2010 年 6 月大学英语三级考试 A 级真题
Part I Listening Comprehension ( 15 minutes) Directions: This part is to test your listening ability.It consists of 3 sections. Section A Directions: This section is to test your ability to understand short dialogues.There are 5 recorded dialogues in it.After each dialogue, there is a recorded question.Both the dialogues and questions will be spoken only once.When you hear a question, you should decide on the correct answer from the 4 choices marked A) , B) , C) and D) given in your test paper.Then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center. Example: You will hear: You will read: A) New York City. B) An evening party. C) An air trip. D) The man’s joB) From the dialogue we learn that the man is to take a flight to New York.Therefore, C) An air trip is the correct answer.You should mark C) on the Answer Sheet with a single line through the center. [A] [B] [C] [D] Now the test will begin.
  1. A) The man can have a room with a shower. B) The man can’t have a room at present. C) The man should come tomorrow. D) The man booked a double room.
  2. A) At the post office. B)At the bank C) In the street.
D)In the office.
  3. A) Go camping. B)Go sightseeing. C)Go shopping. D)Go skating.
  4. A) Frozen foods. B)Sports goods. C) Office equipment. D)Household appliances.
  5. A) Complaining about the mobile phone. B) Asking about the price of the mobile phone. C) Comparing the models of the mobile phone. D) Inquiring about the functions of the mobile phone. Section B Directions: This section is to test your ability to understand short conversations.There are 2 recorded conversations in it.After each conversation,there are some recorded questions.Both the conversations and questions will be spoken two times.When you hear a question, you should decide on the correct answer from the 4 choices marked A), B), C) and D) given in your test paper.Then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center. Conversation 1
  6. A) A job related to computers. B)A job related to designin
  9. C) A job related to marketing. D)A job related to advertising.
  7. A) Ask for an interview. B)Look for a well-paid joB)
C) Write an application letter. D)Try some advertising companies. Conversation 2
  8. A) She has forgotten the man’s address. B) She cannot meet the man this afternoon. C) She has suddenly fallen ill with a bad colD) D) She cannot attend the training course this week.
  9. A)Visit an important client. B)Go to a department store. C)Attend a sales meeting. D)Move to a new office.
  10.A) At 1 p.m.tomorrow. B)At 2 p.m.today. C)At 3 p.m.tomorrow. D)At 4 p.m.today. Section C Directions: This section is to test your ability to comprehend short passages.You will hear a recorded passage.After that you will hear five questions.Both the passage and the questions will be read two times.When you hear a question, you should complete the answer to it with a word or a short phrase (in no more than 3 words).The questions and incomplete answers are printed in your test paper.You should write your answers on the Answer Sheet correspondingly.Now listen to the passage.
  11.What does the speaker think of his working conditions? He thinks that the working conditions are .
  12.How many hours does the speaker work every week? .
  13.How does the speaker spend his holiday in winter?
He usually takes one week to .
  14.What system did the company introduce last year? It introduced a flexible system.
  15.When can the speaker start his work in the morning? Any time between . Part II Vocabulary and Structure ( 15 minutes) Directions: This part is to test your ability to construct grammatically correct sentences.It consists of 2 sections. Section A Directions: In this section, there are 10 incomplete sentences.You are required to complete each one by deciding on the most appropriate word or words from the 4 choices marked A), B), C) and D).Then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.
  16.Our company’s visitors decided to stay in our city for two days as they wanted to have a look around. A)other B)the other C)another D)other’S
  17.According to the time table, the train for Beijing at 9:10 P.m.from Monday to Friday. A)was leaving B)is leaving C)leaves D)has left
  18.The new drug will not be put on the market it has proved safe on humans. A)if B)until
C)since D)when
  19.Students are expected to pay the loan back they are earning enough. A)so far as B)now that C)even if D)as soon as
  20.Immigrants have to adapt themselves culturally and physically to the new surroundings they have moveD) A)on which B)by which C)into which D)from which
  21.The proposal at the meeting now is of great importance to our department. A)being discussed B)to be discussing C)having discussed D)discussing
  22.It was because of his good performance at the interview he got the job with the big company. A)so B)what C)that D)while
  23.It is reasonable for people to pursue a career in fields related their favorite hobbies.
A)on B)for C)at D)to
  24.There is no evidence he was on the site of the murder. A)where B)that C)which D)how
  25.Only when we hurried to the airport the flight was cancelleD) A)we found B)did we find C)have we found D)we have found Section B Directions: There are 10 incomplete statements here.You should fill in each blank with the proper form of the word given in brackets.Write the word or words in the corresponding space on the Answer Sheet.
  26.Nowadays, electronic(pay) is a more convenient way to pay for purchases than cash and checks.
  27.Most of the high school students who(interview) yesterday believed that they should continue with their education.
  28.According to the survey(conduct) recently, 52% of American business people booked their business travel online last year.
  29.The(grow) of online shopping is producing a fundamental change in consumer behavior.
  30.The total output of this factory(double) since it was put into operation in 20
  06.
  31.It is the(responsible) of the Human Resources Department to employ new staff members.

  32.It was reported that the(injure) people were taken to the hospital immediately after the accident.
  33.The bank refused(accept) my application for the loan because they weren’t convinced by my business plan.
  34.It’S important to realize how(quick) this disease can spread over the globe.
  35.Of all the marketing plans proposed at the meetin9, this one is believed to be the(practical) . Part III Reading Comprehension ( 40 minutes) Directions: This part is to test your reading ability.There are 5 tasks for you to fulfill.You should read the reading materials carefully and do the tasks as you are instructeD) Task 1 Directions: After reading the following passage, you will find 5 questions or unfinished statements, numbered 36 to
  40.For each question or statement there are 4 choices marked A), B), C) and D).You should make the correct choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center. College is a place to explore many possibilities;you really can’t do it all-unless you manage your time wisely.Here are some tips I have found very helpful for managing my time and maximizing my study efforts:
  1.Determine your goals.What do you want to get out of a college education? Academic(学术的) knowledge? Leadership experience within a club? Decide what is most important to you.Then devote proportionate(成比例的) amounts of time to those efforts.
  2.Plan aheaD)You may think you Call keep everything in your head, but as the activities on your schedule start piling up, making a schedule can really help organize even little tasks.
  3.Study at strategic(关键的) times.Don’t wait until you’re falling asleep to study.Study first.Save those e?mails to check later, because tasks that don’t require much energy and attention can still be done when you’re tired.
  4.Motivate(激励) yourself! You know that TV show you’ve been dying to see, or that game of chess you’ve been waiting all week to challenge your friend to. These and many other special activities can be used for motivation.Promise yourself that you’ll force yourself to work efficiently.(Don’t rush through the assignment, though.)
  5.Take a nap.Sometimes even a 20-minute nap in the afternoon will give you the extra energy you need to get through the day.

  36.We need to play ahead in order to . A)keep a record of all the events B) better organize our activities C)store everything in our head D) pile up little tasks neatly
  37.Strategic times are best for us to . A)save energy B)check e-mails C)study efficiently D)organize activities
  38.Which of the following could be used as a motivation to do our assignments? A)Remembering our urgent tasks. B)Any activities we’re eager to do. C)Taking a break in the afternoon. D)The promise to study efficiently.
  39.What can help us to keep refreshed throughout the day? A)Doing some physical exercise. B)Taking a short nap in the afternoon. C)Rushing through some assignments. D)Playing a game of chess with a friend.
  40.Which of the following could be the best title for this article? A)Study Habits and Time Management B)Business Management and Leadership C)University Education and Campus Life
D)Life Goals and Academic Development Task 2 Directions: This task is the same as Task
  1.The 5 questions or unfinished statements are numbered 41 to
  45. Welcome to our small business set-up guide, providing all the information you need to start your business on a healthy, solid basis. From choosing the right name for you company and making your first business plan, through to up-to-date taxation(税务) advice, banking and insurance tips, each subject is discussed in the guide. We also look at the vital characteristics you'll need to survive in business.Determination and originality(原创性) are key.Equally, so is the ability to organize your time and to put in the required effort during the early days. As with any new business, success can never be guaranteed, but our aim is to reduce the difficulties involved in setting up a business on your own.We’ll forewarn you of the most common problems, including failure to research your market in sufficient detail and not setting aside enough funds for tougher financial times. Starting up even the smallest business can be challenging.But take comfort in the fact that you are not alone.In fact, of the four million businesses currently in operation in the UK, more than
  99.3% are classified as“small, ”with fewer than 50 employees. In order to keep this guide as brief as possible, where we’ve not had enough room to include every detail, you’ll find a link taking you to the most relevant(相关的) articles. Good luck with your business idea!
  41. This guide is intended to help people to . A)cope with an economic crisis B)start a new small busincess C)raise funds for a new firm D)build up public relations
  42. What are most important for a business to survive? A)Banking and insurance services. B)Reaearch and business plannin
  9.
C)Organization and management. D)Determination and originality.
  43. What does the word“forewarn”(Line 2, ParA)
  4) mean? A)Deal with. B)Argue with. C)Advise beforehand. D)Give instructions to.
  44. What kind of businesses are regarded as“small”in the UK? A)Those with fewer than 50 employees. B)Those with only two or three owners. C)Those with a loan of
  99.3%in their capital. D)Those with an output value less than £4 million.
  45. More information about how to start a small business is available by . A)contacting the writer in person B)linking to other relevant articles C)reading the advertising brochures D)communicating with other readers Task 3 Directions: The following is an announcement.After reading it, you are required to complete the outline below it (No.46 to No.
  50).You should write your answers briefly (in no more than three words) on the Answer Sheet correspondingly. How to write contact details in your CV? Print your name in large letters at the top of the page.You don’t have to write“Curriculum Vitae" across the top, as we know what it is, and what we need to know is who you are. Make it as easy as possible for prospective(未来的) employers to talk to you, so include Your address, email, and mobile phone number.If you are posting your CV on a website, then remember basic web security
and just use an email address, You do not have to include your home phone, and take care with work numbers and emails. You do not need to give any personal information such as date of birth, marital status, disabilities, health and details of parents or children.There is no need to include a photograph unless it is requested. How to write contact details in your CV Top of page: -46- your name in large letters Items: To be included:
  1) -4
  72) -4
  83) mobile phone number Not to be included:
  1) -49-, such as date of birth
  2) -50- unless it is requested Task 4 Directions: The following is a list of terms related to Security.After reading it, you are required to find the items equivalent to (与…等同) those given in Chinese in the tab
 

相关内容

2010年12月大学英语四级真题

   2010 年 12 月大学英语四级考试真题 Part I Writing (30 minutes) Directions:For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled How Should Parents Help Children to Be Independent? You should write at least 150 words following the outline giv ...

2001.06试题(英语四级真题与答案)

   2001年6月全国大学英语四级考试真题和答案 Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and ...

2010年6月大学英语四级真题A卷试卷

   恒星英语学习网 http://www.hxen.com 2010 年 6 月英语四级考试(A 卷)真题 Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given To Spelling. You should wri ...

2010年6月大学英语四级真题A卷试卷

   恒星英语学习网 Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 http://www.hxen.com Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given To Spelling. You should write at least 120 words fo ...

2010年6月大学英语四级真题B卷试卷

   Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given To Spelling. You should write at least 120 words following the outline given be ...

2010年12月大学英语四级真题及答案

   2010 年 12 月大学英语四级真题及答案(作文范文) How Should Parents Help Children to be Independent Nowadays, there is a growing concern over such a phenomenon, that is, some parents take care of almost everything concerned with their children, including study, work a ...

英语四级真题-Fast reading-2006-2010

   月英语四级考试真题 2010 年 6 月英语四级考试真题 Part II Reading Comprehension (Skimming and Scanning) (15 minutes) Directions: In this part, you will have 15 minutes to go over the passage quickly and answer the questions on Answer Sheet 1. For questions 1-7, choose ...

2010年12月大学英语四级考试真题

   Part I minutes) 2010 年 12 月大学英语四级考试真题 Writing (30 Directions:For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled How Should Parents Help Children to Be Independent? You should write at least 150 words following the outline giv ...

大学英语四级真题答案95.01-05.06

   四级全真题答案 96.1 1. D 2. B 3. C 4. A 5. B 6. B 7. D 8. C 9. B 10. C 11. A 12. A 13. C 14. D 15. A 16. B 17. D 18. A 19. C 20. D 21. C 22. C 23. D 24. D 25. B 26. B 27. B 28. C 29. D 30. B 31. B 32. A 33. A 34. D 35. D 36. A 37. D 38. C 39. A 40. A 41. ...

英语四级听力真题(2000年-2010年)

   2000 年 1 月 CET-4 真题 Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and th ...

热门内容

初二英语演示文稿1

   罗远芬 2006.9.17 Enjoy the movie 更多资源xiti123.taobao.com 更多资源 What’ s your vacation plan ? plan pla 计划、 计划、方案 I’m cleaning my room on Oct.1. I’m doing shopping on Oct 2nd. I’m reading at home on the 3rd. Different people have different plans. What are ...

2010考研英语主观题必读班翻译讲义

   QQ: 芸芸教育 友情提供 QQ:747883097 2010 年考研英语主观题高分必读班 年考研英语主观题高分必读班 翻译讲义 翻译讲义 主讲: 主讲:姜丽蓉 欢迎使用新东方在线电子教材 ??英译汉 第一章 阅读理解 Part C??英译汉的命题特点和规律 ??英译汉的命题特点和规律 一.英译汉概述 英译汉考试的重点是测试学生对英语的理解能力及汉语表达能力 英语的理解能力及汉语表达能力。 英语的理解能力及汉语表达能力 比较扎实的翻译基本功包括良好的语言素质、对两种语言异同点的把握和熟悉翻译 ...

考研倒计时20天:考研英语作文句型必背总结--(汉魅HanMei?最新考研资料分享)

   年考研英语作文必背 句型大总结 英语作文 必背句型 2009 年考研 英语 作文 必背 句型 大总结 万学 万学 海文 常用句型套路: 一 , 常用句型套路 : 1. Although it is commonly (widely/generally) held (felt/accepted/agreed) that…, it is unlikely to be true that… 2. It is true that (True, /To be sure, /Admittedly,)…, ...

英语作文

   The differences between Chinese writing and English writing Translate " 我原先打算七月一日去香港旅 游,后来不得不取消,这使我 很扫兴。 " 我有一个问题弄不懂,想请教 你,你能回答吗? " It was keen disappointment that I had to cancel the visit I had intended to pay to Hong Kong on July 1st. " Can yo ...

六级满分考生的英语学习诀窍

   牛!六级满分考生的英语学习诀窍 王跃:南开大学 88 肮示孟档难诮甑拇笱 в⒂镅爸谢竦昧肆钊酥跄康某晒?990 年 6 月全国四级统考中获得满分 100 分,此后不久的 TOEFL 考试获 663 分的优异成绩,紧接着参加了 GR E 考试,获得 2280 分,在亚洲地区名列前茅,1991 年 1 月参加全国英语六级统考,她是全国 68573 名考 生中唯一获得满分 100 分的学生。 ======== 常有人问我:学英语有什么诀窍? 说老实话,要想掌握一种语言,在缺乏必要的语言环境的条件下 ...