外语下载在线 http://down.tingroom.com
高三联合考试
英语试卷 英语试卷
审核 刘彦利 本试卷分 I 卷(选择题)和 II 卷(非选择题)两大部分,共 150 分,考试时间 120 分钟。
第I卷
第一部分:听力(共两节, 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题
  1.5 分,满分
  7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项, 并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一 小题,每段对话仅读一遍。
  1. Where is the man’s camera now? A. On the table B. Inside the table C. In the pocket
  2. Where dose the concert start? A. At 7:15 B. At 9:00 C. At 7:30
  3.What can we learn from the conversation? A. The man wants to buy something B. The man doesn’t want to pay in cash C. The man can’t get a discount if he pays in cash
  4.How many times does the woman go to the school’s library in month? A. Two B. Three C. Four
  5.What is Usher’s plan? A. He wants to go on a business trip B. He wants to visit Australia C. He wants to travel with his mother 第二节(共 15 小题;每小题
  1.5 分,满分
  22.5 分) 请听下面 5 段对话或对白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个 选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个 小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至第 7 小题。
  6.What is Sue good at? A. Basketball B. Softball C. Tennis ball
  7.What do we know about Julia? A. She wants to be a member of the basketball team B. She wants to invite Sue to join the softball team C. She wants to be a member of the softball team
  8.What will Sue do? A. To join the softball team B. To be a good basketball player C. To practice softball every Sunday afternoon
http://down.tingroom.com
外语下载在线 http://down.tingroom.com
听第 7 段材料,回答第
  9~11 题。
  9.How long haven’t they seen each other? A. Very long time B. More than seven days C. Not mentioned
  10.Where is the woman going to spend her summer holiday? A. She is going to have a visit to Egypt B. She is going to have a seven-day holiday C. She is going to spend the holiday in Hawaii
  11. What do we know about the man? A. He just came back from a trip? B. He is envious of the woman C. He is thinking about where she should go for her holiday 听第 8 段材料,回答第
  12~14 小题。
  12.How would the man like to get his order of speakers? A. He wants to ship all of the order by sea B. He wants to ship all of the order by air C. He wants to ship half of the order by sea and the rest by air
  13.Which is not true according to the dialogue? A. The woman will deliver the rest order by sea to the man’s agent the next day B. The woman will let the man know the shipping details later C. The man needn’t get second half of the order in a hurry
  14.Where does the woman work? A. In a trade-company B. At an institute C. In the post-office 听第 9 段材料,回答
  15~17 小题。
  15.What’s the relationship between the two speakers? A. Wife and husband B. Colleagues C. Boss and employee
  16.What’s the problem with the man? A. He has got a problem with his knee B. He wants a day off C. His daughter’s just banged up her knee badly
  17.What will the woman do for the man? A. To go to attend the meeting instead of the man B. To take the man’s daughter to the hospital C. To take care of the man’s daughter 听第 10 段材料,回答
  18~20 题
  18.When was Benjamin Franklin barn? A. In 1796 B. In 1706 C. In 1716
  19.In which year did Benjamin Franklin become the editor of his brother’s newspaper? A. In 1722 B. In 1716 C. In 1732
  20.Where did Franklin buy his own newspaper? A. Boston B. Massachusetts C. Philadelphia 第二部分:英语知识运用(共两节, 第二部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节:单项填空( 第一节:单项填空(共 15 分;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 disabled to lead a normal life and enjoy fruits of social
  21.In order to help
http://down.tingroom.com
外语下载在线 http://down.tingroom.com
A. the;不填 B. the;the C. a;the D. 不填;the Mark Twain spent much of his childhood?
  22.- Where was it - Along the Mississippi river. A. that B. which C. when D.不填
  23.Many conflicts of feelings between two generations are set off because our adults can’t the teenagers in a proper and equal way. A. reflect on B. impress on C. center on D. relate to
  24.What’s the of leading a life if you have no challenges but play all day and all night? A. sense B. case C. matter D. opinion
  25. all the girls in his company Mary was the most generous one, Mike often turned to her for money whenever he was in trouble with his wife. A. Among B. As of C. Because D. Since
  26.Whle Mr. Yang was examining the composition his son had finished the possible spelling mistakes in it, the mistakes he got used to him a lot. A. to correct;annoying B. correcting;annoyed C. to correct;annoyed D. correcting;annoying
  27.As the tallest building completed in the history of human being Khalifa Tower was second height none in its times. A. in;at B. at;to C. to;to D. in;to
  28.-Some of the equipment in out lab introduced from Japan. ? -What about A. were;the rest B. was;the rest C. was;others D. were;the others
  29.-Is there a basketball match between the LA Lakers and Houston Rockets Saturday? -There be. I’ve already been trying to get one ticket. A. might B. would C. must D. can
  30.-I don’t want to move to that city. It is heavily polluted. . -Pollution is common. The city here is A. no less clean B. not cleaner C. no cleaner D. not less clean
  31.Not far from the school there was a garden, owner seated in it playing chess with his little grandson every afternoon. A. its B. whose C. which D. that
  32.-I it as must of a student that he should say hello to his teachers first whenever they meet. -I can’t agree more. A. take B. look C. think D. make
  33.In this experiment, they are wakened several times during the night, and asked to report what they . A. had just been dreaming B. are just dreaming C. just dreamt D. have just been dreaming
  34.Having checked the doors were closed, and all the lights were off, the woman opened the door to her bedroom. A. why B. that C. when D. where
  35.-Do you know Henry didn’t win that speech contest?
http://down.tingroom.com
外语下载在线 http://down.tingroom.com
- ?I thought for sure he would. He worked so hard on it. A. Do I B. Don’t I C. Did he D. Didn’t he 第二节:完形填空( 小题; 第二节:完形填空(共 20 小题;每小题
  1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从
  36-55 各小题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选 出最佳选项。 Once upon a time there was a child ready to be born. tomorrow but how am I One day the child asked God: “You are going to send me to 36 going to live there being so small and 37 ?” God replied:“ 38 the angels, I have chosen 39 for you, She will be waiting there and 40 you.” “But,” said the child:” Leave me here in Heaven. I don’t want anything else 41 sing and smile. That’s what I need to be happy!” God said: “Your angel will sing and smile for you. And you will feel your 42’ s love and be happy.” How am I going to be able to understand when people talk?” “That’s said” ,said God: “Your angel talk to me, If I don’t know the language that 43 will tell you the most beautiful and sweet 44 you will ever hear, and 45 much patience and care, your angel will teach you how to 46 .” The child looked up at God 47 : “And what am I going to do when I want to talk to you?” God smiled: “Your angel will place your 48 together and will teach you how to pray.” The child said: “I’ve heard on earth there are 49 men. Who will protect me?” God put his arm around the child, saying: “Your angel will defend you- 50 it means risking life!” “But I will always be sad because I will not see you anymore.” God 51 the child: “Your angel will always talk about me and will teach you the way to 52 to me, even though I will always be 53 you,” At that moment there was much peace in Heaven. but voices from earth could already be heard. The child. in a hurry, asked softly: “Oh God, if I 54 leave now, Please tell my Angel’s name!” God replied: “Your angel’s name is of no importance…you will 55 call her MOMMY!”
  36.A. the earth B. earth C. heaven D. the heaven
  37.A. helpless B. alone C. sad D. tiny
  38.A. in the middle of B. in C. among D. between
  39.A. the one B. ones C. the ones D. one
  40.A. make fun of B. take care of C. do with D. arrange with
  41.A. besides B. none other than C. but D. except for
  42.A. angel B. mother C. father D. parents
  43.A. women B. boys C. girls D. men
  44.A. voice B. words C. songs D. poems
  45.A. in B. through C. by D. with
  46.A. dance B. write C. speak D. sing
  47.A. said B. saying C. to say D. say
  48.A. hands B. legs C. fingers D. toes
  49.A. ugly B. considerate C. bad D. criminal
  50.A. though B. in spite of C. no matter how D. even if
  51.A. shook B. hugged C. slapped D. patted
  52.A. call back B. look back C. come back D. go back
  53.A. next B. with C. in front of D. close to
  54.A. am going to B. am about to C. will D. would
http://down.tingroom.com
外语下载在线 http://down.tingroom.com

  55.A. simply B. largely C. proudly D. happily 阅读理解( 小题; 第三部分 阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) 阅读下列短文,每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。 A Outside the Bible, these six words are the most famous in all the literature of the world. They were spoken by Hamlet when he was thinking aloud, and they are the most famous words in Shakespeare because Hamlet was speaking not only for himself but also for every thinking man and woman. To be or not to be, to live or not to live, to live richly, abundantly and eagerly, or to live dully, meanly and scarcely. A philosopher once wanted to know whether he was alive or not. He answered it by saying: “I think, therefore I am.” But the best definition of existence I ever saw was one given by another philosopher who said: “To be is to be in relations,” If this true, then the more relations a living thing has, the more it is alive. To live abundantly means simply to increase the range and intensity of our relations. Unfortunately we are so constituted that we get to love our routine. But apart from our regular occupation how much are we alive? If you are interested only in your regular occupation, you are alive only to that extent. So far as other things are concerned--poetry and prose, music, pictures, sports, unselfish friendships, politics, international affairs--you are dead. Bacon said that a man dies as often as he loses a friend. But we gain new life by contacts, new friends. What is supremely true of living objects is only less true of ideas, which are also alive. Where your thoughts are, there will your live be also. If your thoughts are confined only to your business, only to your physical welfare, only to the narrow circle of the town in which you live, then you live in a narrow life. To be or not to be--to live intensely and richly, merely to exist, that depends on ourselves. Let widen and intensify our relations. While we live, let live!
  56.These six words refer to . A. to live dully, meanly and scarcely B. to live richly, abundantly and eagerly C. to live or not to live D. to be or not to be
  57.The underlined word confined probably means in this passage. A. limited B. set C. pressed D. contacted
  58.The best title of this article is . A. I Think, Therefore I Am B. To Be is to Be in Relations C. While We Live, Let Live D. Shakespeare VS Hamlet
  59.How to live abundantly according to the philosophers? A. To think a lot and do noting B. To increase the range and intensity of your relations. C. To make as much money as you can and be confined to your business. D. To make a lot of friends and merely exist. B As the economy begins to recover, salary increases should do the same. In the past few years , employers have raised workers’ salaries by about 4 percent per year--except for 2009, when the figure dropped to a historically low
  2.1 percent, according to a survey of Worldat Word. About one-third of companies froze raises altogether. For 2010, Worldat Work’s survey projects an average salary increase budget of
  2.7 percent, a figure that shows the situation has improved but the job market is still weak. Between 10 percent and
http://down.tingroom.com
外语下载在线 http://down.tingroom.com
15 percent of companies said they would freeze raises--far fewer than in 2009, but still more than in most years. How can you get a raise? Avalos and others offer the following tips: * Do your job well. This means producing high-quality work, of course, but also keeping the big picture in mind. “It really comes down to positioning yourself as a hi
 

相关内容

高三英语下册联考测试题2

   重点中学联考 英语试题 命题人:万利群 审题人:夏文莉 审核 胡泊 第一部分:听力(共两节, 满分30分) 第一节(共5小题;每小题1.5分;满分7.5分) 听下面 5 段话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项, 并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟时间来回答有关小题和阅读下一小 题。每段对话仅读一遍。 1 . Where is the woman's ring? A. In the bathroom. B. In the kitche ...

高一英语下册期末质量评估检测试题1

   3eud 教育网 http://www.3edu.net 百万教学资源,完全免费,无须注册,天天更新! 3eud 教育网 http://www.3edu.net 教学资源集散地。可能是最大的免费教育资源网! 3eud 教育网 http://www.3edu.net 百万教学资源,完全免费,无须注册,天天更新! 3eud 教育网 http://www.3edu.net 教学资源集散地。可能是最大的免费教育资源网! 3eud 教育网 http://www.3edu.net 百万教学资源,完全免费 ...

六年级英语下册期中测试题

   班级 姓名 六年级英语质量检测卷 装 订 2006.4 得分 I .听力部分 听力部分(20 分) 听力部分 一、根据你所听到的内容,选择正确的答案(10 分) ( )1 A.animal B.middle C. still ( )2 A.warm B.walk C.well ( )3 A.foggy B.jog C.shout ( )4 A.sunny B.rainy C.windy ( )5 A. contest B.concert C.centre ( )6 A.7:15 B.7:50 ...

高三英语下册联考测试题2

   外语下载在线 http://down.tingroom.com 重点中学联考 英语试题 英语试题 命题人:万利群 审题人:夏文莉 审核 胡泊 第一部分:听力(共两节, 满分30分) 第一节(共5小题;每小题1.5分;满分7.5分) 听下面 5 段话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项, 并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟时间来回答有关小题和阅读下一小 题。每段对话仅读一遍。 1 . Where is the woman's ring? ...

高三英语下册联考测试题1

   高三联合考试 英语试卷 审核 刘彦利 本试卷分 I 卷(选择题)和 II 卷(非选择题)两大部分,共 150 分,考试时间 120 分钟。 第 I卷 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项, 并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一 小题,每段对话仅读一遍。 1. Where is the m ...

初三英语下册英语单元教案 (43)

   九年级英语上 九年级英语上 Lesson 37 教案 Unit 5 Lesson 37 Touch the World 一.教材分析 1. 教材简析 本单元主要是讲述世界上伟大的人物。通过学习他们的事迹,帮助学生树立信心和远大 的理想。本节课学习海伦.凯勒的故事。学习被动语态,人物介绍的常用语。 2. 教学目标 知识目标: (1)掌握词汇:blind deaf sight courage greatly (2)掌握句子:It made her blind and deaf. She will ...

八年级英语下册期中测试试题2

   八年英语期中测试试题 八年英语期中测试试题 英语 词汇( 一 词汇(20 分) A. 根据句意和首写字母完成单词。 根据句意和首写字母完成单词。 1.Michal was so c that he missed a good chance 2. SARS is a kind of s disease. 3. I like Maths and I am iin it 4.We should stay at home and not go to (拥挤的)places. 5.Mike will ...

商务英语专业职业技能测试题(1)

   商务英语专业职业技能测试题( ) 商务英语专业职业技能测试题(1) READING AND WRITING READING (45%) ) Example:0 The plane arrive at A quarter to seven in the morning. B quarter to past six in the evening. C quarter to seven in the evening. 1hour 30 minutes Don’t forgetFlight BA69 ...

2011年六年级英语下册期中测试

   2010?2011 学年下学期六年级英语期中测试 学年下学期六年级英语期中测试 六年级英语期中 (考试时间:60 分钟 试卷满分:100 分 )姓名 得分 16.( ) 一、听力(40 分) 第一节、听录音 选出你所听到音标、单词或词组 每小题听三遍。 选出你所听到音标 或词组, (10 第一节、听录音,选出你所听到音标、单词或词组,每小题听三遍。 ( 分) ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ) 1 A. [ i ] ) 2. A. [ z ] ) 3. A. shout ) 4. A ...

高考英语卷口语的测试及教学试题1

   然后准备一分钟后开始模仿朗读影视片段中的台词 B 节 要求考生扮演某种角色。这个角色必须完成“听一场讲座,报告会,记者招待会等问 3 个问题答 3 个问题”一系列交际活动。提问的 3 个问题是预先设计好的,考生必须按照 中文提示进行提问。 提问每个问题之前有 20 秒准备时间, 回答每个问题之前有 10 秒的准 备时间。 C节 【摘要】 本文通过从新形式下的英语(2)口试改革的要求出发,探讨在人机对话的形式下,在 考试形式和内容都发生较大变化的情况下,如何组织英语(2)口试的备考工作,在备考 ...

热门内容

牛津小学英语4A样卷(初稿)

   牛津小学英语 4A 文化成绩测试 (考试时间 60 分钟,卷面总分 100 分) 题号 得分 听力部分(共 30 分) 笔试部分(共 70 分) 总分 等第 一 二 三 四 五 一 二 三 四 五 六 七 Boys and girls,时光老人又把我们带到了期末,在这一学期中,我们又 掌握了很多新的英语知识。要仔细认真答题,你会发现自己真的很棒哦! 听力部分(30 分) 听力部分 一、 学号 ( ( ( ( ( ( ( ( 姓名 ( ( ( ( ( ( 听录音,选出你所听到的内容 (每小题听 ...

航海英语补充500题答案

   航海英语补充 500 题答案 1C 12 B 22 B 32 A 42 B 52 C 62 D 72 C 82 C 92 D 102 D 111 A 120 D 129 D 138 B 147 C 156 D 165 B 174 A 183 B 192 C 201 A 210 C 219 A 228 D 237 C 246 C 255 B 264 C 273 C 282 B 291 C 300 B 309 B 318 C 327 A 336 D 345 A 354 C 363 C 2B 13 ...

中国科学院博士学位研究生英语入学考试简介

   中国科学院博士学位 研究生英语入学考试 简介 考试的宗旨:客观、 全面地测试考生的英 语语言水平和实际应 用能力。选拔优秀的 学生攻读中国科学院 博士学位。 考试内容及范围 试题的设计思想 常用的应试策略 难度依据: “博士研究生入学时 其英语水平原则上应 达到或略高于硕士研 究生的水平。” 考试内容及范围: 听力 20分 词汇 10分 完型 15分 阅读 30分 英译汉 10分 写作 15分 20分钟 15分钟 15分钟 60分钟 30分钟 40分钟 试题的设计思想 词汇:8092 词组: ...

高考英语

   高考英语陷阱题讲解-it 高考英语陷阱题讲解 的用法考点 ◆典型陷阱题分析◆ 典型陷阱题分析◆ 1. Everyone knows that is dangerous to play with fire, but is difficult is to prevent children from playing with fire. A. it, it C. it, what ? B. what, what D. what, it 【陷阱】很容易误选 B,认为两空均考查形式主语。 陷阱】 最佳 ...

高级英语第一册Lesson12

   Analysis of the Loons The story This touching story tells of the plight of Piquette Tonnerre, a girl from a native Family. Her death is like were marginalized by the whiteof the on Diamond Her people the disappearance place loons ill at ease At sch ...