全国网络教育统一考试[ B]全真模拟题一 全国网络教育统一考试[大学英语 B]全真模拟题一
一、交际英语(共 5 题) 交际英语(

  1. Is Mary there? A. Speaking. B. I’m not Mary. C. Who are you? D. Mary is well today.
  2. Would you like something to drink? What about a cup of tea? A. No, thanks. B. No, I wouldn’t. C. Yes, I want. D. Yes, I like.
  3. Are you getting a new flat this year? I can’t afford to pay my bills, let alone buy a new flat. A. Without question. B. You must be joking. C. Good idea! D. Are you sure?
  4. Could I borrow your car for a few days? . A. Yes, you may borrow B. Yes go on C. Sure, here your are. Enjoy your journey D. It doesn’t matter
  5. Why didn’t you come to my birthday party yesterday? . A. Excuse me, my friend sent me a flower B. Fine, I never go to birthday parties C. Ha…ha, I don’t like birthday parties D. Sorry, but my wife had a car accident
二、阅读理解(共 10 题) 阅读理解(
Passage One In Europe many people died during the Second World War. As a result, at the end of the war there were many orphans there. A man called Hermann Gmeiner wanted to help these children. His idea was simple. He wanted orphans to have a home, and he wanted them to have the care and kindness of parents. Gmeiner asked people to give him some money. With this money he built the first SOS Children’s Village at Imst, in Austria. It opened in 19
  49. This is how the SOS Children’s Village started. The letters SOS stand for “Save Our Souls.” This means “Please help us!”. An SOS Children’s Village gives help to orphans. Hermann Gmeiner’s idea for helping orphans soon spread all over the world. By 1983 there were 170 SOS Children’s Villages in the world. People in many countries give money to help the villages. Today the children from the first village are grown up. Now some of them work in other SOS Children’s Villages. In SOS Villages orphans live in family groups. There are several houses in each village. The biggest villages have 40 or 50 houses! Between seven and ten children live in a house. A woman lives with each group of children and looks after them. She gives the children a lot of love and kindness. She cooks for them and makes comfortable, happy home for them. The children go to school, they go out with their friends and they go into town.
  6. An orphan is a child . A. who has no brother B. who has no sister C. who has no parents D. all of the above
  7. Which of the following statement came last? A. People gave Gmeiner some money. B. There were many orphans at the end of the war. C. Gmeiner built the first SOS Children’s Village with the money people gave him. D. A man called Hermann Gmeiner wanted to help the orphans.
  8. How many houses are there in the biggest SOS Children’s Villages? A. Seven and ten B. Forty or fifty. C.170 D. About 30

  9. We can conclude from the article that the money for helping the SOS Villages mainly comes from . A. governments B. special organizations C. the orphans themselves D. people in general
  10. Which of the following can best summarize the work a woman in an SOS Village does for each group of children? A. She gives the children a lot of love and kindness. B. She lives with each group of children. C. She cooks the meals for children. D. She looks after them. Passage Two A characteristic of American culture that has become almost a tradition is to respect the self-made man ? the man who has risen to the top through his own efforts, usually beginning by working with his hands. While the leader in business or industry or the college professor occupies a higher social position and commands greater respect in the community than the common laborer or even the skilled factory worker, he may take pains to point out that his father started life in America as a farmer or laborer of some sort. This attitude toward manual (体力的)labor is now still seen in many aspects of American life. One is invited to dinner at a home that is not only comfortably but even luxuriously (豪华地) furnished and in which there is every evidence of the fact that the family has been able to afford foreign travel, expensive hobbies, and college education for the children; yet the hostess probably will cook the dinner herself, will serve it herself and will wash dishes afterward, furthermore the dinner will not consist merely of something quickly and easily assembled from contents of various cans and a cake or a pie bought at the nearby bakery. On the contrary, the hostess usually takes pride in careful preparation of special dishes. A professional may talk about washing the car, digging in his flowerbeds, painting the house. His wife may even help with these things, just as he often helps her with the dishwashing. The son who is away at college may wait on table and wash dishes for his living, or during the summer he may work with a construction gang on a highway in order to pay for his education.
  11. From paragraph1, we know that in American . A. people tend to have a high opinion of the self-made man B. people can always rise to the top through their won efforts C. college professors win great respect from common workers D. people feel painful to mention their fathers as labors
  12. According to the passage, the hostess cooks dinner herself mainly because A. servants in American are hard to get B. she takes pride in what she can do herself C. she can hardly afford servants D. It is easy to prepare a meal with canned food
  13. The expression “wait on table” in the second paragraph means “”. A. work in a furniture shop B. keep accounts for a bar C. wait to lay the table D. serve customers in a restaurant
  14. The author’s attitude towards manual (体力的)labor is . A. positive B. negative C. humorous D. critical
  15. Which of the following may serve as the best title of the passage? . A. A Respectable Self-made Family B. American Attitude toward Manual Labor C. Characteristics of American Culture D. The Development of Manual Labor
三、词汇与语法(共 5 题) 词汇与语法(

  16. we are next door. A.neighborhoods B. neighbor C.neighborhood D.neighbors
  17. the war of independence, the United Nations was an English colony A. Before B.At C.In D.Between
  18.How you say that you really understand the whole story if you have covered only part of the article. A.can B. must C.need D.may
  19. I was giving a talk to a large group of people, the same talk I to half a dozen other groups. A.was giving B. am giving C. had given D. have given
  20.today’s weather is worse than yesterday. A. very B. much C. very much D. much too
四、完形填空(共 10 题) 完形填空(
On May27, 1995, our life was suddenly changed. It happened a few minutes past three, 21 my husband, Chris, fell from his horse as it jumped over a fence. Chris was paralyzed (瘫痪) from the chest down, 22 to breathe normally. As he was thrown from his horse, we entered into a life of disability with lots of unexpected challenges. We went from the “haves” to the “have-nots”. Or so we thought. Yet what we discovered later were all the gifts that came out of 23 difficulties. We came to learn that something 24 could happen in a disaster. All over the world people cared for Chris so much that letters and postcards poured in every day. By the end of the third week in a 25 center in Virginia, about 35,000 pieces of 26 had been received and sorted. As 27 , we opened letter after letter. They gave us comfort and became a source of strength for us. We used them to encourage ourselves. I would go to the pile of letters marked with “Funny” if we needed a 28 , or to the “Disabled” box to find advice from peopled in wheelchairs or even in bed living happily and
  29. These letters, we realized, had to be shared. And so 30 we offer one of them to you.
  21. A. since B. before C. when D. while
  22. A. able B. unable C. suitable D. unsuitable
  23. A. sharing B. separating C. fearing D. exploiting
  24. A. terrible B. similar C. wonderful D. practical
  25. A. medical B. postal C. experimental D. Mental
  26. A. news B. paper C. equipment D. mail
  27. A. patients B. a family C. nurses D. a group
  28. A. cry B. laugh C. chat D. sigh
  29. A. bitterly B. fairly C. weakly D. successfully
  30. A. here B. there C. therefore D. forward
五、英译汉(共 3 题) 英译汉(

  31. Our teacher always encourages us to speak English bravely.
  32. You must remember not to cheat in exams.
  33. Wang Li’s father has taught English here since he has graduated from Peking University.
六、写作(共 1 题) 写作(

  34. Instructions: 建议你在 30 分钟内, 根据下面所给的题目用英语写出一篇不少于 80 词的短 文。 My Hometown
全国网络教育统一考试[ B]全真模拟题二 全国网络教育统一考试[大学英语 B]全真模拟题二
一、交际英语(共 5 题) 交际英语(

  1. How many student do you teach? A. Quite a bit. B. More boys than girls. C. About
  50. D. Three mornings.
  2. I think he is a good lecturer. A. Sorry, it doesn’t matter. B. So do I. C. Yes. It’s a good idea. D. I don’t mind
  3. Can you go to the concert with us this evening? . A. No, I already have plans B. I’d love to, but I’m busy tonight C. No, I really don’t like being with you D. I’m ill, so I shouldn’t go out
  4. Shall we sit up here on the grass or down there near the water? A. I’d rather stay here if you don’t mind. B. Sorry, I don’t like neither. C. Certainly, why not? D. Yes, we like these two places.
  5. Could you help me with my physics, please? . A. No, no way B. No, I couldn’t C. No, I can’t D. Sorry I can’t. I have to go to a meeting right now
二、阅读理解(共 10 题) 阅读理解(
Passage One Look at the instructions on the bottle of the medicine and then choose the right answers. John is twelve years old. He had a bad cold and coughed day and night. He went to see a doctor. The doctor gave him some cough medicine. Cough Medicine Shake it well before use. Take it three times each day before meals. Dose(药量) Age: over 14: 2 teaspoonfuls, 8-13: 1 teaspoonful, 4-7: 1/2 teaspoonful Not right for children below the age of three. Put it in a cold place. Use it before December 1st 20
  02.
  6. John should take a day. A. 2 teaspoonfuls B. 3 teaspoonfuls C. 4teaspoonfuls D. 1 teaspoonful
  7. The medicine should be kept in . A. a fridge B. hot water C. any place D. the sun
  8. John should before he takes it. A. shake the medicine well B. eat nothing C. do some exercise D. drink a cup of tea
  9. When kids are years old, they cannot take this medicine. A. eighty B. thirty C. two D. twelve
  10. John will the medicine when it is left after Dec. 1st, 20
  02. A. throw away B. stop to take C. take once D. take six times more Passage Two Places to stay in Britain are as varied as the places you visit. Whatever your budget is, the choice ? from basic barn to small hotel, from tiny cottage to grand castle ? is all part of fun.
Hostels Cheap, good-value hostels are aimed at all types of like-minded travelers, who prefer value over luxury and you don’t have to be young or single to use them. Britain’s independent hostels and backpackers hostels also offer a great welcome. Facilities and prices vary, especially in rural areas, where some hostels are a little more than a bunkhouse(临时住房)while others are remarkably comfortable ?almost like bargain hotels. Youth Hotels Founded many years ago to “help all, especially young people of limited means, to a greater knowledge, love and care of the countryside”, the Youth Hotels Association is still going strong in the 21st century. The network of 230 hotels is a perfect gateway for exploring Britain’s towns and countryside. B&Bs The B&B (bed and breakfast) is a great British institution. In essence you get a room in somebody's house, and small B&Bs may only have one guest room, so you'll really feel like part of the family. Larger B&Bs may have four or five rooms and more facilities, but just as warm as a welcome. In country areas your B&B might be in a village or an isolated farm surrounded by fields. Prices reflect facilities: and usually run from around £12 to £20 per person. City B&Bs charge about £25 to £30 per person, although they're often cheaper as you go further out to the suburbs. Pubs & Inns As well as selling drinks and meals, Britain 's pubs and inns sometimes offer B&B, particularly in country areas. Staying a night or two can be great fun and puts you at the heart of the local community. Rates range from around £15 to £25 per person. Pubs are more likely to have single rooms.
  11.In this passage the author mainly . A. tells us where to stay while visiting Britain B. advises readers to pay a visit to Britain C. introduces the wonderful public services in Britain D. gives us some information about British life
  12. are mainly built for young visitors. A. Pubs & Inns B. Youth Hotels C. Hostels D.B&Bs
  13. If you travel alone and want to know better about family life in Britain , you'd better stay in . A. Pubs & Inns B. Youth Hotels C. Hostels D. B&Bs
  14. If you are inter
 

相关内容

大学英语B精华版

   Test 1 第一部分:交际用语( 小题; 第一部分:交际用语(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 1. ?How are you, Bob? . I’m fine. Thank you. 2. ?Thanks for your help. . My pleasure. 3. ?Hello, I’m Harry Potter.?Hello, my name is Charles Green, but . call me Charles 4. ?Paul, ??Oh, that’ ...

大学英语B-测试题7

   大学英语( )网考测试题 大学英语(B)网考测试题 7 第一部分:交际用语(共 5 小题;每小题 3 分,满分 15 分) 第一部分:交际用语( 小题; 个未完成的对话, 个选项, 此部分共有 5 个未完成的对话,针对每个对话中未完成的部分有 4 个选项,请从 A、B、C、D 四个 、 、 、 选项中选出可以填入空白处的最佳选项。 选项中选出可以填入空白处的最佳选项。 1.You look nice in white. . A. Thank you B. No, I am far from ...

大学英语b翻译真题

   第五部分:英译汉(共 5 小题;每题 3 分,满分 15 分) 请在 15 分钟内把下列 5 句英文翻译成中文。 2008 年 6 月部分英译汉 1. In the world, soccer or football is the most popular sport. (08 年 6 月) 2. She was the only daughter and youngest child of five. (08 年 6 月) 3. The friend saw everything but ...

大学英语B考试 作文

   第六部分 作文 有基础的可以先背诵以下范文, 学会套用, 翻译写短句或打印小抄。 精简作文 35 篇, 有基础的可以先背诵以下范文, 学会套用, 没基础的就用 WORD 翻译写短句或打印小抄。 1. My Plan for the Spring Festival (我的春节计划 我的春节计划) 我的春节计划 Spring festival is the most important festival for Chinese people. Many people will prepare m ...

大学英语B模拟试题

   . 大学英语网考(B)模拟试题(1) 第一部分:交际用语(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 此部分共有 10 个未完成的对话,针对每个对话中未完成的部分有 4 个选项,请从 A、B、 C、D 四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项,并用铅笔将答案题卡上的相应字母涂 黑。示例[A] [B] [C] [D] 1. Are you feeling better now? --. A. Much better, thank you  B. You too  C. Glad to ...

大学英语四级真题(1)

   百度文库专用 大学英语四级真题(1) Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the ...

大学英语四级真题训练

   2010 年 6 月 19 日大学英语四级真题 www.TopSage.com 2010 年 6 月 19 日大学英语四级(CET-4)考试 全真试题(2010 年 6 月 19 日) Part I 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Writing (30 minutes) Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Sh ...

大学英语四级真题作文

   年大学英语四级辅导班上课安排 2009 年大学英语四级辅导班上课安排 一,分班情况: 分班情况: 一班:听课证号(后三位)001 156,共 155 人 二班:157 314,共 156 人 三班:315 421,422-431 经管院会计专业 10 人,432-443 材料院木工 12 人,444-454 信息院计算机 11 人,422-437 经管院 16 人,共 156 人 四班:438-449 经管院 12 人,450-452 材料院 3 人,453 经管 1 人,454 材料 ...

大学英语四级真题总结

   2010.06 Part II laptop: n.笔记本电脑、膝上型轻便电脑 interval:n. 间隔;幕间休息;间距 brief:adj.简短的,简洁的;短暂的,草率的 n. 摘要,简报;概要,诉书 vt. 简报,摘要;作…的提要 brief interval:片刻 after a brief interval:过了片刻 pile up(buildup/accumulate):积累,堆放起来 slip into:v. 溜进;使滑入;匆忙穿上;[俚]大吃 slip one’s mind ...

英语四级真题翻译题汇总

   87. The finding of this study failed to (将人们的睡眠质量考虑在内). 88.The prevention and treatment of AIDS is (我们可以合作的领域) . 89. Because of the leg injury, the athlete(决定退出比赛). 90.To make donations or for more information, please (按以下地址和我们联系). 91.Please come h ...

热门内容

北京市东城区2008?2009学年度第二学期综合练习(二)二模答案(英语)

   学年度第二学期综合练习( 北京市东城区 2008?2009 学年度第二学期综合练习(二) ? 初 三 英 语 参考答案 第I卷 5. B 6. A 15. A 16. C 25. B 26. B 35. C 36. D 45. C 46.A 55. A 56. C 1. B 11. C 21. C 31. B 41. A 51. D 2. C 12. B 22. D 32. A 42. C 52. A 3. A 4. B 13. A 14. C 23. C 24. B 33. D 34. C ...

高考英语语法讲解之名词性从句

   选校网 www.xuanxiao.com 高考频道 专业大全 历年分数线 上万张大学图片 大学视频 院校库 高考二轮复习英语学 英语学案 2010 高考二轮复习英语学案 专题九 名词性从句 【典例精析】 典例精析】 1.(2007 山东,22 )Could I speak to is in charge of International Sales ,please ? A. anyone B. someone C. whoever D. no matter who 【解析】C."i ...

英语单词发音规则

   英语单词发音规则 一、元音字母在重读音节中的读音 元音字母 读 音 例 词 a 在开音节中 [ei] name plane Jane baby cake 在闭音节中 [] bag dad hat map black back e 在开音节中 [i:] he these me Chinese 在闭音节中 [e] bed let pen desk yes egg i 在开音节中 [ai] bike fly drive time nice kite 在闭音节中 fish big drink sit ...

2011届广东省广州市仁荣中学高三第一学期期中考试试题(英语)

   状元源 http://zyy100.com/ 免注册、免费提供中学高考复习各科试卷下载及高中学业水平测试各科资源下 载 届高三第一学期期中考试试题 广东省广州市仁荣中学 2011 届高三第一学期期中考试试题 (英语) 英语) (全卷满分:150 分 考试时间:120 分钟 (选择题的答案全部涂填在答题卡上) I.听说考试(以纸笔代替人机对话) (共两节;满分 15 分) (把答案写在答题卡上) 第一节: Role play(角色扮演)你将听到一段对话,对话播放两遍,听完后,完成如下两个 任务 ...