本文由一直在等待32贡献
doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。
大学英语四级词汇训练 1200 题 1
来源: 作者: 发布时间:2007-04-15
查看本文[繁?版]

  1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party.
A.exhibition B.exception C.except D.reception

  2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a speed.
A.spare B.fast C.moderate D.moral

  3.All the memories of his childhood had from his mind by the time he was
  65.
A.faded B.illustrated C.comfined D.concerned

  4.This river is so big that it is impossible to build a under it without modern technology.
A.canal B.tunnel C.channel D.cable (来源:专业英语学习网站 http://www.EnglishCN.com)

  5.The is nearly dead , so I can not start the car again.
A. bean B.beam C.bake D.battery

  6.When making modern cameras , people began to plastics for metal. (来源:英语论坛 http://bbs.englishcn.com)
A. surround B.substance C.stretch D.substitute

  7.With the help of the government , a large number of people after the flood in 19
  91.
A. survived B.suspended C.suffered D.subfected

  8.He always has a lot of ideas in his mind , and sometimes we do not even know what he is thinding about.
A. novel B.spoil C.acceptable D.additional

  9.Please be serious. I am not . You should consider it carefully (来源: 专业英语学习网站 http://www.EnglishCN.com)
A. sorting B.joking C.counting D.comparing

  10.We do not have a school in our institute. The highest degree we provide for the students is a B. A. and a B. S. .
A. continue B.bay C.assistance D.graduate

  11.In the United States, the foreign policy is decided by the government, not by each state. (来源:英语交友 http://friends.englishcn.com)
A. federal B.figure C.scientific D.service

  12.He works in our university as a visiting , not as a formal faculty member.
A. traditional B.scholar C.nurse D.pilot

  13.When you fill in the application form, please use your address so
that we can contact you easily later.
A. policy B.plain C.permanent D.principal

  14.John to be a polite man. But in fact he is very rude.
A. pretends B.assures C.affords D.melts

  15.We can not trust him any more because he often his duty.
A. owes B.spoils C.deserts D.neglects

  16.In order to increase our output, we need to import more production .
A. facilities B.hens C.votes D.artists

  17.When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the Earth’s .
A. surface B.atmosphere C.attitude D.bent

  18.This river forms a natural between China and Korea.
A. boundary B.string C.spot D.zone

  19.She is already 16years old. But she as if she were still a little girl.
A. believes B.absorbs C.accrses D.behaves

  20.We are at the rapid progress Mark has made in this semester. (来 源:英语麦当劳-英语学习门户 http://www.EnglishCN.com)
A. distinguished B.annoyed C.astonished D.scored

  21.The doctors the medicines to the people in the flood area. (来源: 英语博客 http://space.englishcn.com)
A. distributed B.packed C.prayed D.undertook

  22.Much of the news provided by this newspaper is , not foreign.
A. domestic B.strain C.purchase D.murder

  23.He tried to relations with his former wife but he failed.
A. measure B.maintain C.shelter D.reply

  24.He to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.
A. resolved B.resorted C.requested D.reserved

  25.The work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.
A. research B.rescue C.vessel D.vast

  26.Many kinds of animals are believed to have from the earth (来 源:英语麦当劳-英语杂志 http://www.EnglishCN.com)
A. withdrawn B.vanished C.found D.hung

  27.The engineers in this lab spent several weeks their plans for the new bicycle.
A. counting B.stripping C.elaborating D.casting

  28.Pine trees are usually believed to cold weather.
A. guard B.accomplish C.roar D.endure

  29.Free medical service is to nearly all the college students in China.
A. favorite B.available C.convenient D.average

  30.After working for twenty hours without any rest, the doctors were .
A. exhausted B.mounted C.wrapped D.restored

  31.The college students in China are from smoking on campus because this will do them no good. (来源:英语聊天室 http://chat.EnglishCN.com)
A. discouraged B.observed C.obeyed D.obtained

  32.Professor Smith is also the of the international program office. If you have any problem when you study here, you may go to him for help.
A. detective B.president C.manager D.director

  33.We won’t allow any foreign country to in our internal affairs. (来源: 英语论坛 http://bbs.englishcn.com)
A. devote B.district C.interfere D.wander (来源:最老牌的英语学习网站 http://www.EnglishCN.com)

  34.We can not all the magazines together.
A. route B.draw C.thread D.bind

  35.What he said in the meeting everybody present. (来源:英语论坛 http://bbs.englishcn.com)
A. disgusted B.dismissed C.disposed D.eliminated

  36.Some lazy men would rather than work.
共 2 页: 上一页 1 [2] 下一页
大学英语四级词汇训练 1200 题 1
来源: 作者: 发布时间:2007-04-15
查看本文[繁?版]
A. indicate B.declare C.solve D.starve
  37.This boy was for what he had done in the class. A. scolded B.overcome C.inclined D.displayed
  38.Some states in the United States people to carry guns. A. apply B.charm C.ignore D.forbid
  39.Carelessness made him fall in his job . A.interview B.intention C.stomach D.stocking
  40.Sometimes it is very difficult to some of the English words. Even the native speaker can not help. A. decrease B.create C.define D.delight
  41.Students with problems may apply for student loans. A. economic B.financial C.male D.economical
  42.Both sugar and salt can in water. (来源:英语博客 http://space.englishcn.com) A. desert B.absorb C.dissolve D.involve (来源:英语博客 http://space.englishcn.com)
  43.I have not heard anything from him since his . A. departure B.fault C.foundation D.acciptance
  44.Without a proper education, people could all kinds of crimes. (来 源:最老牌的英语学习网站 http://www.EnglishCN.com) A. conduct B.stoop C.commit D.sweat
  45.Several loudspeakers are from the ceiling and we can hear the speaker very clearly. A. connected B.sustained C.associated D.suspended
  46.This morning in the class, our teacher lost his at last because he could not stand any more. (来源:英语麦当劳-英语杂志
http://www.EnglishCN.com) A. temper B.terror C.verse D.contain
  47.It is not for me to return all the books to the library now because I still need some of them for my research. A. continuous B.difficult C.convenient D.sufficient
  48.When traveling alone in the mountains, you’d better take a with you in case you get lost. A. compass B.compress C.complse D.campus
  49.As a teacher, you should not the students from asking questions in class. A. ruin B.restrain C.import D.impose
  50.If you have any problems during your study here, please do not to call me for help A. hesitate B.despair C.urge D.request 答案: 答案:
  1.B
  2.C
  3.A
  4.B
  5.D
  6.D
  7.A
  8.A
  9.B
  10.D
  11.A
  12.B
  13.C
  14.A
  15.D
  16.A
  17.B
  18.A
  19.D
  20.C
  21.A
  22.A
  23.B
  24.A
  25.B
  26.B
  27.C
  28.D
  29.B
  30.A
  31.A
  32.D
  33.C
  34.D
  35.A
  36.D
  37.A
  38.D
  39.A
  40.C
  41.B
  42.C
  43.A
  44.C
  45.D
  46.A
  47.C
  48.A
  49.B
  50.A
共 2 页: 上一页 [1] 2 下一页
1
 

相关内容

大学英语四级词汇训练1200题1

   大学英语四级词汇训练 1200 题 1 来源: 作者: 发布时间:2007-04-15 查看本文[繁?园? 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a speed. A.spare B.f ...

2010年大学英语四级词汇表

   2010 年大学英语四级词汇表 abandon vt.丢弃;放弃,抛弃 ability n.能力;能耐,本领 abnormal a.不正常的;变态的 aboard ad.在船(车)上;上船 abroad ad.(在)国外;到处 absence n.缺席,不在场;缺乏 absent a.不在场的;缺乏的 absolute a.绝对的;纯粹的 absolutely ad.完全地;绝对地 absorb vt.吸收;使专心 abstract a.抽象的 n.摘要 abundant a.丰富的;大量的 ...

大学英语四级词汇训练1200题

   Test 1 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Although the traffic is not busy, he likes to drive at a speed. A.spare B.fast C.moderate D.moral 3.All the memories of h ...

大学英语四级词汇训练1200题1

   本文由一直在等待32贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 大学英语四级词汇训练 1200 题 1 来源: 作者: 发布时间:2007-04-15 查看本文[繁?园? 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Alt ...

2011大学英语四级词汇(带音标).doc

   四级大纲单词 a art.一(个);每一(个) onaband [ ] vt.丢弃;放弃,抛弃 ability [ ] n.能力;能耐,本领 able [ ] a.有能力的;出色的 abnormal [ ] a.不正常的;变态的 aboard [ ] ad.在船(车)上;上船 about [ ] prep.关于;在…周围 above [ ] prep.在…上面;高于 abroad [ ] ad.(在)国外;到处 absence [ ] n.缺席,不在场;缺乏 absent [ ] a.不在场 ...

2008年12月大学英语四级考试真题

   2008 年 12 月大学英语四级考试真题 Part I Writing (30 minutes) ) Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a short essay entitled Limiting the Use of Disposable Plastic Bag. You should write at least 150 words following the outline given be ...

大学英语四级词汇

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

大学英语四级词汇

   1.经济的快速发展 the rapid development of economy   2.人民生活水平的显著提高/ 稳步增长the remarkable improvement/ steady growth of people’s living standard   3.先进的科学技术 advanced science and technology   4.面临新的机遇和挑战 be faced with new opportunities and challenges   5.人们普遍认 ...

大学英语四级词汇

   A a art.一(个);每一(个) abandon vt.丢弃;放弃,抛弃 ability n.能力;能耐,本领 able a.有能力的;出色的 abnormal a.不正常的;变态的 aboard ad.在船(车)上;上船 about prep.关于;在…周围 above prep.在…上面;高于 abroad ad.(在)国外;到处 absence n.缺席,不在场;缺乏 absent a.不在场的;缺乏的 absolute a.绝对的;纯粹的 absolutely ad.完全地;绝对 ...

大学英语四级词汇

   您下载的该文件来自TXT下载 欢迎访问:http://www.txtdown.com a art.一(个);每一(个) abandon vt.遗弃;放弃;放纵(自己) ability n.能力,才能 able a.有的能力;有本事的,能干的 aboard ad.&prep.在船(飞机、车)上;ad.上船(飞机) about ad.周围;大约;prep.关于;到处;忙于 above prep.高于,在…之上 a.上述的 ad.在上面 abroad ad.在国外,在海外 absence n ...

热门内容

美丽的英语

   我的世界不允许你的消失,不管结局是否完美. 我的世界不允许你的消失,不管结局是否完美. No matter the ending is perfect or not, you cannot disappear from my world. 爱情是一个精心设计的谎言 Love is a carefully designed lie. 承诺常常很像蝴蝶, 承诺常常很像蝴蝶,美丽的飞盘旋然后不见 Promises are often like the butterfly, which disapp ...

职称英语01

   1. President Hu Urges Efforts to Ensure Global Energy Security.(胡锦涛主席敦促国际社 会协同努力保障全球能源安全) president [简明英汉词典][ ]n.总统, 会长, 校长, 行长 urge to [简明英汉词典]v.怂恿, 激励 effort [简明英汉词典][ ]n.努力, 成就 global [简明英汉词典][ ]adj.球形的, 全球的, 全世界的 energy [简明英汉词典][ ]n.精力, 精神, 活力, ...

2008高考英语第二轮复习经典语法讲解及试题集(07)

   2008高考英语第二轮复习经典语法讲解及试题集(07) 动词及动词短语辨析 动词是是各类考试的重点,高考试题中,单项填空、完形填空和改错等三项题型中,动词辨义的比重较大,并逐年增加。动词辨义主要指: 1、形状相同的动词之间辨义。如:lie, lay; hanged, hung; rise, raise; sit, seat等。 2、意义相近的动词之间辨义。如:borrow, lend; speak, say, talk; hope, wish等。 3、动词与其它词形相近、意义相似的词的辨义。如 ...

大学英语B2

   and then hoist it quickly to the top of the flagpole. 大学英语B2 大学英语B2 一、交际英语 1、- David injured his leg playing football yesterday. - Really? A:Who did that? B:What's wrong with him? C:How did that happen? D:Why was he so careless? Lower it slowly and ...

大学生英语竞赛

   2010 National English Contest for College Students (Level D - Sample) ) Tapescripts Part I Listening Comprehension Section A In this section, you will hear five short conversations. Each conversation will be read only once. At the end of each conve ...