初中英语第三册下 UNIT6 参考试卷
一、找出下列各组单词括号中部分读音不同的一个单词。 (
  1). (a)nt A.(ear)th B.h(ear) C.n(ear) D.d(ear)
(
  2). (a)nt A.popul(a)tion B.ch(a)nge
C.tr(a)veller
D.s(a)ve
(
  3). (a)nt A.f(o)llowing B.pr(o)gramme
C.f(o)rest D.c(o)py
(
  4). (a)nt A.(Ch)ristmas B.Fren(ch)man
C.ea(ch) D.(ch)icken
(
  5). (a)nt A.f(ou)ndB.gr(ou)p C.m(ou)th
D.th(ou)sand
(
  6). (a)nt A.kn(ow) B.sh(ow) C.gr(ow) D.br(ow)n
(
  7). (a)nt A.b(e)gin B.s(e)nd C.c(e)ntury
D.dev(e)lop
(
  8). (a)nt A.w(or)ldB.w(or)ker
C.mirr(or)
D.w(or)st
(
  9). (a)nt A.dec(i)de
B.bes(i)de
C.surpr(i)se
D.d(i)g
(
  10).
(a)nt A.m(u)seum B.prod(u)ce
C.(u)niverse
D.l(u)ck
二、将下列意思相近的词组用线连起来。
( )
  1.century A.get ( )
  2.knowledge B.go to see ( )
  3.visit C.learning ( )
  4.receive D.100 years 三、选择填空。 (
  1). How many are born in one minute in the world?(a)nt A.children B.babies C.boys D.girls
(
  2). The world's population is faster and faster.(a)nt A.getting B.becoming C.growing D.turning
(
  3). The Green Great Wall is 7,000 kilometres long, and between 400 and 1,700 kilometres .(a)nt A.wide B.short C.deep D.high
(
  4). Last Sunday Mary went to a to buy some food for supper.(a)nt A.bookstore B.park C.hospital D.shop
(
  5). This bag of rice is too . I can't carry it.(a)nt A.light B.heavy C.small D.empty
四、根据句子意思,用适当的词填空。 (
  1). About 174 babies are born in one minute on the . (
  2). The world's population is growing faster and faster, more and more babies to the world hour after hour. (
  3). He is neither a doctor nor a teacher. He is a university . (
  4). How people are there in the world now? (
  5). The room is too small, there is not enough for ten people. 五、根据句子的意思,用所给词的适当形式填空。 (
  1). What (be) the population of the world in the year 2000? (
  2). When you plant a tree, a large hole must (dig) first. (
  3). I'd like (buy) a shirt.
(
  4). The children asked their parents (not wake) them up in the night. (
  5). A: Where's Jim?B: He (go) to Canada. 六、选择填空。 (
  1). They have travelled by train about two weeks.(a)nt A.in B.with C.by D.for
(
  2). The population problem may be of the world today.(a)nt A.great one B.the greatest C.the greatest one D.greater one
(
  3). By the end of the twentieth century, the world population will six billion.(a)nt A.get B.arrive C.turn D.reach
(
  4). By the year 2000, the population will be larger than today's.(a)nt A.very B.so C.much D.too
(
  5). There are workers in the factory.(a)nt A.six hundred and eighty-five B.six hundred and eighty five C.six hundred eighty-five D.six hundred eighty five
(
  6). I'll stay at home if it tomorrow.(a)nt A.rain B.rains C.turn D.turns
(
  7). A: May I borrow your new dictionary? B: Certainly, .(a)nt A.Thanks B.Here you are C.You're welcome D.It's not here
(
  8). A: Thank you for your help. B: .(a)nt A.Don't thank me B.Yes, of course C.That's OK D.Don't say so
(
  9). Many of the stars because they are too far away.(a)nt A.can't see B.can't be seenC.can't see D.can be seen
(
  10).
The moon has been visited by man .(a)nt A.already B.yet C.ever D.never
七、在下句空格中填上一个适当的词,使下句与上句的意义相同或相近。 (
  1). A: What's the weather like today?B: is the weather today? (
  2). A: How much is the sweater?B: How much does the sweater ? (
  3). A: It's very dangerous, You can't cross the (
  4). A: Can you tell me where the post office is, post office, please? (
  5). A: Jim is a student, Li Lei is a student, road.B: It's dangerous to cross the road. please.B: Can you tell me the to the
too. B: They are students.
八、根据所给提示填空。 (
  1). as has from busy gets Tom gets to work at eleven in the morning. The restaurant(饭馆) is always _1_ at lunchtime, so Tom _2_ to work very hard. At three o'clock he _3_ a free meal in the kitchen. He has a break _4_ four to six. After that, he works through the dinner hour, sometimes _5_ late as eleven o'clock or midnight. 九、完形填空。 (
  1). The country with _1_ population in the world is China. More than seven hundred million people _2_ China. The total population of the whole world _3_ about 3,670,000,000 So about one fifth or 20% of the world's population live in China. The country _4_ the next largest population is India. More than twice _5_ many people live in India as in the U.S.S.R. Which _6_ the third largest population. The population of the U.S.S.R. is just over 41 million _7_ than that of U.S.A. The country with _8_ largest population is Indonesia. This is _9_ than twice the population of Nigeria. It is nearly 17 million more than the population _10_ Japan.
  1.
  2.
  3.
  4.
  5.
  6.
  7.
  8.
  9.
  10. A.large B.the largest C.small D.the smallest A.live in B.stay in C.come to D.go to A.are B.am C.is D.be A.of B.for C.to D.with A.so B.very C.as D.too A.has B.have C.is D.are A.greatest B.greater C.longest D.longer A.five B.fifth C.the fifth D.the fourth A.many B.much C.more D.less A.to B.of C.in D.from
十、根据短文内容选择正确答案。 (
  1). " When I grow up I want to be a circus clown," ( 马戏小丑) said Jim,“I think that would be fun." " When I grow up I want to work in a hospital," said Maria,“Or maybe I'll take care of older people."
  1. Which of the following is probably true? A. Maria is older than Jim. B. Jim would like to fly a plane. people.
C. Maria likes to help
(
  2). Bob went to the beach (海滩). He lay in the sun and went to sleep. Three hours later, Bob woke up and ran home to eat dinner. His father met him at the front door and said, "I hope you like cold food."
  1. Which of the following is probably true? A.Bob's father can't swim. B.Bob was late for dinner.
C.Bob ate at the beach.
(
  3). "I have an idea," said Ray, "Let's go to the movies (films)." "That sounds like fun," said Frank, "But I don't have any money, wait while I go home to see my father, I'll be back soon."
  1. Which of the following is probably true? A.Ray doesn't like movies. B.Frank and his father went fishing. father for money.
C.Frank
asked
his
 

相关内容

初中英语第三册下UNIT5参考试卷

   初中英语第三册下 UNIT5 参考试卷 一、找出下列各组单词括号中部分读音不同的一个单词。 (1). (a)nt A.m(ou)ntain B.th(ou)sands C.with(ou)t D.tr(ou)ble (2). (a)nt A.s(e)nd B.dev(e)lop C.(e)njoyable D.(e)lse (3). (a)nt A.b(u)siness B.prod(u)ce C.m(u)seum D.(u)niverse (4). (a)nt A.sp(a)ce B.s( ...

初中英语第三册下UNIT5参考试卷答案

   初中英语第三册下 UNIT5 参考试卷答案 一、找出下列各组单词括号中部分读音不同的一个单词。 找出下列各组单词括号中部分读音不同的一个单词。 (1). D (2). C (3). A (4). A (5). D (6). C (7). C (8). C (9). A (10). B 二、根据句子意思,用适当的词填空。 根据句子意思,用适当的词填空。 (1). 1. universe space (2). 1. earth (3). 1. watch (4). 1. many (5). 1. ...

初中英语第二册下UNIT2参考试卷答案

   初中英语第二册下 UNIT2 参考试卷答案 一、找出下列各组单词括号中部分读音不同的一个单词。 找出下列各组单词括号中部分读音不同的一个单词。 (1). A (2). D (3). D (4). B (5). A (6). A (7). C (8). A (9). A (10). D 二、根据所给提示,完成下列对话。 根据所给提示,完成下列对话。 (1). 1. Spring 2. summer 3. winter 3. May 4. Autumn 5. August 6. (2). 1. ...

初中英语第二册上UNIT6参考试卷答案

   初中英语第二册上 UNIT6 参考试卷答案 一、根据句子的意思,用所给词的适当形式填空。 根据句子的意思,用所给词的适当形式填空。 (1). 1. does (2). 1. is (3). 1. Are (4). 1. boating (5). 1. taller (6). 1. clean (7). 1. watches 二、连词成句。 连词成句。 三、选择与括号内部分意思最相近的答案。 选择与括号内部分意思最相近的答案。 (1). C (2). A (3). C (4). C (5). ...

七年级下英语UNIT6

   Unit 8 When is your birthday? 数字 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 基数词 one two three four five six seven eight nine ten 序数词 first second third fourth fifth sixth seventh eighth ninth tenth 缩写形式 1st 2nd 3rd 4th 5th 6th 7th 8th 9th 10th 数字 11 12 13 14 15 16 17 18 ...

英语听力教程UNIT6答案

   Unit 6 People and Places (II) China hopes to have consultation and deeper mutual understanding with Japan to properly resolve the difference between the two countries on the East China Sea issue. Foreign Ministry Spokeswoman says China and Japan ha ...

中专英语1UNIT6说课稿

   《中专英语 1》UNIT6 说课稿 》 一.说教材 1. 教材简析;本课内容可分解为两部分。第一部分交代作者旅游时不喜欢带地图,而 宁愿问路的原因,第二部分列举了四个国家(JAPAN, USA , GREECE, MEXICO) 指路方式的不同,从而用实例阐述清语言与文化间紧密的关系。在第一部分中出现 了一个关键词及常用词 PREFER,PREFER 的用法很复杂,需要教师详细讲解,另 外一个词组 EVENY TIME 的用法也很重要,需要着重讲解。第 2 部分包括 4 个自 然段,涉及新单 ...

高二英语UNIT6-UNIT10复习

   重点难点复习归纳 高二英语 Unit6-10 重点难点复习归纳 Unit6 Life in the future 1.What ...like? “……像什么/怎么样/什么样子?”,此处 like 是介词 像什么/怎么样/什么样子 , 像什么 2.happen to“某人/某物发生了什么事,怎么了 。 某人/ 某人 某物发生了什么事,怎么了”。 3. One way to catch a glimpse of the future is to examine some of the majo ...

新视野大学英语5-UNIT 6-A 练习答案

   U NIT SECTION 6 A . Identity Theft: A New Epidemic ENTER Comprehension EX: II. P. 150 HOME Vocabulary EX: III. P. 150 EX: IV. P. 151 Collocation EX: V. P. 152 Translation EX: VI. P. 152 Essay Summary EX: IX. P. 153 ercises Comprehension EX: II. P. ...

新目标七年级英语下册UNIT6完形填空

   新目标七年级下 新目标七年级下 unit6 用所给词的适当形式填空 50 个 1.How is the weather in Chongqing? It(rain)now. 2.Do you like (wind)days? 3.It was very(cloud)yesterday. 4.Today is (sun).Let's go shopping. 5.it(snow)in Moscow now? 6.What the people(do)in the picture? 7.Tom ...

热门内容

职位英语中英对照

   职位英语中英对照求职必备 Master of Business Administration 企业管理硕士 Marketing and Sales(市场与销售部分) Vice-President of Sales 销售副总裁 Senior Customer Manager 高级客户经理 Sales Manager 销售经理 Regional Sales Manager 地区销售经理 Merchandising Manager 采购经理 Sales Assistant 销售助理 Wholesa ...

三年级上册英语

   第一学期期中教学质量检测 三年级英语( 分钟) 三年级英语(时间 40 分钟) 内容 题号 错题 数 Ⅰ Ⅱ 听力部分 Ⅲ Ⅳ 等级 Ⅴ Ⅵ 笔试部分 Ⅶ Ⅷ 等级 卷面 书写 等级 5. 6. A 或 。) B A B 听音, 断图片是否与录音相符, Ⅲ. Listen and draw. (听音,判断图片是否与录音相符,画 听音 Listening Test Part (听力部分) 听力部分) 学号 听音,圈出你所听到单词或句子。 Ⅰ. Listen and circle. (听音,圈出 ...

(1912制作)奥巴马英语演讲文稿(一二三四五)

   一 Yesterday, we learned that the economy lost another 651,000 jobs in the month of February, which brings the total number of jobs lost in this recession to 4.4 million. The unemployment rate has now surpassed 8 percent, the highest rate in a quart ...

英语等级考试一级B unit 7

   Advice and Suggestions What’s the matter with A? Invitations A has two invitations. Which one would B choose? The latter one. Mary Lily If I were in your shoes, I would … on a diet putting on weight D3 Lily的母亲正在劝Lily多吃一点,…… Why is Lily eating like ...

2012考研英语词汇(TXT完全免费版)

   考研英语历年真题词汇手册(必备+免费下载) 1997年重点词汇 阅读理解部分: 1. parliamentary adj. 议会的 2 .territory n. 领土, 版图, 地域 3 incurably adv.治不好地, 不能矫正地 4 convincing adj.令人信服的, 有力的, 令人心悦诚服的 5 flashed vi.闪光, 闪现, 反射, 使迅速 6 pick up v.掘地, 捡起, 获得, 使恢复精神, 加快, 看到, 随便地认识, ...