大学英语试卷 20
  06~2007 学年度第一学期 广东金融学院函授专科 2006 级统一考试 《英语》试题(A 卷) (闭卷 120 分钟) Department Class
No.
Name
Part I. For each sentence there are 4 choices, choose the correct one. (1’ each)
  1. It was not until very recently that Joyce to study in Ireland. A) is not allowed B) is allowed C) was not allowed D) was allowed
  2. Science assures that highly evolved beings exist on the stars and planets around us, if life is common in the universe. A) should B) must C) would D) could
  3. New medicines are usually tested on animals before on human beings. A) are tried B) to try C) trying D) being tried
  4. It was simply for some special reason I didn’t tell you the truth at that time. A) why B) which C) that D) so
  5. The train starts at 8:00, so you’d better at the station by 7:
  50. A) to be B) to have been C) be D) been
  6. no objection is raised, we shall hold the meeting here. A) Unless B) Although C) Until D) Provided
  7. The project costs a lot at present; but if we delay it until next year it will cost . A) as much as twice B) twice as much C) as much twice D) much as twice
  8. I drew a map for her she couldn’t find our house. A) provided that B) in case C) as long as D) unless
  9. , there are universal party manners that stand one in good stead. A) No matter where you are B) No matter you are where C) Wherever no matter you are D) No matter you are wherever
  10. It’s only a walk to get to the nearest post office. A) five-minute B) five-minutes C) five minute’s D) five minutes’ Part II. Fill in the blanks with the words given below. Change the form where necessary. (1’ each) bake pretend fetch announce duty false shy leak communicate peak pour population install eventually ruin
  1. Lucy was and quiet while her brother was sure and noisy.
  2. The city has a of ten million.
  3. The roofs and the walls are damp.
  4. We could do nothing but wait as the meeting would be the next day.
  5. He stood there, watching the rain down the windows.
  6. We by letter in these days.
  7. A smell of newly bread comes from the kitchen!

  8. I don’t think we are expected to take up more after a hard day in the shop.
  9. The machine is difficult to , but easy to operate.
  10. If so, our sense of the true and the is too easily cheated or deceived.
  11. After three days’ bitter argument, they reached an agreement.
  12. When I was ill, my roommate went to a doctor.
  13. She would to be busy with her homework whenever her father came into her room.
  14. Even at the of excitement, Charles knew how to control himself before his friends.
  15. Her marriage was in but here in this place she found peace. Part III. Fill in each of the blanks in the following sentences with a suitable preposition or adverb. (1’ each)
  1. I sat at the front part of the car, next the driver.
  2. She stood up and stared me, her eyes wide with disbelief.
  3. He will arrive China tomorrow and we are going to meet him at the airport.
  4. She smiled at him as she poured boiling water his cup.
  5. Everyone is surprised the fact that the human population is growing so rapidly.
  6. That was the very story that my father was fond repeating over the years.
  7. He’d lie his bed at three or four in the morning just wondering about what to do next.
  8. I will have to take responsibility what has gone wrong in this month’s business.
  9. Success comes good knowledge, firm determination and hard work.
  10. Many people say that a college education should be regarded everyone’s birthright.
  11. When she was walking alone in the dark streets, she would keep looking her, making sure that she was safe.
  12. Thank you the notes and letters that were waiting for me when I arrived home.
  13. Nothing, all, could be stranger; these students are trying to learn the whole dictionary by heart.
  14. After I put some stones into my pocket, my weight climbed up 60 kilos.
  15. True independence has to be achieved stages; it cannot be achieved overnight. Part IV. Reading Comprehension. (2’ each) There are three kinds of goals; short-term, medium-range and long-term goals. Short-term goals are those that usually deal with current activities, which we can apply on a daily basis. Such goals can be achieved in a week or less, or two weeks, or possibly months. It should be remembered that just as a building is not stronger than its foundation, our long-term goals cannot amount to very much without the achievement of the short-term goals. Upon completing our short-term goals, we should date the occasion and then add new short-term that will build on those that have been completed. The intermediate goals build on the foundation of the short-term goals. They might deal with just one term of school or the entire school year or they could even extend for several years. Any time you move a step at a time, you should never allow yourself to become discouraged or overwhelmed. As you complete each step, you will enforce the belief in your ability to grow and
succeed. And as your list of completion dates grow, your motivation and desire will increase. Long-term goals may be related to our dreams of the future. They might cover five years or more. Life is not a static thing. We should never allow a long-term goal to limit us or our course of action.
  1. Our long-term goals mean a lot if we . A) complete our short-term goals B) cannot reach solid short-term goals C) write down the dates D) put forward some plants
  2. New short-term goals are built upon . A) two years B) long-term goals C) current activities D) the goals that have been completed
  3. When we complete each step of our goals, . A) we will win final success B) we are overwhelmed C) we should build up confidence of success D) we have strong desire for setting new goals
  4. Once our goals are drawn up, . A) we should stick to them until we complete them B) we may change our goals as we have new ideas and opportunities C) we’d better wait for the exciting news of success D) we have made great decisions
  5. It is implied but not stated in the passage that . A) those who have long-term goals will succeed B) writing down the dates may discourage you C) the goal is only a guide for us to reach our destination Every artist knows in his heart that he is saying something to the public. Not only does he want to say it well but he wants it to be something which has not been said before. He hopes the public will listen and understand what he wants to teach them, and he wants them to learn from him. What visual artists like painters want to teach is easy to make out but difficult to explain, because painters translate their experiences into shapes and colors, not words. They seem to feel that a certain selection of shapes and colors is exceptionally interesting for them and worth showing to us. Without their work we should never have noticed these particular shapes and colors. Most artists take their shapes and colors from the world of nature and from human bodies in motion and repose. Their choices indicate that these aspects of the world are worth looking at, that they contain beautiful sights. Contemporary artists might say that they merely choose subjects that provide an interesting pattern, that there is nothing more in it. If one painter chooses to paint a gangrenous leg and another a lake in moonlight, each of them is directing our attention to a certain aspect of the world. Each painter is telling us something,
showing us something, emphasizing something, all of which means that, consciously or unconsciously, he is trying to teach us.
  6. An artist hopes that the public will . A) understand him and learn from him B) notice only shapes and colors in his work C) teach him something D) believe what he says in his work
  7. It’s hard to explain what a painter is saying, because . A) most painters do not express themselves well B) a painter uses unusual words and phrases C) a painter uses shapes and colors instead of words D) many painters do not say anything
  8. A painter chooses certain shapes and colors because he feels that they . A) have been used frequently in the past B) are easy to work with C) are worth showing to the public D) will be most attractive to the public
  9. The writer says that contemporary artists might say their choice of subject . A) carries a message to the public B) only provides interesting patterns C) has no pattern or form D) teaches the public important truths
  10. Implied but not stated: . A) A painting is more easily understood than a symphony. B) Art is merely the arranging of shape and color. C) Every artist tries to say something to the public. D) One must look beyond shape and color to find what the artist is saying. Part V. Translate the following sentences into English. (4’ each) 住房成为当今的流行话题,这是不难理解的。 popular subject) (a
  2. 我们钦佩伟人,因为他们的所作所为值得我们敬佩。 (admire)
有些父母选购神童故事给孩子看,希望孩子将来有一天会出人头地。 (remarkable)
他对工作采取积极的态度(attitude) ,无论做什么总是全力以赴。 (pour one’s energy into)
那天拂晓发生的地震摧毁了一座 20 世纪的城市所拥有的一切奇迹。 (all the wonders of)
Part VI.
Translate the following sentences into Chinese. (4’ each)
I went home and told my mother about it. She gave me all kinds of instructions on how to do this and that.
  2. He nodded, started the motor, and then apologized, “I’m sorry, but I was reading a letter.” Meanwhile her father has been saving money, because it’s the duty of the bride’s family to provide a home for the new couple. Now, at least in part because the public seems to have a great hunger for famous people’s privacy, reporters sometimes cover these parts of famous people’s lives more than any other.
  5. Perhaps it’s not surprising that a judge is more likely to give an attractive criminal a shorter sentence.
 

相关内容

大学英语听力答案

   新视野大学英语听说教程【第二版】第二册答案 新视野大学英语听说教程【第二版】第二册Unit 1 International Clock Talk Short Conversations 1.B 2.D 3.C 4.D 5.C 6.C 7.B 8.B 9.A 10.C Long Conversation 1.D 2.D 3.A 4.B 5.C Understanding a Passage 1.C 2.D ...

[K]牛津大学英语词典

   【《小说下载网》www.noveldown.com , 欢迎您来noveldown推荐好书!】   K, k   / keI; ke/ n (pl K's, k's / keIz; kez/) the eleventh letter of the English alphabet 英语字母表的第十一个字母: `King' begins with (a) K/`K' king字以k字母开始.   K   / keI; ke/ abbr 缩写 = 1 kelvin(s). 2 (infml 口 ...

[Z]牛津大学英语词典

   【《小说下载网》www.noveldown.com , 欢迎您来noveldown推荐好书!】   Z, z   / zed; ?@ zi:; zi/ n (pl Z's, z's / zedz; ?@ zi:z; ziz/)1 the twenty-sixth and last letter of the English alphabet; zed 英语字母表的第二十六个也是最後一个字母.2 (idm 习语) from A to Z => A, a1.   zany   / 5ze ...

2010大学英语四级真题A卷试卷

   恒星英语学习网 1 http://www.hxen.com Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given To Spelling. You should write at least 120 words ...

2008年6月大学英语四级考试试卷、答案

   可可英语网 www.kekenet.com 2008 年 6 月大学英语四级考试 A 卷真题 写作部分(9: 一.写作部分 :00-9:30) 写作部分 : Part Ⅰ Writing (30 minutes) Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write A Letter of Apology according to the outline given below. You should write at ...

2010年6月大学英语六级真题B卷试卷

   恒星英语学习网 http://www.hxen.com 编者注: 编者注:2010 年 6 月大学英语六级考试 CET6A 卷真题与 B 卷完全一致,仅题目 顺序不一样而已,A 卷考生请参照 B 卷真题及参考答案! Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of D ...

2010年6月大学英语四级真题A卷试卷

   恒星英语学习网 http://www.hxen.com Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given To Spelling. You should write at least 120 words fo ...

2010年6月大学英语六级真题B卷试卷

   恒星英语学习网 http://www.hxen.com 编者注:2010 年 6 月大学英语六级考试 CET6A 卷真题与 B 卷完全一致,仅题目 编者注: 顺序不一样而已,A 卷考生请参照 B 卷真题及参考答案! Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of D ...

2010年6月大学英语六级真题B卷试卷

   恒星英语学习网 http://www.hxen.com 编者注: 编者注:2010 年 6 月大学英语六级考试 CET6A 卷真题与 B 卷完全一致,仅题目 顺序不一样而已,A 卷考生请参照 B 卷真题及参考答案! Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of D ...

2010年6月大学英语四级真题A卷试卷

   恒星英语学习网 http://www.hxen.com 2010 年 6 月英语四级考试(A 卷)真题 Part I Writing (30 minutes) 注意:此部分试题在答题卡 1 上。 Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay on the topic of Due Attention Should Be Given To Spelling. You should wri ...

热门内容

小学英语阅读技巧

   英语阅读技巧 阅读理解是综合读者各方面知识的过程,要想快捷、准确地理解所阅读的语篇,考生要明确阅读目的提高 阅读层次和技能,加强理解过程的训练,学习中要注意运用 5 种技巧,提高自己解答阅读理解题的能力。 摒弃 6 大不良阅读习惯 大家可以对照自己是否有以下影响阅读效率的不良习惯。 1.读得非常慢,非常仔细,不相信自己能全部理解所读的东西。2.阅读时嘴唇和舌头在动。3.头随着文 字符号的位置左右移动。4.经常回读,读过的东西又重新读一遍、甚至几遍。5.读什么样体裁的文章都用一 样的速度。6. ...

2010四川英语高考试题

   姓名 绝密★启用 座位号 2010 年普通高等学校招生全国统一考试(四川卷) 年普通高等学校招生全国统一考试(四川卷 英 语 本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,第Ⅰ卷 1 页至 11 页,第Ⅱ 卷 12 页至 14 页。满分 150 分,考试时间 120 分钟。考试结束后,将本试卷和答题卡一并交 回。 选择题, 第Ⅰ卷(选择题,共 100 分) 注意事项: 1.答第Ⅰ卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号、考试科目涂写在答题卡上。 2.1?65 小题选出答案后,用 2B 铅笔 ...

2010年河北省初中毕业生升学文化课考试英语试卷(含答案)

   2010 年 河 北 省 初 中 毕 业 生 升 学 文 化 课 考 试 英 语 试 卷 本试卷分卷Ⅰ和卷Ⅱ两部分.卷Ⅰ为选择题,卷Ⅱ为非选择题. 本试卷共 120 分,考试时间 120 分钟. 卷Ⅰ(选择题,共 85 分) 注意事项: 答卷Ⅰ前, 1. 考生务必将自己的姓名, 准考证号, 科目填涂在答题卡上. 考试 结 束,监考人员将试卷和答题卡一并收回. 2.每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑.答在 试卷上无效. 3. 听力部分共包括两小节: 第一节在卷Ⅰ, ...

船舶英语实用手册-英语会话

   八、英语会话 1、早上好 good morning 7、接着我们一个一个地做报警/安全保护装置的功 能试验 Now we will do the function test about alarm and safety device 8、设备交接基本结束 Now the test is over 9、请部有何修改意见? Do you have any question ? 49 17、这里增加一只落水斗 Add a drain plug here 18、请用空气压缩空气吹干 Please d ...

小学英语单词归类

   单词归类 一. 反义词 bigsmall hotcold easyhard youngold 二. 单词归类 1.国家(country) 国家( ) China 中国 England 英国 Russia 俄罗斯 America 美国 Canada 加拿大 Australia 澳大利亚 France 法国 Japan 日本 Germany 德国 blackwhite coolwarm noisyquiet herethere freebusy cleandirty tallshort befo ...