10 秋学期《大学英语(四) 课程第一次网上作业答案 秋学期《大学英语( 》 》课程第一次网上作业答案

  1. ? Must we hand in our homework now? ?
(C) A. Yes, you will. B. Yes, you mustn’t . C. No, you needn’t.
D.
No, you mustn’t.

  2. ? Do you think I could borrow these magazines? ?
(D) A. No, you can’t. B. You could borrow other magazines. C. The magazines aren’t here now. D. I’m sorry, but the magazines you want are out.
  3. ? Is there anything serious, doctor? ?
(C) A. I’m going to have another check-up. B. The results of the blood test are wrong. C. No. Just stay in bed and drink more water. D. Yes. You can go home tomorrow. ? How do you like your first term here at the university? ?

  4.
(A) A. To tell the truth, I don’t like it at all. B. I don’t know. C. How about you?
D. I don’t want to talk about it.
  5. ? ? I’m suffering from a stomachache.
(D) A. Are you feeling better? B. What’s trouble with you? C. Is there wrong with you? D. What’s the matter with you?
  6. ? What do you find difficult in learning English? ?
(A) A. Listening and speaking. B. Don’t be afraid of difficulties. C. Learning English is useful. D. Don’t be disappointed.
  7. ? What symptoms do you have? ?
(A) A. My eyes have been red for the past few days. B. I have red eyes for a few days. C. I have a cold. D. I’ve never had any trouble with my health.
  8. ? I couldn’t find that book in the stacks. Would you help me to find it? ?
(C) A. Be careful. You can find it. B. Depend on yourself. C. I’m afraid it’s taken. D. You must mistake it.

  9. ? Hello, may I have an appointment with the doctor? ?
(A) A. Sorry, he is busy at the moment. B. Why didn’t you call earlier? C. Certainly. May I know your name? D. Sorry, he doesn’t want to see you.
  10. ? I heard Tom failed in the exam. How about Mary? ?
(C) A. Sorry to hear that. B. Bad luck! C. She came top. D. She’s very strict.
  11. ?Didn’t they come to the party last week? ?Yes. They didn’t want to come with us at first, but then we persuade them.
(C) A. would B. could C. were able to D. had to
  12. Mr. Liu, at university in Changchun, works at Changhou Company now.
(A) A. whose wife I met B. I met whose wife C. I met his wife D. his wife I met
  13. We’re using technology to our levels of service.
(A) A. enhance B. extend C. expand D. amplify
  14. It happened Lisa wasn’t there at that time.
(C) A. whether B. if C. that D. why
  15. If you me, I shall be very grateful to you.
(B) A. must help B. will help C. may help D. need help
  16. Could you be more about what you’re looking for?
(D) A. particular B. peculiar C. special D. specific
  17. Do you are told; otherwise you will be punished.
(B) A. that B. what C. which D. whom
  18. The old lady is Tom’s grandmother.
(D) A. you talked B. who you talked to her C. whom you talked D. to whom you talked
  19. I wonder how many years ago .
(B) A. did you father retire B. your father retired C. has your father retired D. your father has retired
  20. It , for the ground is wet.
(C) A. must rain B. ought to rain C. must have rained D. should have rained
  21. She knew that society would her for abandoning her children.
(D) A. discuss B. blame C. say D. condemn
  22. It was a good concert ? I enjoyed the last song particular.
(A) A. B. C. D. in for on with

  23. All glitter is not gold.
(B) A. which B. that C. who D. what
  24. I doubt he will lend you the book.
(A) A. whether B. when C. that D. which
  25. I want to open a(n) in that bank tomorrow.
(B) A. file B. account C. check D. document
  26. The doctor didn’t the truth to him.
(C) A. open B. expose C. reveal D. discover
  27. You read the article if you don’t want to.
(B) A. B. C. D. can’t needn’t mustn’t shouldn’t

  28. We consider the instrument be adjusted each time it is used.
(B) A. B. C. D.
  29. I will that it necessary it necessary that necessary that necessary of it that never forget the days I spent with my friends in Beijing.
(A) A. when B. that C. in which D. on that
  30. He always did well at school having to do part-time jobs every now and then.
(A) A. in spite of B. regardless of C. on account of D. in case of
  31. Peter will as managing director when Bill retires.
(B) A. take up B. take over C. take on D. take in
  32. In China, children school at seven.
(C) A. has to start B. must to start C. have to start
D. can start
  33. Smoking, is harmful for people’s health, is nevertheless popular nowadays.
(D) A. though B. that C. although D. which
  34. Peter, whom everyone suspected, to be innocent.
(A) A. turned out B. turned off C. turned up D. turned over
  35. Unemployment is not the ? the real problem is the decline in public morality.
(C) A. trouble B. matter C. issue D. thing
  36. The truck ran out of control and hit a house.
(B) A. 卡车跑出了控制范围,撞上了一栋房子。 B. 卡车失控之后撞上了一栋房子。 C. 卡车跑出去撞上了一栋房子。 D. 卡车跑出路道撞上了一栋房子。
  37. After Mr. Smith retired, his son took over his company.
(A) A. 史密斯先生退休后,他的儿子接管了他的公司。 B. 在史密斯先生退休前,他的儿子接管了他的公司。 C. 史密斯先生退休是因为他的儿子接管了他的公司。 D. 史密斯先生一退休他的儿子就接管了他的公司。
  38. Regardless of how hard she tried, Jennie couldn’t figure out what her boyfriend thought.
(D) A. 珍妮努力的想都想不出她的男朋友在想什么。 B. 珍妮想的多么努力啊,但是还是揣摩不透她的男朋友是如何想的。 C. 尽管珍妮很努力,但是还是不明白她的男朋友在想什么。 D. 不管珍妮如何努力,都揣摩不透她的男朋友是如何想的。
  39. Sending the child abroad alone would mean putting him at risk.
(C) A. 让孩子一个人去国外有危险。 B. 送孩子去国外就等于冒险。 C. 把孩子单独送到国外就意味着让他去冒风险。 D. 把孩子单独送到国外意味着把他放在风险中。
  40. We only moved house last week and we haven’t settled in yet.
(B) A. 我们上星期只搬了家,还没有安定下来。 B. 我们上星期才搬的家,还没有安顿下来呢。 C. 我们上星期搬家了,但是还没有决定搬到什么地方。
D. 我们上星期仅仅是搬家,还不需要安定下来。
 

相关内容

大学英语作文

   带着译文的是 09 年 12 月新增的题目 1) Why I Like Learning English 为什么喜欢学英语 Why I like learning English? Firstly, English is very useful. English is the most widely used language in the world. If we make a visit to foreign countries or do business with foreigner ...

大学英语听力答案

   新视野大学英语听说教程【第二版】第二册答案 新视野大学英语听说教程【第二版】第二册Unit 1 International Clock Talk Short Conversations 1.B 2.D 3.C 4.D 5.C 6.C 7.B 8.B 9.A 10.C Long Conversation 1.D 2.D 3.A 4.B 5.C Understanding a Passage 1.C 2.D ...

大学英语听力教程(上册)参考答案

   大学英语听力教程(上册) 大学英语听力教程(上册)参考答案 Unit 1 1-5 ABAAB 6-10 BAABA Dialogue 1 1) BCACB 2) TFFFF Dialogue 2 1) AACDB 2) would have guessed; indirectly affected; almost; sweetheart; were supposed; the wedding; instead; forgave Dialogue 3 1) ABACC 2) FFTFF Par ...

大学英语四级考试短文听力的训练办法

   大学英语四级考试短文听力的训练办法 一般说来,短文听力备考训练必须抓住竖听和横听两点结合来进行。 所谓竖听,是指一套题目从头听到尾,从第一题听到最后一题。所谓 横听,是指把相同题材和体裁的文章放在一块对照比较着听,从而迅 速抓住同类型文章的规律,真正做到以不变应万变。例如,有关人物 传记的文章在近几年的考题中共出现过两篇, 1999 年 1 月的 passage1 和 1996 年 1 月的 passage1,把这两篇文章放在一起听,可以发现这 类型文章都以介绍式写法开头,将记叙人物的姓名、 ...

训练大学英语六级听力的完整方法 收藏

       本文由fish9305贡献     doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机 查看。     训练大学英语六级听力的完整方法     许多考生经历六级考试尤其是听力部分的失败由一回到 N 回不等。 真题也做了 很多遍, 规律 和方法也掌握的差不多, 为何还会出现听不懂, 听得模糊, 太快,  不能边听边看等等问题呢? 日常规律和科学的训练将大大解决这些问题。 第一部分 : 第一部分:六级题目训练的完整步骤 材料来源:为了更好地突破四、六级考试, ...

菜鸟学英语

   Baobab 的学英语经历 菜鸟学英语 前言 这是一本菜鸟写的书,亦是写给菜鸟们看的书. 这两年,我一直都在旺旺英语论坛答疑,写些英语学习的心得体会,平常也时常指点他人如何自学,偶尔还被请 到某某外语学校做报告,不过一直都没敢想过有天会写英语学习的书:首先,我的英语不怎么样;其次,我没有名气, 也没有取得什么成就.这样的菜鸟,有什么资格写书?又会有什么人读呢? 直到有天,读到了一位大学英语老师写的英语学习的书.这位老师英文非常好,遗憾的是,在他书中只给出宏观 的一些指导,并未给出具体的方法. ...

菜 鸟 学 英 语

   菜 鸟 学 英 语 前言 这是一本菜鸟写的书,亦是写给菜鸟们看的书。 这两年,我一直都在旺旺英语论坛答疑,写些英语学习的心得体会,平常也时常指点他人如 何自学,偶尔还被请到某某外语学校做报告,不过一直都没敢想过有天会写英语学习的书: 首先,我的英语不怎么样;其次,我没有名气,也没有取得什么成就。这样的菜鸟,有什么 资格写书?又会有什么人读呢? 直到有天,读到了一位大学英语老师写的英语学习的书。这位老师英文非常好,遗憾的是, 在他书中只给出宏观的一些指导,并未给出具体的方法。应该说,他的宏观指 ...

菜鸟学英语

   个人经历 菜鸟学英语 前言 这是一本菜鸟写的书,亦是写给菜鸟们看的书。 这两年,我一直都在旺旺英语论坛答疑,写些英语学习的心得体会,平常也时常指点他人如何自学,偶尔还被请到某某外语学校做报告,不过一直都没敢想过有天会写英语学习的书:首先,我的英语不怎么样;其次,我没有名气,也没有取得什么成就。这样的菜鸟,有什么资格写书?又会有什么人读呢? 直到有天,读到了一位大学英语老师写的英语学习的书。这位老师英文非常好,遗憾的是,在他书中只给出宏观的一些指导,并未给出具体的方法。应该说,他的宏观指导都是非 ...

菜鸟学英语

   Baobab 的学英语经历 菜鸟学英语 前言 这是一本菜鸟写的书,亦是写给菜鸟们看的书。 这两年,我一直都在旺旺英语论坛答疑,写些英语学习的心得体会,平常也时常指点他人如何自 学,偶尔还被请到某某外语学校做报告,不过一直都没敢想过有天会写英语学习的书:首先,我的英 语不怎么样;其次,我没有名气,也没有取得什么成就。这样的菜鸟,有什么资格写书?又会有什么 人读呢? 直到有天,读到了一位大学英语老师写的英语学习的书。这位老师英文非常好,遗憾的是,在他 书中只给出宏观的一些指导,并未给出具体的方法 ...

菜鸟学英语

   菜鸟学英语 前言 这是一本菜鸟写的书,亦是写给菜鸟们看的书。 这两年,我一直都在旺旺英语论坛答疑,写些英语学习的心得体会,平常也时常指点他人如何自学,偶尔还被请到某某外语学校做报告,不过一直都没敢想过有天会写英语学习的书:首先,我的英语不怎么样;其次,我没有名气,也没有取得什么成就。这样的菜鸟,有什么资格写书?又会有什么人读呢? 直到有天,读到了一位大学英语老师写的英语学习的书。这位老师英文非常好,遗憾的是,在他书中只给出宏观的一些指导,并未给出具体的方法。应该说,他的宏观指导都是非常中肯的, ...

热门内容

小学英语单词

   动词: 能;会;可以 可以;可能 将要;愿 要;想要 打扰;原谅 找到;发现 放;飞 看见 观看;注视 听见 朗读;阅读 写 跑 跳 游泳 拿走;带走 祝愿;希望 买 卖 喝 拿来;带来 打扫;清除 跳舞 唱(歌) 画;划;绘制;描写 来 去 给 玩;打;踢 看 听 做 喜欢 打开 关 洗 停;停止 使用 借(进) 借(出) 等; 等候 工作 问 回答 到达 驾驶 制作;使 放 拉 推 骑 坐 站 说;讲 告诉 想 划(船) 打电话 吃 种 生活;居住 学习;研究 参观;拜访 担心 帮助 喜 ...

英语翻译易错的短语和句子

   英语翻译易错的短语 和句子 有些专有名词构成的短语 American beauty 不是“美国美女”而是“四季开花的红蔷薇” British warm 不是“英国的温暖”而是“双排纽扣的大衣 China town 不是“中国城镇”而是“外国城市里中国人居住 区” China rose 不是“中国玫瑰”而是“月季花” Dutch comfort 不是“荷兰人的安慰”而是“不会使人感激的安 慰” French chalk 不是“法国粉笔”而是“滑石粉” German measles 不是“德国麻 ...

源于希腊罗马神话的英语词汇

   源于希腊罗马神话的英语词汇 人所共知,西方文化有两个源头:一为希腊(Hellenic)文化,一为希伯莱(Hebrew)文化,而希腊文化中的希腊神话(Greek mythology)对英语影响非常广泛。表现在词汇方面就是英语吸收了部分词汇并将之沿用,而这些词又或是可分解词或是可溯源词。这些词源包含的信息不仅可帮助读者准确理解每个词的词义,增添记忆单词的乐趣,还能特别记录、描述英语与古希腊文化的差异和交流,具有很高的历史性和趣味性。由于罗马神话深受希腊神话的影响,故事情节与希腊神话大同小异,只不 ...

疯狂英语2003年合集全部文本

   您下载的该文件来自TXT下载 欢迎访问:http://www.txtdown.com   《疯狂英[fenye]★[fenye]id it go with our moth girl? Did she turn into a butterfly for you?   David: Yes, she did.   Julie: Yeah?   David: It's OK.   Julie: You just never seem to be there for your friends unt ...

2009-2010学年度第二学期小学英语学业质量期中检测分析

   009学年度第二学期小学英语学业质量期中 2009-2010 学年度第二学期小学英语学业质量期中检测分析 一、关于试卷 具体有以下几个特点: 1.本次试卷将听力空前提高到一个重点, 从分值可见一斑: 三六年级的听力占六十分,听力题型亦非常丰富,足见教研室对听力的 重视。 2.突出考查了学生的语用能力和交流能力,并兼顾了对学生的实践 创新能力的考查。题型中有对语音、词汇、句型结构的考查,又有对 日常交际用语及初步语法知识的考查。语音题减少了题量,降低了难 度;词汇题中没有了纯单词拼写的题目,注 ...