初中英语完形填空练习题 The moon, our 1 , travels 2 the Earth. It has 3 been visited by man in spaceships. Man-made satellites have been sent up 4 space by many countries. They go round 5 . We used them 6 us to learn more 7 the Earth, the weather and other things. They are also used to 8 and receive massages. It makes people 9 different countries understand each other better. So people say the world itself is becoming a much 10 place.
( )
  1. A. satellite B. satellites C. Sun D. Earth ( )
  2.A.on B. near C. round D. before ( )
  3.A. just B. never C. before D. already ( )
  4.A. to B. into C. in D. over ( )
  5.A.the Sun B. the Earth C. The Moon D. the Sea ( )
  6.A.help B. helping C. to help D. helped ( )
  7.A.about B. for C. of D. on ( )
  8.A.send B. sending C. sends D. sent ( )
  9.A.come B. comes C. from D. form ( )
  10.A.larger B. bigger C. small D. smaller A satellite 是卫星,且用单数 (这里 our...应该是 the moon 的同位语,描述的就是 the moon) C 绕地球转 D 已经被人类拜访过了 A 人造卫星是发射到太空的 B 人造卫星绕地球转 C 用来帮助我们,达到某个目的(动词)用 to A 发现更多关于地球的奥秘 A 被用来做某事,+的应该是动词原形,而 be used to doing 是习惯于做某事,不符句意,其实这题是送分 的,后面的是 receive 原形就看出了~ C 来自不同国家的人 D 根据意思,这使得世界好象变小了,变小了用比较级,much 后面就是跟比较级的 阅读下面短文,掌握大意,然后从 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。 My son Joey was born with club feet. The doctors said that with treatment he would be able to walk, but would never run very well. The first three years of his life was 1 in hospital. By the time he was eight, you wouldn’t know he has a problem when you saw him 2 . Children in our neighborhood always ran around 3 their play, and Joey would jump and ran and play, 4 . We never told him that he probably wouldn’t be 5 to run like the other children. So he didn’t know. In 6 grade he decided to join the school running team. Every day he trained. He ran more than any of the others, 7 only the top seven runners would be chosen to run for the 8 . We didn’t tell him he probably would never make the team, so he didn’t know. He ran four to five mile every day - even when he had a fever. I was 9 , so I went to 10 him after school. I found him running 11 . I asked him how he felt. “Okay,” he said. He has two more miles to go. Yet he looked straight ahead and kept 12 . Two weeks later, the names of the team 13 were caked. Joey was number six on the list. Joey had 14 the team. He was in seventh grade - the other six team members were all eighth graders. We never told him he couldn’t do it … so he didn’t know. He just 15 it.
  1. A. spent B. taken C. cost D. paid

  2. A. talk B. sit C. study D. walk
  3. A. after B. before C. during D. till
  4. A. either B. too C. though D. yet
  5. A. able B. sorry C. glad D. afraid
  6. A. sixth B. seventh C. eighth D. ninth
  7. A. so B. if C. then D. because
  8. A. neighborhood B. familyC. school D. grade
  9. A. excited B. tiredC. pleased D. worried
  10. A. think about B. hear fromC. agree with D. look for
  11. A. alone B. away C. almost D. already
  12. A. riding B. walkingC. playing D. running
  13. A. jumpers B. runnersC. doctors D. teachers
  14. A. got B. kept C. made D. found
  15. A. did B. had C. left D. took (Keys:
  1. A
  2. D
  3. C
  4. B
  5. A
  6. B
  7. D
  8. C
  9. D
  10. D
  11. D
  12. D
  13. B
  14. C
  15. D)
Shirley Yeats is certainly a very brave woman! At the age of sixty-seven, she 1 to take a trip round the coast(海岸) of Malaysia. Everything was fine 2 one day, as she was going back to her room on the 3 , she saw smoke coming out of another room. She 4 the captain from her room at once and told him about the fire. Then she went up on deck(甲板) to see 5 she could do to help. The fire spread(蔓延) very quickly and soon 6 was completely out of control. The captain decided to get all the passengers out as 7 as possible.
  1. A. stopped B. usedC. had D. decided
  2. A. since B. afterC. until D. before
  3. A. way B. shipC. land D. road
  4. A. phoned B. toldC. asked D. ordered
  5. A. if B. howC. what D. where
  6. A. she B. heC. that D. it
  7. A. quickly B. muchC. well D. usually
  1.由上下文可知她决定去旅游,decided to do sth.意为“决定做某事”。
  2.根据下文可知直到火灾发生的那一天情况一切正常。
  3.从下文的 captain, deck,可确定她是乘船去旅游。
  4.由下文的 from her room 可知她马上打电话将情况告诉了船长。
  5.根据上下文可知她走上甲板去看看能不能帮忙做点儿什么。
  6.由上文的 The fire spread very quickly,可知大火无法控制了。
  7. as quickly as 意为“尽快地” (Keys:
  1. D
  2. C
  3. B
  4. A
  5. C
  6. D
  7. A)
At our school, we sometimes have a special day to help others. Last year we went to an old people’s 1 and sang songs and performed a play for 2 . The old people were very 3 . We should be allowed to take time to do things like that more often. For example, we should 4 primary schools and help 5 young students. I want to be a teacher 6 I’m older so it would be a great experience for me. Other students would like to do other jobs. For example, my friend Tian Ge wants to 7 for a newspaper. She should be allowed to volunteer at the newspaper office once a week.
  1. A. home B. bank C. shop D. river
  2. A. us B. them C. him D. her

  3. A. great B. angry C. smart D. happy
  4. A. buy B. have C. visit D. build
  5. A. tell B. ask C. teach D. find
  6. A. how B. when C. where D. why
  7. A. write B. wait C. look D. pay 首句 At our school, we sometimes have a special day to help others.有提纲挈领之效,简明扼要地提示我 们,作者的学校有一个特殊的日子,那就是帮助别人献爱心的日子。有助于我们理解全文。甚至让我们毫 不犹豫地确认 1 空应添单词 home.
(Keys:
  1. A
  2. B
  3. D
  4. C
  5. C
  6. B
  7. A)
Mr. Johnson had a factory. He once 1 on TV that animals could be taught to 2 some work for people if they were given 3 to eat. He loved the idea. He thought it would be 4 to have a dog look after his 5 and an elephant do some heavy jobs 6 his factory. He bought a dog 7 an elephant in the market and decided to teach them to do some work for him. Of course. he 8 bought a lot of food for them. Several months later,the dog and the elephant 9 fatter and fatter,but they 10 do any work for him. At last,Mr. Johnson had to give up.
  1. A. saw B. asked C. met
  2. A. make B.do C. 1et
  3. A. someone B.nothing C. something
  4. A. bad B. good C. 1ate
  5. A. house B. shirt C. eyes
  6. A. in B. above C. under
  7. A. but B. or C. and
  8. A. also B. never C. yet
  9. A. smelt B. sounded C. became
  10. A. mustn’t B. couldn’t C. shouldn’t 运用“跳读”或“边读边猜”等技巧把握中心大意。 短文的中心直接影响故事情节的发展,决定着各小题选项该如何确定。通过一到两遍的阅读,有些小题答 案会在我们的脑海里浮现,比如 2 空填 do,3 空填 something 或 food,5 空填 home 或 house 或 his factory, 7 空填 and 等等。 [注] 此时不要急于确定答案! (Keys:
  1. A
  2. B
  3. C
  4. B
  5. A
  6. A
  7. C
  8. A
  9. C
  10. B)
 

相关内容

2010高考英语完形填空练习题及答案解析

   外语下载中心 http://down.tingroom.com 2010年高考英语完形填空练习题及答案解析 一 I used to be ashamed of my grandma. I know that's a until today, so I have to The 38 37 it. 36 thing to say, but it was true started when my friend Katy found Grandma's false teeth floating in ...

中考英语完形填空练习题

   中考英语完形填空练习题 Tom grows the nicest vegetables and fruits and the most beautiful flowers in th e village. Plants grow in Tom's garden all through the __1__ and they are much __2__. Tom tables, ers are n those cuts some flowers for his sitting room tab ...

中考英语完形填空专项练习题精选学习啊

   学英语简单吗?肯定会有许多学生说: 难死了 难死了”。 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了 。 为什么有好多学生对英语的学习都感到头疼呢?答案只有一个: 不得法 不得法。 为什么有好多学生对英语的学习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英 语与汉语一样都是一种语言,为什么你说汉语会如此流利? 语与汉语一样都是一种语言,为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于 一个汉语环境中,如果你在伦敦呆上半年,保准说起英语来会非常流利。 一个汉语环境中,如果你在伦敦呆上半年,保准说起英语来 ...

2010高考英语完形填空练习题及答案解析

   外语下载中心 http://down.tingroom.com 2010年高考英语完形填空练习题及答案解析 一 I used to be ashamed of my grandma. I know that's a 36 thing to say, but it was true until today, so I have to 37 it. The 38 started when my friend Katy found Grandma's false teeth floating in ...

初中英语完形填空练习

   初中英语完形填空练习 [1] 1-5CABDB 6-10ACABB In the past, people didn't use stamps. They had to pay money when they received letters. Rowland Hill, a schoolmaster in England was the first 1 using stamps. He thought it 2 much easier for people to use 3. They c ...

高一英语完形填空练习

   高一英语完形填空专练 P1 阅读下面短文,掌握其大意, 26- 各题所给的四个选项( 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 26-45 各题所给的四个选项(A,B,C 和 D)中选出 可以填入空白处的最佳选项. 可以填入空白处的最佳选项. There is a holiday next week and I can't decide what to do. I have a lot of work to do 26 and this would be a good chance(机会)27 . ...

高一英语完形填空练习

   2 Tel: 67445352 4145:BDDCC 4650CACAB 5155ADDBC 5660BBDAB 6165:CABDA 6670:DABCA7175:CAACC7680:AECFD 六 Last night, I was waiting for a taxi. After 5 minutes, I was 31 . The driver seemed to be angry. I asked him what the 32 was. He said he had just c ...

高一英语完形填空练习

   高一英语完形填空专练 P1 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 26-45 各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中选出 可以填入空白处的最佳选项。 There is a holiday next week and I can’t decide what to do. I have a lot of work to do 26 and this would be a good chance(机会)27 . But I don’t like 28 the holiday in such a w ...

英语完形填空汇编

   浙江省2005年各地中考英语试题完形填空题 浙江省2005年各地中考英语试题完形填空题 2005 英语 A. 杭州市 Fouad sits in the cafe? listening to the sad music playing on an old tape recorder. The song seems to go on forever. Fouad thinks it's 26 , but he doesn't want to hear it now. It's too sad ...

高中英语完形填空

   三、完形填空 1. 完形填空 2005 夏季高考英语福建卷 二大题 36 小题 30 分 考题: A lady and her husband stepped off the train in Boston. They walked without an appointment(预约)into the outer 36 of Harvard’s president. But they were 37 by his secretary and kept waiting. For hours, ...

热门内容

牛津小学英语5A复习材料

   牛津小学英语 5A 复习材料 各单元的重点句 Unit 1 The first day at school 句子: 句子 1. Is there a garden in the school? No, there isn’t.学校里有个花园吗?不,没有。 2. Is there a reading room near the playground? Yes, there is. 操场附近有个阅览室吗?是的。 3. Are there any bookcases near the window ...

仁爱英语(湘教版)单元测试卷(九年级上全册)

   Unit 1 测试卷 (A 卷) (100 分) I.根据句子句意及字母提示补全单词(10 分) .根据句子句意及字母提示补全单词 1.My daughter likes dancing very much, So I sent her to a dancing t 2.It is i 3.China has a larger p 4.Do some parents p 5.China has d 6.She has a 7.Brush your t 9.School e 10.We mus ...

英语五年高考题荟萃-图表类

   全国最大家教 家教平台 找家教,到阳光 阳光家教网 全国最大家教平台 家教, 图表类 第一部分 五年高考题荟萃 Passage 1 (09福建) 福建 某英语报社拟成立“微笑俱乐部”,现向癸未征募会员。要求申请者提交一篇题为“I want to Smile”的英语短文。请你以申请者的身份,根据以下思路图的提示用英语写一篇短文。 注意: 1. 根据思路图适当展开,以使行文连贯; 2. 词数:120 左右 I Want to Smile 【参考范文】 I Want to Smile There ...

陕西九年级英语9-11单元测试

   一、 单项选择(25%) 1.A knife is used for things. A. cutting B. cut C. cuts D. to cut 2. All the books will to the children who live in the small village. A. be sent B. sent C. be send D. send 3. When the car ? A. did, invent B. was, invented C. does, inv ...

揭阳市2010-2011学年度二模英语答案

   揭阳市 2010-2011 学年度二模英语答案 完形填空(共 15 小题,每小题 2 分) 1-15 ACBBA ACDCD DACBD 语法填空(共 10 小题,每小题 1.5 分) 16. from /that 17. how 20. with 22. an 25. it 23. other 24. 18.applications 19. which 21. are accepted puzzling 阅读理解(共 25 小题,每小题 2 分) 26-30 DDCAB BCABD 46- ...