一. 词汇 A. 根据句意补全单词. (首字母已给出)
  1. -How long have you been skating? -I've been skating sI was five years old.
  2. Would you mgetting out of the bathroom?
  3. The waitress byou the wrong food.
  4. Why don't you give a nfor you mom?
  5. She is going to make a smeal. B. 选出一个与句中划线部分意思相同或相近的词语
  1. I got mad when I lost my book. A. right away B. for a long time C. got angry D. got sad
  2. I'll get up at once. A. right away B. for a long time C. a moment ago D. a few minutes later
  3. Mike usually watches TV in the middle of the day. A. in the noon B. at noon C. in the afternoon D. at night
  4. How about writing it in English? A. Why don't you B. Why not C. Would you like D. What about
  5. My friend enjoys watching TV. A. like B. loves to C. likes D. likes to 二. 单项选择
  1. There is nobody in the room, ? A.is there B. isn't there C. is it D. isn't it
  2. -you everto Beijing? -No, I haven't. A. Do, been B. Have, been C. Have, being D. Do, be
  3. -How about getting her a CD? -No, that's not. A. specially B. enough specially C. specially enough D. enough
  4. Do you often help Wei Fangher lessons? A. in B. at C. with D. out
  5. Mum is busy on Sunday. She is thein my family. A. busy B. busier C. busiest D. most busy
  6. Isin bed good or bad for your health? A.read B. reading C. readed D. reads
  7. I hopetomorrow. A. you're better B. you'd better C. your better D. you had better
  8. Would you mindyour room? A. clean B. cleans C. cleaned D. cleaning
  9. -have you been collecting stamps? -Four years. A. How often B. How long C. How many D. How much
  10. If you don't go with me, ? A. you are sorry B. you'll be sorry C. you sorry D. you'll sorry
  11. She said shelunch at that time.
A. was having B. is having C. has D. had
  12. While the girlwith a boy, the teacher came into the classroom. A. was talking B. talks C. talked D. talking
  13. There will becars than before. A. more B. much C. many D. little
  14. -Will there be a tall building here? -. A. Yes, there won't B. Yes, it will C. No, there won't D. No, it won't
  15. Wang Dinga new bike this morning. A. buy B. bought C. buyed D. is buying 三. 按要求改写句子
  1. I went to the park last Sunday.(改为否定句) I to the park last Sunday.
  2. I have lived here for ten years.(对划线部分提问) have you lived here?
  3. He did his homework yesterday evening.(改为一般疑问句) his homework yesterday evening?
  4. We had a big family dinner yesterday. (对划线部分提问) you a big family dinner?
  5. She often goes to school on foot.(改为一般过去时态) She often on foot last year. 四. 用适当的词填空,完成下列对话. A: Hi, Li Hua. Where are you going? B: Oh, I'm going to the hospital tomy friend, Tom. A: What? B: Last night when he was walking on the street, a carhim. A: I'm to hear that. Was he badly? B: Yes. A: Did the driver take him to theat once? B: Yes, and the doctor operated on him he was sent there. A: Is he better now? B: Yes, but only . A: How. We must bewhen we walk on the street. B: Yes, you are right. 五. 用所给词组的适当形式填空 knock on, agree with, work out, look through, get on well with, get angry with, take out, be interested in
  1. The planeten minutes ago.
  2. the door before you go into other's room.
  3. What are you going to do when you?
  4. "Do youme?"asked Mr White.
  5. I hope theyeach other in the future.
  6. Jimmaking kites.
  7.-Can youthis physics problem? grow up, take off,
-It's too hard for me.
  8. Miss White neverher students.
  9. He hasthe book. He said it was interesting.
  10. The guesta pen and wrote something on the paper. 六. 完形填空 It _1_ Peter quite a while to find his car and in the end he had to _2_ it in a small street, some way from the dentist's. As he got out, he look at his _3_ . He would meet the dentist at five and he still had half an hour. He crossed into the square and sat down in a chair, to enjoy the _4_ sun in the west. As he sat there, he watch the children playing. He was _5_ to see a red car _6_ his own come out of the street where he had parked. The car moved fast and soon disappeared (消失) Peter felt . in his pocker for _7_ , but they were not there. "My car!" he shouted in a _8_ voice, which made several people look at him. He got up and ran out of the square, down the small street. His car was not to be seen _9_ then he found it was behind a large one, with the keys _10_ his car.
  1. A. spend B. cost C. took D. paid
  2. A. put B. leave C. live D. drive
  3. A. watch B. keys C. friends D. dentist
  4. A. rising B. falling C. going D. leaving
  5. A. surprised B. glad C. angry D. sad
  6. A. different B. like C. unlike D. same
  7. A. his watches B. his cars C. his money D. his keys
  8. A. small B. loud C. big D. high
  9. A. and B. just C. but D. by
  10. A. in B. on C. of D. to 七. 阅读理解 A I have a friend. He has a large police dog. The dog's name is Jack. Police dogs are often very clever. Every Sunday afternoon my friend takes Jack for a long walk in the park. Jack likes the long walk very much. One Sunday afternoon, a young man came to visit my friend. They talked and talked. Soon it was time for my friend to take Jack for his walk. But the visitor was still there. Jack became very worried about his walk in the park. He walked around the room a few times, and then sat down directly in front of the visitor and looked at him. But the visitor paid no attention. He went on talking. Finally Jack could no longer stand it. He went out of the room and a few minutes later he came back with the visitor's hat in the mouth. 选出符合短文内容的选项.
  1. A. The writer's friend has a police dog named Jack. B. The writer's friend's name is Jack. C. The writer's name is Jack.
  2. A. Every Sunday afternoon the writer's friend goes to the park for a walk. B. Every Sunday afternoon the dog goes to the park for a long walk. C. Every Sunday afternoon the writer's friend and his dog go to the park for a walk.
  3. A. The visitor was old.
B. The visitor was young. C. The visitor was neither old nor young.
  4. A. The visitor paid attention to the dog. B. The visitor paid a little attention to the dog. C. The visitor paid no attention to the dog.
  5. A. The visitor came back with his hat in his hand. B. The dog came back with the visitor's hat in the mouth. C. The writer's friend came back with the visitor's hat in his hand. B Two Americans were traveling in Spain. One morning they came into a little restaurant for lunch. They didn't know Spanish, and their waiter didn't know English. They wanted him to understand that they wanted some milk and bread. At first they spelled the word "milk" many times. Then they wrote it down. But the waiter couldn't understand them. At last one of them took a piece of paper and began to draw a cow. When he finished his drawing, the waiter looked at it and ran out of the restaurant at once. "Do you see," said one of the travelers, "What a pencil can do for a man who has diffculties in a foreign country?" The waiter was back again some time after, but he brought no milk. He put down in front of the two Americans two tickets for a bull-fight(斗牛) .
  1. The story happened. A. in England B. in America C. in Spain D. in Africa
  2. The two Americans wanted. A. to have beef B. to buy some tickets for a bull-fight C. to have milk and bread D. to see the waiter
  3. The waiter. A. could not spell the word "milk" B. asked two Americans to draw a picture C. could understand the two Americans English D. didn't like the two Americans at all
  4. One of the Americans believed that. A. words were easy to understand B. pencil were better than paper C. a waiter should know some foreign language D. a pencil can do more to help a man in a foreign country
  5. Which of the follow is true? A. Two Americans went to restaurant for supper. B. The waiter wanted to make a joke with the two Americans. C. The waiter was able to spell the word "milk" at last. D. The waiter thought he understand the drawing and ran out of the restaurant.
 

相关内容

冬季竞赛英语初二试题

   一. 词汇 A. 根据句意补全单词. (首字母已给出) 1. -How long have you been skating? -I've been skating sI was five years old. 2. Would you mgetting out of the bathroom? 3. The waitress byou the wrong food. 4. Why don't you give a nfor you mom? 5. She is going to make ...

初二英语竞赛

   初二英语竞赛 一. 听力部分 听下面两段对话,从每题所给的 A,B,C 三个选项中选出可以回答问题的最佳答案. 每段对话读两遍. 听第一段对话,回答 1-3 小题. 1. How many times has Linda been to Beijing before? A. She has been to Beijing many times. B. She has never been to Beijing. C. She has been to Beijing only once. 2. ...

英语初二练习题

   单选( ) 1. Timmy goes to school every day. It's not far from his home.   A. in a bus B. by planes C. on foot D. by boat   ( ) 2. Do you know during the coming summer holiday?   A. what will Tom do B. what did Tom do C. what Tom wil ...

英语短语初二下

   1. 提建议 Why don’t you do…? Why not do…? You’d better do… it’s a good idea to do.. How about / what about doing 2. welcome back 欢迎回来 3. 4. give some advice 提建议 next to 在…旁边 旁边 You should do 5. what else 还有别的什么吗 6. write it down write down the word 写下 ...

英语初二练习题,

   . 汉汉汉 译 1. help sb. to do sth. 3. stay up 5. a bit 7. just now 9. look at 2.单 单 2. be married 4. at least 6. used to 8. look for 10. put out A: have B be C do D does 17. No one knows why last for school again. A he B he did C did he D he was 18. Wh ...

英语初二上复习提纲

   Ⅰ. 单项选择。(15分) ( )1. ?Hi, Michael. Nice to see you. ? A. Goodbye! B. Hello! C. Nice to see you, too. D. I’m fine. ( ) 2. ? are you from? ?I’m from Fujian. A. Where B. What C. How D. When ( ) 3. ? class are you in? ?I’m in Class 5. A. Where ...

步步高电子词典(初二英语)

   步步高电子词典(初二英语) 步步高电子词典(初二英语)第一期 一、本期知识点概述: 1.be going to 的用法: 1) be going to 表示将要发生的动作,含有打算的意思。 2) be going to 后接动词原形。 3) going to 常和表示将来的时间一起用。 be 例如: tomorrow, tomorrow morning, tomorrow afternoon, tomorrow evening, this weekend, next Monday 等等。 2 ...

人教版英语初二上单词表

   Unit 1 how often exercise skateboard hardly ever shop once twice time surf Internet program 多久一次 v. & n. 锻炼;运动 v. 踩滑板;参加滑板运动 adv. 几乎不;几乎没有 adv. 曾;曾经 v. 购物 adv. 一次 adv. 两次 n. 次;次数 v. 在……冲浪;在激浪上驾(船) n. 网络;互联网 n. 节目;表演 high school most no result a ...

英语初二下教学计划(未改)

   初二英语下教学计划 一、指导思想 以 “ 英 语 课 程 标 准 ” 为 宗 旨,适 应 新 课 程 改 革 的 需 要,面 向 全 体 学 生,提 高 学 生 的 人 文 素 养,增 强 实 践 能 力 和 创 新 精 神。正 确 把 握 英 语 学 科 特 点,积 极 倡 导 合 作 探 究 的 学 习 方 式。培 养 学 生 积 极 地 情 感 态 度 和 正 确 的 人 生 价 值 观,提 高 学 生 综 合 素 质 为 学 生 全 面 发 展 和 终 身 发展奠定基础。 二、全期教 ...

广州 牛津英语 初二 下学期 第四单元

   1,I feel nervous 2,You are 3、做饭菜 5、一直 7、习惯(某事) 9、四处观光、旅游 10、同学、同学们 12、一点点 13、拍照 15、与……不同 (一想到)the coming exam . (被要求)finsih it this Saturday. 4、作报告 6、与(某人)保持联系 8、 开始喜欢(某人) ;对(某人)产生好感 9、中学 11、教育交流 13、名胜古迹 14、乐于做 16、过了一会儿 17、 (某人)随身携带(某物) 1、An e of o ...

热门内容

牛津英语Module 2 Unit 3 Amazing people Reading(1)

   Module 2 Unit 3 Amazing people The curse of the mummy 江苏省海州高级中学 王雪燕 一、教材分析 牛津高中英语模块二包括三个单元,第三单元主要涉及神秘的古代文明。古 代文明充满许多未知的因素,是古代人类集体智慧的结晶。不仅是学生需要了解 的历史, 也是许多考古学家在不断研究的领域。 对于此方面, 学生也充满了好奇。 本课文是关于我们既熟知又陌生的埃及金字塔以及有关木乃伊的诅咒。 学生学习 本课文能对此话题有个科学的了解。 本设计以阅读文章为 ...

西城区初三一模英语参考答案及评分标准

   一对一名师辅导 裴老师 59797828--8034 1 西城区初三一模英语参考答案及评分标准 2011.5 听力理解(共 24 分) 一.听对话选图。(共 4 分,每小题 1 分) 1.B 2.C 3.A 4.C 二.听对话选择答案。 (共 12 分,每小题 1 分) 5.A 6.C 7.B 8.B 9.A 10.A 11.C 12.C 13.B 14.A 15.B 16.C 三.听独自记录关键信息。 (共 8 分,每小题 2 分) 17. 7:30 18. Sunday(s) 19.Li ...

英语周报牛津模块九 Unit 4 单元测试题

   单元测试题 Unit 4 第一节:单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分)从 A、B、C、D 四 个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 1. and happy, Tony stood up and accepted the prize. A. Surprising B. Surprised C. Being surprising D. To be surprising 2. Mary wanted to travel around the world all by h ...

2006年考研英语最新题型应试指导2

   下载银行【www.downbank.cn】 提供免费绿色软件下载 学校非英语专业优秀本科毕业生能达到的及格或及格以上水平,以保证被录取者具有一定的英语水平,有利于 各高等学校和科研机构在专业上择优选拔。 一、考研英语大纲最新调整 B节(5题):主要考查考生对诸如连贯性、一致性等语段特征以及文章结构的理解。本部分有3种备选题 型。每次考试从这3种备选题型中选择一种进行考查。考生在答题卡1上作答,满分10分。 备选题型有: 1)本部分的内容是一篇总长度为500~600词的文章,其中有5段空白,文 ...

星火英语大学六级精准听力中文翻译复件 (6)

   [00:18.10]型号测试6 [00:20.46]第一个 [00:22.46]方向:在本节中, [00:25.50]你会听到简短的谈话8 [00:29.09]和2长时间的会谈。 [00:31.61]在每个会话结束时, [00:33.82]一个或一个以上的问题将被询问 [00:36.64]说了什么。双方的谈话 [00:39.01]和问题会被朗读一次。 [00:42.49]在每个问题会有一个暂停。 [00:46.64]在暂停时,您必须阅读四个选择 [00:51.09]标有A),B级),C)和D) ...