第一部分 交际用语
  1.? I haven't seen Belly for 10 years.(B) . A. Either have I B. Neither have I C. Haven't I D. So have I
  2.? What subjects are you studying?(C ) . A. Yes, I'm studying history B. I'm studying now C. I'm studying philosophy D. I'm doing my homework
  3.? I wonder if you could help me.( D) . A. I could B. Yes, I do C. No, not at all D. Of course
  4.? Hurry up. The lecture begins at 2:
  00.(A ) . A. Don't worry. We've got 20 minutes B. Thank you. No hurry C. Never mind. You go if you like D. The lecture is useful
  5.- David, you've been losing your temper over nothing lately.(C) . A. I haven’t been getting much sleep either B. You’d better not push yourself too hard, or you’ll get sick C. I’m sorry. I shouldn’t have blown up like that D. You’d better do exercises regularly
  6.? Excuse me, I didn't mean to bother you.(C) . A. There's no problem B. It's a pleasure C. That's quite all right D. I didn't realize that
  7.? Thanks a lot. You've gone to so much trouble.(A) A. It's no trouble at all B. That's all right. I like it C. I don't think it's a trouble D. That's very kind of you
  8.? I've ordered pizza and salad. What else do you want?(C) A. You are kind to invite me B. Yes, please C. A beer is fine for me. I'm not hungry yet D. I find pizza is tasty
  9.? What would you like, tea or coffee?(B) A. Yes, I would
B. Coffee, please C. Yes, please D. It's very nice
  10.? Hello, could I speak to Don please?(D) A. Who are you B. What's the problem C. Are you Jane D. Who's speaking
  11.? May I help you, madam?(D) A. Sorry, I have no idea B. Yes, I know what to buy C. You'd better give me a hand D. Yes, I'd like 2 kilos of oranges
  12.? Nice weather, isn't it?(C) A. I'm not sure B. You know it well C. Yes, it is D. Yes, it isn't
  13.? Must I do the washing-up tonight?(B) A. No, you mustn't if you don't want B. Leave it if you're exhausted C. Washing-up is really exhausting D. Washing-up really takes up time
  14.? Could you tell me where Mr. Lake is?(B) A. From England B. At the office C. He's working D. He's very busy
  15.? Do you like watching football matches?(D) A. Thank you for inviting me B. I don't like watching it on TV, either C. I hear the football match will be put off D. Football? No. It's a waste of time
  16. ? Hello, Sally. How’s everything?(D) A. Good for you B. Oh, I agree C. That’s right D. Just so-so 17 ? Excuse me, would you lend me your calculator?(A) A. Certainly. Here you are B. Please don’t mention it C. It’s nothing D. Yes, I have a hand

  18. ? I don’t like the spots programs on Sundays.(B) A. So do I B. Neither do I C. So am I D. Neither am I
  19. ? What’s the problem, Harry? (D) A. No problem B. No trouble at all C. Thank you for asking me about it D. I can’t remember where I left my glasses 20 ? What kind of TV program do you like best?(C) A. I like them very much B. I only watch them at weekend C. It’s hard to say, actually D. I’m too busy to say
  21. --What about going for a walk?(A) A. Why not? A good idea B. That’s all right C. So, do I D. Walking is good to you
  22. ? I think the Internet is very helpful.(A) A. Yes, so do I B. That’s a very good idea C. Neither do I D. I’d rather go surfing on it
  23. ? Which language do you speak at home?(D) A. I speak English very well B. I can speak English and French C. English is my mother tongue D. English, most of the time
  24. ? Must we hand in our homework now? (C) A. Yes, you will B. Yes, you mustn’t C. No, you needn’t D. No, you mustn’t
  25. ? Let’s take a walk. (A) A. Yes, let’s B. Oh, thanks C. Yes, please D. No, thank you
  26. ? Hello, could I speak to Don please?(D) A. Who are you B. What’s the problem 1
C. Are you Jane D. Who’s speaking
  27. ? Do you think the exam will be put off?(C) A. Not good news B. The exam is difficult C. Not likely D. It was put off yesterday
  28. ? In my opinion, you’d better take a couple of days off.(A) A. I’ll take your advice B. Let me see C. Never mind D. I’m afraid so
  29. ? Would you mind if I open the window for a better view?(D) A. That’s fine, thank you B. Yes, please C. Take a seat D. Of course not
  30.I have an appointment with Dr. Johnson.(C) . A. The appointment is put off B. You look sick and weak C. Please wait for minute. He is busy now D. Tell me your ID number
  31.Afternoon, sir. Where to?(A) . A. Please get me to the airport B. please pick me up next time C. I’ve been to the airport D. The plane will take off in an hour
  32. Can I help you to get it down? (C) . A.No problem B. Yes. Let’s get it C. Thanks. It’s so nice of you D. It’s no trouble at all
  33.? I’m trying to call Marie, but there’s no answer.(D). . A. I didn’t realize that B. Here is a message for her C. I’m really sorry about it D. Really? Maybe she’s out
  34.? Are you sure about that? (D) . . A. You needn’t worry about that B. I like the idea. C. Oh, no. I’m afraid of that D. Oh, yes. I’m absolutely positive
  35.? Would you like to see the menu?(A) . . A. No, thanks. I already know what to order
B. Your menu is very clear C. I hear the food here is tasty D. The setting is very comfortable
  36.? What if my computer doesn’t work?(B) . A. I’m not good at computer B. Ask Anne for help C. I’ve called the repair shop D. There must be something wrong
  37.? How’s the movie? Interesting?(C) . . A. It was shown late until midnight B. It was starred by a few famous people C. Far from. I should have stayed home watching TV D. I was seated far away in the corner
  38.? Is this the motel you mentioned?(B) . . A. It looks comfortable B. Yes, it’s as quiet as we expected C. You’re so considerate D. No, the price’s reasonable 第二部分 词汇与结构
  1.After(C) the shopping list, I found that I forgot to buy salt. ( ) A. examining B. testing C. checking D. seeing
  2.Ann is studying (B) at university. ) A. politic B. politics C. politician D. political
  3.After(C )the bid, major construction began in Beijing. ( A. win B. wining C. winning D. won
  4.Be sure to( A ) your wife when you come here this evening. ( A. bring B. take C. get D. carry
  5.Can I get you a couple of tea? (A) ) A. That’s very nice of you B. With pleasure C. You can, please D. Thank you for the tea
  6.Don’t worry. There is (C) room for all your books here. ) A. more B. much C. enough D. some
  7.(A )fine weather it is! ( A. What B. What a C. How D. How a
  8.(C )for the Olympic Games begin about ten years in advance. ( A. Bid B. To bid C. Bidding D. To be bidden
  9.Everything( D )if Albert hadn’t called the fire brigade. ( A. will be destroyed B. will have been destroyed
C. would be destroyed D. would have been destroyed
  10.Her parents died when she was very young, so she was (A ) by her aunt. A. brought up B. brought out C. grown up D. grown
  11.(B)he said is quite right. ( ) A. That B. What C. How D. Why
  12.He kept the light in his room (B )the whole night. A. burnt B. burning C. burn D. to burn
  13.He was (A )about his new job. A. over the moon B. on the moon C. off the moon D. above the moon
  14.He has been ( B) in hospital for a month. ) A. danger B. in danger C. dangerous D. a danger
  15.He spends a quarter of the day ( B ) A. to sleep B. sleeping C. sleeps D. to sleeping
  16.It happened ( D )a winter night. A. at B. in C. by D. on
  17.If you ( A )stop smoking, you can only expect to have a bad cough. A. won’t B. wouldn’t C. don’t D. can’t
  18.It’s not safe (C ) in the street. A. to play B. play C, playing D. plays
  19.( D ) it with me and I’ll see what I can do. ( A. When left B. Leaving C. If you leave D. Leave
  20.I don’t suppose he will attend the meeting, ( B )? A. won’t he B. will he C. do I D. don’t I
  21.I think all these are main points ( B ) much attention. A. being worthy of B. worthy of C. which worth D. which worthy of
  22.I have given( C )eating meat. ( A. over B. down C. up D. down 2

  23.I know it isn’t important but I can’t help (B ) about it. A. but to think B. thinking C. to D. think
  24.Linda offered him her congratulations ( D) his passing the ) college entrance exams. A. at B. for C. of D. on
  25.Mr. White has a wife and three children to ( A ) A. raise B. keep C. grow D. take
  26.Mary forgot B ) letter to her mother, so she wrote to her just ( a now. A. writing B. to write C. having wrote D. to have written
  27.Not only I but also Jane and Mary ( B) tired of having one ) examination after another. A. is B. are C. am D. be
  28.Our plane (A) from London at 7:00 yesterday evening. ) A. took off B. put off C. flew off D. left off
  29.On his first sea( D) he was still quite young but showed great ( ), courage to face the storm. A. trip B. travel C. tour D. voyage
  30.She’s unlucky, and she’s always suffering ( D ) luck one after another. A. a sick B. an ill C. sick D. ill
  31.She has lived here ( B) three years. ) A. since B. for C. during D. in
  32.Time is money! We should ( B )our time. A. be fit for B. make good use of C. play a part of D. take the place of
  33.They (B)the train until it disappeared in the distance. ) A. saw B. watched C. noticed D. observed
  34.That’s all settled. It (D) talked about. ) A. shouldn’t B. mustn’t be C. can’t D. needn’t be
  35.The bedroom needs ( A )
A. decorating B. to decorate C. decorate D. decorated
  36. What’s happened to Tom? ( D )to hospital. ( A. He’s taken B. He’ll be taken C. He’ll take D. He’s been taken
  37.Which do you like better, real movies ( D) cartoons? ) I prefer cartoons real movies. A. and , than B. or, than C. and, and D. or, to
  38.What a fool I have been! Why ( B )I think of that before? A. don’t B. didn’t C. not D. do
  39.We must make a difference between ( A ) language and language. A. spoken, written B. speaking, written C. speaking, writing D. speak, write
  40.We ( A ) every day when we were children. A. used to swim B. used to swimming C. use to swim D. use to swimming
  41.You must explain ( C ) how they succeeded the experiment. A. of us, for B. at us, at C. to us, in D. for us, to
  42.You look ( D ). What you ? A. tire, did…do B. tiring, have…done C. tired, do…do D. tired, have…been doing
  43.Not until most of the people had left the airport ( C ) his sister was there. A. that he saw B. had he seen C. did he see D. that he had seen
  44.They are ( B ) students that they all performed well in the nationwide examinations. A. so diligent B. such diligent C. so much diligent D. such very diligent
  45.She paid the builder ( A ) the gate.
A. to repair B. repair C. repairing D. repaired
  46.We( A )every day when we were children. ( A. used to swim B. used to swimming C. use to swim D. use to swimming
  47.The work( A )by the time you get there. ( A. will have been done B. was done C. had been done D. has done
  48.It is assumed that students at an intermediate level will have a good (A ) of the basic structures and vocabulary of English. A. command B. commanding C. to command D. commanded
  49.More and more people in China now (A ) to work regularly. A. drive B. drives C. drove D. have driven
  50.We (D) the bathroom and plan the bedroom this year. ) A. painted…to paint B. is painting… painting C. paint… to paint D. have painted…to paint
  51.I regret (B) that I'm unable to help you. ) A. saying B. to say C. say D. said
  52.They all ( B )the job. A. asked after B. asked for C. asked to D. asked with
  53.We have our office ( C ) every day by a cleaner. A. clean B. to clean 3
C. cleaned D. cleaning
  54.Mother was busy. Although she was not watching the basketball on TV, she ( A) it on the radio. ) A. was listening to B. was hearing C. was listening D. was seeing
  55.In the fifties last century, many new cities ( C ) in the desert. A. bring up B. make up C. grew up D. build up
  56.He (A) in the laboratory the whole morning. ) A. has been working B. is working C. worked D. has worked
  57.You like playing football, (B) you? ) A. do B. didn't C. did D. don't
  58.That's the( C ) gentleman I've been telling you about. ( A. rather B. quite C. very D. fairly
  59.Dr. Hoffman proposed that we (A) the meeting until next ) week. A. put off B. to put off C. putting off D. need put off
  60. China is (A) the east of Asia. ) A. in B. to C. on D. at
  61. Parliament didn't think the Prime Minister did enough in the improvement of fair employment, ( B)he was asked to write to ) Parliament for further explanation. A. therefore
B. so C. since D. as
  62.He asked me where (B) from. ) A. did I came B. I came C. do I come D. I come
  63.(B ), we keep records on all the experiments so that we may ( have enough data. A. As a whole B. As a rule C. On the average D. By all means
  64.I thought that this would be a funny trick ( A)Jim. ) A. to play on B. to have played C. playing on D. to being played on
  65.If the man (B )succeed, he must work as hard as he can. A. has B. is to C. is going to D. should
  66.I prefer tea (A) coffee. ) A. to B. from C. by D. with
  67.The beef I ate at the restaurant yesterday is delicious. I'd like to have it again even if
 

相关内容

电大开放英语3考试必备

   第一部分 交际用语 1. I haven't seen Belly for 10 years.(B) . A. Either have I B. Neither have I C. Haven't I D. So have I 2. What subjects are you studying?(C ) . A. Yes, I'm studying history B. I'm studying now C. I'm studying philosophy D. I'm doing my ...

电大开放英语3考前复习题

   开放英语 3 考前复习题 第一部分 交际用语 1.-Hello, may I talk to the headmaster now? -. A. Sorry, you can’t B. No, you can’t C. sorry, he is busy at the moment√ 2. What kind of TV program do you like best? --. A. It’s hard to say, actually( = in fact )√ B. I only wa ...

电大开放英语4答案

   电大开放英语(4)形成性考核册作业参考答案(2009 最新完整版) 电大开放英语( )形成性考核册作业参考答案( 最新完整版) 2010/11/14 19:48 [未分类 ] 学前记录卡 学习资源:(略) 回顾与终结 学习内容: 1, I often get up early.He went to the cinema last evening.They are waiting for a bus.The chi ldren will have a race tomorrow. Will C ...

电大开放英语3小抄)

   第一部分 交际用语 1. Hello, Sally. How’s everything? D. Just so-so 2. Excuse me, would you lend me your calculator? A. Certainly. Here you are 3. I don’t like the spots programs on Sundays. B. Neither do I 4. What’s the problem, Harry? D. I can’t remember ...

电大开放英语3复习

   英语 3 一 1 一般现在时 P4 49 表示一种习惯、特征、爱好、真理 常与一般现在时连用的状语 often, always, every day, sometimes=at times, usually, frequently, every+时间名词(every morning), twice a month, once a week 等表示频率大词,seldom, on+星期 几的复数(on Sundays=every Sunday), 日常对话中。 主语是第三人称单数 vs He a ...

电大开放英语3时态语法

   二、Language Focus: 1、一般现在时:I usually drive to work. 2、现在进行时:They are watching TV at the moment. 3、一般过去时:He was late for work yesterday. 4、过去进行时:As we were watching TV,the postman arrived. 5 ...

开放英语3形成性考核册+最详细的答案

   解析说明) 开放英语 3 形成性考核册 (解析说明 解析说明 在开始完成考核册之前应认真阅读使用说明和记录单(1 -2 页) 学前记录卡(第 学前记录卡 第 3 页) 学习资源: 学生按照实际情况进行选项,在是\否处画 “√” 回顾与总结: (第 4 页) 1. 学习过多少时态? ① 一般现在时②一般过去时③现在完成时④过去完成时⑤现在 学 习 内 容 3. 英语 I 中最难学习的: 新的词汇太多 记单词最困难 2. 你现在的词汇量: 1800 进行时⑥过去进行时⑦一般将来时 4. 还有那些 ...

电大??开放英语2答案(含记录卡答案)作业答案1~4(自己整理)[1]

   学前准备参考答案 1.B 2. B 3. C 4. C 5. C 6. C 7. C 8. A 9. C 10. C 学习记录卡 1 1.规则动词:talk talked work worked 不规则动词:do did Buy bought Tom went to see his parents in the country. 否定句:Tom did’t go to see his parents in the country. 疑问句:Did Tom go to see his pare ...

开放英语3形成性考核

   1. 学习目标 2. 3. 4. 听力方面: 听懂日常会话 口语方面: 用简单的词汇表达 阅读方面: 读懂课文 写作方面:按照老师的要求写短文 学习记录卡 1 (第 7~8 页) (Unit1~6) 本学期学习目标和计划(第 5 页) 学 习 过 程 1. A√B√C√ 2. A√B√C√ 3. A√B√C√ 4. A√B√C√ 1. Unit1~6中主要学习的语法项目: 现在进行时 过去进行时 定语从句 Used to 一般现在时 一般过去时 过去时的被动语态 过去完成时 学 习 内 容 ...

考试必备--英语翻译技巧

   第 1 页:翻译方法 1) 分句法 把原文中一个单词或短语译成句子,使原文的一个句子分译成两个或两个以上的句子。 把原文中一个单词或短语译成句子,使原文的一个句子分译成两个或两个以上的句子。 或干脆把原文的一个句子拆开,译成两个或两个以上的句子。 或干脆把原文的一个句子拆开,译成两个或两个以上的句子。 八月中旬,修理组人员在骄阳下工作。 例 1 八月中旬,修理组人员在骄阳下工作。 译文: 译文 It was in mid-August,and the repair section opera ...

热门内容

英语初二上册期中期末复习知识点总结

   Unit 1 词组. 词组 how often 多久一次 surf the Internet 上网冲浪 high school 高中 be interested in 对…感兴趣 感兴趣 come home from school 放学回家 go skateboarding 滑滑板 watch TV 看电视 go shopping 购物 go to the movies = go to a movie 看电影 once a week \ a month 一周 \一月一次 一月一次 twice ...

小学英语第四册教学建议(外教版供三年级起使用)

   小学英语四年级下册教学建议 复龙镇小 黄萍 Module 1 1、词汇 a、主要学习词汇:nice abit shy clece naughty cool little cute b、主要运用词汇:nice abit shy clece naughty cool little cute 2、主要语音功能 用:This is …….,she’s a …….这类语句对人物特征进行描述 Module 2 1、词汇: a、主要学习词汇 Tower bridge. buckingham palace ...

2010年黑龙江绥棱县九年级英语中考调研调研试题

   2010 年黑龙江省绥棱县中考英语调研模拟试题 黑龙江省绥棱县中考英语调研模拟试题 中考英语调研模拟 (考试时间:100 分钟;满分:100 分) I. Multiple choice (本题共 15 分,每小题 1 分) 本题共 Choose the best answer from A、B or C according to the meaning of the sentence. 、 . 1. Jane likes eating apples very much. Apples are ...

英语作文经典句型

   一 、 ~~~ the + ~ est + 名 词 + (that) + 主 词 + have ever + seen ( known/heard/had/read, etc) ~~~ the most + 形 容 词 + 名 词 + (that) + 主 词 + have ever + seen ( known/heard/had/read, etc) 例句:Helen is the most beautiful girl that I have ever seen. 海伦是我所看过最美丽 ...

大学英语语法专题练习(3)情态动词与动词的时态和语态

   大学英语语法专题练习 大学英语语法专题练习 专题 情态动词与动词的时态和语态 1. Dinosaurs(恐龙) are thought to millions of years ago. A)die out B)have died out C)having died out D)dying out 2. By next summer he at Harvard University for five years. A)will have been studying B)will study ...