www.yingyu.com.cn
版权所有??英语教育网
1
  81.Hearing Mummy at the door, . A. off the bed the little girl jumped B. off the bed jumped the little girl C. off the little girl jumping the bed D. off jumped the bed the little girl key: B 1
  82. All the methods he could think of the traffic jam . A. solving … wasn't working B. to solve … didn't work C. solving … didn't work D. to solve …wasn't working key: B 1
  83.--You look very pleased today! --Yes, I so happy as I do now for a long time. A. didn't feel B. wasn't feeling C. don't feel D. haven't felt key: D 1
  84.That girl is Mary's cousin. A. pretty little Swedish B. Swedish little pretty C. Swedish pretty little D. little pretty Swedish key: A 1
  85. It's so easy as you imagine. A. almost not B. not nearly C. hardly D. not almost key: B not nearly: not at all He's not nearly as good-looking as his brother. We've saved some money, but it's not nearly enough . 1
  86.While watching TV, . A. the telephone rang B. the telephone was ringing C. the telephone was heard ring D. I heard the phone ringing key: D 1
  87.You rarely have breakfast at home, you? A. do B. don't C. have D. haven't key: A 1
  88.The Australian teacher had all his students their English names on cards. A. written B. to write C. write D. writing key: C 1
  89.It was not I saw Helen the next morning I felt relieved. A. until, that B. when, that C. until, when D. when, then key: A 强调句式 1
  90.When you have seen the film, you'll find the hero . A. a person too perfect to be not true B. a too perfect person to be true C. too perfect a person to be true D. too perfect a person to be not true key: C 参考 too big a hat; so easy a question; how difficult a question 1
  91.Edith has invented a device can solve the problem of saving electricity. A. which she claims B. she claims it C. as she claims D. what she claims key: A 去掉干扰词: she claims 1
  92.Everybody was looking for you when the meeting was over. You without a word. A. mustn't leave B. shouldn't have left C. couldn't have left D. needn't leave key: B 1
  93.I can hardly imagine a boy of ten so cruelly.
英语教育网
Page 1
4/27/2010
www.yingyu.com.cn
版权所有??英语教育网
A. to be treated B. to treat C. be treated D. being treated key: D 参考: do you mind me opening the windows? do you mind Tom opening the windows? 1
  94.So that the little girl covered her ears with her hands. A. loud was the thunder B. loud the thunder was C. the thunder was loud D. was the thunder loud key: A 1
  95.I would have come sooner, but I that you were waiting. A. hadn't known B. wouldn't know C. haven't known D. didn't know key: D 1
  96. hearing the news, all of us jumped with joy. A. At B. On C. By D. In key: B 1
  97. Naughty as my brother is, he is never late his homework. A. but...for B. but...with C. /...to D. /...with key: D 逗号后面为主句,前面不可加连词. be late for 迟到; be late with 中 with 用法: used to say what an action or situation is related to: We have a problem with parking in this area. Be careful with that glass. a job with the company 198 . What is troubles you most from time to time? A. it that B. that C. which D. it key: A 1
  99. Jack passed the examination though he had done the others. A. as much as half B. half as much as C. as half as much D. as much half as key: B 2
  00. Martin, with his wife, both working in the same company, decided that they would send their little daughter to the nearest kindergarten. A. is B. are C. have D. has key: D 2
  01. The sofa made of real leather costs more than made of artificial leather. A. that B. this C. it D. one key: A 2
  02. People always shake hands and say "How do you do?" when to each other. A. introduced B. introducing C. introduce D. to be introducing key: A 2
  03. --Who are those people with the banner? --A group itself the league for peace. A. calling B. calls C. called D . is called key: A a group who calls itself the league for peace. 2
  04. How I regretted the days in doing the useless work! A. which wasted B. wasted C. wasting D. having wasted key: B 2
  05. Tom, on time tomorrow. A. is sure to come B. will be sure to come C. be sure to come D. to be sure to come key: C 祈使句 比较: Tom is sure to come on time tomorrow.
英语教育网
Page 2
4/27/2010
www.yingyu.com.cn
版权所有??英语教育网
2
  06.--Who will take the place of the manager while he is away? . A. Neither B. No one C. Not one D. No body key: B no one=nobody 2
  07. Everyone found how strange Mr. Wang to arrive so early, he was always the last the office. A. it was for...to get to B. was for...getting to C. it was for...arriving D. was...to get to key: A it was strange for Mr. Wang to arrive so early; the first the last 后面使用 to do 作定 语 2
  08. After the war, a new school building was put up there had once been a theatre. A. that B. where C. which D. when key: B 2
  09. His attitude suggests that he really interested in it. A. isn't B. should be C . not be D. weren't key: A 注意这里的 suggest 是表明,暗示的意思 2
  10. We decide not to stop other than at his house. A. where B. anywhere C. somewhere D. everywhere
英语教育网
Page 3
4/27/2010
 

相关内容

高考英语语法精选300题(附解析)10

   www.yingyu.com.cn 版权所有??英语教育网 271. It is required that every student a foreign language before goi ng abroad. A. learn B. learns C. will learn D. should have learnt key: A it is required that 后面使用虚拟的形式 272. The dish you bought yesterday . key: C ta ...

高考英语语法精选300题(附解析)9

   www.yingyu.com.cn 版权所有??英语教育网 241. The students their teacher, with their eyes on the paper in his hand. A. following...fixing B. followed...fixed C. followed...fixing D. following...fixed key: B 第一空填谓语动词 第二空 fix one's eyes on 所以使用被动形式 242. We all ...

高考英语语法精选300题(附解析)5

   121. When he arrived, he found the aged and the sick at home. A. nothing but B. none but C. none other than D. no other than key: B none 可以指人也可以指物 122. John seems a nice person. , I don't trust him. A. Even though B. Even so C. Therefore D. Though ...

高三英语语法精选300题

   高三英语语法精选 300 题 Directions: Beneath each of the following sentences there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one answer that best completes the sentence. ( )1. Ms Nancy didn’t mind at all to the ceremony. A. being not invited B. not b ...

高三英语语法精选300题

   高三英语语法精选 300 题 ( )1. Ms Nancy didn’t mind at all to the ceremony. A. being not invited B. not being invited C. not inviting D. not to be invited ( ) 2. “ your meeting is!” he offered them his sincere congratulations. A. How a great success B. What ...

高三英语语法精选300题(一)

   http://www.zhnet.com.cn 或 http://www.e12.com.cn 高三英语语法精选 300 题(一) Directions: Beneath each of the following sentences there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one answer that best completes the sentence. ( )1. Ms Nancy didn’t mind at ...

2007年高考英语听力(天津卷)

   2007 年高考试题??英语听力(天津卷)录音稿 第四部分:听力 第一节:(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你将有 10 秒钟 的时间来回答有关小题和 阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 例:How much is the shirt? A.?9.15 B.?.15 C.?.18 答案是 B。 67.When does the man’s p ...

2008年高考英语听力(安徽卷)

   2008 年高考试题??英语听力录音稿 第一部分 听力(共两节, 满分 30 分) 回答听力部分时,请先将答案标在试卷上.听力部分结束前, 你将有两分钟的时间将你的答案 转涂到客观题答题卡上. 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题 和阅读下一小题。没段对话仅读一遍。 例:How much is t ...

2008年高考英语听力(山东卷)

   第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题 和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 例:How much is the shirt? A. ξ 19.15 案是 B。 1. What is the weather like? B.It’s cloudy. C.It’s sunny. B. ξ 9.15 C. ...

2007年高考英语听力(湖南卷)

   2007 年高考试题??英语听力(湖南卷)录音稿 第一节( 小题, 第一节(共 5 小题,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话 仅读一遍。 1.When will the two speakers leaveif they get cheaper tickets?’ A.On Tuesday. B.On Thursday C.On Fri ...

热门内容

英语分类词汇

   《英语分类词汇》 第一卷 第一章 ?产业的单词: advertisingindustry广告业 aerospaceindustry航空和航天工业 agriculturalindustry农业生产 aircraftindustry飞机制造工业 airlineindustry航空公司;航线 alcoholicbeverageindustry 酒精饮料工业 甜酒-白酒工业 animalindustry 畜牧业 anti-pollutionindustr ...

澳洲实用英语

   English for Study in Australia 留学澳洲英语讲座 Lesson 1: Getting there 第一课:抵达澳洲 L1 Male L1 Female L1 Male 各位朋友好,我是澳洲广播电台的节目主持人陈昊。 各位好,我是??? 欢迎您收听由澳大利亚成人多元文化教育服务机构为您编写的 “留学澳洲英语讲座“节目。 这是一套由二十六课组成的系列讲座。在这套课程里我们要跟随四名刚刚抵达澳大利亚 墨尔本市的四名留学生一起来学习澳洲文化的方方面面以及在澳洲学校中的生 ...

[绝对震撼]小学英语必备说课稿

   说课稿 一、说教材 我说课的内容是小学三年级下册第三单元第十六课,本课是功能型的交际型的交际训练课,我借助“任务型”教学采 用多样化的教学手段将听、说、玩、演、唱溶于一体,激发学生学习英语的兴趣和愿望,使学生通过合作学习体验荣 誉感和成就感从而树立自信心,发展自主学习的能力,形成初步用英语进行简单日常交际的能力。 结合新课程标准和大纲提出的基础教育阶段英语课程的总体目标和具体要求我将本课教学目标设计如下: 语言知识目标: 1、使学生掌握介绍他人的句型: ① ② Who? this ? Thi ...

新视野大学英语第二版第三册听说教程答案(改错后更新版)

   Unit 1 Warming up 1. F 2.NG 3.T Listening Short conversations 1. C 2.D 3.A 4.D Long conversation 1.A 2.C 3.B Passage 1.B 2.A 5.B 6.A 7.D 8.C 9.A 10.B 4.B 5.D 3.C 4.C 5.C Radio program 1. a journalism degree 2. pretty good 3. about what she has 4. y ...

英语习语的艺术功能与英语美学教学的融合

   《教学与管理》 2009年7月20日 英 语习语 的艺术功能与英语美学教学的融合 J,口叫l,目 ⑧四川警察学院 此一一赘述了。 (2)平行对照 在把结构相同或相似意义相反或相对的语言单 位平行并列,以求精致匀称的形式美、铿锵有力的音 韵美和既同向强调又反向映衬的意境美。此类结构常 见于谚语中,特点是句式匀称、语流顺畅、音律和谐, 具有很强的语言表现力。例如: Penny wise and pound 陈 瑛 0扣霍姆林斯基说:“教育,如果没有美,没有 了九、艺术,那么是不可思议的。”美育不 ...