单项选择: 单项选择:

  1. ?When shall we meet, this evening or tomorrow ?I don’t mind. time is OK. A. Neither B. Either C. Both D. All
  2. ?Is that a girl swimming in the lake? ?Sorry, I can’t find out it’s a girl a boy. A. if; and B. that; and C. whether; or D. either; or
  3. Stamps sending letters by people. A. used to B. are used to C. are used for D. are used by
  4. Run quickly, we’ll miss the early train. A. and B. but C. so D. or
  5. is wrong with my watch . It has stopped . A. something; working B. something; to work C. Anything, working D. Anything, to work
  6. ?Who’s the best football player in Liaoning Team? ?Sorry, I don’t know. A. at the moment B. for a moment C. Just a moment D. a moment later
  7. The teacher always feels us in the street. It’s dangerous. A. not play B. don’t play C. not to play D. to play
  8. "Can you tell me ?""She’s a teacher. " A. where is your sister B. what does your sister do C. what your sister is D. What’s your sister
  9. of the students have their own computers. A. Three twelve B. Three twelfth C. Three twelfths D. Third twelfths
  10. How much time do you watching TV every day? A. Spend B. cost C. take D. pay
  11. ?Could you your book to me? ?Of course. You can it for a month. A. borrow, lend B. lend, borrow C. lend, keep D. keep, borrow
  12. There is a little boy in your home, ? A. will be not; tasty B. will not be; tasty C. will be not; taste D. will not be ; taste
  13. Food as as they are today. A. will be not; tasty B. will not be; tasty C. will be not; taste D. will not be; taste
  14. ?Are you coming to Lucy’s party? ?I’m not sure. I go to see my grandfather to night. A. may B. must C. should D. mustn’t
  15. I don’t think you have to finish your homework in class, ? A. do I B. don’t you C. have you D. do you
  16. Which sign shows you’re the way to go out in a cinema? A. NO SMOKING B. NO PARKING C. EXIT D. ENTRANCE
  17. We’ll have to wait for another bus because there’s not any on this one. A. room B. seats C. rooms D. a room
  18. The girls the boys . They were happy that they held a party.
A. beat, so B. won, so C. beat, such D. won, such
  19. The place interested her most was the Great Wall. A. in which B. which C. where D. what
  20. Two days enough for me to finish the work. I need day. A. isn’t ; a third B. aren’t a third C. isn’t; the third D. aren’t; one third
  21. There is in today’s newspaper. A. nothing new B. anything new C. new anything D. new something
  22. ?Would you like to go boating with me?? . A. Yes, I’d love to B. That’s all right C. That’s right D. Quite well
  23. There is a tree in the park. A. four hundred years B. four-hundred-year-old C. four-hundreds years D. four-hundred-year old
  24. He liked to play football when he was young. . A. So I was B. So he was C. So did he D. So he did
  25. ?Please fell us the bread. ?Sorry, I don’t know, either. A. What to do with B. How to do with C. what to do D. how to do
  26. Tony was unhappy be cause they went bike riding taking him. A. except B. be sides C. but D. without
  27. ?I called you yesterday evening, but there was no answer. ?Oh, I am sorry. I dinner at my friend’s home. A. had hd B. had C. was having D. have had.
  28. No children to watch this kind of movie be cause it’s too scary. A. should allow B. shouldn’t be allowed C. should be allowed D. don’t allow.
  29. The weather in Beijing is much colder than in Guangdong. A. it B. that C. those D. this
  30. John is honest boy. You’re supposed to believe him. A. a B. the C. an D. /
  31. computers mobile phones have become important for most modern city people. A. Not only, but also B. Neither, nor C. Either, or D. both , and
  32. I’m very thirsty. Would you like to get to drink? A. something B. anything C. every thing D. nothing
  33. ?Frank, your MP4 looks very nice. ?Thank you. I it for only two days. A. have had B. had C. have bought D. bought
  34. You are a shop assistant. When someone gets into your store. You shouldn’t say“ ” first. A. What do you do? B. What can I do for you? C. Can I help you? D. May I help you?
  35. ?Tommy, did you know who is called in the phone just now? ?No, I was cleaning my bedroom the telephone rang. A. before B. after C. since D. when
  36. Our team is 10 strong boys and 8 tall girls. A. made of B. made up of C. made from D. made up
  37. I would rather the chance than her.
A. not to take; to hurt B. not taking; hurting C. not take; hurt D. don’t take; to hurt.
  38. A lot of people can’t realize the important of time they are too old. A. after B. when C. until D. as
  39. of us has visited China Dinosaur Park. A. Every one B. Everyone C. All D. Every
  40. Three weeks is quite long, but it’s than we need to finish the work. A. far more B. far less C. very much D. very little.
根据对话内容在空白处填入适当的话语,使对话意思完整。 根据对话内容在空白处填入适当的话语,使对话意思完整。 在空白处填入适当的话语
A: Can I help you? B: Yes, please. Today is Mother’s Day. I a present for my mother, but I have no idea what to buy. A: Maybe you can buy her some flowers. B: Great! But shall I buy, roses or carnations? A: I think carnations are better. They happiness , sweetness and love. They are for mothers. B: are they? A: Thirty yuan a bunch(束). B: OK. I’ll take it. . A: Thank you and best wishes to your mother.
根据对话内容和上下文,在每个空白处填上一个适当的词。 首字母已给出) 根据对话内容和上下文,在每个空白处填上一个适当的词。 首字母已给出) 处填上一个适当的词 (首字母已给出 (
A:Weren’t you i last weekend? B: No, why? A: We had a picnic on the island. I called you, but you didn’t a me. B: Sorry, my parents and I have been to the b. A: Yeah? To go s? B: No, I heard of surfing. It’s a p sport. So I hoped to have a try. A: I think it’s a little dangerous. B: Not at all. It’s a a lot of people. Some were good at it, the others were learning it. A: Have you l it ,then? B: Not yet. But I like it now. I’ll do that n weekend. Would you like to go there with me ? A: I’m glad to. But I want you to t me. B: Sure. But I c surf as well as the players. A: You’ll soon do well. I think. B: Thank you.
用括号内所给词的正确形式填空。 用括号内所给词的正确形式填空。

  1.Tom told a joke, and all of us(make) (laugh).
  2.?Where’s your mother? ?She (go) to the supermarket.
  3.I don’t know if he(come) tomorrow. If he(come),please call me.
  4.Mr Liu told us he(teach) us Math the next term.
  5.They(know) each other for ten years by last year.
  6.He wants to improve his English by practicing with native(speak).
  7.John is a strange boy .He often answers the teacher’s questions (different ).

  8.My uncle(change) a lot in the last 10 years.
  9.It’s 7:30,the whole family(have) breakfast.
  10.The boy(tell) to be more careful next time yesterday.
  11.The bridge (build) for sever years.
  12.These books(can take) home.
  13.We have nothing against(run).
  14.The basket is(fill) of apples.
  15.E-mail English is a new kind of(write) English.
句子改写

  1.She went to school yesterday. She didn’t bring her bag. She went to school her bag yesterday.
  2.It’s very dark here. We have to stop the work. It’s dark here we have to stop the work.
  3.When I came back home. I found the windows were all opened. When I home. I found all the windows.
  4.Her grandmother has been dead for two years. It two years since her grandmother.
  5.Bike is short for bicycle. Bike is another way bicycle.
  6.The match is so important that we must go to watch it. It’s such an important match, we it.
  7.The snow was very heavy last night. It last night.
  8.I haven’t finished my teat paper. My friend hasn’t finished yet. I haven’t finished my test paper. .
  9.I’m not a Japanese . You are not a Japanese, either. of us a Japanese.
  10.We have such fine weather today.(改为感叹句) weather we have today!
  11.They are asked to write a diary in English every other day.(对画线部分提问) are they asked to write a diary in English?
  12.The red sweater belongs to Lily. (对画线部分提问) belongs to Lily.
  13.The pencil case on the desk is very expensive. (对画线部分提问) is very expensive?
  14.“I must go right now.”he said.(改为宾语从句) He said that he go right away.
  15.He has no money to buy the bike.(同义句) He the bike.
  16.We are surprised the little girl could draw so well.(同义句) ,the little girl could draw so well.
 

相关内容

初中英语完形填空练习题

   初中英语完形填空练习题 The moon, our 1 , travels 2 the Earth. It has 3 been visited by man in spaceships. Man-made satellites have been sent up 4 space by many countries. They go round 5 . We used them 6 us to learn more 7 the Earth, the weather and other thi ...

小升初英语练习题

   小学升初中英语毕业试题及参考答案(人教版) 班级姓名分数 听力部分 一、听音标判断哪个单词的元音字母或字母组合与听到的音标相符,把序号写在括号里(10 分) ( )1.A. bag B. same C. jacket D. cap ( )2.A. see B. tea C. tree D. pen ( )3.A. bike B. kite C. sit D. five ( )4.A. let B. bee C. pen D. desk ( )5.A. dog B. so C. hot D. ...

九年级英语练习题

   新目标九年级英语期末复习手册 Unit1-8 重点知识梳理 Unit 1 一:知识点 1.Check in : 在旅馆的登记入住。 Check out: 在旅馆结账离开。 2.By: ①通过…..方式(途径) 。例:I learn English by listening to tapes. ②在…..旁边。例:by the window/the door ③乘坐交通工具 例:by bus/car ④在……之前,到……为止。例:by October 在 10 月前 ⑤被 例:English ...

小学五年级英语练习题

   20102011 小学部 20102011 学年度上学期五年级 英语月考试卷 Listening Part 听音, 一.Listen and tick 听音,选择你听到的单词 ( ( ( ( ( )1. A. clothes )2. A. green )3. A. bridge )4. A. air )5. A. home B. clouds C. closet B. great C. grass B. fridge C. flowers B. any C. many B. house C. ...

英语练习

   小学升初中英语专题训练题: 小学升初中英语专题训练题:代词 一,写出下列所给的形容词性物主代词的名词性物主的代词. 1. my 2. your 3. our 4. her 5. their 6. his 7. its 二,写出下列人称代词的宾格形式. 1. I . 2. she 3. he 4. you 5. we 6. they 7. it 三,用 some 和 any 填空. 1.Is there water in the cup? Yes, there is water in the ...

英语练习

   有这个,每天花一个小时听听,三个月,托福,雅思,GRE 都不用...自然 有这个,每天花一个小时听听,三个月,托福,雅思,GRE 都不用放在眼里了! (转的)来源:易名的日 志亲爱的各位同学各位朋友,还在为英语学习而苦恼吗? 其实你只是没有找到合适的学习工具,21 实际是一个信息时代,是互联网的时代,放着这么宝贵的资源不 用简直是暴殄天物! 你还在为英语四级、六级、托福、雅思、GRE 而废寝忘食吗?这些都过时了,而且还是事倍功半! 告诉你,每天收听 VOA 的 special English ...

英语练习题

   基础训练系列( ) 基础训练系列(1) Part 2 Vocabulary and Grammar (第二部分 词汇和语法) I. Choose the best answer (选择最恰当的答案 (20 分) 选择最恰当的答案): 选择最恰当的答案 1. You have missed “s” in word “passport”. A) a…a B) a…the C) an…a D) an…the 2. We have grown up, we can’t depend too much ...

初中英语作文

   我最崇拜的人 When I was in high school, there was a teacher who taught me more than that in class.He was a very kind boy, 4 or 5 years older than us and taught us geography. We all liked to take his class, though geography was not our major course.What i ...

初中英语作文

   初中英语作文范文 1 A Photo of My Family Look at this photograph 照片) my family. There are five people in it. ( of The tallest one is my father. He is forty-eight (48) years old. My mother is standing beside him. She is three years younger than my father. Si ...

初中英语作文

   初中英语作文 1.寒假的美好生活(Wonderful life in winter holiday) From the sixteenth of january to the seventh of february is our winter holiday. I think everybody did a lot of things in the winter holiday. But I didn’t. Let you to listen to my story of winter ho ...

热门内容

初二英语上册最好期末复习资料

   新目标八年级英语上册语法复习 1) leave 的用法 1.“leave+地点”表示“离开某地”。例如: When did you leave Shanghai? 你什么时候离开上海的? 2.“leave for+地点”表示“动身去某地”。例如: Next Friday, Alice is leaving for London. 下周五,爱丽斯要去伦敦了。 3.“leave+地点+for+地点”表示“离开某地去某地”。例如: Why are you leaving Shanghai for ...

2011年亚南专转本基础班英语专项训练(二)参考答案

   中心地址: 南师大紫金校区 (板仓 78 号) 第三教学楼 401 室 电话: 85481107 18951891201 2011年亚南专转本英语 专项训练(二)参考答案 READING BDCAC ABDBC CADAC BDCAD DABCD BCCDA BDACB BBAAD ABCDA DDBAB ADBBC CDACB BADAB CCDBA CBDAB DCCBA ACADC DBCDA BABCD ABCBD BDACD ACDAB CADCA DBCAB CDBAB CADA ...

2009年北京市海淀区第二次模拟试题答案(英语)

   2009 年北京市海淀区第二次模拟试题 第Ⅰ卷 1.A 2.C 3.A 4.B 5.B 6.A 7.A 8.C 9.B 10.C 11.A 12.B 13.B 14.A 15.C 16.A 17.B 18.C 19.B 20.A 21.D 22.B 23.C 24.C 25.A 26.D 27.B 28.D 29.A 30.C 31.A 32.D 33.B 34.C 35.D 36.B 37.A 38.B 39.C 40.D 41.D 42.A 43.C 44.B 45.A 46.C 47. ...

招聘时怎样考核应聘者的英语水平_

   案例0ザ CASE & CONSULTATION 论 坛 http://bbs.chinahrd.net/showtopic-182304-1.aspx 中人论坛 > HR专业交流讨论区 > 招聘选拔 招聘时怎样考核应聘者的英语水平? 话题背景: 招聘中考核应聘者的英语能力一直是个头疼的问题。首先,作为 HR 本身的英语能力也不一定好,难以用英语面试; 其次,通过大学英语四 / 六级考试的也不代表真正具备英语交流和工作的能力;再者,国际职业英语标准的托业 TOEIC 考 试虽然能够客 ...

瑞津英语单项技能突破训练系统

   瑞津英语单项技能突破训练系统英语单词三步联网速记法 瑞津英语单项技能突破训练系统 www.bridging.com.cn 瑞津英语单项技能突破训练系统 三 步 联 网 英语单词速记法 单词只需要两个月的时间,所以, 记住 20000 单词只需要两个月的时间,所以,你现在有多少 词汇量并不重要,重要的是掌握最高效的单词记忆方法。 词汇量并不重要,重要的是掌握最高效的单词记忆方法。 成功不仅仅靠的是努力,选择比努力更重要, 成功不仅仅靠的是努力,选择比努力更重要,选择不仅是一 种能力,更是一种智 ...