大学英语精读( 大学英语精读(一)
模拟试题( 模拟试题(二)
考生注意: 考生注意:
  1.考试时间 考试时间:
  1.考试时间:120 分钟
  2.本套试卷共五道大题 本套试卷共五道大题,
  2.本套试卷共五道大题,满分 100 分。 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 答案
小题, Part Ⅰ. Vocabulary and Structure (每题 1 分,20 小题,共 20 分。) sentences Directions: There are 20 incomplete sentences in this part .For each sentence there are A、 four choices marked A、B、C、and D .Choose the one that best completes the sentence.

  1. He was pursuing his of collecting stamps for so many years. A、like B、hobby C、love D、fun
  2. She has bought bananas for us. A、a pile of B、a set of C、a piece of D、a bunch of
  3. Don't worry. I'll your house while you're on your trip. A、look at B、look about C、look after D、look out
  4. I can't understand what he says;he must be . A、foreign B、outside C、abroad
D、external
  5. Please do not A、interrupt B、cut C、break D、cross
  6. Electric trains have now steam trains in England. A、taken the place of B、given place to C、changed places with D、taken their places of
  7. You may an aircraft light a star in evenings. A、mistake…for B、misunderstand…for C、misuse…for D、mistrust…for
  8. The children were the teacher to tell them a story. A、longing for B、hoping for C、longing after D、wishing for
  9. He is expected to some ideas after he considers the problem. A、come up with B、come out in me when I am talking.
C、come out of D、come out with
  10. The train arrived two hours behind . A、date B、plan C、schedule D、timetable
  11. The thief ran into the crowd and from sight. A、scattered B、dissipate C、vanished D、disperse
  12. my phone number in your diary before you forget it. A、Write for B、Write in C、Write down D、Write up
  13. asks to see the instructor,tell him or her to wait until 10:
  30. A、Whichever B、Whenever C、Whoever D、Whatever
  14. I know him,I like him.
A、The better…the more
B、The better…the most C、The less…the little D、The more…the most
  15. And honestly I thought the fried chicken was . A、taste B、delightful D、delicious
C、interesting

  16. Don't go to that shop-they willyou. A、beat C、cheat B、tease D、teach

  17. It be a very prosperous town. A、is used to B、used to C、was used to D、has used to
  18. Sally before I had a chance to explain. A、hung up B、hung back C、hang up D、hang back
  19. ,I saw two planes flying over the tower. A、Looking over B、Looking down C、Looking around D、Looking up

  20. Before the end of his lecture,the professor may also time for the students to ask him questions. A、lay aside B、brush aside C、set aside D、put aside
小题, PartⅡ. (每题 2 分,10 小题,共 20 分。) following Directions: Each of the following sentences has four underlined parts. Identify the wrong one.

  21. ( A)A few days ( B)later he told me ( C)an exciting news ( D)in the office.

  22. Tom is (
A)not (
B)so big fool (
C)as you (
D)think.

  23. This is (
A)the second (
B)times (
C)I have seen (
D)the movie.

  24. (
A)Each book or magazine (
B)are (
C)listed (
D)in the card catalog.

  25. (
A)Mary (
B)has gone (
C)to church (
D)every Sunday.

  26. I couldn't (
A)find (
B)many (
C)information (
D)in this book.

  27. He(
A) has made (
B)a lot of (
C)progresses (
D)this term.

  28. I (
A)was told that (
B)one of my (
C)student needed (
D)some help.

  29. (
A)Few (
B)of her (
C)family really (
D)understands her.

  30. Philip ( Paris.
A)wrote to Hayward (
B)for (
C)a few (
D)more information about
Comprehension. PartЩ. Reading Comprehension. (每题 2 分,共 30 分。) Directions: There are 3 passages in this part. Each passage is followed by some questions A、 or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A、B、C and D. You should decide on the best choice.
Passage 1 Questions Questions 1 to 5 are based on the following passage:
Friends or contemporaries(同龄人)are a great influence on the actions,thoughts,and words of young people. This influence,known as peer pressure,is quite common among children. Why are children so easily affected by what their peers do,think,or say? Most of us,children included,feel a strong need to be liked by others. We seek acceptance and friendship. In order to gain them,we act like our friends,and listen to their advice,whether or not it is helpful. Some of us even begin to think like our friends,sometimes at the expense of our own beliefs and values. An example that comes to mind is the young person who gets involved with drugs because his peer group is experimenting with them. Parents may try to exert pressure to keep him away from drugs,but frequently peer pressure is too great. This conflict between being your own person and,at the same time,responding to the pressures of a group remains a problem for young people.

  1、The passage mainly talks about ( ). A、friendship B、peer pressure C、conflicts between young people and their parents D、problems for young people
  2、In the third sentence of the second paragraph,"them"refers to ( ). A、children B、strong needs to be liked by others C、acceptance and friendship
D、our friends' advice
  3、"being your own person"in the last sentence most probably means ( ) A、acting according to your own beliefs and values B、trying not to tell any lie C、keeping yourself away from drugs D、having enough self-confidence
  4、The second paragraph focuses on ( ). A、what peer pressure is B、how young people start to take drugs C、what parents should do for their children D、why young people are easily influenced by their peers
  5、Who can influence us on the actions, thoughts? A、teacher B、father C、mother D、friends and contemporaries
Passage 2 Questions 6 to 10 are based on the following passage:
the memory improves;and troubles and problems are seen in better perspective. Some adults require little sleep;others need eight to ten hours in every twenty-four. Infants sleeps sixteen to eighteen hours daily,the amount gradually going less as they grow older. Your students may need twelve hours;university students may need ten. A worker with a physical demanding job may also need ten,whereas an executive working under great pressure may manage on six to eight.
During the rest of sleep,the fatigue of the body disappears. The tired mind gathers new energy;
Many famous people are reputed to have required little sleep. Napoleon Bonaparte,Thomas Edison, and Charles Darwin apparently averaged only four to six hours a night. Whatever your individual need,you can be sure that by the age of thirty you will have slept for a total of more than twelve years. By that age you will also have developed a sleep routine:
favorite hour,a favorite bed,a favorite posture,and a formula you need to follow in order to rest comfortably. Investigators have tried to find out how long a person can go without sleep. Several people have reached more than 115 hours--nearly five days. Whatever the limit,it is absolute. Animals kept awake for from five to eight days have died of exhaustion. The limit for human beings is probably about a week.

  6、The writer implies that ( ). A、sleep is important for good mental and physical health B、a light sleep is as restful as a deep sleep C、memory is improved during sleep D、sleep is relatively unimportant for human beings
  7、From the amount of sleep Napoleon,Edison,and Darwin required,we can conclude ( ). A、that they were famous B、that they were executives C、that they were intelligent D、None of the above.
  8、The amount of sleep required may A、vary greatly from one individual to another B、depend on an individual's age C、be related to an individual's occupation D、All of the above.
  9、If a person is not allowed to follow his before-slept routine,he will probably ( ). A、not sleep well B、never fall asleep C、lose his memory D、begin to daydream

  10、The longest time a human being can survive without sleep is probably ( ). A、five days B、ten days C、seven days D、twelve days
Passage 3 Questions 11 to 15 are based on the following passage:
Atoms are all around us. They are the bricks of which everything is made. Many millions of atoms are contained in just one grain of salt,but despite their small size they are very important. The way an everyday object behaves depends on what kinds of atoms are in it and how they act. For instance,you know that most solid objects melt if they get hot enough. Why is this? It is the effect of the heat on the object's atoms. All atoms move constantly. When they are hot,they move faster. Usually the atoms in an object hold together and give the object its shape. But if the object grows hot,its atoms move so fast that they break the force that usually holds them together. They move out of their usual places so that the object loses its shape. Then we say that the object is melting.

  11、One grain of salt contains ( ). A、a few thousand atoms B、many millions of atoms C、several heated atoms D、one million atoms
  12、The way an object behaves depends on the ( ). A、kinds of atoms in it B、number of atoms in it C、way its atoms behave D、both A and C
  13、Heating an object will affect ( ).
A、the movements of its atoms B、the speed of its atoms C、the shape of its atoms D、both A and B
  14、An object holds its shape because its atoms ( ). A、usually hold together B、move very fast C、are very hot D、are not moving
  15、When its atoms leave their usual places,we say that an object is ( ). A、shrinking B、changing places C、expanding D、melting
Part Ⅳ cloze (每题 1 分, 共 20 分。) Directions: There are 20 blanks in the following passage. For each blank there are four choices choices marked A,B,C and D . You should choose the one that best fits into the passage.
One of the most enjoyable jobs I've ever done was when I was a student,When you was you may be a bit shocked,but fact delightful. hot,dry 6 4 2 I know it sounds 3 1 what it I can assure you that it was in 5 summer. It was one of those
it or not,I was a grave-digger for a 7 as hard as rock and 8
which made the
needed a great deal of effort to 9 with dead bodies. 10 he
dig the graves. Now,a grave-digger doesn't have anything to has to do is to dig two-metre deep put on my 12 13 11
and fill them in again when the coffin (棺材)has been
. As I said,it was a marvellous summer and I'm glad to say that I didn't have to work I had a workmate who had been digging graves since 19
  30. In spite of his depressing 14 character,always laughing and 17 15 jokes. He 16 18 to tell me all about had to work quite
trade he was a
his experiences and I listened to him for hours
end. Mind you, 19
hard and usually there were two or three graves to dig every day.
the time I had to go back
to
20
I was fitter,browner and in some ways a wiser person.

  1、 A、hear B、know C、tell D、say
  2、 A、what B、because C、although D、however
  3、 A、strange B、good C、pleasant D、unpleasant
  4、 A、Take B、Hear C、Believe D、Like
  5、 A、long B、short C、pleasant D、whole
  6、 A、season B、summers C、days D、holidays
  7、 A、ground B、field C、grave D、work
  8、 A、which B、what C、it D、that
  9、 A、do B、deal C、fear D、carry
  10、A、That B、Which C、All D、Where
  11、A、graves B、holes C、caves D、places
  12、A、down B、away C、on D、in
  13、A、hand B、energy C、own D、problem
  14、A、kind B、helpful C、bad D、cheerful
  15、A、telling B、speaking C、hearing D、doing
  16、A、was B、used C、wanted D、went
  17、A、to B、with C、without D、on
  18、A、he B、I C、we D、they
  19、A、By B、To C、At D、From
  20、A、dig B、work C、college D、employment
Part Ⅴ. Translation (每题 2 分 共 10 分) Translation (每题

  1. 她的信本该今天到的,但是由于邮递员罢工而耽搁了。(hold up)

  2. 马丁那篇关于经济学(economics)的文章值得仔细研究。(be worthy of)

  3. 不管你给他多少劝告,他依然干自己想干的事。(no matter)

  4. 古代中国除指南针(compass)外还发明了什么?(besides)

  5. 父亲吓唬孩子,让他说出真话。(frighten…into)

  1.B
  2.D
  3.C
  4.A
  5.A
  6.A
  7.A
  8.A
  9.A
  10.C
  11.C
  12.C
  13.C
  14.A
  15.D
  16.C
  17.B
  18.C
  19.D
  20.C

  21. C→a piece of exciting news.
  22. B→so big a fool
  23. B→time

  24. B→is
  25. B→goes
  26. B→much
  27. C→progress
  28. C→students
  29. D→understand
  30. C→删除

  1、B
  2、C
  3、A
  4、D
  5、D
  6、A
  7、D
  8、D
  9、A
  10、C
  11、B
  12、D
  13、D
  14、A
  15、D

  1、A
  2、C
  3、D
  4、C
  5、D
  6、B
  7、A
  8、C
  9、A
  10、C
  11、A
  12、D
  13、C
  14、D
  15、A
  16、B
  17、D
  18、C
  19、A
  20、C

  1. Her letter should have arrived today, but it has been held up by the postmen's strike.
  2. The article on economics by Martin is worthy of careful study.
  3. No matter how much advice you give him, he keeps doing what he wants to do.
  4. B
 

相关内容

大学英语精读 第二册 第三版课文翻译 作者

   大学英语精读第二册第三版课文翻译 Unit1 The Dinner Party 关于男人是否比女人更勇敢的一场激烈争论以一种颇为出人意料的方式解决了。 晚宴 莫娜?加德纳 我最初听到这个故事是在印度, 那儿的人们今天讲起它来仍好像确有其事似的??尽管任何一位博物学家 都知道这不可能是真的。后来有人告诉我,在第一次世界大战之前不久,一家杂志曾刊登过这个故事。但登在 杂志上的那篇故事以及写那篇故事的人,我却一直未能找到。 故事发生在印度。某殖民地官员和他的夫人正举行盛大的晚宴。筵席设在他们家宽敞 ...

大学英语精读2

   大学英语精读( 大学英语精读(一) 模拟试题( 模拟试题(二) 考生注意: 考生注意: 1.考试时间 考试时间: 1.考试时间:120 分钟 2.本套试卷共五道大题 本套试卷共五道大题, 2.本套试卷共五道大题,满分 100 分。 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 答案 小题, Part Ⅰ. Vocabulary and Structure (每题 1 分,20 小题,共 20 分。) sen ...

大学英语精读2_4

   Teaching Goal Make the students comprehend the text fully. Tutor the students to appreciate the story. Deal with important language points. I. Warming-up exercises II. Detailed explanation of the text III. Summary of the text IV. Language points V. ...

大学英语精读2 双语 (2)

   Unit Two 第二课 Text 课文 A heated discussion about whether men are braver than women 一场关于男人是否比女人勇敢的激烈的讨论 is settled in a rather unexpected way. 以一个意外的方式。 THE DINNER PARTY 晚宴 Mona Gardner 莫娜.加德纳 I first heard this tale in India, 我最初听到这个故事是在印度, where it i ...

大学英语精读2 双语 (8)

   Unit Eight 第八课 Text 课文 Ever thought about cheating on a test ? 曾经在一场考试上想过作弊吗? Of course not But some students are not quite so honest...... 当然没有,但是有些学生并不是如此诚实。 HONESTY: IS IT GONING OUT OF STYLE ? 诚实:难道它正在变得不合时宜? Stacia Robbins 斯泰茜亚?罗宾斯 According to ...

大学英语精读2 双语 (5)

   Unit Five 第五单元 Text 课文 Seen through the eyes of a young friend Einstein was a simple, 从一个青年朋友的眼光来看,爱因斯坦是一个简单的, modest and ordinary man. 谦虚普通的人。 THE PROFESSOR AND THE YO-YO 教授与玩具悠悠 Thomas Lee Bucky with Joseph P.Blank Thomas Lee Bucky with Joseph P.B ...

大学英语精读2 双语 (6)

   Unit six 第六课 Text 课文 A famous surgeon tells about the importance of self-confidence from his own experience. 一个著名的外科医生从他自己的经验中得知自信的重要性。 THE MAKING OF A SURGEON 外科医师的成功之道 Dr. Nolen 诺兰先生 How does a doctor recognize the point in time 一个医生怎要确认那一时刻 when ...

大学英语精读2 双语 (7)

   Unit Seven 第七单元 Text 课文 In this article the author describes what happened to her one night 在这篇文章里,作者描述了有天晚上在她身上发生的事情。 and her fellings about it. 和她的感觉。 THERE'S ONLY LUCK 全凭运气 Ruth Reichl 露丝 赖克尔 My mind went numb when I saw the gun pointing against ...

大学英语精读2课后翻译

   英语翻译第一章 1. Their argument ended when she slammed the door and left without a word. 她砰地关上门,一声不吭地走了,他们间那场争执就此结束 2. The guest at the dinner party were slightly surprised at the commanding tone of the American. 出席晚宴的客人对那个美国人威严的语气感到有点以外 3. Johnny has ou ...

商务英语精读(2)模拟题1

   商务英语精读(2)模拟题 1 I. Vocabulary: Choose the best answer which can explain the underlined words in the following sentences. 1. She felt quite uneasy, for she was the only person wearing formal attire at the party. a. skirt b. suit c. clothes d. trouser ...

热门内容

八年级英语上册第三单元学案

   Unit Three 一。重点单词。 1.babysit (现在分词)2.camp(现在分词)3. plan(现在分词) 4.send(过去式) 5.ride(过去式) 6.leave(过去式) 7.forget(过去式) 8.hear(过去式) 二。重点短语。 1.send sb. Sth.=(汉意是) 2.show sb. Sth.= (汉语意思 是) 3. go bike riding 4.观光5.take walks 6.去钓7.rent videos8.deside on doin ...

2010全国各地高考英语试题-全国2

   2010 年普通高等学校招生全国统一考试试题卷 英语(全国 英语 全国 2) 第一卷(选择题) 英语知识运用(共三节, 第一部分 英语知识运用(共三节,满分 50 分) 第一节 语音知识(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,找出其划线部分与所给单词的划线部分读音相同的选项,并在答题卡上 将其涂黑。 例:have A.gave B.gave C..hat D..inade 答案是 C. 1.come A.cold B.cock C.comfort D. ...

新视野大学英语3文章完美翻译Unit5_passage_chinese_a

   我从未见过克拉克夫人, 但看过她的医疗记录和上一位值班医生交给我的报告后, 我知道她 今晚会去世。 她屋里唯一的光线来自一台医疗设备,它闪着红光,似乎在发出警告。 我站在那里, 一股怪味刺激着我的鼻子, 我想起了过去闻到过的腐烂的气味, 我闭上了眼睛。 我嘴里有一股从胃里返上来的酸味。 我伸手去开灯。灯静静地照亮了整个病房,我走回病床边,用无动于衷的、医生的目光观察 着病人。 克拉克夫人已奄奄一息了。 她一动不动地躺着:骨瘦如柴的身体使她的头显得特别大;皮肤呈暗黄色,松松地裹在嶙峋 的、连毛 ...

2010年宁德中考英语试题及答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

英语学习资料下载宝典

   英语学习资料下载大全(转) 英语九百句美音版 ***** 请用单线程下载. 点击下载 http://www.listeningexpress.com/english900a/english900a.zip 英语九百句英音版 ***** 请用单线程下载. Part 1 http://www.listeningexpress.com/english900/part1.zip Part 2 http://www.listeningexpress.com/english900/part2.zip P ...