?
福师10秋学期《大学英语(
  2)》在线作业一
试卷总分:100 测试时间:-- 试卷得分:100
单选题
一、单选题(共 50 道试题,共 100 分。) 得分:100V
  1. I wonder how many years
ago.
A. did your father retire
B. your father retired
C. has your father retired
D. your father has retired
正确答案:B 满分:2 分 得分:2

  2. is unknown to me.
A. Where he is
B. Where is he
C. He is where
D. Is he where
正确答案:A 满分:2 分 得分:2

  3. It makes no difference to me he will come or not.
A. how
B. why
C. when
D. whether
正确答案:D 满分:2 分 得分:2

  4. He was willing to speak to the reporters he was not
identified.
A. on condition that
B. in case
C. suppose that
D. for fear that
正确答案:A 满分:2 分 得分:2

  5. The time will come man can fly he likes in
the universe.
A. how ... where
B. when ... wherever
C. where ... where
D. what ... which
正确答案:B 满分:2 分 得分:2

  6. Students in his class cannot understand .
A. what does the sentence mean
B. what means this sentence
C. what this sentence means
D. what is the meaning of the sentence
正确答案:C 满分:2 分 得分:2

  7. The villagemy mother grew up in is not far from the city.
A. what
B. where
C. which
D. wherever
正确答案:C 满分:2 分 得分:2

  8. A good many proposals were raised by the delegates,was to
be expected.
A. that
B. what
C. so
D. as
正确答案:D 满分:2 分 得分:2

  9. Do you know ?
A. when does the party start
B. whether the party starts
C. what time the party starts
D. if the party starts
正确答案:C 满分:2 分 得分:2

  10. You can't imaginewhen they received these gifts.
A. how they were excited
B. how excited they were
C. how excited they have
D. they were how excited
正确答案:B 满分:2 分 得分:2

  11. Word has comesome guests from Canada will visit our
school.
A. what
B. that
C. whether
D. when
正确答案:B 满分:2 分 得分:2

  12. is a fact that English is accepted as an international
language.
A. What
B. This
C. That
D. It
正确答案:D 满分:2 分 得分:2

  13. Hans has a new car. I wonder whenit.
A. he bought
B. did he buy
C. buys
D. he is buying
正确答案:A 满分:2 分 得分:2

  14. We must do wellthe boss assigns us to do.
A. that
B. whatever
C. whichever
D. those
正确答案:B 满分:2 分 得分:2

  15. you don't like him is none of my business.
A. What
B. Who
C. That
D. Whether
正确答案:C 满分:2 分 得分:2

  16. It happenedLisa wasn't there at that time.
A. whether
B. if
C. that
D. why
正确答案:C 满分:2 分 得分:2

  17. ? Who is John Smith? ? He is the speaker heard last
week.
A. which we would have
B. we would have
C. we
D. we had
正确答案:C 满分:2 分 得分:2

  18. the English examination I would have gone to the concert
last Saturday.
A. In spite of
B. But for
C. Because of
D. As for
正确答案:B 满分:2 分 得分:2

  19. This is I want to tell you.
A. it
B. that
C. which
D. what
正确答案:D 满分:2 分 得分:2

  20. I will give this book towants to have it.
A. whomever
B. whoever
C. whatever
D. wherever
正确答案:B 满分:2 分 得分:2

  21. he is absent, what shall we do?
A. Now that
B. Seeing that
C. Whether
D. Supposing that
正确答案:A 满分:2 分 得分:2

  22. Most of the stones are a man and weigh about two and a
half tons each.
A. more high
B. much more high
C. higher more
D. higher than
正确答案:D 满分:2 分 得分:2

  23. I recognized herI saw her.
A. the instant (that)
B. after
C. if not
D. unless
正确答案:A 满分:2 分 得分:2

  24. No one was awareJane had gone.
A. where that
B. of the place
C. of where
D. the place
正确答案:C 满分:2 分 得分:2

  25. The reason we're so late is .
A. for the car breaks down
B. due to the car breaking down
C. that the car broke down
D. because the car broke down
正确答案:C 满分:2 分 得分:2

  26. we need more practice is quite clear.
A. What
B. That
C. Which
D. When
正确答案:B 满分:2 分 得分:2

  27. The water gives up energy and becomes coolerthe ice
receives energy and melts.
A. when
B. while
C. for
D. because
正确答案:B 满分:2 分 得分:2

  28. She is waiting for the doctor I know will not come.
A. whom
B. who
C. which
D. that
正确答案:B 满分:2 分 得分:2

  29. A student, name I don't know, came to see me.
A. that
B. who
C. whose
D. whom
正确答案:C 满分:2 分 得分:2

  30. I have not found my book yet. In fact, I'm not sure I
could have done with it.
A. if
B. whether
C. how
D. what
正确答案:D 满分:2 分 得分:2

  31. The machine is such I have never seen before.
A. what
B. as
C. when
D. where
正确答案:B 满分:2 分 得分:2

  32. The higher the standard of living,.
A. the greater is the amount of paper is used
B. the greater amount of paper is used
C. the amount of paper is used is greater
D. the greater the amount of paper is used
正确答案:D 满分:2 分 得分:2

  33. Can you find out her pen?
A. where Alice had put
B. where had Alice put
C. where Alice has put
D. where has Alice put
正确答案:C 满分:2 分 得分:2

  34. Mrs. Lee will move into her new house next Monday, it
will be completely furnished.
A. by that time
B. by the time
C. by which time
D. by some time
正确答案:C 满分:2 分 得分:2

  35. Women workers wear hats their hair gets caught in the
machinery.
A. if
B. in case
C. unless
D. because
正确答案:B 满分:2 分 得分:2

  36. I didn't remember his nameafter I had greeted him.
A. when
B. as
C. until
D. while
正确答案:C 满分:2 分 得分:2

  37. The company official I thought would be fired received a
raise.
A. whom
B. whoever
C. who
D. which
正确答案:C 满分:2 分 得分:2

  38. The International Studies University, in 1951, is a
military academy.
A. founded
B. has been founded
C. to have been founded
D. was founded
正确答案:A 满分:2 分 得分:2

  39. Never hesitate to ask about .
A. that you don't understand
B. what you don't understand
C. which you don't understand
D. what don't you understand
正确答案:B 满分:2 分 得分:2

  40. the old man's sons wanted to know was the
gold had been hidden.
A. That ... what
B. What ... where
C. What ... that
D. That ... where
正确答案:B 满分:2 分 得分:2

  41. We'll visit Europe next year we have enough money.
A. provided
B. unless
C. until
D. lest
正确答案:A 满分:2 分 得分:2

  42. Is this the place the exhibition was held?
A. where
B. that
C. on which
D. the one
正确答案:A 满分:2 分 得分:2

  43. The two elements water is made are the oxygen and
hydrogen.
A. that
B. which
C. of which
D. with which
正确答案:C 满分:2 分 得分:2

  44. The music was so loud. That's he left the party so early.
A. how
B. why
C. what
D. when
正确答案:B 满分:2 分 得分:2

  45. He told me the newsour team had won the game.
A. about
B. of
C. as
D. that
正确答案:D 满分:2 分 得分:2

  46. We don't doubt he can make a good job of it.
A. if
B. that
C. what
D. why
正确答案:B 满分:2 分 得分:2

  47. the 1500'sthe first Europeans explored the
coast of California.
A. It was not until ... when
B. It is until ... that
C. It is not until ... when
D. It was not until ... that
正确答案:D 满分:2 分 得分:2

  48. Is this museum you visited a few days ago?
A. where
B. that
C. on which
D. the one
正确答案:D 满分:2 分 得分:2

  49. Do you are told; otherwise you will be punished.
A. that
B. what
C. which
D. whom
正确答案:B 满分:2 分 得分:2

  50. The crime was discovered till 48 hours later,gave the
criminal plenty of time to get away.
A. which
B. that
C. so
D. what
正确答案:A 满分:2 分 得分:2

福师10秋学期《大学英语(
  2)》在线作业二
试卷总分:100 测试时间:-- 试卷得分:100
单选题
一、单选题(共 50 道试题,共 100 分。) 得分:100V
  1. It is vital that enough
moneyto fund the subject.
A. be collected
B. must be collected
C. is collected
D. can be collected
正确答案:A 满分:2 分 得分:2

  2. All examination paper, the teacher let the students leave.
A. handing in
B. having handed in
C. to be handed in
D. having been handed in
正确答案:D 满分:2 分 得分:2

  3. I think English isthan Japanese.
A. much important
B. important
C. much more important
D. more much important
正确答案:C 满分:2 分 得分:2

  4. Economics, several courses of which I have taken thus far,
to be difficult but useful for almost all students.
A. prove
B. proves
C. have been proved
D. are proved
正确答案:B 满分:2 分 得分:2

  5. With Johnthere's more room in the house.
A. to be away
B. been away
C. away
D. was away
正确答案:C 满分:2 分 得分:2

  6. It is politely requested by the hotel management that radios
after 11 o'clock at night.
A. were not played
B. not to play
C. not be played
D. did not play
正确答案:C 满分:2 分 得分:2

  7. We didn't know his telephone number, otherwise wehim.
A. would have telephoned
B. must have telephoned
C. would telephone
D. had telephoned
正确答案:A 满分:2 分 得分:2

  8. There used to be some trees by the lake, ?
A. was there
B. were there
C. weren't there
D. wasn't there
正确答案:C 满分:2 分 得分:2

  9. The Smith's family, whichrather a large
one,very fond of their old house.
A. were ... were
 

相关内容

福师10秋学期《大学英语(2)》在线作业二

   福师10秋学期《大学英语(2)》在线作业二 试卷总分:100 测试时间:-- 试卷得分:100 单选题 、单选题(共 50 道试题,共 100 分。) 得分:100 1. It is vital that enough moneyto fund the subject. A. be collected B. must be collected C. is collected D. can be collected 正确答案:A 满分:2 分 得分:2 2. All ex ...

华师10秋学期《大学英语(2)》在线作业参考答案及练习测试题答案

   华师 10 秋学期《大学英语(2) 》在线作业答案 单选题(共 50 道试题,共 100 分。 ) 1. He was too arrogant to listen to others' advise and the problem soon.A. emerged B. appeared C. rose D. raised 正确答案:A 2. Do you remember for smoking at the library last timeA. to be fined B. being ...

东财10秋学期《大学英语2》在线作业二 答案

   1. As a visitor or guest in either a Chinese home or restaurant you will find that manners are important to the enjoyment of your meals and keep you in high spirits! A. desk B. table C. chair D. bench 满分:4 分 2. The girlthe bicycle is Jane. A. ridin ...

东财10秋学期《 大学英语2 》在线作业解题指导

   《国际金融》在线作业题目分析使用教材为: 国际金融》在线作业题目分析使用教材为: 教材 价格 主编 版本 大学英语 2 林治勋 2009年9月第1版 28 学校名称 课程名称 章 节 出版社 经济科学出版社 知识点 题型 难度 东北财经大学 大学英语2 1 1 ?我的曲奇饼在哪里?别告 诉我你都吃了。?是的,我 忍不住都吃了。 单选题 中 东北财经大学 大学英语2 1 1 打电话的场景,接电话者首 先要自报家门。 单选题 中 东北财经大学 大学英语2 1 1 A: 我很担心这个面试。B: 不 ...

大学英语2在线作业

   一、单选题(共 25 道试题,共 100 分。)V 1. Even though we had lost the _B of our family, everyone came on Christmas Day?making an effort to be cheerful. A. bachelor B. master C. doctor D. post doctor 满分:4 分 2. I can't understand __D at that poor child. A. you ...

大工10春《大学英语1(开放英语1)》在线作业1-3

   大工10春《大学英语1(开放英语1)》在线作业1 试卷总分:100 测试时间:-- 试卷得分:100 单选题 判断题 一、单选题(共 20 道试题,共 80 分。) 得分:80 V 1. He is a good student. He () early. A. come always B. always comes C. always come 正确答案:B 满分:4 分 得分:4 2. Mary lik ...

大学英语作文

   一.请你根据下面的提纲,以"我的家乡"为题,写一篇 100-字的短文。 提纲: (1) 家乡的地理位置; (2) 解放前的情况; (3) 解放后的变化; (4) 对家乡的感情。 满分作文: My Home Town My home town is a beautiful place. It stands beside a wide river and is ric h in fish and rice. But in the old days it was a poor ...

大学英语听力答案

   新视野大学英语听说教程【第二版】第二册答案 新视野大学英语听说教程【第二版】第二册Unit 1 International Clock Talk Short Conversations 1.B 2.D 3.C 4.D 5.C 6.C 7.B 8.B 9.A 10.C Long Conversation 1.D 2.D 3.A 4.B 5.C Understanding a Passage 1.C 2.D ...

英语(2)在线第5次

   1.Don’t wear those clothes to work; try to look more ! A military B relaxed C professional D native 正确答案:C 单选题 2. these free State Schools, there are a number of Public Schools in Britain. A Except for B In spite of C In addition to D By means of 正 ...

英语(2)在线第6次

   单选题 1.I’m sorry so long. I forgot to tell you in advance where I had put my key. A to keep you wait B to keep you waiting C to keep you waited D to have kept you waiting 正确答案:D 单选题 2. My uncle said that he music for 38 years by the time he retired. ...

热门内容

高考英语全面 复习十六

   高考英语全面 复习十六 Units 1~3 晨背佳作 经典试题 (2008年高考山东卷 假设你是新华中学 年高考山东卷)假设你是新华中学 年高考山东卷 的学生张华,班里从外地转来一名同学李明, 的学生张华,班里从外地转来一名同学李明, 他一时无法融入新的班集体中,感到很苦恼。 他一时无法融入新的班集体中,感到很苦恼。 请根据下列要点用英语给他写封信: 请根据下列要点用英语给他写封信: 1.帮他分析原因 . 2.给他提出建议 . 3.陈述你帮助他的具体打算 . 注意:词数120~150 注意: ...

新目标八年级英语上期末试题

   新目标八年级英语上期末试题 Ⅰ.选择填空(每小题 1 分,共 15 分) 1.She is good at cooking. . A So I do B. So can I C. So do I D. So am I 2.Would you like with me? A. have supper B. have breakfast C. to have a meal 3.Give him to eat, please. A. something delicious B. delicious ...

英语6级高频词汇

   英语 6 级高频词汇 不正常的> I’ you’ 1. abnormal a. 不正常的> I’m normal, you’re ~ ! CET2. abolish v. 废除 > CET-Band 4 should be abolished ! A daydreamer 突然的, 3. abrupt a. 突然的, 唐突的 > Your~ manner embarrassed her! 4. absurd a. 荒唐的 >What an ~ idea! 5. ...

新东方英语写作佳句300例-1

   新东方英语写作佳句 300 例 1. When asked about the ongoing uproar involving U.S. President Bill Clinton , most people say the affair involves a purely private matter . But many other people regard his actions as deplorable . I personally think the president c ...

2004-2005高三英语同步训练(一)

   2004- 2005 学 年 度 上 学 期 高中学生学科素质训练 高三英语同步测试(1)?(SBⅠ Units 1-5) 第一卷(三部分,共 115 分) 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅 读下一小题。每段对话仅读一遍。 1.Whose car was ...