综合演练十五 Part Ⅰ Writing Directions: For this part, you are required to write a short passage about How to Be Likable in Social Life in several paragraphs. The composition should be about 120-150 words. 你的作文应包含如下要点: (
  1)在社交生活中人人都渴望被人喜欢。 (
  2)要想叫人喜欢,你必须具备什么素质? Part Ⅱ Cloze Directions: There are 20 blanks in the following passage. For each blank there are four choices marked A), B), C) and D) on the right side of the paper. You should choose the ONE that best fits into the passage. Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 2 with a single line through the centre. In its various forms from fiction to documentary, the motion picture has become a significant element of contemporary culture. It is an art form which (
  1) millions of people from all social classes. Movies have influenced current standards of beauty and have set dress fashions. They have (
  2) national myths. The American Western (
  3) in films, for example, is not really the frontier of historical fact. Movies have shown viewers other countries and broadened their (
  4) of different life-styles. But movies have also kept (
  5) stereotypes and prejudices. Some critics have (
  6) recent films of encouraging violence in American society. Others suggest that (
  7) violence in films helps antisocial viewers to safely rid themselves of aggressive feelings. Interest (
  8) the relationship of films to American culture is as old as the interest in film (
  9) But interest in other (
  10) of film scholarship is more recent. During the 1960s, there was an (
  11) growth in the number and types of film classes offered in American colleges and universities. In other schools, students concentrate on learning (
  12) to make films. In many other schools, classes (
  13) with the history of film as an art form and (
  14) the study, of film theory, and criticism. Film is (
  15) studied in more general courses in the humanities. Scholars now analyze the work of important directors. They examine the structures and conventions which create film groups or genres (流派) (
  16) the western and gangster (匪徒) films. Film study has become a (
  17) academic discipline. Competing (
  18) television since the early 1950s, the American film industry has changed dramatically. So have films themselves. But whatever changes are brought (
  19) , motion pictures will always (
  20) an important American art form and a significant cultural force.
  1. A) arrives B) reaches C) arouses D) researches
  2. A) invented B) discovered C) created D) detected
  3. A) fashion B) gangster C) director D) frontier
  4. A) awareness B) association C) confidence D) conscience
  5. A) vivid B) living C) alive D) live
  6. A) charged B) complained C) accused D) criticized
  7. A) seeing B) watching C) staring D) gazing
  8. A) of B) on C) in D) for
  9. A) themselves B) itself C) oneself D) herself
  10. A) areas B) regions C) districts D) aspects
  11. A) enormous B) vast C) enlarged D) huge
  12. A) what B) when C) how D) where
  13. A) deal B) dispose C) discard D) disagree
  14. A) like B) with C) of D) as
  15. A) less B) more C) also D) either
  16. A) as B) like C) or D) and

  17. A) respectful B) respective C) respecting D) respected
  18. A) With B) for C) about D) against
  19. A) up B) out C) about D) down
  20. A) remain B) retain C) contain D) attain Part Ⅲ Translation Directions: Complete the sentences on Answer Sheet 2 by translating into English the Chinese given in brackets.
  21. The more confident a student is, (考试越不可能作弊)。
  22. They haven't (确定日期) for their wedding yet, but it will be this fall.
  23. Father (确保) that much of my spare time is profitably occupied.
  24. With both his assistants gone, he had to do everything (自己一个人).
  25. After days of negotiation, the labor union (逐渐占了上风). 综合演练十五 Part Ⅰ Writing How to Be Likable in Social Life Whether you are climbing the career ladder or just endeavoring to get through collegiate courses, I bet you desire to be likable in social life. To achieve this, however, you need to develop the qualities that the likable people share with one another. First of all, you need to make a strong connection to your "best self". The stronger connection you have to your best self now, the greater attraction you will hold to others. Secondly, you need to find in yourself as much grace and virtue in common with others as possible. Thirdly, you need to be optimistic. The quality of being optimistic enables you to seek opportunity for those stuck in straits. Last, certainly not the least, you need to cultivate the ability to make others comfortable. To sum up, the qualities of being at your best, sharing common ground with others, being optimistic, and keeping others comfortable, as mentioned above, will place you on the way to being the kind of person others enjoy being around. Part Ⅱ Cloze
  1. B
  2. C
  3. D
  4. A
  5. C
  6. C
  7. B
  8. C
  9. B
  10. A
  11. A
  12. C
  13. A
  14. B
  15. C
  16. B
  17. D
  18. A
  19. C
  20. A Part Ⅲ Translation
  21. the less likely he is to cheat in an examination
  22. fixed a date
  23. sees to it/makes sure
  24. all by himself
  25. gradually had the upper hand
 

相关内容

大学英语四级综合特训

   题 名 大学英语四级综合 特训 责任者 新东方四六级命题 研究组 编 索书号 H310.42/224 馆藏地 社科阅览室 中文书库 内容提要:本书全面而系统地剖析了四级综合测试部分的四种题型,于细 微处着眼,层层分析,一一击破,为考生更快,更好地突破四级综合测试 部分提供制胜之道. 推荐指数:★★★★★ 推荐理由:新东方大学英语四级考试系列从书. 题 名 四级快递模拟试 卷 责任者 车明明 主编 索书号 H310.42/110-6 馆藏地 社科阅览室 中文书库 内容提要: 本书根据教学大纲编 ...

2010年12月大学英语四级考试模拟题二

   听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com 2010 年 12 月大学英语六级考试模拟题一 月大学英语六级考试模拟题一 Part I Writing (30 minutes) Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition on the topic: Salary or Interest. You should write at least ...

大学英语四级

   2010年大学英语四级 2010年大学英语四级 CET(CET-4) 大学英语四级的简介 英语四级,即CET英语四级,即CET-4,College English Test Band 4的缩写. 4的缩写. 大学英语四,六级考试作为一项全国性 的教学考试由"国家教育部高教司"主办, 分为四级考试 (CET-4) 和六级考试 (CET-6), (CET(CET-6), 每年各举行两次.从2005年 每年各举行两次.从2005年1月起,成绩满 分为710分. 英语四级的重要性 ...

大学英语四级精讲

   大学英语四级精讲 2010年10月 12月 2010年10月-12月 By Jocelyn jocelynzxy@163.com 部 分 一 二 题目名称 Writing (写作) Skimming & Scanning (快速阅读) Listening Comprehension (听力理解) Reading in depth/Reading Comprehension (阅读理解/ 深度阅读) 题目类型 给定作文题目,至少120个单词 1-7为单选,8-10为填空 所用时间 30 ...

大学英语四级语法、

   大学英语四级语法精要 大学英语四级语法精要 Ⅰ动词(时态,语态,用法,省略,一致性等) 动词(时态,语态,用法,省略,一致性等) 1. 时态 1)现在完成进行时态 分词构成): 动作或状态从过去某时开始, 1)现在完成进行时态 (have/has been + -ing 分词构成): 动作或状态从过去某时开始,继续到 现在,可能继续下去,也可能刚刚结束. 现在,可能继续下去,也可能刚刚结束. I’ve been writing letters for an hour. ve I’ve bee ...

大学英语四级作文

   本文由jxrcnywj贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 作文地带-有翻译的英语作文网 http://www.joozone.com 四级作文:http://www.joozone.com/cet4/ 大学英语四级作文 1. Why It Is Difficult ron College Students to Find Jobs?(大学生求职为何难?) 1.描述现状; 2.分析原因; 3.给出办法. [写作导航]先陈 ...

大学英语四级听力

   大学英语四级考试 CETCET-4 第一部分 听力理解 一. 短对话 (一) 送分题 1. 计算 a. 日期 b. 时刻 c. 基本数字 d. 价格 2. 地点题(人物、职业、身份) 地点题(人物、职业、身份) a. hotel b. restaurant c. post office d. shop / store e. book store f. library g. school h. bank i. airport and customs 2. 地点题(人物、职业、身份) 地点题(人 ...

大学英语四级备考

   级大一的同学们, 可亲可爱的 09 级大一的同学们,你们是否还在抱怨这个刚刚到来的大学生涯的第一个寒假 真的很让人空虚呢?其实在写这篇日志之前我也是觉得长假漫漫,无事可做。。但是 真的很让人空虚呢?其实在写这篇日志之前我也是觉得长假漫漫,无事可做。。但是,但 。 但是, 是现在终于有了一件能够唤醒我们的事了??英语四级机考!!经过 ??英语四级机考 ! 是现在终于有了一件能够唤醒我们的事了??英语四级机考!!经过 2009 年 12 月在全国 180 所高校进行机考试点之后,2010 年四级 ...

大学英语四级词汇

   大学英语四级词汇讲解 大学英语四级词汇讲解 四级词汇 该讲的都在六级的帖子里说了,这里就只提一点,我继续开始做四级词汇, 一是为了方便大家学习,二是让自己重新复习一遍四级词汇,我不希望我的考 试只是为了一张纸,我要么真正掌握英语,要么撒手不做。 因为四级词汇较多,我一次录入量为三十个,根据你的情况对单词进行主 次归类,然后背诵,而对于考六级的同学,反复吃透这些常用词汇才是真正之 要义。 Have a good trip! 第一天 abandon vt. 抛弃,离弃 The cruel man ...

大学英语四级词汇

   大学英语四级词汇?短语( 大学英语四级词汇?短语(一)、 (二) be able to 能,会 abound in 盛产,富于,充满 be about to 即将(做) above all 首先,首要,尤其是 be absorbed in 专心致力于… be abundant in …富于,…丰富 by accident 偶然 in accordance with 与…一致;按照, 根据 according as 根据…而… according to 根据…所说;按照 account for ...

热门内容

广东2011年高考英语预测及复习重点

   年高考英语 广东 2011 年高考英语预测及复习重点 据记者了解,目前在广东大部分高中,高考第一轮复习进入尾声,部分学校节后结束第一 轮复习。寒假之后,高三进入全面复习阶段。那么,2011 年高考各科走势如何?寒假及平时备考 应如何进行?日前广东省教育厅教研室和华南师范大学附属中学共同举办了“华附在线学习中 心”名师高考研讨会,来自华附各科高级老师对 2011 届广东高考进行预测并指导寒假备考复习 (其视频版现已在爱学网挂网)。日前,就学生家长最关注的语文、数学英语三科,华附卢福东、 刘锦亮 ...

2011大学英语英语四级实用短语句子

   After you. 您先。 Allow me. 让我来。 Any day will do. 哪一天都行夕 Any messages for me? 有我的留言吗? Any thing else? 还要别的吗? Any urgent thing? 有急事吗? Are you kidding? 你在开玩笑吧! Are you sure? 你肯定吗? As soon as possible! 越快越好! Absence makes the heart grow fonder. 小别胜新婚。 Be ...

人教版 初二英语 下册 第三单元Section A

   八年级人教新目标下册 Unit 3 What were you doing when the UFO arrived? Section A 过去进行时 含义: 表示过去某个时刻正在进行的动作。 过去某个时刻正在进行的动作 含义 表示过去某个时刻正在进行的动作。 结构: be (was/were) + doing 结构 例句: 例句 What were you doing at six last night? I was doing homework at six last night. Re ...

2011年高考英语书面表达冲刺模

   《2011 年高考英语书面表达冲刺--黄金模板 12》 黄金模板一:对比观点题型 (1) 要求论述两个对立的观点并给出自己的看法。 ) 要求论述两个对立的观点并给出自己的看法。 1.有一些人认为…… 2.另一些人认为…… 3.我的看法…… The topic of ①(主题)is becoming more and more popular recently. There are two sides of opinions about it. Some people say A is the ...

英语口语中25句常用的较礼貌的用语

   1. After you. 你先请。 你先请。 这是一句很常用的客套话,可用于进/出门、上车的场合。 2. I just couldn’t help it. 我就是忍不住。 我就是忍不住。 例:I was deeply moved by the film and I cried and cried. I just couldn’t help it. 3. Don’t take it to heart. 别往心里去,别为此而忧虑伤神。 别往心里去,别为此而忧虑伤神。 例:This test i ...