A 要求考生根据所给的题目和具体要求,在35分钟内完成一篇200词左右的短文。根据题目要求,短文可能属于说明文、议论文或 ...

商务英语课程小结

   商务英语课课程小结 宋娜娜 章黉 刘雅敏 You cannot teach a man anything You can only help him discover it within himself -- Galileo 课程简介 本课程由十二个单元组成,每单元围绕一个主题, 本课程由十二个单元组成,每单元围绕一个主题, 提供相关的商务背景知识与商务技巧 并配以案 商务技巧, 提供相关的商务背景知识与商务技巧,并配以案 例分析和相关的商务实践活动。 和相关的商务实践活动 例分析和相关的商 ...

新概念英语第2册课文(中英对照)

   Lesson 1 A private conversation 私人谈话 Last week I went to the theatre. I had a very good seat.? The play was very interesting. I did not enjoy it.? A young man and a young woman were sitting behind me. They were talking loudly. I got very angry. I c ...

英语口语突破短句精选

   英语口语突破之练嘴短句精选 英语口语突破之练嘴短句精选 英语口语突破之练嘴短句精选 想练口语?找不到方法?无法坚持?没有时间?? 想练口语?找不到方法?无法坚持?没有时间?? 体验史上最牛英语口语培训:太平洋英语,躺在家里和外教一对一! http://www.pacificenglish.cn 口 语 3 6 0 2010 年 8 月 1 英语口语突破之练嘴短句精选 口语 360 1. Absolutely.(用于答话)是这样;当然是;正是如此;绝对如此。 2. Absolutely imp ...