1A 1 任何年满 18 岁的人都有资格投票(vote)。(be eligible to) Anyone over the age of 18 is eligible to vote.
  2.每学期开学前, 这些奖学金的申请表格就会由学校发给每一个学生。 (apply for, scholarship) A form to apply for these scholarships is sent by the university to each student before the start of each semester.
  3. 遵照医生的建议,我决定戒烟。(on the advice of) On the advice of my doctor, I decided to give up smoking.
  4.公园位于县城的正中央。(be located in) The park is located right in the center of town.
  5.这所大学提供了我们所需的所有材料和设备。(facilities) The university provides all the materials and facilities we desire. 1B
  1. 他内心深处知道,他们永远也不会再见了。(in one’s heart) Answer:He knew in his heart that they would never meet again.
  2.他们同意出版他的第一本书后,他终于感到自己快要成功了。(on the road to) Answer:He finally felt that he was on the road to success after they agreed to publish his first book.
  3.他停下来喝了一口(a sip of)水,然后继续讲话。(resume) Answer:He stopped to take a sip of water and then resumed speaking.
  4.这个大项目使我们忙得今年都无法安排一次度假了。(engage; so much that) Answer:The big project engages us so much that we can’t manage to take a holiday this year.
  5.氧气(oxygen)是气体中最重要的一种,正如水是液体中最重要的一种一样。(just as) Answer:Just as water is the most important of liquids, oxygen is the most important of gases. 2A
  1. 警察们正忙着填写关于这场事故的各种表格。(fill out) Answer:The policemen are busy filling out forms about the accident.
  2.我想在还车之前把油箱(fuel tank)加满。(fill up) Answer:I want to fill up the fuel tank before returning the car.
  3.如果你要投诉,最好遵循正确的程序。(follow the procedure) Answer:If you want to make a complaint, you’d better follow the correct procedure.
  4.要不是约翰帮忙,我们绝不会这么快就完成实验。(without) Answer:We couldn’t have finished the experiment so soon without John’s help.
  5.暴风雨之后,岸边的人们焦急地搜索湖面以期发现小船的踪迹。(scan for) Answer:After the storm, the people on the shore anxiously scanned the lake for any sign of the boat 那时他刚刚被提升为公司副总裁不久,所以他并没有期待六个月内还会有升职。 2B
  1.没有身份证(ID card)我不能放任何人进来,但对你来说是例外(exception)。(in one’s case) Answer:I’m not supposed to let anyone in without an ID card, but I’ll make an exception in your case.
  2.他已经从失败中汲取教训,不会犯同样的错误。(learn a lesson from) Answer:He has learned his lesson from the failure and won’t repeat the mistake.

  3.我对你的能力很有信心,相信你一定能成功。(have faith in) Answer:I have great faith in your ability ? I’m sure you’ll succeed.
  4.即使下着雨,我们还是继续比赛。(even though) Answer:Even though it was raining, we still went on with our match.
  5.我醒过来时,发现自己躺在医院的床上。(find oneself doing) Answer:I woke up to find myself lying on a hospital bed. 3A
  1.我们需要通过减少道路上的车辆以降低燃料消耗。(consumption) Answer:We need to cut down on our fuel consumption by having fewer cars on the road.
  2.电费上涨增加了我们的负担。(add to) Answer:The rise in power costs has added to our burden.
  3.你应该自己判断行事,别总是跟在你哥哥的后面。(follow the lead) Answer:You should judge by yourself, and not always follow your brother’s lead.
  4.那种发型今年很流行,但是我想明年就会过时。(in fashion) Answer:That hairstyle is in fashion this year, but I am afraid it will be out of fashion next year.
  5.在追求真理的过程中,我们注定(fate to)要遭受失败的痛苦。(in one’s quest for) Answer:We are fated to suffer from many failures in our quest for truth. 3B
  1.我发现量入为出地过日子越来越难了。(increasingly) Answer:I find it increasingly difficult to live within my income.
  2.现代政治家们都试图以电视讲话来影响普通百姓。(reach out) Answer:Modern politicians try to reach out to ordinary people in their TV speeches.
  3.应该帮助学生对人生采取积极的态度。(adopt) Answer:Pupils should be helped to adopt a positive attitude to life.
  4.希望全班同学参加这些讨论。(participate in) Answer:Everyone in the class is expected to participate in these discussions.
  5.如果你犯了罪就必须受到惩罚。(crime) Answer:If you commit a crime you must expect to be punished. 4A
  1.她在公共汽车站一直等到末班车进站。(come in) Answer:She waited at the bus stop until the last bus came in.
  2.如果我们能帮得上忙,尽管和我们联系。(contact) Answer:If there is any way we can be of assistance, please do not hesitate to contact us.
  3.他需要多少船务人员才能使他的游艇(yacht)航行?(crew) Answer:How many crew does he need to sail his yacht?
  4.虽然她的新书没有上一本好,但是我还是喜欢它。(not quite as) Answer:I enjoyed her new book though it’s not quite as good as her last one.
  5.我从未遇到过如此善良的人。(never before) Answer:Never before have I met such a kind person. 4B
  1.公共汽车放慢速度并停下,让那位乘客上车。(slow down) Answer:The bus slowed down and stopped to allow the passenger to get on board.

  2.许多车子都驶过去了,可是没有一辆愿意让我们搭便车。(roll by) Answer:Many vehicles rolled by, but no one offered us a ride.
  3.请勿践踏草地。(get off) Answer:Please get off the grass.
  4.他按妻子的吩咐,一下班就去了市场。(make one’s way) Answer:He made his way to the marketplace right after work, as his wife had asked him to do.
  5.值得庆幸的是,史蒂夫(Steve)从自行车上摔下来时没有摔断骨头。(luckily) Answer:Luckily, Steve didn’t break any bones when he fell off his bike. 5A
  1.我们得把感情放在一边,从专业的(professional)角度来对待这件事。(from a...standpoint) Answer:We have to put aside our emotions and take it from a professional standpoint.
  2.这部戏非常精彩,我很快就沉浸于激动人心的剧情之中。(lose oneself in) Answer:The play was so wonderful that I soon lost myself in the excitement of it.
  3. 她没有什么爱好 ?? 除非你把看电视也算是一种爱好。(unless) Answer:She hasn’t got any hobbies ? unless you call watching TV a hobby.
  4.他说他是直接从市长本人那里得到这个信息的。(first-hand) Answer:He said that he had got the information first-hand from the Mayor himself.
  5.既然你不能回答这个问题,我们最好问问别人。(since) Answer:Since you can’t answer the question, perhaps we’d better ask someone else 5B
  1.由于公共汽车司机突然刹车(brake),旅客们都不由自主地向前摔倒。(pitch forward) Answer:All the passengers pitched forward because the bus driver braked sharply.
  2.这个协议将冲破对自由贸易设置的障碍。(break through; obstacle) Answer:This agreement will break through the obstacles to free trade.
  3.我刚放下叫出租车的电话,车就来了。(soon after) Answer:The taxi arrived soon after I rang for it.
  4.在过去不管我什么时候到家,我父母总会等我。(no matter) Answer:My parents always waited up for me no matter what time I got home.
  5.由于没有一方愿意让步,两个公司之间的对话完全破裂了。(break down) Answer:Talks between the two countries completely broke down, because neither of them wanted to give in. 6A
  1.那件工作很难做,不过我想试试看。(have a shot) Answer:It’s a difficult job, but I’d like to have a shot.
  2.这是一本关于商务实践而非理论的书。(as opposed to) Answer:This is a book about business practice as opposed to theory.
  3. 社会活动从未耽误她的学习。(in the way) Answer:Social activities never get in the way of her studies.
  4.直到 1911 年人们才发现第一种维生素(vitamin)。(It is not until...that) Answer:It was not until 1911 that the first of the vitamins was identified.
  5.很明显,自然灾害是造成这个国家经济危机的原因。(crisis) Answer:Natural disasters have obviously contributed to the country’s economic crisis
6B
  1.我们的婚姻很幸福,但我们也曾经历过许多坎坷。(ups and downs) Answer:Our marriage is happy but we’ve had many ups and downs.
  2.许多外语教师常常在课堂上自己讲得太多。(be inclined to) Answer:Many teachers of foreign languages are inclined to talk too much themselves in class.
  3.那位著名演员每天早晨锻炼一小时以保持健康。(work out) Answer:The famous actor keeps fit by working out for an hour every morning.
  4.与他促膝长谈之后,她的怀疑消失了。(melt away) Answer:After a long heart-to-heart talk with him, her suspicion melted away.
  5.目前我们没有职位空缺 (vacancy),但我们肯定会记住您的申请。(keep in mind) Answer:We have no vacancies now, but we’ll certainly keep your application in mind. 7A
  1. 他并不后悔说过的话,只是觉得他完全可以不用这种方式表达。(could have done) Answer:He did not regret what he had said but felt that he could have expressed it differently.
  2.我们最好等到 12 月 14 日。 那时大卫已考完试, 就能和我们一起去度假了。 (will have done) Answer:We’d better wait till 14 December. David will have had his exam by then, so he’ll be able to go on holiday with us.
  3. 他正在做一个新项目,年底前必须完成。(work on) Answer:He’s working on a new project which has to be finished by the end of the year.
  4.他们让我们使用他们的实验室,作为回报,我们则让他们分享研究成果。(in return) Answer:They are letting us use their lab, and in return, we are sharing with them the results of our research.
  5.诸如打电话,听电话一类的事情占用了这位秘书的大部分时间。(take up) Answer:Such things as making and answering telephone calls take up most of the secretary’s time. 7B
  1. 他们把房子卖了之后就到加拿大和女儿住在一起。 They sold their house and went off to live in Canada with their daughter.
  2.你下个星期这个时候会在干什么? What will you be doing this time next week? 还是像平常一样干活。 I’ll be working as usual.
  3.她既聪明又勤奋,不久就接管了杂志的编辑工作。 He was intelligent and hard-working and before long he took over the editing of the magazine.
  4.他话还没有说完别人就挂断了电话,难道你不恼火吗? Don’t you hate it when someone hangs up on you before you finish speaking?
  5.让他们感到惊恐的是,他们的房顶着火了。 To their horror, the roof of their house caught fire. 8A
  1.为了追求更为健康的饮食,人们现在比过去吃鱼多。(in pursuit of) Answer:In pursuit of a healthier diet, people are eating more fish than they used to.
  2.我们需要在坏天气到来之前叫人把屋顶修一修。(set in) Answer:We need to have the roof repaired before the bad weather sets in.

  3.这种疾病正在蔓延,所有儿童都有被传染的危险。(at risk) Answer:The disease is spreading, and all young children are at risk.
  4.信息通过电话线从一台电脑传到另一台电脑。(transmit) Answer:The information is transmitted from one computer to another through a telephone line.
  5.杰克是个相当好的赛跑运动员。他在大多数情况下都能获胜。(more often than not) Answer:Jack is a fairly good runner. He wins more often than not. 8B
  1.如果你删掉 50 个字,我们就可以把整个故事排在一页纸上。(delete) Answer:If you delete 50 words, we can put the whole story on one page.
  2.由那位著名拳击手亲笔签名(signature)的拳击手套正在展出。(bear) Answer:On display were boxing gloves which bore the famous boxer’s signature.
  3.我们想不通他怎么会干出那样的傻事。(figure out, dumb) Answer:We can’t figure out why he did such a dumb thing.
  4.约翰逊一家对我很好,使我感到就像他们家的一员。(feel like) Answer:The Johnsons were very kind to me. They made me feel like one of the family.
  5.他们说,想就合同的细节和你谈谈。(in connection with) Answer:They say they want to talk to you in connection with the details of the contract
 

相关内容

大学体验英语综合教程2课后翻译答案

   1A 1 任何年满 18 岁的人都有资格投票(vote)。(be eligible to) Anyone over the age of 18 is eligible to vote. 2.每学期开学前, 这些奖学金的申请表格就会由学校发给每一个学生。 (apply for, scholarship) A form to apply for these scholarships is sent by the university to each student before the star ...

大学体验英语综合教程4课后翻译答案

   1 1.随着职务的提升,他担负的责任也更大了。 With his promotion,he has taken on greater responsibilities. 2.他感到他没有必要再一次对约翰承担这样的责任了。 He felt he did not have to make such a commitment to John any more. 3.闲暇时玛丽喜欢外出购物,与她相反,露西却喜欢呆在家里看书。 Mary likes to go shopping in her spar ...

大学体验英语综合教程2课后单词 翻译leadin答案复习资料考试小条

   Leading in 三 单 元 Many products for sale seem to scream at us , ” Buy me !Buy me ! ” Advertising is a big business in our world with many products. Competing for our attention. Think of the last time you bought clothes .you probably noticed the vari ...

00_资料_大全_MPD-大学体验英语综合教程2课文

   今人不见古时月,今月曾经照古人。 天不老,情难绝。心似双丝网,中有千千结。-张先《千秋岁》 天不老,情难绝。心似双丝网,中有千千结。-张先《千秋岁》 。-张先 似此星辰非昨夜, 为谁风露立中宵。 黄景仁 绮怀诗二首其一》 -黄景仁 绮怀诗二首其一》 《 似此星辰非昨夜, 为谁风露立中宵。 - 直道相思了无益,未妨惆怅是清狂。-李商隐《无题六首其三》 直道相思了无益,未妨惆怅是清狂。-李商隐《无题六首其三》 。-李商隐 深知身在情长在,怅望江头江水声。-李商隐《暮秋独游曲江》 深知身在情长在, ...

0GZZT往事追忆_大学体验英语综合教程2课文翻译

   灿烂的语言,只能点缀感情,如果我沉默,代表我真的喜欢你 26、自由代表的是内心永久的孤独。 、自由代表的是内心永久的孤独。 27、现实太假,还是自己太傻? 、现实太假,还是自己太傻? 28、一切因为寂寞,才开始了暧昧。 、一切因为寂寞,才开始了暧昧。 29、生活的真正意义是:生下来,活下去。 、生活的真正意义是: 生下来,活下去。 30、年龄不是差距,身高不是距离。 、年龄不是差距,身高不是距离。 31、人生是一张单程车票,没有后退,没有返回! 、人生是一张单程车票,没有后退,没有返回! 3 ...

新世纪大学英语综合教程4课后翻译答案

   新世纪大学英语综合教程 4 课后翻译 Unit 1 1、这个村子离边境很近,村民们一直担心会受到敌人的攻击。 The village is so close to the border that the villagers live in constant fear of attacks from the enemy. 2、这个国家仅用了 20 年的时间就发展成了一个先进的工业强国。 In only twenty years the country was transformed into ...

新世纪大学英语综合教程3 课后翻译答案

   Unit1 1. The friendship grounded on common interest does not break up easily. 2. Children must learn to distinguish between violence and bravery in computer games. 3. There spring up so many new things every day in the world that it is no longer se ...

综合英语教程2 课后翻译答案

   综合英语教程 2 课后翻译答案汇总 Book Two Unit 1 Someone Waiting 1. I don’t like to see people off at the railway station. 2. The company is giving a farewell party for you on Monday evening. A car will come to your hotel to pick you up at half past seven. 3. She ...

全新版大学英语综合教程2课文答案

   Appendix I Key to Exercises (Units 1-8) Unit 1 Part I Pre-Reading Task Script for the recording: Ways of learning is the topic of this unit. It is also the topic of the song you are about to listen to, called Teach Your Children sung by Crosby, Stil ...

新世纪大学英语综合教程2课后答案

   Unit 1 P20 1、 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) P21 10) 11) 12) react generate entitled tackle alternative initial universal crippled genuine construct impressive shallow 2) 3) 4) 5) 6) 7) P23 2、 1) 2) heal treated cure treated heal treat Action speaks lo ...

热门内容

看美片必备英语常识

   看美片必备英语常识 (2008-12-02 09:00:55) 标签: 分类:我的资料-趣味英语 音乐 美片 of 常识 老妈 必备 英语 电影 电视 范文 要点 详解 流行 杂谈 看美片必备英语常识 1.What the *** is going on?(到底他母亲的怎么回事?) 通常此话出于黑人之口,且口气最宜为疑惑,不解,愤怒等等. 若是白人则多数时候会说-What the hell is going on? 意义相同而适用于更多场合. 说此话之人身份通常为上级,且相处较久. 不过如果 ...

英语四级考试翻译部分冲刺高分攻略

   本文由我就bu信瘦不了贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 英语四级考试翻译部分冲刺高分攻略 大学英语四级考试改革后,取消了原有的词汇与语法结构部分的试题,增添了新翻译这部 分的新题型,与以往作为四级考试备选题型之一的英译汉不同,新题型的翻译改为汉译英 新题型的翻译改为汉译英, 新题型的翻译改为汉译英 增加了一定的难度,但是仔细的考生可以发现,两次新题型翻译实考题目以及四六级考试 委员会给出的样卷所设置的翻译考点与以前的词汇语法 ...

2010年中考英语易错题精评精析

   天利考试信息网 www.tl100.com 天时地利 考无不胜 中考典型易错题举例分析 1. It is outside. Let’s put on our raincoats and go out, Tom. A. cold B. hot C. sunny D. rainy 【解析】此题易误为 A。因为这里有个 put on 短语,如果不注意 raincoats 这个词那就 解析】 很可能草率地选择 A。raincoats 是“雨衣”的意思,而不是一般的衣服,那么不是因为外面 “冷”,而是 ...

牛津英语7AUnit6Reading1教案设计

   第二届全国中小学“ 第二届全国中小学“教学中的互联网搜 索”优秀教案评选活动 学段、年级: 七年级上册第三单元 单位(全称): 海门市三厂镇初级中学 姓 名: 邱 卫 华 A fashion show 教学设计题目: 联 报 系 电 话: 送 时 间: 2010/8/11 设计题目 教学内容 教学对象 教学目标 A fashion show! 牛津英语 7A Unit 6 Reading 第一课时 七年级的学生 1.知识目标: 重点单词: colorful, smart, leather, ...

让现代化信息技术优化初中英语教学

   让现代化信息技术优化初中英语教学 【摘 要】笔者经过学习、借鉴和探索,并从平时的教学实践出发,阐述了在进 行初中英语教学时,如何利用现代信息技术,通过创设学习情景,激发学生学习 兴趣,发挥信息技术的辅助作用,让学生的学习变得主动,使他们更好地理解和 把握学科知识,提升学习效果。 【关键词】信息技术,优化教学 关键词】 《普通初中英语课程标准(实验) 》中特别强调现代信息技术和互联网在英 语学习中的运用,以使广大学生在网络环境中培养综合语言运用能力。信息技术 作为现代科学技术结合的产物, 将信 ...