大学英语四级阅读理解试题 40 篇之一(含答案) There are three kinds of goals: short-term,medium-range and long-term goals. Short-range goals are those that usually deal with current activities,which we can apply on a daily basis.Such goals can be achieved in a week or less,or two weeks,or possible months.It should be remembered that just as a building is no stronger than its foundation ,out long-term goals cannot amount to very munch without the achievement of solid short-term goals.Upon completing our short-term goals,we should date the occasion and then add new short-term goals that will build on those that have been completed. The intermediate goals bukld on the foundation of the short-range goals.They might deal with just one term of school or the entire school year,or they could even extend for several years.Any time you move a step at a time,you should never allow yourself to become discouraged or overwhelmed. As you complete each step,you will enforce the belief in your ability to grow adn succeed.And as your list of completion dates grow,your motivation and desire will increase. Long-range goals may be related to our dreams of the future. They might cover five years or more. Life is not a static thing.We should never allow a long-term goal to limit us or our course of action.
  1.Our long-term goals mean a lot. A.if we complete our short-range goals B.if we cannot reach solid short-term goals C.if we write down the dates D.if we put forward some plans
  2.New short-term goals are bulid upon. A.two years B.long-term goals C.current activities D.the goals that have been completed
  3.When we complete each step of our goals ,. A.we will win final success B.we are overwhelmed C.we should build up confidence of success D.we should strong desire for setting new goals
  4.Once our goals are drawn up,. A.we should stick to them until we complete them B.we may change our goals as we have new ideas and opportunities C.we had better wait for the exciting news of success D.we have made great decision
  5.It is implied but not stated in the passage that . A.those who habe long-term goals will succeed B.writing down the dates may discourage you C.the goal is only a guide for us to reach our desination D.every should have a goal 答案:adcbc 大学英语四级阅读理解试题 40 篇之二(含答案) The economy of the United states after 1952 was the econnomy of a well-fed,almost fully employed people. Despit occasional alarms, the country escaped any postwar depression and lived in a state of boom. A n economic survey of the year 1955, a typical year of the 1950’s, may be typical as illustrating the rapid economic growth of the decade. The national output was value at 10 percent above that of 1954 (1955 output was estimated at 392 billion dollars). The production of manufacturers was about 40 percent more than it had averaged in the years immediately following World War
  2. The country’s business spent about 30billion dollars for new factories and machinery. National income available for spending was almost a third greater than it had been it had been in 19
  50. Consumers spent about 256 billion dollars; that is about 700 million dollars a day ,or about twenty-five million dollars every hour , all round the clock. Sixty-five million people held jobs and only a little more than two million wanted jobs but could not find them . Only agriculture complained that it was not sharing in the room. To some observers this was an ominous echo of the mid-1920’s . As farmer’s shre of their products declined , marketing costs rose. But there were , among the observers of the national economy, a few who were not as confident as the majority . Those few seemed to fear that the boom could not last and would eventually lead to the oppsite-depression.

  1. What is the best title of the passage? a. The Agriculatural Trends of 1950’s b. The Unemployment Rate of 1950’s c. U.S. Economy in the 50’s d. The Federal Budget of 1952
  2. In Line 3, the word “boom” could best be replaced by. a. nearby explosion b. thunderous noise c. general public support d. rapid economic growth
  3. It can be inferred the national from the passage that most people in the United States in 1955 viewed the national economy with an air of . a. confidence b. confusion c. disappointment d. suspicion
  4. Which of the following were LEAST satisfied with the national economy in the 1950’s? a. Economists b. Frmaers c. Politicians d. Steelworkers
  5. The passage states that incom available for spending in the U.S. was greater in 1955 than in 1950 . How much was it ? a.
  60% b.
  50% c.
  33% d.
  90% 答案:cdabc 大学英语四级阅读理解试题 40 篇之三(含答案) Women are also underrepresented in the administration and this is because there are so few women full professors. In 1985,Regent Beryl Milburn produced a report blasting the University of Texas System adminitration for not encouraging women.The University was rated among the lowest for the system.In a 1987 update ,Milburn commended the progress that was made and called for even more improvement. One of the positive results from her study was a System-wide program to inform women of available administrative jobs. College of Communication Associate Dean Patrica Witherspoon,said it is important that woman be flexible when it comesto relocating if they want to rise in the ranks. Although a woman may face a chilly climate on campus , many times in order for her to succeed , she must rise above the problems around her and concentrate on her work. Until women make up a greater percentage of the senior positions in the University and all academia,inequities will exist. "Women need to spend their energies and time doing scholarly activities that are important here at the University." Spirduso said. "If they do that will be successful in this system.If they spend their time in little groups mourning the sexual discrimination that they think exists here, they are wasting valuable study time."
  1.According to Spirduso,women need to . a.produce a report on sexual discrimination b.call for further improvement in their working conditions c.spend their energies and time fighting against sexual discrimination d.spend more time and energy doing scholarly activities
  2.From this passage ,we know that . a.there are many women full professors in the University of Texas b.women play an important part in adminitrating the University c.the weather on the campus is chilly d.women make up a small percentage of the senior positions in the University
  3.Which of the following statements is true? a.the number of women professors in the University in 1987 was greater than that of 1985 b.the number of women professors in the University in 1987 was smaller than that of 1985 c.the number of women professors was the same as that of 1985 d.more and more women professors thought that sexual discrimination did exit in the University
  4.One of the positive results from Milburn's study was that . a.women were told to con centrate on teir work b.women were given information about available administrative jobs
c.women were encouraged to take on all the administrative jobs in the Unversity d.women were encouraged to do more scholarly activities
  5. The title for this passage should be . a.The University of Texas b.Milburn's Report c.Women Professors d.Sexual Discrimination in Academia 答案:ddabd 大学英语四级阅读理解试题 40 篇之四(含答案) Today ,as in every other day of the year ,more than 3000 U.S. adlescents will smoke their first cigarette on their way to becoming regular smokers as adults. During their lifetime,it can be expected that of these 3000 about 23 will be murdered,30 will die in traffic accidents, and nearly 750 will be killed by a smoking-related disease. The number of deaths attributed to cigarette smoking outweithts all other factors, whether voluntary or involuntary, as a cause of death. Since the late 1970s, when daily smoking among high school seniors reached 30 precent , smoking rates among youth have declined . While the decline is impressive ,several important issues must be raised. First, in the past several years,smoking rates among youth have declined very little. Second,in the late 1970s ,smoking among male high school seniors exceeded that among female by nearly 10 percent . The statistic is reversing.Third ,several recent studies have indicate high school dropouts have excessively high smoking rates, as much as 75 percent . Finally, thouth significant declines in adolescent smoking have occurred in the past decade,no definite reasons for the decline exist. Within this context,the Naional Cancer Instiute (NCI) began its current effort to determine the most effecive measures to reduce smoking levesl among youth.
  1.According to the author, the deaths among youth are mainly caused by . a.traffic accidents b.smoking-related desease c.murder d.all of these
  2.Every day there are overhigh school strdents who will become regular smoker. a.75 b.23 c.30 d.3000
  3.By "dropout" the author means. a.students who failed the examination b.students who left school c.students who lost their way d.students who were driven out of school
  4.The reason for declining adolescent smoking is that . a.NCI has taken effective measures b.smoking is prevented among high school seniors c.there are many smokers who have died of cancer d.none of these
  5.What is implied but not stated by the author is that . a.smoking rates among youth have declined very little b.there are now more female than male smokers among high school seniors c.high smoking rates are due to the incease in wealth d.smoking at high school are from low socio-economic backgrounds 答案:bdbdb 大学英语四级阅读理解试题 40 篇之五(含答案) The food we eat seems to have profound effects on our health.Although science has made enormous steps in making food more fit to eat ,it has, at the same time,made many foods unfit to eat. Some research has shown that perhaps eighty percent of all human illnesses are related to diet and forty percent of cancer is related to the diet as well,especially cancer of the colon. Different cultures are more likely to cause certain different illnesses because of the food that is characteristic in these cultures.
That food is related to illness is nto a new discovery. In 1945, about 35 years ago, government researchers realized that nitrates, commonly used to preserve color in meats,and other food additivies,caused cancer. Yet, these carcinogenic additives remain in our food, and it becomes more difficult all the time to know which things on the packaging labels of processed food are helpful or harmful. The additives which we eat are not all so direct. Farmers often give penicillin to beef and living animals, and because of this ,penicillin has been found in the milk of treated cow. Sometimes similar drugs are given to animals not for medical purposes,but for financial reasons. The farmers are simply trying to fatten the animals in order to obtain a higher price on the market. Although the Food and Drug Administration(FDA) has tried repeatedly to control these procedures, the practices continue.
  1.What is the best possible title of the passage? a.Drug and Food b.Cancer and Health c.Food and Health d.Health and Drug
  2.Which of the following statements is NOT ture? a.Drugs are always given to animals for medical reasons b.Some of the additives in our food are added to the food itself and some are given to the living animals c.Researchers have known about the potential dangers of food additives for over thirty-five years. d.Food may cause forty percent of cancer in world.
  3.How has science done something harmful to mankind? a.Because of science , diseases caused by polluted food haven been virtually eliminated. b.It has caused a lack of information concerning the value of food. c.Because of the application of science,some potentially harmful substances have been added to food. d.The scientists have preserved the color of meats,but not of vegetables.
  4.What are nitrates used for? a.They preserve flavor in packaged foods. b.They preserve the color of meats. c.They are the objects of research. d.They cause the animals to become fatter.
  5.The word 'carcinogenic' most nearly means ''. a.trouble-making b.color-retaining c.money-making d.cancer-causing 答案:cacbd 大学英语四级阅读理解试题 40 篇之六(含答案) As the pace of life continues to increase ,we are fast losing the art of relaxation. Once you are in the habit of rushing through lift,being on the go from morning till night, it is hard to slow down. But relaxation is essential for a healthy mind and body. Stress is an natural part of everyday lift and there is no way to avoid it. In fact ,it is not the bad thing it is often supposed to be .A certain amount of stress is vital to provide motivation adn give purpose to life. It is only when the stress gets out of control that it can lead to poor performance and ill health. The amount of stress a person can withstand depends very much on the individual. Some people are not afraid of stress,and such characters are obviously prime material for managerial responsibilities. Others lose heart at the first signs of unusual difficulties. When exposed to stress,in whatever form,we react both chemicall
 

相关内容

2011年英语四级阅读理解模拟试题及答案详解4

   2011 年英语四级阅读理解模拟试题及答案详解 4 温馨提示:帮考网英语四级考试免费练习题, 温馨提示:帮考网英语四级考试免费练习题,如需完整题库请登录 http://news.bangkaow.com 英语四级考试免费练习题 Now let us look at how we read. When we read a printed text, our eyes move across a page in short, jerky movement. We recognize words ...

大学英语四级作文阅读材料

   1. 1. 学生给老师打分已经普遍 2. 人们对其持不同态度 3. 我的看法 Students’ Rating of Their Teachers Nowadays, it has become as common in colleges and universities for students to grade teachers as for teachers to grade students. In some universities students’ rating has eve ...

公共英语等级(PETS)四级阅读理解模拟题(1)

   学英语,练听力,上听力课堂! 学英语,练听力,上听力课堂! When one looks back upon the fifteen hundred years that are the life span of the English language, he should be able to notice a number of significant truths. The history of our language has always been a history of co ...

2009年江苏各地中考英语阅读理解试题解析

   2009 年江苏各地中考英语阅读理解试题解析 江苏扬州 龚海平 一、试题简析 2009 年江苏各地中考英语阅读理解试题较之于去年在命题的水准上又有了程度不同的 提高,并具有以下几个特点: 1.命题要求更加符合《英语课程标准(实验稿) 》所提出的“培养学生综合运用语言的能 力”这一要求,既考查了学生的综合语篇分析能力,又考查了学生的英语阅读微技能(如: 根据语境, 考查学生推测生词词义的能力; 通过在题干中对阅读语篇中的话语进行保持原意 的表达调整,考查学生用不同的话语表达方式表达同一意思的话 ...

2004年1月大学英语四级考试听力附试题和答案[1]

   2004 年 1 月大学英语四级考试听力附试题和答案 时间:2006-4-29 23:33:53 来源:本站原创 作者:alex 升听力) (5 天 5 夜突破英语听说的秘密|英语听写系统助你提 进入 MP3 下载页面 下载到我的手机 (不能播放请点击此处) 2004 年 1 月大学英语四级考试试题及参考答案 Part I Section A Listening Comprehension (20 minutes) Directions: In this section, you will ...

[精华出题宝库]2010年全国各地中考英语阅读理解试题汇编及答案[1]

   学英语简单吗?肯定会有许多学生说: 难死了 难死了”。 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了 。 为什么有好多学生对英语的学习都感到头疼呢?答案只有一个: 不得法 不得法。 为什么有好多学生对英语的学习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英语与汉语 一样都是一种语言,为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于一个汉语环境中, 一样都是一种语言,为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于一个汉语环境中, 如果你在伦敦呆上半年,保准说起英语来会非常流利。 如果你在伦敦呆上半年,保准说 ...

大学英语四级作文

   本文由jxrcnywj贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 作文地带-有翻译的英语作文网 http://www.joozone.com 四级作文:http://www.joozone.com/cet4/ 大学英语四级作文 1. Why It Is Difficult ron College Students to Find Jobs?(大学生求职为何难?) 1.描述现状; 2.分析原因; 3.给出办法. [写作导航]先陈 ...

大学英语四级听力

   大学英语四级考试 CETCET-4 第一部分 听力理解 一. 短对话 (一) 送分题 1. 计算 a. 日期 b. 时刻 c. 基本数字 d. 价格 2. 地点题(人物、职业、身份) 地点题(人物、职业、身份) a. hotel b. restaurant c. post office d. shop / store e. book store f. library g. school h. bank i. airport and customs 2. 地点题(人物、职业、身份) 地点题(人 ...

大学英语四级备考

   级大一的同学们, 可亲可爱的 09 级大一的同学们,你们是否还在抱怨这个刚刚到来的大学生涯的第一个寒假 真的很让人空虚呢?其实在写这篇日志之前我也是觉得长假漫漫,无事可做。。但是 真的很让人空虚呢?其实在写这篇日志之前我也是觉得长假漫漫,无事可做。。但是,但 。 但是, 是现在终于有了一件能够唤醒我们的事了??英语四级机考!!经过 ??英语四级机考 ! 是现在终于有了一件能够唤醒我们的事了??英语四级机考!!经过 2009 年 12 月在全国 180 所高校进行机考试点之后,2010 年四级 ...

大学英语四级词汇

   1.经济的快速发展 the rapid development of economy   2.人民生活水平的显著提高/ 稳步增长the remarkable improvement/ steady growth of people’s living standard   3.先进的科学技术 advanced science and technology   4.面临新的机遇和挑战 be faced with new opportunities and challenges   5.人们普遍认 ...

热门内容

英语语法口诀

   高中英语语法口诀 高中阶段的语法知识在现行的教材中分布得较分散、零碎,学生学起来颇感吃力,难以记牢。一般说来,学习语法知识的途径很多,但教学中常用的主要有如下二种:一是通过教师的讲解,对所学语法规则的概念、结构,用法有个确切的了解;二是通过大量的练习,在英语实践中正确、熟练地掌握语法规则的用法。仔细惦量这两种方法,其实都强调了同一个极其重要的东西,即是“记忆”。记忆的方式、方法很多,诸如分类记忆法,直观形象记忆法、奇持联想记忆法,特征记忆法等等。这里,笔者主要从词法与句法两大块对巧记英语语 ...

英语试卷3

   英 语 试 卷 Y第 I 卷(共 105 分) I.Listening Comprehension(30 分) II.Vocabulary and Grammar(20 分) Directions:Beneath each of the following sentences there are four choices marked A,B,C,and D.Choose the one answer that best completes the sentence. 25.Paper mo ...

英语学习每天一遍

   What are you trying to say?(你到底想说什么?) Don't be silly.(别胡闹了。) How strong are your glasses?(你近视多少度?) Just because.(没有别的原因。) It isn't the way I hoped it would be.(这不是我所盼望的。) You will never guess.(你永远猜不到。) No one could do anything about it.(众人对此束手无措。) ...

09春中央电大开放英语(1)形成性考核册答案

   09 春中央电大开 放英语( 放英语(1)形成 性考核册答案 2009 年 07 月 08 日 魏老师 作业一第一部分 交际用语 1. A 2. B 3. B 4. B 5. A 第二部分 词汇与结构 6. B 7. A 8. C 9 .C 10. C 16. B 17. A 18. B 19. B 第三部分 句型变换 26. He is a manager. 20. A 11 .B 21. B 12 .B 22. A 13. C 23. C 14 .C 24. C 15. C 25. A ...

浙江省温州市2011年中考英语模拟试题(附听力材料)

   温州市 2011 年中考总复习学业目标测试英语卷 中考模拟卷一 Class Name No. 听说部分(25 听说部分(25 分) 一.听力 第一节:听小对话,选择正确图片.(5 第一节:听小对话,选择正确图片.(5 分) ( ) 1. How is Paul feeling now? A B C ( ) 2.What hasn’t Judy packed? A B C ( ) 3. What are they going to do? A B C ( ) 4.How is the woma ...