高考英语(动词和动词短语)
高考英语(动词和动词短语) 高考英语(动词和动词短语)
  1. The novel is so badly written that I can hardly what the writer is trying to say. A. find out B. figure out C. look through D. get through
  2. The students were told to their English before going abroad. A. give up B. polish up C. use up D. end up
  3. What's wrong with Jane? A letter from home an attack of homesickness. A. sent out B. set out C. sent off D. set off
  4. Your article will have to be to fit into the magazine. A. cut out B. cut up C. cut down D. cut off
  5. Our teachers promised to attend our class meeting, but they haven't yet. A. turned up B. turned out C. reached D. turned over
  6. Will you walk a little faster? I was afraid you could not . A. walk up B. go up C. keep up D. catch up
  7. I heard Back Street Boys will sing at the New Theatre. Where did you ? A. pick that up B. put that up C. make that up D. take that up
  8. It is a pity that the quarrel their friendship. A. broke up B. put down C. gave up D. took away
  9. Please make sure the light will if no one is in the room. A. turn off B. put out C. take away D. go out
  10. The simple joy of reading is something we take for granted. But many people have had to this pleasure because of poor eyesight. A. give in B. give off C. give out D. give up
  11. It was dark, we decided for the night at the farm house. A. put away B. put down C. put up D. put out
  12. After recovering from his illness, he was advised to gardening as a bobby. A. take away B. take off C. take on D. take up
  13. David likes country life and has decided to farming. A. go in for B. go through C. go on to D. go with
  14. You may studying English, but in the long run, you'll be glad that you did. A. get interested in B. make use of C. get used to D. get tired of
  15. Chemicals in the body our food into useful substance. A. mix up B. deal with C. bring in D. break down
  16. Let's go to the lecture on International Trade this evening. That' s great. I'll you at 6:
  30. A. call up B. call to C. call for D. call on
  17. I tried to work on, but I was so tired that I could no longer . A. bear out B. hold on C. hold up D. work out
  18. What a large and bright room ! Is it a classroom? No, It the students' reading-room. A. refers to B. stands for C. is supposed to be D. is meant for
  19. Once the poison is , there is no further danger. A. brought up B. brought in C. brought back D. brought about
  20. It was only when her sorrow that Tom looked at her.
1
高考英语(动词和动词短语)
A. broke out B. happened C. took place D. gave out
  21. The lower room was in darkness, but by his way he found the bag. A. taking B. feeling C. pushing D. making
  22. We may have dreams because we have needs that are in our daily lives. A. unknown B. undone C. unborn D. unmet
  23. Miss Kate smiled at them all, to say something, and went quietly out. A. looked B. appeared C. wished D. hoped
  24. The teacher that the pupils finish their compositions at once. A. described B. desired C. delighted D. determined
  25. Excuse me, what time can I see you tonight? Can we it eight o' clock? A. see B. decide C. make D. fix
  26. If Mr. Brown his sister to attend the party, she will certainly be glad to. A. hopes B. manages C. demands D. advises
  27. He failed his exam again. But what did you ? Had he ever been working hard? A. think B. expect C. consider D. regard
  28. What happened to you yesterday? At the bus stop a thief my handbag and ran off down the street. A. caught B. stolen C. robbed D. snatched
  29. That' s funny! I remember putting my glasses on the desk, but now they're . A. missed B. broken C. gone D. disappeared
  30. A terrible thought suddenly me. Had anyone broken into the house? A. struck B. beat C. knocked D. attacked
  31. How about this kind of fruit? Oh, this kind of fruit lots of vitamin C and B. A. remains B. includes C. contains D. holds
  32. I'd like to the cinema with you, Dad. Sorry, my darling, but this film is for adults only. A. admitted B. intended C. promised D. permitted
  33. She goes over all her lessons once a week and the job her three hours. A. spends B. takes C. spares D. lasts
  34. Mr. Brown didn't believe that such a little thing could much. A. mind B. matter C. trouble D. happen
  35. Instead of their burden, he gave the students more homework. Do you think it right? A. increasing B. bearing C. adding to D. lightening
  36. After the tiring journey, Gerald hoped to find a hotel to the night in. A. sleep B. spare C. pass D. remain
  37. How about going to see the film this evening? OK, I'll you at exactly eight o' clock. A. expect B. wait for C. bring D. agree with
  38. What do you think of those curtains? Oh, they very well with the wallpapers, I think. A. suit B. fit C. fix D. go
2
高考英语(动词和动词短语)
Keys:
  1.D
  2.B
  3.D
  4.C
  5.A
  6.C
  7.A
  8.A
  9.D
  10.D
  11.C
  12. D
  13. A
  14. D
  15. D
  16. C
  17. B
  18. D
  19. A
  20. A
  21.B
  22. D
  23. B
  24. B
  25. C
  26. D
  27. B
  28. D
  29. C
  30. A
  31.C
  32. B
  33. B
  34. B
  35. D
  36. C
  37. A
  38. D
3
 

相关内容

高三英语动词及动词短语(www.7139.com)

   06年高考语法复习系列九 06年高考语法复习系列九 动词及动词短语 前 言 名词,动词,形容词,副词, 名词,动词,形容词,副词,介词以及它们 的短语是各地高考中的热点, 的短语是各地高考中的热点,其中以动词和动词 短语为最.这些虽属语法范畴, 短语为最.这些虽属语法范畴,但又似乎没有多 少规律可循. 少规律可循.因此我们更应该把这些知识放到课 文复习中去,在课文复习中来整理,归纳和比较, 文复习中去,在课文复习中来整理,归纳和比较, 以求达到巩固基础,灵活运用的目的. 以求达到巩固基础,灵 ...

2009高考英语模拟训练专项(四)(动词及动词短语)(附详解)

   全国最大家教 家教平台 找家教,到阳光 阳光家教网 全国最大家教平台 2009 高考英语模拟训练专项(四) 动词及动词短语 1.The news was a terrible blow to her, but she will the shock soon. A. get out B. get through C. get off D. get over 2.The sound of the music louder and louder as the band marched nearer ...

2009年中考英语真题分类汇编连词动词及动词词组动词的时态

   知识点 8:连词 : ( ) 1. (2009甘肃兰州) 甘肃兰州) . ( 甘肃兰州 Tom Mary speaks good Chinese, so they can communicate with these Chinese students very well. A. Neither, nor B. Not only, but also 答案】 【答案】 B ( ) 2.(2009甘肃兰州) ( 甘肃兰州) 甘肃兰州 C. Both, and D. Either, or You s ...

2010届高考英语语法单项选择模拟训练专项04动词及动词短语

   2010 届高考英语语法单项选择模拟训练专项 04 动词及动词短语 1.The news was a terrible blow to her, but she will the shock soon. A. get out B. get through C. get off D. get over 2.The sound of the music louder and louder as the band marched nearer to me. A. grew B. felt C. a ...

常用英语动词短语[1]

   常用英语动词短语 ● 1.动词 动词+about 1.动词+about speak/talk about 谈论 think about 思考 care about 关心,对...有兴趣 bring about 引起,使发生 set about 着手,开始 come about 发生 hear about 听说 worry about 为...担心 2.动词 动词+away 2.动词+away throw away 扔掉 blow away 吹走 carry away 拿走,使入迷 clear ...

高考英语动词短语辨析

   历届高考英语短语动词辨析 1.(79 年全国高考题第 9 题) You've dropped your pencil.. A. Pick up it B. Pick it up C. Take up it D. Bring it up 答案为 B。 句意:你掉了铅笔。把它拾起来。 pick up(参见第 29 题,比较 20、35 题) take up(参见第 41 题) bring up(参见第 14 题) 2. (80 年全国高考题第 11 题) Scientists will cont ...

高考英语常用动词短语

   高考英语常见动词短语积累归纳总结 look 的常用短语: 的常用短语: look up … in 查找 look sb. up and down 上下打量 look back to/ upon 回顾 look upon…as 把… 看作 look forward to 期待 look through 浏览; 看穿 take a new look 呈现新面貌 fear 的常用短语: 的常用短语: in fear 害怕地 (be) in fear of 害怕 for fear of/ that ...

英语:高中动词短语汇编

   第 - 1 - 页 共 11 页 1.以 believe 为中心的词组 believe in 确信,信任,信仰,主张 believe one's ears 相信所听到的话 make believe 假装 burst out 迸发,爆发,突然发出,大声叫喊 burst out crying / laughing 嚎啕大哭/放声大笑 6.以 bring 为中心的词组 bring about 导致,引起,促使 bring back 带回,使回忆,使恢复 bring down 使下降,浓缩,收缩,击 ...

初中英语常见动词短语

   初中英语常见动词短语的集中 A)动词+ 介词 agree with 同意......的意见(想法);符合 base on 以......(为)根据 listen to 听...... get to 到达...... fall off (从......)掉下 help ... with ...帮助(某人)做(某事) knock at /on 敲(门、窗) laugh at 嘲笑 learn ... from ...向......学习 live on 继续存在;靠......生活 look af ...

2011高考英语 10大动词短语

   2011 高考英语 10 大动词短语 come come about 发生,产生,出现 come across 偶然发现,偶然遇到某人 come after 跟在……后面 come along(with sb.) 快,快来; (与某人)一道来,一起来 come along with 进展;取得成功 come at 达到;了解; 向……扑过来,向……袭击 come away 离开;脱落 come back 回来,复原,恢复 come by 从旁边走过; (偶然)获得 come between ...

热门内容

2006年湖南省高考英语试题

   2006 年普通高等学校招生全国统一考试 湖南卷 年普通高等学校招生全国统一考试(湖南卷 湖南卷) 英 语 第一卷 第一部分:听力(共三节,满分 30 分) 做听力部分时,请先在试题卷上作答。听力部分结束前,你将有两分钟的时间将第 1 至 第 17 小题的答案转涂到答题卡上,将第 18 至第 20 小题的答案转写到答题卡上。 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷 ...

第三讲、高中英语短语天地与能力训练(上) [讲义]

   高考英语短语天地与能力训练 知识扫描 纵观历年的英语高考试题,动词短语一直都是高考的难点,也是热点和重点之一,主要 集中在单项填空和完形填空两大题型, 考查的重点为动词的固定搭配及辨析. 对动词短语的 固定搭配的熟记和掌握在学习动词短语中起着极其重要的作用. 表示动作或状态的词叫动词, 句子中的主要作用是充当谓语. 短语动词是由动词加介词, 副词或其他词构成的固定词组, 并改变了原来动词的词义而具有新的含义. 有些短语动词相 当于及物动词,有些则相当于不及物动词. 要点精讲 一,短语动词的构 ...

?全国2007年10月高等教育自学考试英语(二)试题(00015)

   全国 2007 年 10 月高等教育自学考试 英语( 英语(二)试题 课程代码:0015 课程代码: 本试卷分为两部分,满分 100 分,考试时间 150 分钟。 第一部分为选择题,1 页至 7 页,共 7 页。应考者必须在“答题卡”上按要求填涂,不能答在试卷上。 第二部分为非选择题,8 页至 9 页,共 2 页。应考者必须在“答题纸”上答题。 PART ONE(50 POINTS) ( ) Ⅰ. Vocabulary and Structure (10 points, 1 point fo ...

英语句子

   俞敏洪说:背完这 100 个句子,你已经背过 7000 个单词!!!(此贴 无敌了,正犯愁英语不好但又不知每天该做些什么吗) 1. Typical of the grassland dwellers of the continent is the American antelope, or pronghorn. 1.美洲羚羊,或称叉角羚,是该大陆典型的草原动物。 2. Of the millions who saw Haley’ s comet in 1986, how many peopl ...

一些简单的英语句子

   侯书芳, 侯书芳,臭臭的日志 1. I see. 我明白了。 2. I quit! 我不干了! 3. Let go! 放手! 4. Me too. 我也是。 5. My god! 天哪! 6. No way! 不行! 7. Come on. 来吧(赶快) 8. Hold on. 等一等。 9. I agree。 我同意。 10. Not bad. 还不错。 11. Not yet. 还没。 12. See you. 再见。 13. Shut up! 闭嘴! 14. So long. 再见。 ...