本文由梦雨星珂贡献
doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。
教师寄语:The more a man learns, the more he sees his ignorance. 2010-2011 学年度上学期
高三英语模拟试题 二
命制人:潘广妍 审核人: 王玉清 20
  10.
  9.9
高三英语模拟试题 高三英语模拟试题 二 英语
第一部分:听力( 第一部分:听力(满分 30 分) 第二部分:知识运用(共两节, 第二部分:知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节:单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题 卡上将该项涂黑。
  21. John promised his doctor he not smoke, and he has smoked ever since. A. might B. should C. could D. would.
  22. ?Have you read book called Waiting for Anya? ?Who it? A. writes B. has written C. wrote D. had written
  23. ?Did you return Fred’s call? ?I didn’t need to I’ll see him tomorrow. A. though B. unless C. when D. because
  24. that she was going off to sleep, I asked if she’d like that little doll on her bed. A. Seeing B. To see C. See D. Seen
  25. It was hard for him to learn English in a family, in which of the parents spoke the language. A. none B. neither C. both D. each
  26. After the long journey, the three of them went back home, . A. hungry and tiredly B. hungry and tired C. hungrily and tiredly D. hungrily and tired
  27. The hotel wasn’t particularly good. But I in many worse hotels. A .was staying B, stayed C. would stay D. had stayed I can be reached most evenings.
  28. I’ll give you y friend’s home address, A. which B. when C. whom D. where
  29. No decision about any future appointment until all the candidates have been interviewed. A. will be made B. is made C. is being made D. has been made
  30. The companies are working together to create they hope will be the best means of st transport in the 21 century. A. which B. that C. what D. who
1

  31. ?Did the book give the information you needed? ?Yes. But it, I had to read the entire book. A. to find B. find C. to finding D. finding
  32. I feel greatly honored into their society. A. to welcome B. welcoming C. to be welcomed D. welcomed
  33. If you really have to leave during the meeting, you’d better leave the back door. A. for B. by C. across D. out
  34. I’m sorry you’ve been waiting so long, but it’ll still be some time Brian get back. A. before B. since C. till D. after
  35. It is worth considering what makes “convenience” foods so popular, and better ones of your own. A. introduces B. to introduce C. introducing D. introduced 第二节 完形填空(共 20 小题:每小题
  1.5 分,共 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选 项,并在答题卡上将该项涂黑。 When I entered Berkeley, I hoped to earn a scholarship. Having been a Straight-A student, I believed I could 36 tough subjects and really learn something. One such course was World Literature given by Professor Jayne. I was extremely interested in the ideas he 37 in class. When I took the first exam, I was 38 to find a 77, C-plus, on my test paper, 39 English was my best subject. I went to Professor Jayne, who listened to my arguments but . remained_ 40 I decided to try harder, although I didn’t know what that 41 because school had always been easy for me. I read the books more carefully, but got another
  77. Again, I 42 with Professor Jayne. Again, he listened patiently but wouldn’t change his 43 . One more test before the final exam. One more 44 to improve my grade. So I redoubled The meaning of the word “thorough”. But my 46__ my efforts and, for the first time. 45 did no good and everything 47 as before. The last hurdle(障碍) was the final. No matter what 48 I got, it wouldn’t cancel three C-pluses. I might as well kiss the 49 goodbye. I stopped working head. I felt I knew the course material as well as I ever would. The night before the final, I even 50 myself to a movie. The next day I decided for once I’d have 51__with a test. A week later, I was surprised to find I got an A. I hurried into professor Jayne’s office. He 52__ to be expecting me. “If I gave you the As you 53 , you wouldn’t continue to work as hard.” I stared at him. 54 That his analysis and strategy(策略) were correct. I had worked my head 55 , as I had never done before. I was speechless when my course grade arrived: A-plus. It was the only A-plus given. The next year I received my scholarship. I’ve always remembered Professor Jayne’s lesson: you
2
alone must set your own standard of excellence. B. discuss C. cover D. get
  36. A. take
  37. A. sought B. presented C. exchanged D. obtained
  38. A. shocked B. worried C. scared D. anxious
  39. A. but B. so C. for D. or
  40. A. unchanged B. unpleasant C. unfriendly D. unmoved B. meant C. improved D. affected
  41. A. reflected
  42. A. quarreled B. reasoned C. bargained D. chatted
  43. A. attitude B. mind C. plan D. view
  44. A. choice B. step C. chance D. measure B. considered C. accepted D. learned
  45. A. memorized
  46. A. ambition B. confidence C. effort D. method B. went C. worked D. changed
  47. A. stayed
  48. A. grade B. answer C. lesson D. comment
  49. A. scholarship B. course C. degree D. subject B. favored C. treated D. relaxed
  50. A. helped
  51. A. fun B. luck C. problems D. tricks. B. proved C. pretended D. seemed
  52. A. happened
  53. A. valued B. imagined C. expected D. welcomed
  54. A. remembering B. guessing C. supposing D. realizing B. over C. on D. off
  55. A. out 第三部分:阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) 第三部分:阅读理解( 小题; 阅读下列短文,从每篇短文后所给各题的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选 项,并在答题卡上将该项涂黑。 A Twenty years ago, I drove a taxi for a living. One night I went to pick up a passenger at 2:30 AM. When I arrived to collect, I found the building was dark except for a single light in a ground floor window. I walked to the door and knocked, “Just a minute,” answered a weak, elderly voice. After a long pause, the door opened. A small woman in her eighties stood before me. By her side was a small suitcase. I took the suitcase to the car, and then returned to help the woman. She took my arm and we walked slowly toward the car. She kept thanking me for my kindness. “It’s nothing,” I told her. “I just try to treat my passengers the way I would want my mother treated.” “Oh, you’re such a good man.” She said. When we got into the taxi, she gave me an address, and then asked, “Could you drive through downtown?” “It’s not the shortest way,” I answered quickly. “Oh, I’m in no hurry,” she said. “I’m on my way to a hospice(临终医院). I don’t have any
3
family left. The doctor says I don’t have very long.” I quietly reached over and shut off the meter(计价器). For the next two hours, we drove through the city. She showed me the building where she had once worked, the neighborhood where she had lived, and the furniture shop that had once been a ballroom where she had gone dancing as a girl. Sometimes she’d ask me to slow down in front of a particular building and would sit staring into the darkness, saying nothing. At dawn, she suddenly said,” I’m tired. Let’s go now.” We drove in silence to the address she had given me. “How much do I owe you?” she asked. “Nothing.” I said. “You have to make a living,” she answered. “Oh, there are other passengers,” I answered. Almost without thinking, I bent and gave her a hug. She held onto e tightly. Our hug ended with her remark, “You gave an old woman a little moment of joy.”
  56. The old woman chose to ride through the city in order to . A. show she was familiar with the city B. see some places for the last time C. let the driver earn more money D. reach the destination on time
  57. The taxi driver did not charge the old woman because he . A. wanted to do her a favor B. shut off the meter by mistake C. had received her payment in advance D. was in a hurry to take other passengers
  58. What can we learn from the story? A. Giving is always a pleasure. B. People should respect each other. C. An act of kindness can bring people great joy. D. People should learn to appreciate others’ concern. B Domestic (驯养的) horses now pull ploughs, race in the Kentucky Derby, and carry police. But early horses weren’t tame (驯服的) enough to perform these kinds of tasks. Scientists think the first interactions humans had with horses were far different from those today. Thousands of years ago, people killed the wild horses that lived around them for food. Over time, people began to catch the animals and raise them. This was the first step in domestication. As people began to tame and ride horses, they chose to keep those animals that had more desirable characteristics. For example, people may have chosen to keep horses that had a gentle personality so they could be ridden more easily. People who used horses to pull heavy loads would have chosen to keep stronger animals. Characteristics like strength are partly controlled by the animals’ genes. So as the domesticated horses reproduced, they passed the characteristics on to their young. Each new generation of houses would show more of these chosen characteristics. Modern day horse breeds come in a wide variety of shapes and sizes. This variety didn’t
4
exist in the horse population before domestication. The Shetland horse is one of the smallest breeds?typically reaching only one meter tall. With short, strong legs, the animals were bred to pull coal out of mine shafts (矿井) with low ceilings. Huge horses like the Clydesdale came on the scene around 17
  00. People bred these heavy, tall horses to pull large vehicles used for carrying heavy loads. The domestication of horses has had great effects on societies. For example, horse were important tools in the advancement of modern agriculture. Using them to pull ploughs and carry heavy loads allowed people to farm more efficiently. Before they were able to ride horses, humans had to cross land on foot. Riding horses allowed people to travel far greater distance in much less time. That encouraged populations living in different areas to interact with one another. The new from of rapid transportation helped cultures spread around the world.
  59. Before domestication horses were . A. caught for sports B. hunted for food C. made to pull ploughs D. used to carry people
  60. The author uses the Shetland horse as an example to show . A. it is smaller than the Clydesdale horse B. horse used to have gentle personalities C. some horses have better shaped than others D. horses were of less variety before domestication
  61. Horses contributed to the spread of culture by . A. carrying heavy loads B. changing farming methods C. serving as a means of transport D. advancing agriculture in different areas
  62. The passage is mainly about . A. why humans domesticated horses B. how humans and horses needed each other C. why horses came in different shapes and sizes D. how human societies and horses influenced each other C Dear Hamilton, We are fortunate that in such a large, high-pressure office we all get along so well. You are one of the people who keep the social temperature at such a comfortable setting. I don’t know anyone in the office who is better liked than you. You can perhaps help with this. The collection of contributions towards gifts for employees’ personal-life events is becoming a little troubling. Certainly, the group sending of a gift is reasonable now and then. In the past month, however, there have been collections for two baby shower gifts, one wedding shower gift, two wedding gifts, one funeral (葬礼) remembrance, four birthday gifts, and three graduation gifts. It’s not only the collected-from who are growing uncomfortable (and poor), but the collected-for feel uneasy receiving gifts from people who don’t know them outside the office, who wouldn’t even recognize their graduating children, their marrying daughters and sons, or
5
their dead relatives. This is basically a kind gesture (and one that people think well of you for), but the practice seems to have become too wide-ranging and feels improper in today’s office setting. Thank you for understanding.
  63. The underlined word “contributions” probably means . A. money B. suggestions C. reports D. understanding
  64. Hamilton is expected to . A. show more kindness. B. discontinue the present practice C. quit being the organizer for gift giving D. know more about co-workers’ families
  65. This is basically a letter of . A. apology B. sympathy C. appreciation D. dissatisfaction D When it comes to friends, I desire those who will share my happiness, who possess wings of their own and who will fly with me. I seek friends whose qualities illuminate(照亮)me and train me up for love. It is for these people that I reserve the glowing hours, too good not to share. When I was in the eighth grade, I had a friend. We were shy and “too serious” about our studies when it was becoming fashionable with our classmates to learn acceptable social b
 

相关内容

计算机专业英语模拟试题

   计算机专业英语模拟试题 计算机专业英语模拟试题 模拟 词汇)(30 分) Ⅰ. Vocabulary(词汇 词汇 (一).Translate the following words and expressions into Chinese(写出下列词组的汉 汉 语。)(共 10 分,每题 1 分) 共 1. central processing unit(CPU) 2. operating system 3. electronic spreadsheet 4. management info ...

口语模拟试题一(中考英语口语)

   2008 年中考英语口语考试模拟试题 用正确的语音语调朗读下面的短文。 (计 30 分) (一)朗读短文 用正确的语音语调朗读下面的短文。 Have you ever heard of Linda’s story? Linda lives in a poor family, but she lives a happy life. One day, Linda wanted to buy a birthday present for her father, but her family was ...

2011年中考英语模拟试题2

   2011 2011 年初中毕业暨高中招生考试 英语模拟试题( 英语模拟试题(二) 26. Many people came A. help pick 27. Look! our cotton. B. to help pick the bird is! B. How strange C. What a strange D. How strange a C. helped pick D. helped picked A. What strange 28. Their teachers give ...

2010年广州中考英语模拟试题二

   【网络综合 - 中考试题】 : 2010 中考英语模拟试题(二) 听力部分 Ⅰ. 选出你所听到的单词或短语.(共 5 小题,计 5 分) 1. A. weather B. whether C. feather D. waiter 2. A. wake B. week C. weak D. wet 3. A. shirt B. skirt C. short D. shop 4. A. four friends B. filled with food C. fall off the truck ...

2009年中考英语听力模拟试题二听力材料原文o

   茂名市中考听力模拟试题二录音材料原文 茂名市中考听力模拟试题二录音材料原文 听力模拟试题二 听力部分(本大题共三节, 听力部分(本大题共三节,满分 25 分) 做题时,你可先将答案划在试卷上;录音播放结束后,再把答案转涂到答题卡上) (做题时,你可先将答案划在试卷上;录音播放结束后,再把答案转涂到答题卡上) 第一节( 小题, 第一节(共 10 小题,每小题 1 分,满分 10 分) 段对话,每段对话后有一个小题, 听下面 10 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项 ...

中考英语模拟试题

   2010 年中考英语模拟试题 2010 年中考英语模拟试题 听说过吗?躺在床上能和外教一对一练英语口语!适合职场中的你! 听说过吗?躺在床上能和外教一对一练英语口语!适合职场中的你! 免费体验史上最牛英语口语学习, 免费体验史上最牛英语口语学习,太平洋英语 www.pacificenglish.cn (满分 120 分) 听力部分 听力( 第一部分 听力(20 分) 一、听句子,选画面(每小题 1 分,共 5 分) 从题中所给的图画中选出符合对话内容的图画。每句读一遍。 A B C D E ...

中考英语模拟试卷

   九年级第一次模拟考试 九年级第一次模拟考试 英语试卷 2008.5.1 满分: 选择题: 满分:110 分 第Ι卷(选择题:共 64 分) 一,听力(共 20 小题;每小题 1 分,满分 20 分) A) 听句子,按所听句子的顺序将图片字母代号 字母代号填入括号内. 每句读一遍. 分) (4 字母代号 A 1. ( ) 2. ( ) B 3. ( ) C 4. ( ) D B) 听对话,根据所听对话及问题选择正确答案.听两遍. 分) (5 )5. A. It's rainy. B. It's ...

中考英语模拟试卷Ⅰ

   2010 年中考英语模拟试题(一) (满分 150 分,考试时间 100 分钟) 第一部分 听力部分 根据你听到的内容, Ⅰ.根据你听到的内容,选出相应的图片: (共 6 分) 根据你听到的内容 选出相应的图片: (共 A B C D 1. 2. E 3. F 4. 5. G 6. 根据你听到的对话和问题,选出最恰当的答案: (共 Ⅱ. 根据你听到的对话和问题,选出最恰当的答案: (共 10 分) 7. A) Milk. B) Coffee. C) Orange juice. D) Appl ...

中考英语模拟试卷

   2008 年中考英语模拟试卷 Ⅰ听力 A 根据所听内容,选择相应的图画. 1( ) 2( ) 3( ) 4( ) 5( ) B 听下面的对话,选出最佳答案 听下面一段对话,回答第 6 小题. ( )6 What kind of movies does Lily like? A Comedies B Action movies C Documentaries 听下面一段对话,回答第 7 小题. ( )7Where are they talking? A In a shop B In a res ...

中考英语模拟试卷四

   2007 年中考英语模拟试卷(四) 中考英语模拟试卷 英语模拟试 第Ⅰ卷(选择题 共 60 分) 注意事项: 1.答第Ⅰ卷前考生务必将自己的准考证号、考试科目用 2B 铅笔涂写在答题卡上。 2.每小题选出答案后, 2B 铅笔将答题卡上对应题目的答案标号涂黑。 用 如需改动, 用橡皮擦干净后,再选涂其它答案标号。不能答在试题卷上。 一、听力(每小题 1 分,共 20 题,满分 20 分) 第一节 每小题你将听到一个对话,从 A、B、C 三幅图中找出与你所听内容相符的选项。 每段对话读一遍。 第 ...

热门内容

新视野大学英语听说教程第三册

   Unit 1 Warming up 1. F 2.NG 3.T Listening Short conversations 1. C 2.D 3.A 4.D 5.B 6.A 7.D 8.C 9.A 10.B Long conversation 1.A 2.C 3.B 4.B 5.D Passage 1.B 2.A 3.C 4.C 5.C Radio program 1. a journalism degree 2. pretty good 3. a ...

浙江省萧山区2009年中考英语模拟试卷6

   浙江省萧山区 2009 年中考英语模拟试卷 6 1.本试卷分试题卷和答题卷两部分。满分 120 分,考试时间 100 分钟。 2.答题前,必须在答题卷的密封区内填写校名、班级、学号、姓名、试场号、 座位号。 3.所有答案都必须做在答题卷标定的位置上,务必注意试题序号和答题序号相 对应。 4.考试结束后,只需上交答题卷。 听力部分( 听力部分(25 分) 小题, (出自 一、第一节:听小对话,回答问题(共 5 小题,计 5 分) 出自 2008 中考模拟 第一节:听小对话,回答问题( ( 卷一 ...

2010年同等学力英语真题解析文字实录

   2010 年同等学力英语二卷真题解析文字实录 各位同学大家好!今天上午我们刚刚结束了非常紧张的 2010 年同等学力英语考试,那么现 在我们学苑教育联合中国教育在线给大家在第一时间给二卷部分做一个解析,二卷部分是主观 题,也是各位学员最关心的问题,那么写出来完全凭借大家自己的一种自身知识的积累和能力, 来获得老师对英语水平的认可,今天我们就二卷部分,也就是我们的翻译部分和作文部分,给大 家第一时间做一个我们专业方面的一些建议, 让大家回顾一下自己的考试, 看大家考试的成果到 底怎么样。 我们 ...

清华北大状元谈高考英语1

   朱坤(北京大学光华管理学院学生,河南省高考文科状元): 英语很不容易学好,这是事实。这毕竟是一个与汉语迥乎不同的新语种,一般初学者总爱将汉语中的惯用语法移用到英语中,结果可能会造成很多笑话。对于学好英语,一般有两种意见,一种是强调大量的记忆,认为在中国,英语至今不能算十分普及,是缺乏应用的土壤,因此主张多背多记,只有记熟了才能提高运用能力,这种意见不无道理;另一种并不注重记忆,注重于应用,认为只有运用,才能掌握,况且学习语言的目的就是为了运用。这种意见也有道理,如果能把这两种做法结合起来,那就 ...

新概念英语听力第二册(11~20)

   Lesson 11 One good turn deserves another 礼尚往来 First listen and then answer the question. 听录音,然后回答以下问题. Who paid for Tony's dinner? I was having dinner at a restaurant when Tony Steele came in. Tony worked in a lawyer's office years ago, but he is n ...