登陆下载更多资料
www.lzcyy.net
量子场女生英语
北大附中高一下学期英语期末测试题
Ⅰ.单项选择:(共 20 小题,每小题 1 分)
  1.It was how the young man had learned five foreign languages attracted the audience's interest. A. so that B. that C. what D. in which
  2.Some people often take for granted what is new is always better than what is old. A. it; it B. that; that C. it; that D. that; it
  3.I can hardly imagine Peter across the Atlantic Ocean in five days. A. sailing B. sail C. to sail D. to have sailed
  4. ??Would you mind to the town you visited last month? ??Of course not. A. sending; which B. to be sent; where C. being sent; which D. being sent; where
  5. his pale face, we all suggested to see the doctor right away. A. Seeing; he going B. Having seen; him go C. Seeing; his going Seen; him going
  6.Who did the manager of the company the report? D.
A. have B. have write C. have writes D. have to write
  7.She not well, and yet the clothers she fit her very well . A. has on; put on B. put on; has on C. wears; dressed D. dresses; wears
  8.I wonder if your brother will go to the ball. If your brother does, so mine. A. is B. do C. does
  9.Tom is going camping with boys. D. will
A. little two other B. two little other C. two other little D. little other two
  10.The gentleman you told me the day before yesterday proved to be a thief. A. who B. about whom C. whom D. with whom
  11.His close friend must have stayed up late last night, ? A. didn't he B. hasn't he C. mustn't he D. needn't he
  12.His father is used to sleeping with the windows and the lights . A. opening; on B. opened; off C. open; on D. opening; off
  13.The lecture hall is so crowded. There over 600 people in it. A. must be B. can't hold C. should have D. will be
  14.The first textbook written for teaching English as a foreign language in the 16th century.
2 天背完初中单词 4 天背完高中单词
www.liangziyingyu.net 承诺中考 115 分、高考 120 分
登陆下载更多资料
www.lzcyy.net
量子场女生英语
A. came up B. came along C. came out D. came across
  15.??Do you know what the children did yesterday afternoon? ??When I got home, they computer games. A. play B. are playing C. were playing D. had played
  16.Take care. You burn your mouth. The coffee is hot. A. must B. can C. should D. might
  17.??Robert, you're wanted the phone. ??Do you know who ? A. on; he is B. for; is he C. on; it is D. for; it is
  18.He often thinks of he can do more for his country. A. what B. how C. that D. which
  19. ??The English teacher spoke so fast that I couldn't what he said. ??He said there would be a discussion the lecture. A. understand; being followed by B. follow; following C. catch; to be followed D. hear; followed by
  20.??Look at this mobile phone. It's a new type. ??It looks nice. Can I it and see whether it works? A. try; out B. work; out C. carry; out D. turn; out Ⅱ.完形填空:阅读下面短文,掌握其大意,然后从各题所给的四个选项中选出一个最佳答 案。(共 20 小题,每小题 1 分) In the past, man did not have to think about the protection of his environment. There were few people on the earth, and natural resources seemed to be 1 . Today things are 2 , the world has become too 3 . We are using up our natural resources too quickly, and at the same time we are 4 our environment with dangerous chemicals. If we continue to do this, human life on the earth 5 survive(生存). Everyone 6 today that if too many fish are taken from the sea, there will soon be none left. Yet, with modern fishing 7 , more and more fish are caught. We know that if too many trees are cut down, 8 will disappear and nothing will grow on the land. Yet, we 9 to use bigger and more powerful machines to 10 more and more trees. We realize that if rivers are polluted with waste products from factories, we will die. 11 , in most countries wastes are and there are 13 laws to stop this. 12 put into rivers or into the sea,
We know, too, that if the 14 of the world continues to rise at the present rate, in a few years there will not be enough 15 What can we do to solve
2 天背完初中单词 4 天背完高中单词 www.liangziyingyu.net 承诺中考 115 分、高考 120 分
登陆下载更多资料
www.lzcyy.net
量子场女生英语
these problems ? It we eat more vegetables and less 16 , there will be more food available for everyone. Land that is used to grow crops 17 five times more people than land where animals are kept. Our natural resources will 18 longer if we learn to recycle them.
The world population will not rise so quickly if people use modern methods of birth 19 . Finally, if we educate people to think about the problems, we shall have a better and clearer 20 in the future.
  1.A. beautiful B. unlimited C. rare D. valuable
  2.A. common B. the same C. changeable D. different
  3.A. crowded B. small C. dirty D. busy
  4.A. protecting B. saving C. polluting D. fighting
  5.A. may not B. will not C. shall not D. could not
  6.A. wonders B. realizes C. consider D. discovers
  7.A. poles B. boats C. methods D. ideas
  8.A mountains B. the sea C. trees D. forests
  9.A. continue B. have C. ought D. go on
  10.A. grow B. plant C. save D. cut down
  11.A. Thus B. However C. Generally speaking D. Therefore
  12.A. still B. even C. also D. certainly
  13.A. too many B. a few C. some D. few
  14.A. production B. pollution C. population D. revolution
  15.A. houses B. vegetables C. food D. lives
  16.A. fruit B. meat C. fish D. grain
  17.A. feeds B. increases C. supplies D. helps
  18.A. use B. stay C. keep D. last
  19.A. control B. born C. plan D. reward
  20. A. nature B. sea C. planet D. forest Ⅲ.阅读理解:阅读下列短文,从每题所给的四个选项中选出最佳答案。(共 15 小题,每 小题 2 分) A Today, roller skating is easy and fun. But a long time ago, it wasn't easy at all. Before 1750, the idea of skating didn't exist. That changed because of a man named Joseph Merlin. Merlin's work was making musical instruments. In his spare time he liked to play the violin. Joseph Merlin was a man of ideas and dreams. People called him a dreamer.
2 天背完初中单词 4 天背完高中单词
www.liangziyingyu.net 承诺中考 115 分、高考 120 分
登陆下载更多资料
www.lzcyy.net
量子场女生英语
One day Merlin received an invitation to attend a fancy dress ball. He was very pleased and a little excited. As the day of the party came near, Merlin began to think how to make a grand entrance at the party. He had an idea. He thought he would get a lot of attention if he could skate into the room. Merlin tried different ways to make himself roll finally, he decided to put two wheels under each shoe. These were the first roller skates. Merlin was very proud of his invention and dreamed of arriving at the party on wheels while playing the violin. On the night of the party Merlin rolled into the room playing his violin. Everyone was astonished to see him. There was just one problem. Merlin had no way to stop his roller skates. He rolled on and on, suddenly, he ran into a huge mirror that was hanging on the wall. Down fell the mirror, breaking to pieces. Nobody forgot Merlin's grand entrance for a long time!
  1.The text is mainly about . A. a strange man B. an unusual party C. how roller skating began D. how people enjoyed themselves in the 18th century
  2.People thought Merlin was a dreamer because he . A. often gave others surprises C. invented the roller skates B. was a gifted musician D. was full of imagination

  3.What is the main point the writer is trying to make in the last paragraph? A. The roller skates needed further improvement. B. The party guests took merlin for a fool. C. Merlin succeeded beyond expectation. D. Merlin got himself into trouble. B At two o'clock a bank robber stole in. "This is a holdup,"the man said loudly. He took a gun from under his jacket, pointing to George. "Hand it over!"George reached into his money-box and took all the bills from the top part-close to six thousand dollars. The robber took them and turned to leave. Then, while everyone watched the robber, George calmly lifted the top part of the money-box, took bills from the bottom part and put them into his own pocket secretly. The door was shut and the bank robber was gone. George fainted(晕倒). As soon as he was safely behind his bedroom door, George counted the money. He had eight thousand dollars. He was very happy.
2 天背完初中单词 4 天背完高中单词
www.liangziyingyu.net 承诺中考 115 分、高考 120 分
登陆下载更多资料
www.lzcyy.net
量子场女生英语
The next morning, while the others were examining the bank's records, George was called into Mr Burrow's office and was introduced to Mr. Carruthers, who used to be president of the bank. "Good morning, George, I was sorry to give you a hard time yesterday, but with all the banks being robbed these days I thought it would be a good idea to prove that our little bank can be robbed too. I have retired(退休), but I'm always thinking of our bank. That's why I played my little game yesterday, just to keep everyone on his toes(趾). Now, I have put the money back in your money-box all six thousand.”
  4.Which of the following do you think is true? A. George wanted to protect the money for the bank. B. George had been thinking of taking money away. C. This bank had been robbed several times. D. George knew the bank would be robbed that day.
  5.Why was George called into Mr. Burrow's office? A. His stealing money was known to all . B. Mr. Burrow wanted to say sorry to him. C. Mr. Carruthers wanted to explain the whole thing to him. D. Mr. Burrow wanted to tell him the money had been put back.
  6.In this article"to keep everyone on his toes”means"". A. to make everyone work hard B. to keep everyone standing straight C. to make everyone do a kind of exercise D. to keep everyone preparing for the coming danger
  7.Which sentence can be used to end this story? A. George turned cold with fear. B. George turned red with anger. C. George was pleased with the end. D. George was disappointed with the end. C Time spent in a bookshop can be most enjoyable, whether you are a book-lover or only there to buy a book as a present. You may even have entered the shop just to find a shelter from a sudden shower. Whatever the reason, you can soon totally unaware(未意识到)of your surroundings. You soon become interested in some books or others, and usually it is only much later that you realize you have spent too much time there and have to rush off to keep some forgotten appointment. This chace to escape the realities of everyday life is the main attraction(吸引) of a bookshop. A music shop is very much like a bookshop. You can walk around such a place to your heart's content. If it is a good shop, no assistant will come
2 天背完初中单词 4 天背完高中单词 www.liangziyingyu.net 承诺中考 115 分、高考 120 分
登陆下载更多资料
www.lzcyy.net
量子场女生英语
up to you with the greeting "Can I help you?"You needn't buy anything you don't want. In a bookshop an assistant should remain in the background until you have finished reading. Then, and only then, are his services necessary. Once a medical student had to read a textbook which was far too expensive for him to buy. He couldn't borrow it from the library and the only copy he could find was in a certain bookshop. Every afternoon, therefore, he would go along to the shop and read a little of the book at a time. One day, however, he was disappointed to find the book missing from his usual place. He was about to leave, when he noticed the owner of the shop beckoning to him. Expecting to be told off, he went towards him. To his surprise, the owner pointed to the book which was tucked away in a comer. "I put it there in case anyone tries to buy it !"He said, and left the delighted student continuing his reading.
  8. According to the passage the main attraction of a bookshop is that . A. people can learn something from books sudden rain C. it is the surrounding of new knowledge from realities B. it can be a shelter from a D. it offers a chance to get free

  9.The writer thinks that the assistant in a good bookshop should . A. always greet customers pleasantly and warmly find what they want to read C. not say a word to the customers while they read bookshelf all the time B. help the readers to D. not stand behind the

  10.The underlined word "beckoning"in the last paragraph means . A. waving somebody to come up C. shouting at somebody angrily B. laughing at a person openly D. shaking one's head to show disagreement

  11.The purpose of the writer in writing the third paragraph is to . A. tell us a story that happened in a bookshop B. support his idea of what a good bookshop is like C. teach us how to read in a shop without buying books D. advise us to help other people whenever we can D People travel for a lot of reasons. So
 

相关内容

2009?2010年下学期上派初中英语期末测试卷

   2009?2010 年下学期上派初中期末测试卷 I. 词汇. 1. How many (分钟) in an hour? 2. He told me a piece of good news (happy). 3. He (飞)home last week. 4. Danny and Jenny are (make)cookies now. 5.There are many beautiful (海滩) in Australia. 6. Wang Mei is good at (speak) ...

三年级英语下学期期末测试卷

   3eud 教育网 http://www.3edu.net 百万教学资源,完全免费,无须注册,天天更新! 注:此试题供参考。可根据各地实际情况,作适当调整。如发现疏漏,请 自行更正。 三年级英语下学期期末测试卷 三年级英语下学期期末测试卷 英语下学期 姓名 班级 听力部分(30%) 一 二 三 四 五 六 学号 笔试部分(40%) 七 八 九 十 题号 得分 口 试 (30%) 总分 口试部分(30%) 口试主要考查学生运用所学语言进行口头简单日常交流 (包括唱) 的能力。 根据各 地多年来的 ...

2009年七年级(下)英语期末测试题经典必备

   ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量 哈佛大学★ 英语系研究,美国布什推荐。 身定做。 身定做。 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 官方网站: 哈佛大学英语教授研究组提供 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了”。为什么有好多 学生对英语的学习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英 语与汉语一样都是一种语言,为什么你说汉语会如此流利?那是 因为你置身于一个汉语环境中,如果你在伦敦呆上半年,保准说 起英语来会非常流利。但很多中学生没有很好的英 ...

初二下学期英语期末精选选择题150例(附答案)

   初二下学期英语期末精选选择题 初二下学期英语期末精选选择题 150 例 下学期 精选选择题 (一) ( )1.The meat is dear and eating meat is bad for your health . A .very much , many C much too , too much ( B. too many , many too D. a lot much too )2. There are many trees on side of the street. A. ...

五年级(上)英语期末测试题

   五年级( 五年级(上)英语期末测试题 (满分 100 分,40 分钟内完成) 题 得 号 分 一 二 三 四 五 总 分 得 分 一、书写检查。 (30%) 1、找出隐藏中的单词,按要求归类,并写在四线格中。 (10 分) 2、根据图示,将下列单词丢失的字母补充完整。 (10 分) hpp drvr sh t glvs str g 3、将下列单词重新排列成完整的一句话,写在四线格上,注意标点及大小写。 (10 分) listen the report let’s to weather . y ...

小学英语期末测试试卷分析

   1 5 2 3 9 4 7 8 6 1 小学英语期末测试试卷分析 与教学导向 三、五年级 一、小学英语教育教学的目标: 小学英语教育教学的目标: 培养兴趣, 培养兴趣,奠定基础 过于局限在某本教材,必将造成知 过于局限在某本教材, 识和能力上的缺陷 不存在“完美” 不存在“完美”的教材 统一水平测试标准 3 二、命题情况 根据新课改英语教学的要求 语言的基础知识 语言的综合运用能力 考虑到学生之间存在着差异 EEC版小学英语 EEC版小学英语 适当拓展课外及日常生活的知识 4 三、命题说明 ...

小学英语期末测试试卷分析

   1 5 2 3 9 4 7 8 6 1 小学英语期末测试试卷分析 与教学导向 三、五年级 一、小学英语教育教学的目标: 小学英语教育教学的目标: 培养兴趣, 培养兴趣,奠定基础 过于局限在某本教材,必将造成知 过于局限在某本教材, 识和能力上的缺陷 不存在“完美” 不存在“完美”的教材 统一水平测试标准 3 二、命题情况 根据新课改英语教学的要求 语言的基础知识 语言的综合运用能力 考虑到学生之间存在着差异 EEC版小学英语 EEC版小学英语 适当拓展课外及日常生活的知识 4 三、命题说明 ...

初中二年级英语期末测试(1)

   初中二年级英语期末测试(1) 初中二年级英语期末测试(1) 期末 检测 I.词汇 根据首字母提示或所给汉语完成句子。 A) 根据首字母提示或所给汉语完成句子。 1. We h a sports meeting every autumn. 2. I’m very i in science. 3. How much money did you s on the house? 4. He came late as u . 5. The loudspeaker will tell us the re ...

QUIZ 21 初中二年级英语期末测试 1

   QUIZ 21 初二英语期末测试 1 词汇 根据首字母提示或所给汉语完成句子 1. We h a sports meeting every autumn. 2. I’m very i in science. 3. How much money did you s on the house? 4. He came late as u. 5. The loudspeaker will tell us the result at o. 划线解释 6. Will you be free tomorr ...

QUIZ 22 初中二年级英语期末测试 2

   QUIZ 22 初中二年级英语期末测试 2 Ⅰ.词汇 A)根据首字母提示完成句子。 1. S or later you’ll find your bike somewhere. 2. N of my parents can speak English. 3. You can borrow books from the school l. 4. Everyone makes m in his life. 5. She said she e living in the country. B)用括 ...

热门内容

高 二 英 语 模 块 6试 题

   www.xkb1.com 新课标第一网不用注册,免费下载! 高 二 英 语 模 块 6试 题 满分:l 50 分 时间:120 分钟 金 台 高 级 中 学 王 颖 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题:每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 请听下面 5 段对话选出最佳选项。每段对话仅读一遍。 1.Where does the conversation take place? A.At a concert. B.In a bookshop. C.In a rest ...

2010电大开放英语(2)形成性考核册答案 经济法学形成性考核册参考答案 2010电大行政法与行政诉讼法形成性考

   电大开放英语 2 形成性考核册作业答案 学习资料 2010-03-06 19:33:48 阅读 1587 评论 0 字号:大中小 订阅 学前准备 1.B 2.B 3.B 4.B 5.A 6.B 7.C 8.B 9.C 10.A 学习记录卡 1 三种时态之 1:一般过去时 从你学过的动词中各找出两个规则动词和不规则动词,写出动词原形和过去式: 规则动词:work worked 不规则动词:go went is was finish finished 写出下面句子的否定句和疑问句: Tom we ...

日常英语口语8000句

   在家中 ●从起床到出门 早晨好! Good morning. Good morning, John. (早晨好,约翰。) Good morning, mom. (早晨好,妈妈。) 闹钟响了吗? Did the alarm clock go off? *go off 是闹钟“响”的意思。 Did the alarm clock buzz? Did the alarm clock ring? 该起床了! It's time to get up! It's time to get up! (该起床 ...

牛津英语5A 语法复习题

   CK 教育工作室 牛津英语 5A 语法复习题 语法复习题 语法及练习 1 be 动词 Be 动词的用法: 动词的用法: (1) Am--was Is --was Are--were 口诀:我用 am, 你用 are, is 用在他她它,复数全用 are。 (2) 肯定和否定句 I am (not) from London. He is(not) a teacher. She is(not) in the dining room. My hair is(not) long. Her eyes ...

新概念英语第四册答案

   新版新视野大学英语读写教程第四册 unit1 答案 Unit One III. 1. idle 2. justify 3. discount 4. distinct 5. minute 6.accused 7. object 8. contaminate 9. sustain 10. worship IV. 1. accusing... of 2. end up 3. came upon 4. at her worst 5. pay for6. run a risk of 7. partic ...