一. 词汇 A. 根据句意补全单词. (首字母已给出)
  1. -How long have you been skating? -I've been skating s ince I was five years old.
  2. Would you m ind getting out of the bathroom?
  3. The waitress b rought you the wrong food.
  4. Why don't you give a n ecklace for you mom?
  5. She is going to make a s pecial meal. B. 选出一个与句中划线部分意思相同或相近的词语 C
  1. I got mad when I lost my book. A. right away B. for a long time C. got angry D. got sad A
  2. I'll get up at once. A. right away B. for a long time C. a moment ago D. a few minutes later B
  3. Mike usually watches TV in the middle of the day. A. in the noon B. at noon C. in the afternoon D. at night D
  4. How about writing it in English? A. Why don't you B. Why not C. Would you like D. What about C
  5. My friend enjoys watching TV. A. like B. loves to C. likes D. likes to 二. 单项选择
  1. There is nobody in the room, A? A.is there B. isn't there C. is it D. isn't it
  2. -B__you everto Beijing? -No, I haven't. A. Do, been B. Have, been C. Have, being D. Do, be
  3. -How about getting her a CD? -No, that's notC. A. specially B. enough specially C. specially enough D. enough
  4. Do you often help Wei FangCher lessons? A. in B. at C. with D. out
  5. Mum is busy on Sunday. She is the__Cin my family. A. busy B. busier C. busiest D. most busy
  6. IsBin bed good or bad for your health? A.read B. reading C. readed D. reads
  7. I hope__Atomorrow. A. you're better B. you'd better C. your better D. you had better
  8. Would you mind__D__your room? A. clean B. cleans C. cleaned D. cleaning
  9. -__B_have you been collecting stamps? -Four years. A. How often B. How long C. How many D. How much
  10. If you don't go with me, __B? A. you are sorry B. you'll be sorry C. you sorry D. you'll sorry
  11. She said sheAlunch at that time.
A. was having B. is having C. has D. had
  12. While the girl__Awith a boy, the teacher came into the classroom. A. was talking B. talks C. talked D. talking
  13. There will beAcars than before. A. more B. much C. many D. little
  14. -Will there be a tall building here? -C. A. Yes, there won't B. Yes, it will C. No, there won't D. No, it won't
  15. Wang Ding__Ba new bike this morning. A. buy B. bought C. buyed D. is buying 三. 按要求改写句子
  1. I went to the park last Sunday.(改为否定句) I didn't go to the park last Sunday.
  2. I have lived here for ten years.(对划线部分提问) How long have you lived here?
  3. He did his homework yesterday evening.(改为一般疑问句) Did he do his homework yesterday evening?
  4. We had a big family dinner yesterday. (对划线部分提问) When did you have a big family dinner?
  5. She often goes to school on foot.(改为一般过去时态) She often went to school on foot last year. 四. 用适当的词填空,完成下列对话. A: Hi, Li Hua. Where are you going? B: Oh, I'm going to the hospital to see my friend, Tom. A: What happened? B: Last night when he was walking on the street, a car hit him. A: I'm sorry to hear that. Was he badly hurt? B: Yes. A: Did the driver take him to the hospital at once? B: Yes, and the doctor operated on him as soon as he was sent there. A: Is he better now? B: Yes, but only a little. A: How dangerous. We must be careful when we walk on the street. B: Yes, you are right. 五. 用所给词组的适当形式填空 knock on, agree with, work out, look through, get on well with, get angry with, take out, be interested in
  1. The plane took off ten minutes ago.
  2. Knock on the door before you go into other's room.
  3. What are you going to do when you grow up?
  4. "Do you agree with me?"asked Mr White.
  5. I hope they will get on well with each other in the future.
  6. Jim is interested in making kites.
  7.-Can you work out this physics problem? grow up, take off,
-It's too hard for me.
  8. Miss White never gets angry with her students.
  9. He has looked through the book. He said it was interesting.
  10. The guest took out a pen and wrote something on the paper. 六. 完形填空 It _1_ Peter quite a while to find his car and in the end he had to _2_ it in a small street, some way from the dentist's. As he got out, he look at his _3_ . He would meet the dentist at five and he still had half an hour. He crossed into the square and sat down in a chair, to enjoy the _4_ sun in the west. As he sat there, he watch the children playing. He was _5_ to see a red car _6_ his own come out of the street where he had parked. The car moved fast and soon disappeared (消失) Peter felt . in his pocker for _7_ , but they were not there. "My car!" he shouted in a _8_ voice, which made several people look at him. He got up and ran out of the square, down the small street. His car was not to be seen _9_ then he found it was behind a large one, with the keys _10_ his car. C
  1. A. spend B. cost C. took D. paid D
  2. A. put B. leave C. live D. drive A
  3. A. watch B. keys C. friends D. dentist B
  4. A. rising B. falling C. going D. leaving A
  5. A. surprised B. glad C. angry D. sad B
  6. A. different B. like C. unlike D. same D
  7. A. his watches B. his cars C. his money D. his keys B
  8. A. small B. loud C. big D. high C
  9. A. and B. just C. but D. by D
  10. A. in B. on C. of D. to 七. 阅读理解 A I have a friend. He has a large police dog. The dog's name is Jack. Police dogs are often very clever. Every Sunday afternoon my friend takes Jack for a long walk in the park. Jack likes the long walk very much. One Sunday afternoon, a young man came to visit my friend. They talked and talked. Soon it was time for my friend to take Jack for his walk. But the visitor was still there. Jack became very worried about his walk in the park. He walked around the room a few times, and then sat down directly in front of the visitor and looked at him. But the visitor paid no attention. He went on talking. Finally Jack could no longer stand it. He went out of the room and a few minutes later he came back with the visitor's hat in the mouth. 选出符合短文内容的选项. A
  1. A. The writer's friend has a police dog named Jack. B. The writer's friend's name is Jack. C. The writer's name is Jack. C
  2. A. Every Sunday afternoon the writer's friend goes to the park for a walk. B. Every Sunday afternoon the dog goes to the park for a long walk. C. Every Sunday afternoon the writer's friend and his dog go to the park for a walk. B
  3. A. The visitor was old.
B. The visitor was young. C. The visitor was neither old nor young. C
  4. A. The visitor paid attention to the dog. B. The visitor paid a little attention to the dog. C. The visitor paid no attention to the dog. B
  5. A. The visitor came back with his hat in his hand. B. The dog came back with the visitor's hat in the mouth. C. The writer's friend came back with the visitor's hat in his hand. B Two Americans were traveling in Spain. One morning they came into a little restaurant for lunch. They didn't know Spanish, and their waiter didn't know English. They wanted him to understand that they wanted some milk and bread. At first they spelled the word "milk" many times. Then they wrote it down. But the waiter couldn't understand them. At last one of them took a piece of paper and began to draw a cow. When he finished his drawing, the waiter looked at it and ran out of the restaurant at once. "Do you see," said one of the travelers, "What a pencil can do for a man who has diffculties in a foreign country?" The waiter was back again some time after, but he brought no milk. He put down in front of the two Americans two tickets for a bull-fight(斗牛) . A
  1. The story happened. A. in England B. in America C. in Spain D. in Africa C
  2. The two Americans wanted. A. to have beef B. to buy some tickets for a bull-fight C. to have milk and bread D. to see the waiter A
  3. The waiter. A. could not spell the word "milk" B. asked two Americans to draw a picture C. could understand the two Americans English D. didn't like the two Americans at all D
  4. One of the Americans believed that. A. words were easy to understand B. pencil were better than paper C. a waiter should know some foreign language D. a pencil can do more to help a man in a foreign country D
  5. Which of the follow is true? A. Two Americans went to restaurant for supper. B. The waiter wanted to make a joke with the two Americans. C. The waiter was able to spell the word "milk" at last. D. The waiter thought he understand the drawing and ran out of the restaurant.
 

相关内容

初二英语竞赛

   初二英语竞赛 一. 听力部分 听下面两段对话,从每题所给的 A,B,C 三个选项中选出可以回答问题的最佳答案. 每段对话读两遍. 听第一段对话,回答 1-3 小题. 1. How many times has Linda been to Beijing before? A. She has been to Beijing many times. B. She has never been to Beijing. C. She has been to Beijing only once. 2. ...

英语听力答案

   全国统一考试 1.C 2.B 3.A 4.C 5.A 6.C 7.B 8.A 9.C 10.B 11.C 12.B 13.B 14.C 15.C 16.A 17.C 18.A 19.B 20.B 2009年湖南 1C 2B 3C 4A 5B 6C 7B 8C 9B 10A 11A 12B 13A 14C 15B 16A 17A 18lazy life 19active 20step by step 2009浙江高考英语听力答案 1. ...

英语听力答案

   Unit 1 Click Here for Language Learning Short Conversations 1.B 2. C 3. A 4.C 5.D 6.C 7. C 8.A 9.B 10.D Long Conversation 1.A 2. B 3.B 4. D 5. A Understanding a Passage 1. A 2.A 3. C 4. D 5. D Understanding a Movie Speech 1.honored, 2.interesting 3. ...

英语初二练习题,

   . 汉汉汉 译 1. help sb. to do sth. 3. stay up 5. a bit 7. just now 9. look at 2.单 单 2. be married 4. at least 6. used to 8. look for 10. put out A: have B be C do D does 17. No one knows why last for school again. A he B he did C did he D he was 18. Wh ...

英语初二上复习提纲

   Ⅰ. 单项选择。(15分) ( )1. ?Hi, Michael. Nice to see you. ? A. Goodbye! B. Hello! C. Nice to see you, too. D. I’m fine. ( ) 2. ? are you from? ?I’m from Fujian. A. Where B. What C. How D. When ( ) 3. ? class are you in? ?I’m in Class 5. A. Where ...

英语初二年级9单元测试

   practice Unit 9 根据句意及所给汉语填写所缺单词。 根据句意及所给汉语填写所缺单词。 could 能 51. The girl (能) sing many English songs when she was five. 52. My grandfather is a very kind (和蔼的 old man. 和蔼的) 和蔼的 universities 大学 53. ?How many (大学 大学) are there in your city? ?About ten. ...

英语初二下教学计划(未改)

   初二英语下教学计划 一、指导思想 以 “ 英 语 课 程 标 准 ” 为 宗 旨,适 应 新 课 程 改 革 的 需 要,面 向 全 体 学 生,提 高 学 生 的 人 文 素 养,增 强 实 践 能 力 和 创 新 精 神。正 确 把 握 英 语 学 科 特 点,积 极 倡 导 合 作 探 究 的 学 习 方 式。培 养 学 生 积 极 地 情 感 态 度 和 正 确 的 人 生 价 值 观,提 高 学 生 综 合 素 质 为 学 生 全 面 发 展 和 终 身 发展奠定基础。 二、全期教 ...

新目标英语初二下册期中考试试卷

   初二下期中考试英语试卷 笔试部分( 笔试部分( 80 分 ) 一、用所给单词或中文的适当形式填空 (10 分) 1. Children under 1.2m in (high) can’t go into the concert all by themselves. 2. There is (little) milk in this glass than in that glass. 3. Miss Li always speaks to us with a face. (smile) 4. ...

冀教版英语 初二上册第三单元知识点

   Lesson 17: : I Love Autumn 1. have to: 必须、只好(强调客观的需要) must: 必须(强调主观的需求) e.g: It`s raining now. He has to stay here. You don`t have to tell her the news. 2. I wonder….我想知道…… e.g: I wonder why Li Ming is late again. 3.in early /late + 月份 表示某月初\末 e.g: ...

冀教版英语 初二上册第六单元知识点

   Lesson 41 A Phone Friend 1. how often 多久一次 Have a try” do you play the computer game? a week. 2. make phone calls 打电话 =make a phone call=call sb. ??Once I (打电话 to you yesterday. 打电话) 打电话 3. 打电话用语集锦: 打电话用语集锦: 请李明接电话好吗? 请李明接电话好吗? 我是李明,你是哪位? 我是李明,你是哪位 ...

热门内容

六年级英语语法知识复习全面汇总

   3eud 教育网 http://www.3edu.net 百万教学资源,完全免费,无须注册,天天更新! 小升初六年级英语语法知识复习全面汇总 一、词类: 动词、名词和形容词不太容易区分,如不能一眼看出,可用如下方法: 先用“一(量词)”(如:一个、一张等)和这个词连起来说,如说得通,一般 认为是名词;说不通再用“很”去判断,就是把“很”和为个词连起来说,说得 通一般就是形容词; 都说不通就是动词。 (目前我们学过的, 以后可能不同) (另 外一些很明显的,如人称代词、数词、情态动词等一下就可 ...

2010版开放英语 I(1)样卷

   中央广播电视大学开放教育课程考核说明 英语 I(1) ( ) 英语 I(1)是广播电视大学公共英语系列课程的第一学期的课程.本课程的教学目的 是,通过学习,学生应能掌握一定的英语语言基础知识和基本技能, 具有一定的听, 说,读, 写的能力, 为下阶段的学习打好基础. 本课程的重点是在加强英语语言基础知识和基本技能 训练的同时,重视培养学生实际使用英语进行交际的能力.为指导全国广播电视大学"英语 I (1)"课程的考试命题和组织工作,帮助学生复习本课程,并为检查教学质量提供 ...

PEP小学英语六年下册教案全册

   Unit 1 How tall are you? 第一课时 一、教学目标与要求: 1.能够听、说、读、写形容词的比较形式:taller, stronger, older, younger 和 shorter. 2.能够用句型:I’m……cm tall. He/ She’s ……cm tall. 描述自己和他人的身高。 3. 能够用句型 You’re taller than your brother. I’m older than you. 进行年龄和身高的比 较。 4.能够听懂教师的指令,按 ...

[欧盟口译训练A6,英语].Euit-en-10110804

   1 . 策马翻译培训 Euit EU interpretation training 欧盟口译训练 cemachina.com Copyright 2010 CEMACHINA.COM, All Rights Reserved EU interpretation training | A zh-en 2 . 策马翻译培训 民主 茶党 2010.10.27 规模不大但富于热情的茶党运动影 响美国中期选举 在茶党基层组织者的帮助下,特拉华 州 联邦参议员候选人克 里斯婷? 奥唐奈(C hris ...

初中英语试题

   新目标英语 Uint7Unit12 检测题 总分 100 分 考试时间 120 分 听力部分( 听力部分(共 20 分) 一、听句子,选出你在句子中听到的单词. ( ) 1. A.game B.name C.number D.banana ( ) 2. A.brother B.mother C.father D.sister ( ) 3. A.fun B.interesting C.relaxing D.boring ( ) 4. A.15 B.50 C.13 D.30 ( ) 5. A.b ...