高二英语下 Units 11-15 语言点复习

  1. ?Can I look at the menu for a few more minutes before I decided? ?Of course, , sir. A. Make yourself at home B. Enjoy yourself C. It doesn't matter D. Take your time
  2. They were joy when they Chinese soil in late July. A. filled with; set foot on B. filling with; set foot in C. full of; set foot on D. full with; set foot to
  3. Who knows what the future has for us? A. in s storage B. in store C. in a store D. in storing
  4. It's an explanation often by our friend. A. to put forward B. put forward C. to put out D. put up
  5. ? Has Sam finished his homework today? ? I have no idea. He it this morning. A. did B. has done C. was doing D. had done
  6. The forests guards often find campfires that have not been completely. A. turned down B. put out C. put away D. turned over
  7. When I mentioned our plans for a trip abroad, the kids at once. A. came to life B. came to lives C. came to a life D. came to live
  8. You be tired you've only been working for an hour. A. must not B. won't C. can't D. may not
  9. ? Do you like here? ? Oh, yes. The air, the weather, the way of life. Everything is so nice. A. this B. these C. that D. it
  10. Reading is an experience quite different from watching TV; there are pictures in your mind instead of before your eyes. A. to form B. form C. forming D. having formed
  11. It is reported that the United States uses energy as the whole of Europe. A. as twice B. twice much C. twice much as D. twice as much
  12. I'd like to take a week's holiday. , we're too busy. A. Don't worry B. Don't mention it C. Forget it D. Pardon me
  13. They seemed to be agreement matter. A. in; on the B. in; on a C. in; on D. at; in
  14. At the beginning, people thought it was a rumor, but it true. A. turned out to be B. turned out being C. turned to be D. turned being
  15. The modern scientific development can never this question. A. throw lights on B. throw a light on C. throw light on D. throw light at
  16. Encouraged by me, the naughty boy had to in telling me the truth. A. hesitate B. hesitation C. hesitating D. hesitant
  17. To enjoy the scenery, Irene would rather spend long hours on the train travel by air. A. as B. to C. than D. while
  18. Mr. White at 8;30 for the meeting, but he didn't show up. A. should have arrived B. should arrive
1
C. should have had arrived D. should be arriving
  19. I don't know whether you happen , but I'm going to study in the U.S.A this September. A. to be heard B. to be hearing C. to hear D. to have heard
  20. by the beauty of nature, the girl from London decided to spend another two days on the farm. A. Attracting B. Attracted C. To be attracted D. Having attracted
  21. The journey around the world took the old sailor nine months, the sailing time was 226 days. A. of which B. during while C. from which D. for which
  22. The crazy fans patiently for two hours, and they would wait tilll the movie star arrived. A. were waiting B. had been waiting C. had waited D. would wait
  23. When you finish reading the book, you will have _ better understanding of __ life. A. a; the B. the; a C. /; the D. a; /
  24. The final examination if coming up soon. It's time for us to our studies. A. get down to B. get out C. get back for D. get over
  25. The factory produces half a million pairs of shoes every year, 80% are sold abroad. A. of which B. which of C. of them D. of that
  26. The prices of the dolls in that shop range $5 $1
  00. A. from… to B. from… until C. from… till D. from… up
  27. I enormously my father's advice. A. benefited … from B. benefitted… by C. benefited… according to D. benefitted … form
  28. The diligent boy was the very book. A. absorbing B. absorbing in C. absorbed in D. absorbed
  29. So far as I know, people in that country are Christian. A. the mass of B. a mass of C. the masses of D. mass of
  30. Come in, sit down and have a good rest, for they came from Brazil. A. all the way B. all way C. all their way D. all their ways
  31. students are required to take part in the boat race. A. Ten strong young Chinese B. Ten Chinese strong young C. Chinese ten young strong D. Young strong ten Chinese
  32. Why don't you put the meat in the fridge? It will fresh for several days. A. be stayed B. stay C. be staying D. have stayed
  33. David and Vicky married? For about three years. A. How long were; being B. How long have; got C. How long have; been D. How long did; get
  34. Rainforests and burned at such a speed that they will disappear from the earth in the near future. A. cut B. are cut C. are being cut D. had been cut
  35. A new cinema here. They hope to finish it next month.
2
A. will be built B. is built C. has been built D. is being built
  36. Haven't you heard the news? What news? Some workers are while others are . A. on the march; on strike B. on march; on strike C. on the march; on the strike D. on march; on the strike
  37. He prison two years ago and now he . A. was put in; was set free B. was shut into; is set free C. put into; has been set free D. was put into; has been set free
  38. his accent, he must be from the South. A. Judging by B. Judged by C. Judged from D. to judge by
  39. Everyone! We should , overcome difficulties and improve our English as soon as possible. A. join hand B. join hands C. join hands with D. join in hand
  40. As students, we all should listen to our teachers carefully and_ everything in class. A. are active in B. are active at C. be active in D. be active with
  41. Li Ming has a very good habit: he is very fond of reading; for he has us. A. set a good example to B. set a good example for C. given a good example for D. set a good instance for
  42. these problems do not seem to be connected with each other. A. At first sight B. At the first sight C. At first sights D. In first sight
  43. The regulations and in this room. A. forbid smoking; laughing B. forbid to smoke; to laugh C. forbid smoking; laugh D. forbid to smoke; laughing
  44. modeling business is by no means easy to get into, the good modal will always be in demand. A. While B. Since C. As D. If
  45. I will never know what was on his mind at that time, nor will . A. anyone B. anyone else C. no one D. no one else
  46. The man insisted a taxi for me even though I told him I lived nearby. A. find B. to find C. on finding D. in finding
  47. More patients in hospital this year than last year. A. treated B. have treated C. had been treated D. have been treated
  48. You haven't lost your ticket, have you? . I know it's not easy to get another one at the moment. A. I hope not B. Yes, I have C. I hope so D. Yes, I'm afraid so
  49. A man is questioned on relation to the murder last night. A. advised B. attended C. attempted D. admitted
  50. The old man, __ abroad for twenty years, is on the way back to his motherhood. A. to work B. working C. to have worked D. having worked
  51. is often the case, we have worked out the production plan. A. Which B. When C. What D. As
  52. How long are you staying? I don't know. . A. That's OK B. Never mind C. It depends D. It doesn't matter
  53. Brad was Jane's brother!
3
he reminded me so much of Jane! A. No doubt B. Above all C. No wonder D. Of course
  54. He looked around and caught a man hand into the pocket of a passenger. A. put B. to be putting C to put D. putting
  55. The pilot asked all the passengers on board to remain as the plane was making a landing. A. seat B. seating C. seated D. to be seating
  56. Victor apologized for to inform me of the change in the plan. A. his being not able B. him not to be able C. his not being able D. him to be not able
  57. After his journey from abroad, Richard Jones returned home, . A. exhausting B. exhausted C. being exhausted D. having exhausted
  58. Suddenly, a tall man driving a golden carriage the girl and took her away, into the woods. A. seizing; disappeared B. seized; disappeared C. seizing; disappearing D. seized; disappearing
  59. change your mind, let us know early. A. Should B. Would C. Had D. Were
  60. In hot summer you may in the lake if you'd like to. A. take a dip B. take dip C. take dipping D. be taking a dip
  61. Nowadays enjoying good health is very important and necessary, so Mr. White keeps fit by for half an hour every morning. A. working on B. working out C. working at D. working off
  62. He answering his little son's continual questions every day. A. is tired of B. is tired from C. is tired with D. is tiring of
  63. If you walk 4 kilometers an hour, you'll get there before dark. A. at rate of B. with a rate of C. at rates of D. at the rate of
  64. I'm going to to do some shopping today. A. go downtown B. do to downtown C. go to a downtown D. go to the downtown
  65. Go for a picnic this weekend, OK? . I love getting close to nature. A. I couldn't agree more B. I'm afraid not C. I believe not D. I don't think so
  66. Be careful when you cross this very busy street. If not, you may run over by a car. A. have B. get C. become D. turn
  67. felt funny watching myself on TV. A. One B. This C. It D. That
  68. The test is to be difficult. A. likely B. like C. possible D. probable
  69. I would love to the party last night, but I had to work extra hours to finish a report. A. to go B. having gone C. going D. to have gone
  70. __ team wins on Saturday will go through to the national championships.
4
A. No matter what
B. No matter which
C. Whatever
D. Whichever
Answer to 高二英语下 Units 11-15 语言点复习 1-5: DABBC 6-10: BACDC 11-15: DCAAC 16-20: BCADA 21-25: ABDAA 26-30: CAACA 31-35: ABCCD 36-40: ADABC 41-45:AAAAB 46-50: CDACD 51-55:DCCDC 56-60: CBDAA 61-65: BADAA 66-70: BCABC
5
 

相关内容

高二英语下Units 11-15 语言点复习

   高二英语下 Units 11-15 语言点复习 1. ?Can I look at the menu for a few more minutes before I decided? ?Of course, , sir. A. Make yourself at home B. Enjoy yourself C. It doesn't matter D. Take your time 2. They were joy when they Chinese soil in late July. A ...

初二英语下册复习单元_Units_1-6

   重要词汇 once 1.曾经ever 曾经 2.一次 一次 3.两次twice 不健康的 两次 4. 不健康的unhealthy program 5. 节目 6. 结果result interviewer 7.垃圾junk 采访者 垃圾 8. 采访者 9. 习惯habit 习惯 10. 不同 difference 不同(n.) grade although 11. 分数 分数 12. 虽然 虽然 重要词组 go skateboarding 在周末 去踩滑板 在周末 on weekends 2 ...

七彩教育网2009届高考英语一轮复习精品专题辅导 高一 Units 15 - 16

   七彩教育网 http://www.7caiedu.cn 本资料来源于《七彩教育网》 本资料来源于《七彩教育网》http://www.7caiedu.cn 中学 2009 届高考英语一轮复习精品专题辅导 高一 Units 15 - 16 ☆重点句型☆ 重点句型☆ 1. There is no doubt that ... 2. It is dangerous or bad for your health. 3. I would rather not tell you. 4. Pierre an ...

七彩教育网2009届高考英语一轮复习精品专题辅导 高一 Units 13 - 14

   七彩教育网 http://www.7caiedu.cn 本资料来源于《七彩教育网》 本资料来源于《七彩教育网》http://www.7caiedu.cn 中学 2009 届高考英语一轮复习精品专题辅导 高一 Units 13 - 14 ☆重点句型☆ 1. Our eating habits have changed, as has our way of life. 2. Only in this way will we be ready for the challenges and oppo ...

英语:必修1 Units1~5单词及语言点总结(人教新课标)

   英语: 英语:必修 1 Units1~5 单词及语言点总结 单词总结 Unit 1 Friendship 一.单词拼写 1. When learning English, it is quite important to develop the ability of (交际). 2. Failing in the examination again (心烦意乱) her a lot. 3. Those who are in difficult s usually work harder to ...

英语:必修5 Units1~5单词及语言点总结(人教新课标)

   英语: 英语:必修 5 Units1~5 单词及语言点总结 单词总结 Unit 1 Great scientists 一。单词拼写(须用本单元的单词和词汇) 1. This new e for the car works well. 2. She has a strong c. 3. The farmers in this area had a good harvest last year thanks to the sfarming. 4. The doctor had my eyes e ...

2010-2011学年新目标英语八年级下册(8b)Units1-3单元同步练习题

   2010-2011 学年新目标英语八年级下册(8b)Units1-3 单元同步练习题 基础知识课课练 Units 1?3 词汇 I. 根据句意及汉语提示,填入恰当的单词。 1. In big cities, there are many tall (楼房). 2. My sister wants to find a job in a foreign (公司). 3. My father is very busy, and he has to work (甚至) at Christmas. 4 ...

高一英语必修三Units 3-4阶段训练

   高中英语辅导网 http://www.yingyufudao.com 高一英语必修三 阶段训练() 高一英语必修三 Units 3-4 阶段训练() 本试卷分 A 卷和 B 卷两部分。满分 150 分。考试时间 100 分钟。 A 卷(共 104 分) I. 单项填空(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 单项填空( 小题; 从所给 A、B、C、D 选项中,选出可以填人空白处的最佳选项。 1. I am afraid that I have to trouble you with ...

英语期末考试Unit1-5单选及翻译答案

   一、词汇 (30 小题 1 分/题,其中 20 分是 1-5 单元课后单选练习;10 分是学位英语 词汇练习 1-8) Unit1 Page16. Vocabulary B. 1.a 2.c 3.b 4.d 5.b 6.b 7.b 8.a 9.c 10.d Unit2 Page43. Vocabulary B. 1.b 2.a 3.d 4.b 5.a 6.d 7.a 8.c Unit3 Page69. Vocabulary B. 1.d 2.a 3.b 4.c 5.a 6.b 7.c 8.a ...

2008年中考英语复习(8BUnit1-3)

   初二年级下学期( ) 初二年级下学期(8B) Unit 13 重 点 词 组 in fact 事实上 get married 结婚 move out of 搬出…… turn into 变成 light rail 轻轨 play Chinese chess 玩中国象棋 noise pollution 噪音污染 the closing of the old airport 旧机场的关闭 take off 起飞 land safely 安全着陆 feel a bit lonely 感到有点孤独 ...

热门内容

大学英语课外口语语境建构_以QQ群训练英语口语的方法

   教育评论 /2010 年第 2 期 大学英语课外口语语境建构   ?? QQ 群训练英语口语的方法 ?以 ●彭 明 娥 摘    要 建构主义认为 ,知识的建构是通过人与环境的互动进行的 。 情境 ” 协作 ” 会话 ” 意义建构 ” “ 、 “ 、 “ 和“ 是其倡导的 学习环境的四大要素 。QQ 语境恰好具备这四大要素 ,在弥补大学英语课堂口语教学之不足 ,为学生创设课外口语学习环境 , 从而提高英语口语能力方面 ,起着非常重要的作用 。 关键词   大学英语   语境   建构 作  ...

2011届高考英语二轮专题复习课件(湖南专用):阅读理解-专题三新闻报道类类

   专题 三 │新闻报道类 专题三 新闻报道类 专题 三 │ 专题导读 专题导读 时事新闻类阅读材料在近年高考中屡屡涉及。 时事新闻类阅读材料在近年高考中屡屡涉及。这 类材料往往语言地道、内容较新。 类材料往往语言地道、内容较新。阅读材料的组成有 一个共同的特点,即都是由标题(Headlines) (Headlines)、 一个共同的特点,即都是由标题(Headlines)、导语 (Introductions)、背景(Background) 主体(Main (Background)、 (Intr ...

英语阅读理解解题技巧

   英语阅读理解解题技巧 中考英语阅读理解题主要是由阅读短文和短文后的试题组成的。 阅读理解的短文选材广 泛,内容丰富,往往涉及日常生活、人物传记、国内外风土人情、故事传说、社会文化、政 治经济、史地科技、自然现象、新闻报道、体育活动、广告说明、书信通知、目录等许多方 面的内容。文体多采用记叙、幽默故事、科技说明及应用文等形式。近年来,中考阅读理解 题都由五篇短文组成,一般分易、中、难三种难易程度。掌握中考英语阅读理解题的应试技 巧,正确地理解和分析问题,考生应从以下几个方面人手: 一、抓住文章 ...

1 准备好几分钟的英语自我介绍

   1 准备好几分钟的英语自我介绍 2 多了解要去面试公司的资料,要熟悉下公司简介和产品的英语翻译 3 自信点,英语是靠平时积累的,临场不要紧张,尽量发挥.我相信你朋友一定可以通过 面试的. 一下仅供参考:英语面试问题集及其对策 通用类问题 1. Tell me about you! Keep your answer to one or two minutes; don't ramble. Use your resume summary as a base to start. 2. What d ...

论新课程背景下小学英语教师的专业发展

   第9卷 第4期 2007 年 8 月 宁波教育学院学报 JOURNAL OF NINGBO INSTITUTE OF EDUCATION Vol.9 No.4 Aug.2007 论新课程背景下小学英语教师的专业发展 鲍淑琴 ( 宁波市江东中心小学, 浙江 宁波 315040 ) 摘 要: 新课程视野下的小学英语教师应该在把 握 自 身 发 展 特 点 和 要 求 的 基 础 上 , 努 力 更 新 观 念 、 高 教 学 技 能 、 提 完善知识结构, 不断提高和发展自己。同时, 学校和教育 ...