2000 年普通高等学校春季招生全国统一考试(北京,安徽卷) 年普通高等学校春季招生全国统一考试(北京,安徽卷) 英 语 National Matriculation English Test (NMET 20
  00) B)从 A,B,C,D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案. 例:We last night, but we went to the concert instead. A. must have studied B. might study C. should have studied D. would study 答案是 C.
  6. - Do you want tea or coffee? - . I really don't mind. A. Both B. None C. Either D. Neither
  7. - I believe we've met somewhere before. - No, . A. it isn't the same B. it can't be true C. I don't think so D. I'd rather not
  8. Summers in south of France are for most part dry and sunny. A. 不填; a B. the; 不填 C. 不填;不填 D. the; the
  9. Old McDonald gave up smoking for a while, but soon to his old ways. A. returned B. returns C. was returning D. had returned
  10. The result of the experiment was very good, we hadn't expected. A. when B. that C. which D. what
  11. - It's a good idea. But who's going to the plan? - I think Tom and Greg will. A. set aside B. carry out C. take in D. get through
  12. - I just heard that the tickets for tonight's show have been sold out. -Oh no!. A. I was looking forward to that B. It doesn't matter C. I knew it already D. It's not at all interesting
  13. The changes in the city will cost quite a lot, they will save us money in the long run. A. or B. since C. for D. but
  14. - You're drinking too much. - Only at home. No one me but you. A. is seeing B. had seen C. sees D. saw
  15. The picture on the wall is painted by my nephew. A. having hung B. hanging C. hangs D. being hung
  16. It was an exciting moment for these football fans this year, for the first time in years their team won the World Cup. A. that B. while C. which D. when
  17. the general state of his health, it may take him a while to recover from the operation.
A. Given B. To give C. Giving D. Having given
  18. Nick is looking for another job because he feels that nothing he does his boss. A. serves B. satisfies C. promises D. supports
  19. All the preparations for the task , and we're ready to start. A. completed B. complete C. had been completed D. have been completed
  20. Sorry I'm late. I have turned off the alarm clock and gone back to sleep again. A. might B. should C. can D. will
  21. One of the sides of the board should be painted yellow, and . A. the other is white B. another white C. the other white D. another is white
  22. I finally got the job I dreamed about. Never in all my life so happy! A. did I feel B. I felt C. I had felt D. had I felt
  23. some of this juice - perhaps you'll like it. A. Trying B. Try C. To try D. Have tried
  24. John may phone tonight. I don't want to go out he phones. A. as long as B. in order that C. in case D. so that
  25. These wild flowers are so special I would do I can to save them. A. whatever B. that C. which D. whichever 2000 年普通高等学校春季招生考试(北京,安徽卷) 年普通高等学校春季招生考试(北京,安徽卷) 英语试题答案及评分标准( 英语试题答案及评分标准(NMET 20
  00) )
  6. C
  7. C
  8. D
  9. A
  10. C
  11. B
  12. A
  13. D
  14. C
  15. B
  16. D
  17. A
  18. B
  19. D
  20. A
  21. C
  22. D
  23. B
  24. C
  25. A 2000英语(全国卷) 英语( 英语 全国卷) National Matriculation English Test(NMET 20
  00) B)从A,B,C,D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案. last night , but we went to the concert instead. 例:We A.must have studied B.might study C.should have studied D.would study 答案是C.
  6.-- What about having a drink? -A.Good idea. B.help yourself. C.Go ahead , please. D.Me , too.
  7.I don't think I'll need any money but I'll bring some . A.at last B.in case C.once again D.in time
  8. to take this adventure course will certainly learn a lot of useful skills. A.Brave enough students B.Enough brave students C.Students brave enough D.Students enough brave

  9.-- Waiter! I can't eat this.It's too salty. A.Yes, sir? B.What? C.All right? D.Pardon?
  10. Most animals have little connection with animals of different kind unless they kill them for food. A.the; a B.不填;a C.the; the D.不填;the
  11.It's always difficult being in a foreign country, if you don't speak the language. A.extremely B.naturally C.basically D.especially
  12.Let Harry play with your toys as well, Clare ? you must learn to . A.support B.care C.spare D.share
  13.-- You've left the light on. and turn it off. -- Oh, so I have. A.I'll go B.I've gone C.I go D.I'm going
  14.Someone called me up in the middle of the night, but they hung up I could answer the phone. A.as B.since C.until D.before
  15.-- Are you coming to Jeff's party? -- I'm not sure.I go to the concert instead. A.mustB.would C.should D.might
  16.If you want to change for a double room you'll have to pay $
  15. A.another B.other C.more D.each
  17.Dorothy was always speaking highly of her role in the play, , of course, made the others unhappy. A.who B which C.this D.what
  18. production up by 60% , the company has had another excellent year. A.As B.For C.With D.Through
  19.I've worked with children before, so I know what in my new job. A.expected B.to expect C.to be expecting D.expects
  20.-- How are you today? --Oh, I as ill as I do now for a very long time. A.didn't feel B.wasn't feeling C.don't feel D.haven't felt it does not include a country that is
  21.The WTO cannot live up to its name
home to one fifth of mankind. A.as long asB.while C.if D.even though
  22.The managers discussed the plan that they would like to see the next year. A.carry out B.carrying out C.carried out D.to carry out
  23.-- Why don't we take a little break? ? -- Didn't we just have A.it B.that C.one D.this
  24.It is the ability to do the job matters not where you come from or what you are. A.one B.that C.what D.it
  25.The reporter said that the UFO east to west when he saw it. A.was traveling B.travelled C.had been travelling D.was to travel 参考答案 选择题答案
  6.A
  7.B
  8.C
  9.A
  10.B
  11.D
  12.D
  13.A
  14.D
  15.D
  16.A
  17.B
  18.C
  19.B
  20.D
  21.C
  22.C
  23.C
  24.B
  25.A 2001年普通高等学校招生全国统一考试 听力占 %) 英语 年普通高等学校招生全国统一考试(听力占 年普通高等学校招生全国统一考试 听力占20% 第二部分:英语知识运用(共两节,满分 分 第二部分:英语知识运用(共两节,满分45分) 第一节:单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分) 从A,B,C,D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上 将该项涂黑. 例:It is generally considered unwise to give a child he or she wants. A.however B.whatever C.whichever D.whenever 答案是B.
  21.- Good morning, Grand Hotel. - Hello, I' d like to book a room for the nights of the 18th and 19th. - A.What can I do for you? B.Just a minute, please. C.What' s the matter? D.At your service.
  22.The film brought the hours back to me I was taken good care of in that far-away village. A.until B.that C.when D.where

  23.As we joined the big crowd I got from my friends. A.separated B.spared C.lost D.missed
  24.Selecting a mobile phone for personal use is no easy task because technology so rapidly. A.is changing B.has changed C.will have changed D.will change
  25.The Parkers bought a new house but will need a lot of work before they can move in. A.they B.it C.one D.which
  26.We didn' t plan our art exhibition like that but it very well. A.worked out B.tried out C.went on D.carried on
  27.The home improvements have taken what little there is my spare time. A.fromB.in C.of D.at
  28.It is generally believed that teaching is it is a science. A.an art much as B.much an art as C.as an art much as D.as much an art as
  29.The warmth of sweater will of course be determined by the sort of wool used. A.the; the B.the; 不填 C.不填; the D.不填;不填
  30.I ping-pong quite well, but I haven't had time to play since the new year. A.will play B.have played C.played D.play
  31.A computer can only do you have instructed it to do. A.how B.after C.what D.when
  32.Visitors not to touch the exhibits. A.will request B.request C.are requesting D.are requested
  33.I was really anxious about you. You home without a word. A.mustn't leave B.shouldn' t have left C.couldn' t have left D.needn't leave
  34.is known to everybody, the moon travels round the earth once every month. A.It B.As C.That D.What
  35.such heavy pollution already, it may now be too late to clean up the river. A.Having suffered B.Suffering C.To suffer D.Suffered 2003 年普通高等学校招生全国统一考试(上海卷)


Ⅱ.Grammar Directions : Beneath each of the following sentences there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one answer that best completes the sentence .
  25.I earn 10 dollars hour as supermarket cashier on Saturdays . A.a …an B.the …a C.an …a D.an…the the wildlife in the area .
  26.The conference has been held to discuss the effects of tourism A.in B.on C.at D.with
  27.Shanghai is really a fascinating city and we've decided to stay for two weeks . A.another B.other C.the other D.other's
  28.The young dancers looked so charming in their beautiful clothes that we took pictures of them . A.many of B.masses of C.the number of D.a large amount of
  29.How you say that you really understand the whole story if you have covered only part of the article ? A.can B.must C.need D.may , it will surely the reader .
  30.It is believed that if a book is A.interested …interest B.interesting …be interested C.interested …be interesting D.interesting…interest
  31.The house rent is expensive . I've got about half the space I had at home and I'm paying here . A.as three times much B.as much three times C.much as three times D.three times as much
  32.I thought Jim would say something about his school report , but he it . A.doesn't mention B.hadn't mentioned C.didn't mention D.hasn't mentioned
  33.?How far apart do they live ? ? I know , they live in the same neighbourhood . A.As long as B.As far as C.As well as D.As often as
  34.We were in when we left that we forgot the airline tickets . A.a rush so anxious B.a such anxious rush C.so an anxious rush D.such an anxious rush
  35.A good storyteller must be able to hold his listeners' curiosity he reaches the end of the story . A.when B.unless C.after D.until
  36.It is these poisonous products can cause the symptoms of the flu , such as headache and aching muscles . A.who B.that C.how D.what
  37.The discovery of new evidence led to . A.the thief having caught B.catch the thief C.the thief being caught D.the thief to be caught
  38.Only when your identity has been checked , . A.you are allowed in B.you will be allowed in
C.will you allow in D.will you be allowed in according to the directions , the drug has no side effect .
  39.Generally speaking , A.when taking B.when taken C.when to take D.when to be taken
  40.It is pretty well understood controls the flow of carbon dioxide in and out the atmosphere today . A.that B.when C.what D.how
  41.I can think of many cases students obviously knew a lot of English words and expressions but couldn't write a good essay . A.why B.which C.as D.where
  42.?Dad , I've finished my assignment . ?Good , and you play or watch TV, you mustn't disturb me . A.whenever B.whether C.whatever D.no matter clear warnings
  43.An army spokesman stressed that all the soldiers had been ordered before firing any shots . A.to issue B.being issued C.to have issued D.to be issued
  44.There is a new problem involved in the popularity of private cars road conditions . need A.that …to be improved B.which …to be improved C.where…improving D.when…improving Ⅲ.Vocabulary Directions : Beneath each of the following sentences there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one answer that best completes the sentence . so long to fill in travel insurance
  45.Some passengers complain that it usually documents . A.costs B.takes C.spends D.spares
  46."I don't think it's my that the TV blew up . I just turned it on , that's all ," said the boy . A.error B.mistake C.fault D.duty
  47.My grandfather is as as a young man and hates sitting around doing nothing all day . A.enthusiastic B.energetic C.talkative D.sensitive
  48.Broadly speaking , I would agree with Shirley , though not . A.widely B.thoroughly C.entirely D.extensively
  49.Tony is the guidebook , looking for information about Japan , where he will travel soon . A.tracing B.skipping C.inspecting D.scanning
  50.One of the consequences of our planet's being warming up is a(n) in the number of natural disasters . A.result B.account C.reason D.increase
  51.Those who change mobile phones frequently will pay a heavy price for being . A.graceful B.fashionable C.particular D.feasible
  52.Life is tough in the city .In order to lose their , some people drink alcohol . A.temper B.mood C.consciousness D.pressures
  53.Her talent and experience her to the respect of her colleagues . A.permitted B.qualified C.deserved D.entitled the helplessness of the
  54.The engine of the ship was out of order and the bad weather
crew at sea . A.added to B.resulted from C.turned out D.made up 2003 年普通高等学校招生全国统一考试(上海卷) 英语卷答案
  25.
 

相关内容

高考英语(1978-2007)单项选择题集锦

   2000 年普通高等学校春季招生全国统一考试(北京,安徽卷) 年普通高等学校春季招生全国统一考试(北京,安徽卷) 英 语 National Matriculation English Test (NMET 2000) B)从 A,B,C,D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案. 例:We last night, but we went to the concert instead. A. must have studied B. might study C. should have s ...

历年高考英语真题单项选择题集锦(1978-2008)附答

   历年高考英语真题单项选择题集锦( 历年高考英语真题单项选择题集锦(1978-2008)?附答案 单项选择题集锦 ) 1978 年高考英语单选 一、选择法填空(划出各句中所需要的词或词组):(本题满分为30分,每空1分) 选择法填空 例:It is time class. A. to B.in C.for 1. There no water in the glass. A. has B. are C. is . 2. This pen was given me by my mother. It ...

英语单项选择题集锦(一)

   英语单项选择题集锦(一 英语单项选择题集锦 一) 一, 镇江市 三,单项选择 选择最佳答案,将其序号填入题前括号内. (10 分) ( ) 21. Don't read bed. It's bad your eyes. A. on ; of B. on ; to C. in ; for D. at ; to ( ) 22. Be quick, you'll miss the early bus. A. and B. so C. but D. or ( ) 23. Miss Hyde 20 d ...

英语单项选择题集锦(一)

   英语单项选择题集锦(一 英语单项选择题集锦 一) 一, 镇江市 三,单项选择 选择最佳答案,将其序号填入题前括号内. (10 分) ( ) 21. Don't read bed. It's bad your eyes. A. on ; of B. on ; to C. in ; for D. at ; to ( ) 22. Be quick, you'll miss the early bus. A. and B. so C. but D. or ( ) 23. Miss Hyde 20 d ...

2007年高考英语听力(天津卷)

   2007 年高考试题??英语听力(天津卷)录音稿 第四部分:听力 第一节:(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你将有 10 秒钟 的时间来回答有关小题和 阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 例:How much is the shirt? A.?9.15 B.?.15 C.?.18 答案是 B。 67.When does the man’s p ...

高考英语单项选择题详解及答案19

   361. At first Bob was puzzled by Virginia s waving, but then it his mind that she was trying to tell him something. A. crossed B. passed C. occurred D. opened [答案] A. crossed. [注释]cross one's mind 想起:1)A sudden thought crossed my mind. 2)It never c ...

做好英语单项选择题

   高考英语 单项选择题 平阴一中 李玉刚 Man's dearest possession is life, and it is given to him to live but once. He must live so as to feel no torturing regrets for years without purpose, never know the burning shame of a mean and petty past Ostorovsky 人最宝贵的东西是生命。生命 ...

英语单项选择题做法

   单项选择题做 单项选择题做法 1. 排除法 当你对 A、B、C、D 四个答案都感到似是而非, 、 、 、 四个答案都感到似是而非, 不能选出正确答案时,就要采取“逐个排除 的方法, 逐个排除”的方法 不能选出正确答案时,就要采取 逐个排除 的方法, 经过分析,把没有被排除的答案定为正确答案, 经过分析,把没有被排除的答案定为正确答案,这类 试题以涉及词汇知识的试题居多。 试题以涉及词汇知识的试题居多。 ◎He does his homework much than he did two ye ...

高中英语单项选择题

   1.I must be off now;or itwill be too late to see John. ? Do you really want to see that dull boy? A. For what B. For him C.Why so D. So what 2.IsMike a diligent student? No, but he is a lazy one, if . A. something B. anything C.little D. much 3. I ...

做好英语单项选择题

   1. 冠词(4点) 冠词( 点 除复习冠词的基本用法外, 除复习冠词的基本用法外,其 例外”用法值得注意。 “例外”用法值得注意。 1). 表示“某一”的意思时,专有名 表示“某一”的意思时, 词及月份、星期的名词前用a或 词及月份、星期的名词前用 或 an。例如: 。例如: On a Saturday morning he got lost in the mountain. 2). a / an + 名词 + 修饰性的定语 从句或介词短语。例如: 从句或介词短语。例如: Mrs. Tayl ...

热门内容

2010年怀柔初三英语一模试题答案

   怀柔区 年模拟考试( 怀柔区 2010 年模拟考试(一) 英语试题答案及评分参考 一 ~二、 听力 (共 16 分,每小题 1 分) 二 1 B 2 A 3 C 4 B 5 B 6 C 7 A 8 A 9 C 10 B 11 B 12 C 13 A 14 C 15 B 16 B 三、听独白,记录关键信息(共 8 分,每小题 2 分) 独白,记录关键信息 17. July 四 ~五 、 21 22 C D 35 36 B C 18.Canada 19. plane/ air 20. city ...

论专业英语教学与专业_双语_教学_走出双语教学的误区

   中山大学学报论丛 , 2005 年 第 25 卷 第 6 期 SUN Y TS EN UN IV ERS ITY FO RUM , Vol125  No16  2005 A 论专业英语教学与专业 “ 双语 ”教学 ?? ? 走出双语教学的误区 陈冬纯 (广东商学院 外语系 , 广东 广州 510320 ) 摘   : 该文通过分析专业英语教学和专业双语教学的特点 , 探讨实行专业双语教学的条 要 件 , 提出在当前中国的英语教学环境下 , 实行双语教学不能操之过急 , 应当把专业英语教学 作 ...

大学英语听力答案(第一册)

   大学英语听力第一册答案(不含听力原文) Focus Listening Book 1 Lesson 1 Part A Ⅰ 1 b 2 a 3 c 4 c 5 b 6 a 7 a 8 d 9 d 10 c Ⅱ 1 Please read the text after me 2 Did send his sister a TV set 3 Will you give me that map 4 spent ten days at that factory 5 Will you sit next t ...

英语四六级快速阅读技巧

   解题技巧: 第一步:快速浏览全文,获取信息。主 要浏览部分包括: 1.文章的标题,副标题,段落标题和插图。 2.如果原文没有明显的标题和插图,就 要阅读各段的首句和尾句,从而初步 了解各段的大意和文章的结构。 第二步:认真读题,确定关键词。这里所 说的关键词,主要是一些特征明显、容易 辨认、具备重要提示功能的词。 第三步:根据题干中的关键词,在 原文中寻找相关语句。 第四步:比较题干中语句和文章 中的相关语句,判断正 误或是填写答案。 阅读中注意的几个方面: 1.逻辑关系在快速阅读中的运用 ...

The Ghost Story鬼故事4人英语剧本

   The Ghost Story 鬼故事 4 人英语剧本 人物 G: A ghost who is disguised one of the roommates. Jean David Aside Katherine ?????????????????????????? SCENE I There are three people in the room. Because of power failure, jean and david cann’t play his favourite g ...