四.强化训练及答案 【名词】 选择正确答案
  1. There are forty in our school. A. women teachers B .teacher women C. woman teachers D. women teacher
  2. Mr. Li is one of in the hospital. A. most popular doctors B. the most popular doctors C. most popular doctor D. the most popular doctor
  3. The sign "NO PHOTOS" means that you can't . A. take pictures B. bring in pictures C. buy any photos D. sell any photos
  4. Some of the boys in are afraid of maths exams. A. Class Three B .the Class Three C. Three Class D .the Three Class
  5. Have you got any for us this time? A. pieces of message B. piece of messages C. pieces of messages D. messages
  6. , those mountains will be covered with trees. A. In a few years time B. After a few years time C. In a few years' time D. After a few years time
  7. Hong Kong is an SAR while Macao is another. So there are in China. A. both SAR B. both SARS C. two SAR D. two SARS
  8. Look! There are stars up there in the . A. thousands of; sky B. thousands of; air C. thousand of; sky D. thousand of; air
  9. My father lived in for some ten years. A. city Beijing B. the Beijing city C. Beijing of city D. the city of Beijing
  10. Just from the I know it's Liu Minjun. A. noise B. voice C. sound D .sing
  11. ?Where are the other two students? ?They're in . A. teacher's office B. teachers' office C. the teacher office D. the teachers' office
  12. ?How many have you next term? ?Let me see. We'll have eight. A. lesson B. subjects C. days D. class
  13. My uncle's full name is David Edward Hartpode. His family name is . A. Edward B. Hartpode C. David D. David Hartpode
  14. He writes more carefully than in his class. A. any student B. any other student C. any other students D. all students
  15. This new kind can do half the work. A. of tractor B. tractor C. of a tractor D. a tractor
  16. John is very happy to have a training. A. two weeks B. two-month C. two-weeks D. two-months
  17. My brother is always careless. He always makes
A. mistakes B. mistake C. mistook D. some mistake
  18. Mr. Green is nearly . A. two metres high B. two metres tall C. high two metres D. tall two metres
  19. Mr. Smith is an . A. English B. English man C. Englishman D. Englishmen
  20. A group of are talking with two . A. Frenchmen; Germans B .Frenchmen; Germen C. German; Frenchmen D Germans; Frenchmans 【代词】 单项选择
  1. the twins enjoyed at the party yesterday. A. Both; them B. Both; themselves C. Neither; them D. All; themselves
  2. ?Which do you prefer, a bottle of orange or a cup of tea? ?, thanks. I'd like just a cup of water. A. Either B. Neither C. Both D. None
  3. ?Would you like milk in your tea? ?Yes, just . A. any; little B. some; a little C. much; a few D. a little; some
  4. There is to do this evening. A. much nothing B. many nothing C. nothing much D. nothing many
  5. The two friends were so pleased to see each other that they forget . A. anything else B. something else C. nothing else D. everything else
  6. ?Is this your shoe? ?Yes, it is. But where is? A. the others B. another C. other one D. the other one
  7. What I want to say is English is a very useful language. A. it B. this C. that D. those
  8. They have an English lesson day, Monday, Wednesday and Friday. A. each other B. every other C. some others D. another more
  9. We found very important to learn a foreign language well. A. this B. that C. it D. it's
  10. ? is Lily like? ?Oh, she's tall and thin. A. How B. Who C. Which D. What
  11. ?Would you like milk or orange? ? I prefer water. A. Each B. Neither C. Either D. Both 12 .?Oh, there is someone in the room. ? must be my mother. A. There B. She C. This D. It
  13. Betty and John have come back, but students in the class aren't here yet. A. the other B. others C. another D. the others
  14. of us has read the story. A. Some B. Both C. All D. None

  15. ?Which of her parents is a doctor? ?. A. Any B. Either C. Both D. All
  16. I have bought a new watch because my old doesn't work. A. it B. one C. that D. this
  17. ?Is this dictionary or ? ?It's mine. A. your; hers B. your; her C. your; her D. yours; hers
  18. There is water in my glass. Will you please give me . A. little; some B. few; any C. few; some D. little; any
  19. ?pencil-box is this, Patrick? ?It's A. Whose; mine B. Who's; mine C. Whose; my D. Who's; my
  20. ?The pen is . She wrote name with it . A. hers; her; herself B. her; hers; her C. her; hers; herself D. her; herself; hers 【冠词】 用适当的冠词填空,不需要冠词的空白处填"×"
  1. Tomorrow is Teachers' Day and we'll make card for our English teacher.
  2. The bus is running about seventy miles hour.
  3. Mary is interested in science.
  4. Some people don't like to talk at table.
  5. Last night I went to bed very late.
  6. Don't worry. We still have little time left.
  7. What beautiful day! And what fine weather!
  8. In winter it is cold in Beijing and warm in Shanghai.
  9. John is cleverest boy in his class.
  10. We can't live without water or air.
  11. Tomorrow Mr. Smith will leave Paris, capital of France, for Washington by air.
  12. We were having lunch when they came in.
  13. This is book you gave me last week.
  14. What did you do last Saturday?
  15. March 8 is Women's Day.
  16. If weather is fine tomorrow, we will go to the park.
  17. I prefer playing piano to playing basketball.
  18. At age of five, he read a lot of books.
  19. Tom and Lucy are of same age.
  20. harder we study, more we learn. 【数词】 选择填空 l. September is the month of the year. A. eighth B. ninth C. tenth D. eleventh
  2. The People's Republic of China was founded
A. on October the first, 1949 B. in October the first ,1949</P< p> C. on October one, 1949 D. on October first one, 1949
  3. There are days in a year. A. three hundreds and sixty-five B. three hundreds and fifty-six C. three hundreds of sixty-five D. three hundred and sixty-five
  4. There are days in February. A. thirty B. thirty-one C. twenty-eight D. twenty-six
  5. The film begins at 4:
  15. The right answer of "4:15" is A. four fifth B. fifteen four C. four fifteen D. a quarter to four
  6. is seventy seven. A. forty and four B. thirty-seven and forty C. forty or thirty-seven D. seventy of seven
  7. What row are you in? I am in . A. Row One B. Row First C. Row one D. One Row
  8. How many months are there in a year? There are A. eleven B. twelve C. twenty D. twelfth
  9. At the age of , he was a worker. A. twenty B. the twenty C. twentieth D. one
  10. The Changjiang River is longest river in China. A. the first B. the second C. the third D. the fourth 【形容词,副词】 根据 A 句完成 B 句,使两句句意一致.
  1. A: Their football team is much stronger than the other two. B: Their football team is of the .
  2. A: I prefer science to any other subject. B: I like science any other subject.
  3. A: Jane went shopping yesterday, and I went shopping, too. B: Jane went shopping yesterday and I.
  4. A: This room is not big. It can't hold a lot of people. B: This room is not big hold so many people.
  5. A: That machine doesn't work. B: There is with that machine.
  6. A: The snow was very heavy last night. B: It last night.
  7. A: His uncle no longer works here. B: His uncle work here longer.
  8. A: This is the most important thing at this moment. B: This thing is important than anything at this moment.
  9. A: He was so angry that he couldn't .say a word. B: He was angry say a word.
  10. A: Zhang Tao speaks English better than any other student in his class. B: speaks English so as Zhang Tao. 【介词】 用适当的介词填空

  1. You'd better not go the forest. It's dangerous.
  2. Which room are you going to live ?
  3. The building is fire. There're some people the top floor.
  4. Before 1990 there was no airline the two cities.
  5. It's not good to come late school.
  6. What's wrong your bike?
  7. Thank you very much coming to see me.
  8. I couldn't finish it your help.
  9. Don't laugh others' mistakes.
  10. Do the twins look their father?
  11. ?How do you usually come to school, every day? ?Sometimes bike, sometimes foot.
  12. It's very kind you to help me my maths.
  13. Don't read the sun. It's bad your eyes.
  14. The teacher told us the moon travels the earth.
  15. You must learn these words heart, and answer my question English.
  16. Please meet your uncle noon Saturday.
  17. Thanks your help, I finished the work before dark.
  18. It's cold and the temperature is zero during the night.
  19. The teacher is writing red ink a piece of paper.
  20. The children are waiting the gate their mother. 名词答案: A
  2. B
  3. A
  4. A
  5. D
  6. C
  7. D
  8. A
  9. D
  10. B
  11. B
  12. B
  13. B
  14. B
  15. A
  16. B
  17.
  1. A
  18. B
  19. C
  20. A 代词答案:
  1.B
  2.B
  3.B
  4.C
  5.D
  6.D
  7.B
  8.B
  9. C
  10. D
  11. B
  12. D
  13.A
  14.D
  15.C
  16.B
  17. D
  18.A
  19.A
  20.A 冠词答案:
  1. ×; a
  2.an
  3. ×
  4. ×
  5. ×
  6. a
  7.a; ×
  8. ×; ×; ×
  9.the
  10.×; ×
  11. the; ×; ×
  12. ×
  13.the
  14.×
  15. ×
  16.the
  17.the; ×
  18.the
  19.the
  20. The; the 数词答案: 1-5 B A D C C 6-10 B A B A A 形容词,副词答案:
  1.the strongest; three
  2.better; than
  3.so did
  4.enough to
  5.something wrong
  6.snowed heavily
  7.doesn't; any
  8.more; else
  9.too; to
  10.Nobody; well 介词答案:
  1.through
  2.in
  3.on, on
  4.between
  5.to
  6.with
  7.for
  8.without
  9.at
  10.like
  11.by; on
  12.of; with
  13.in; for
  14.around/ round
  15.by; in
  16.at; on
  17.to
  18.below
  19.in; on
  20.at; for 选择最佳答案填空: Don't worry, sir. I'm sure I can run to catch up with them. A. slowly enough B. enough slowly C. fast enough D. enough fast

  2. The text is very easy for you. There are new words in it. A. a few B. a little C. few D. little

  3. It's such an film that all the students are in it.
A. interesting; interested B. interested; interesting interesting D. interested; interested; interested
C. interesting;

  4. Mingming got up very ,so he came to school half an hour . A. late; lately B. lately; late C. lately; lately D. late; late
  5. I am worried about y parents' healthy conditions. A. some times B. sometime C. sometimes
  6. We don't have every day. A. a lot of school works B. many school work C. any school works school work
  7. -Look! How fast the two horses are running! --Oh, yes! They are nearly . A. up and down B. slower and slower C. more or less D. neck and neck
  8. children there are in family, their life will be. A. The less; the better B. The fewer; the better C. Fewer; richer D. More; poorer
  9. Most of the people in Guangdong are getting . A. more and more rich B. more rich and more rich richer and richest
  10. Which lesson is , this one or that one? A. difficult B. much difficult C. more difficult D. the most difficult C. richer and richer D. D. much D. some times

  11. "A accident happened at 7:30 a.m." said the policeman . A. serious, serious serious, seriously
  12. is it from our school to Lupu Bridge? A. How long B. How often C. How far D. How much B. seriously, seriously C. seriously, serious D.

  13. In our city, it is in July, but it is even in August. A. hotter; hottest B. hot; hot C. hotter; hot D. hot; hotter

  14. This pencil is that one. A. so long as B. as longer as C. longer than D. not as longest as

  15. The station is two kilometers the hospital. A. away to B. far away C. far from D. away from

  16. Beijing has many buses that there is often a traffic jam in rush hours. A. so B. very C. too D. much
  17. This box is heavy I can't carry it. A. too, to B. so, that C. very, that D. too, that

  18. India has the second population in the world. A. larger B. most C. smallest D. largest

  19. Mary received many postcards at Christmas. A. so B. such C. too D. even
  20. The cake smells . Please throw it away. A. good B. badly C. bad D. well

  21. What was the weather like yesterday? It was terrible. It rained so that people could go out. A. hardly…hard B. hardly… hardly C. hard… hardly D. hard… hard

  22. The meeting will be held in half an hour, but they haven't got everything ready. A. ever B. already C. yet D. still

  23. What about the English novel?
It's not very difficult. There are only new words in it. A. few B. a few C. many D. a little

  24. How beautiful she sings! I've never heard . A. the better voice voice
  25. Mr Smith always has to tell us. B. some pieces of good news D. some piece of good new B. a good voice C. the best voice D. a better
A. some good pieces o
 

相关内容

初中英语主谓一致

   初中英语??主谓一致 初中英语??主谓一致 ?? 四原则 主谓一致指:谓语动词 主语 人称 数上保持一致,主谓一致必须遵循 主语在人称 指 谓语动词与主语 人称和数 语法一致原则,意义一致原则, 一致原则, 一致原则。 语法一致原则,意义一致原则,就“近”一致原则,就“前”一致原则 1. 语法一致原则:指主语是单数形式,谓语动词用单数形式,主语是复数 形式,谓语也用复数形式。例如: Tom is a good student. 汤姆是个好学生。 They often play footbal ...

初中英语句子翻译练习

   (II)关于花费时间的几种句型: Sb. spend some time doing sth. It takes sb some time to do sth. Sb. spend some time on sth. 1. 那个护士把她所有的时间都花在照顾老人身上了. 2. 我用了两个小时做家庭作业. 3. 昨天 Sandy 看了半天的电视. (III)关于花费金钱的几种句型: Sb spend some money doing sth. Sb pay some money for sth. ...

初中英语单词分类1 2 3

   九年义务教育三年制初级中学教课书 英语单词巧读速记读本 孙晓燕 编 按重读音节归类 第一册 (上) [ 一.元音字母 a 及其字母组合在重读开音节中读作[ei] a[ei,[]art. 一(个, 件 … ) age[eidV]n. 年龄 baby['beibi] n. 婴儿 ] cake [keik] n. 蛋糕,饼,糕 eraser [i'reiz[] n. 像皮擦 game [geim] n. 游戏;运动 grade [greid] n.年级 name [neim] n.名字 same[ ...

高考英语非谓语分类练习题

   本资料来源于大家网高考英语论坛http://club.topsage.com/forum-136-1.html 动名词和不定式做主语及非谓语动词做表语 1. a language requires time and effort. A. Learn B. Learning C. To learn D. Being learned 2. It is not always easy invitations. A. to refuse B. refusing C. to be refused D. ...

中考英语形容词、副词分类练习

   初中英语分类练习 ??形容词、 ??形容词、副词部分 形容词 练习( 练习(一) ( ) 1. This box is that one. A. heavy than B. so heavy than C. heavier as D. as heavy as ( ) 2. When we speak to people, we should be . A. as polite as possible B. as polite as possibly C. as politely as pos ...

初中英语作文

   初三英语作文范文 07 年英语中考 Write at least 60 words about the topic "Things I Hate to Do".( 以“我不喜欢……”为题写 我不喜欢……” ……”为题写 个词的短文,标点符号不占格。 一篇不少于 60 个词的短文,标点符号不占格。) 注意: (注意 短文中不得出现考生的姓名、校名及其它相关信息,否则不予评分。短文开头 注意 短文中不得出现考生的姓名、校名及其它相关信息,否则不予评分。 己给,所给部分不计入字 ...

初中英语范文

   范文:一次体育课 A PE Lesson 下面是某节体育课的有关情况,请你据此写一篇日记。 1.时间:5 月 28 日,星期一,下午。 2.天气:阴。 3.项目:跳远(jump) 。 4.过程: (1)打上课铃时就在操场集合; (2)做准备活动(warming?upexercises) ; (3)听老师讲解并示范; (4)我因心情紧张而失败; (5)不灰心,反复练习; (6)终于跳过了 3 米。 5.体会:只要有恒心(perseverance)就一定能成功。 注意: 1.内容必须包括所有要点 ...

初中英语试卷

   初中英语试卷 一 选择题(40 分) 1 ( )?I’m. A ok B good C Mrs D Hello 2 ( )What are you? . A Fine B A boy C Policeman D A nurse 3 ( )How many are there in your family? A people B peoples C some people D any people 4 ( )There are hours in a day. A four B fourteen ...

初中英语作文

   我最崇拜的人 When I was in high school, there was a teacher who taught me more than that in class.He was a very kind boy, 4 or 5 years older than us and taught us geography. We all liked to take his class, though geography was not our major course.What i ...

初中英语作文

   初中英语作文 1.寒假的美好生活(Wonderful life in winter holiday) From the sixteenth of january to the seventh of february is our winter holiday. I think everybody did a lot of things in the winter holiday. But I didn’t. Let you to listen to my story of winter ho ...

热门内容

英语辅导资料分析

   英语辅导资料分析 一、单词类: 单词类: 这里面的单词书那可真是太多了, 最出名的应该是星火系列了, 其他当然新东方的核心词汇 大家说好像也很好,还有人大出版社谢振元的词汇等。往往是一个牌子的,比如星火的,就 要出版很多种类别的,大本小本都有,这里不再一一列举。 简单说几句题外话,单词辅导书要挑自己喜欢的,适合自己需要的看,不要别人买什么你也 跟着买什么,往往买了之后很多人都是在前面几页记来记去的,后面的根本没有看过,挑的 时候比如这本恩,包装印刷不错,编写体例也可以,恩,就要这本了,也有的 ...

2010年大学英语四级考试大纲词汇表(最新版)

   (最新版) 2010 年大学英语四级词汇表 abandon vt.丢弃;放弃,抛弃 ability n.能力;能耐,本领 abnormal a.不正常的;变态的 aboard ad.在船(车)上;上船 abroad ad.(在)国外;到处 absence n.缺席,不在场;缺乏 absent a.不在场的;缺乏的 absolute a.绝对的;纯粹的 absolutely ad.完全地;绝对地 absorb vt.吸收;使专心 abstract a.抽象的 n.摘要 abundant a.丰 ...

初一英语阅读

   初一英语竞赛阅读习题 1 Dear Kate, How are you? I’m writing to you at home. Today is my first day at school. I am very happy to come to the school. The school is very big. I have 35 classmates. They are very friendly to me. They usually teach me Chinese, and ...

山东省泰安市2009年中考英语试题及答案

   本资料来源于大家网中考英语论坛 http://club.topsage.com/forum-213-1.html 试卷类型:A 泰安市二00九年高中段学校招生考试 英 语 试 题 本试卷分第 I 卷(选择题)和第 II 卷(非选择题)两部分.第 I 卷 1 至 8 页.第 II 卷 9 至 12 页.共 120 分.考试时间 120 分钟. 第 I 卷(三部分,共 80 分) 注意事项: 1. 答第 I 卷前, 考生务必将自己的姓名,准考证号,考试科目,试卷类型涂写在答题 卡上. 2. 每小 ...

英语翻译最新版11

   液化天然气设施选址防火 59A 风险分析 Phani K.Raj Theodore Lemoff 文章历史: 文章历史:收到 2009 年 1 月 27 日 修订后的形式送达 2009 年 8 月 20 日 接受 2009 年 8 月 20 日 摘要 液化天然气(LNG)具有易燃有毒的特性。在美国,它的选址、处理和终端 操作是受联邦政府管理。 条例是由美国的管道和危险物质交通局的管理部颁布实 施。凡是具有易燃危险物质的存储和处理国家法律都对其有相关规定。2001 年 交通部按照 NFPA59 ...