高一下学期英语期末考试测试题 Ⅰ、单项选择(共 20 小题,每小题 1 分,满分 20 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案.
  1. About 2000 people, were Europeans , worked on the project. A. a lot of them B. many of whom C. plenty of who D. a lot of which
  2. " What it be? " "It be a mail box , for it is moving . It be a car. " A. must musn't, can B. can, mustn't, must C. can, can't, must D. may, can't, must
  3. "Hello! Is that Lizzy" "Yes, " a. speaking b. I'm c. this is Lizzy d. Lizzy speaking A. Only c is right B. c and d are right C. only b is wrong D. All are correct
  4. East of the mountain two small villages, my hometown. A. lies, one of which is B. lies, where lies C. lie, one of which D. are, that is
  5. He didn't asking me the time any longer as he had had his watch . A. keep on , repairing B. keep, repaired C. stop, repaired D. go on , repair
  6. How many provinces China ? A. does, make up of B. do make up C. is, made up of D. are, made up of
  7. It was a great success that Bob Geldof all the pop stars to come and sing at one of the big concerts. A. tried to persuade B. tried to advise C. managed D. persuaded
  8. I'll be away on a business trip. Would you mind looking after my cat? "Not at all, " A. I've no time B. I won't prefer C. I'd like it D. I'll be happy to
  9. Seeing the sun above the surface of the sea, we let out a shout of joy. A. to rist B. to raise C. rising D. raising
  10. I'd like information about the management of your hotel, please. "Well, you could have a word with the manager. He be helpful." A. some, might B. some, may not C. a, might D. a, many
  11. You wouldn't mind stopping singing the song, would you? This means . A. Please stop singing the song, will you? B. You would mind stopping singing the song, wouldn't you? C. Please sing us a song, will you? D. Do you mind if you go on singing the song?
  12. It's time for harvest. The farmers are busy their farm work. They are busy .
1
A. with, ploughing and sowing B. in, to plough and sow C. /, with ploughing and sowing D. /, to plough and sow
  13. The wise lady looked to the right and to the left, which road to take. A. made sure B. making sure C. to make sure D. having made sure
  14. The girl to the concert yesterday is an excellent student in our department. A. with whom you went B. you went with her C. with who you went D. who you went with
  15. If all of you feel like cup of tea, do you feel like to the teahouse at the street corner. A. to have a, to go B. a , to go C. having, going D. a, going
  16. We should plant more trees pollution is serious. A. in which B. where C. at which D. the place where
  17. Though they are old, they an active life. A. spend B. lead C. play D. keep
  18. The student had made that he was praised by the teacher. A. such a great progress B. so great a progress C. such great progress D. such great progresses
  19. The boss the workers to do extra work. A. hoped B. made C. kept D. forced
  20. Getting off the bus. I found my hand bag . A. cut B. was disappeared C. losing D. being missed Ⅱ、完形填空(共 20 小题,每小题 1 分,满分 20 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从所给四个选项中选出一个最佳答案。 (A) Where rain comes from? Air 1 the sea is damp(潮湿的). The sun 2 the damp air which then rises and 3 . Clouds 4 then formed. Clouds are making 5 water droplets(小滴). When the droplets get 6 they fall 7 rain. Every living thing 8 water. We cannot live 9 water. People, animals, birds and insects(昆虫) must have water. Elephants wash and cool themselves 10 water.
  1. A. On B. in C. over D. above
  2. A. cools B. warms C. hotted D. colds
  3. A. warms B. cools C. cooled D. warmed
  4. A. were B. was C. is D. are
  5. A. up B. from tiny C. of tiny D. off tiny
  6. A. bigger B. big C. small D. smaller
  7. A. like B. as C. alike D. seems
  8. A. needed B. need C. needs D. will need
  9. A. without B. with C. for D. using
  10. A. use B. with C. without D. besides (B) It was getting dark when I 11 . It was cold and I was 12 a coat. I walked up to the door and put my
2
hand into my pocket to take out my 13 but I couldn't find it. I suddenly remembered that I had left it on my desk in the office, I knew my wife was at home and the children 14 have come back from school 15 , so I knocked 16 the door. There was no answer so I knocked again. I continued knocking at the door for 17 . I was getting angry. Then I remembered something the office boy had told me at noon. He said that my wife had phoned 18 that she would go shopping in the afternoon with the children. There was only one thing for 19 : I 20 in through a window.
  11. A. wasn't B. got home C. went to work D. left home
  12. A. wearing B. putting on C. dressing D. having on
  13. A. money B. watch C. glasses D. key
  14. A. could B. must C. should D. might
  15. A. since then B. by now C. now and then D. up to now
  16. A. at B. to C. near D. by
  17. A. sometimes B. a time C. a long time D. sime time
  18. A. saying B. said C. being said D. having said
  19. A. me done B. us to be doing C. me to do D. us doing
  20. A. must dive B. ought to crawl C. had to climb D. should jump Ⅲ、阅读理解(共 15 小题,每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项中选出最佳答案。 A The Navaho Indians live on large reservations in Arizona, New Mexico, and Utah. They raise sheep and horses as a business. The animals feed on grass growing on Navaho land. The Indians got sheep and horses from the Spaniards in the 1600s. Later the sheep and horses became important to the Navahos, for wool, meat, and travel. But the animals were also a sign of wealth. A man with many sheep or horses was important in the community. At one time, the Navahos had more than a million animals. But the sheep were eating the grass down to the ground. Each horse ate more grass than five sheep. Even the roots of the grass were dying and the ground was beginning to wash away in the rain. There were too many animals. Without grass to eat the animals would die. The Navahos themselves would not have enough food.
  1. The Navaho Indians live in . A. Mexico B. California C. Arizona D. Colorado
  2. The story does not say so, but it makes you think that . A. the Navahos need more animals B. too many animals can kill the grass C. the Navahos grow many crops D. there is little rain
  3. The Navaho Indians raise . A. pigs and chickens B. corn and wheat C. cows and goats D. sheep and horses
  4. Why did the Navahos want to keep large herds of animals?
3
A. Large herds were important to the Navahos. B. The Navahos eat a lot. C. The Navahos need the hides of the animals for clothing. D. Grass was important to the Navahos.
  5. Which of these sentences do you think is right? A. The Navahos were running out of food for their people. B. The Navahos were running out of food for their animals. C. The Navahos liked small herds of animals. D. Grass is useless to the Navahos. B Man has a big brain. He can think, learn and speak. Scientists once thought that men are different from animals because they can think and learn. They know that animals can learn?dogs, rats, birds can learn. So scientists are beginning to understand that men are different from animals because they can speak. Animals cannot speak. They make noises when they are afraid, or angry, or unhappy. Apes can understand some things more quickly than human, one or two have learnt a few words. But they are still different from us. They cannot join words and make sentences; they cannot think like us because they have no language. They can never think about the past or the future. Language is a wonderful thing. Man has been able to build a modern world because he has language. Every child can speak his own language very well when he is four or five?but no animal learns to speak. How do children learn? What happens when we speak? Scientists do not know. They only know that man can speak because he has a big brain.
  6. In what way are men different from animals? A. Men can understand things quickly. B. Men can learn. C. Men have learnt to use language. D. Men have brains.
  7. What is the thing an ape cannot do? A. Making noises. B. Understanding things. C. Learning words. D. Speaking like men.
  8. Scientists now know . A. how children learn to speak B. why apes can learn a few words C. man's brain helps him to learn to speak D. what happens when men speak
  9. What is the suitable topic for this passage? A. Ape's Language. B. Man's brain and Language. C. Human Brain. D. Animals Learning.
  10. Apes cannot join words. The word "join" means "". A. mix B. put together C. fetch D. form C Americans were shocked to discover that the national bird was in danger of disappearing from the skies forever. Studies in 1970 showed only about 1, 000, or fewer, bald eagles(秃鹰) in the country. The major cause of the problem was people. The spread of civilization(文明) destroyed many of the
4
eagles' feeding and nesting areas. And the eagles were being affected by D?D?T and other insect poisons. The poisons were in the animals the eagle ate. They reduced the eagles, ability(能力) to use calcium(钙). This made the outside of the eagles' eggs very thin. Often, the eggs broke before baby birds were developed. In 1972, the U. S. government banned(禁止) D?D?T. People also became interested in protecting places where eagles live. And stronger efforts were made to carry out laws protecting the birds. Scientists began a program that placed baby bald eagles -- -- born under human care -- -- into nests of wild bald eagles. Often, the wild birds accepted the babies. These efforts appear to have been successful in saving the American bald eagle. Today the number of the bald eagles has increased to more than 11, 0
  00.
  11. The bald eagle is . A. a sign of danger B. a sign of the American nation C. a sign of American civilization D. a sign of wild birds
  12. D?D?T used to be used to . A. kill eagles B. kill baby eagles C. kill insects D. break the eagles' eggs
  13. The wild bald eagles seemed . A. willing to raise the baby eagles hatched by man B. unwilling to raise the baby eagles hatched by man C. to wonder which were their won babies D. willing to help the scientists to carry out their program
  14. If no measures had been taken, the bald eagles would have . A. died out in the country B. nested(筑巢) in the mountains C. broken all their eggs D. become wild birds
  15. Today Americans are no longer the bald eagle. A. intersted in B. disappointed in C. proud of D. anxious about Ⅳ、单词拼写。 根据下列句子及所给单词的首字母或汉语注释,写出空缺处各单词的正确形式(共 10 小题, 每小题 1 分,满分 10 分)
  1. The communist Party of China made Yan'an the base for the (革命)work.
  2. He is often (表扬)for his spirit of selflessness.
  3. G speaking, what you have said is right.
  4. They had the building (重建) after the fire.
  5. ?I am hungry. ?Why not help yourself to some l of bread?
  6. How many passengers does this airline f every week?
  7. ?What can I do for you? ?I'd like to borrow a c of the Song of Youth.
  8. The teacher asked the pupil to (重复) the sentence after him.
  9. Something in his voice p me . I couldn't understand why he got angry.
  10. The full name of China is the People's R of China.
5
Ⅴ、短文改错(共 10 小题,每小题 1 分,满分 10 分) Karl Marx was born in May 5th, 1818 in Trier, 1 in the west of Cerman. He entered Bonn 2 University in 1835 and went to a Berlin 3 University to go on his studies two years 4 later. Because his political work he 5 is forced to leave his native county. He 6 moved to Belgium, France and then to London, 7 England. To do his works better, 8 he worked hardly at English, and later he 9 started studying Russian even in his fifty 10 Ⅵ、书面表达(10 分) 下面是 Mary 在找工作时同一家餐馆经理 Mr.Smith 的谈话(have an interview)。请将对话改写成一 篇短文,叙述他们谈话的内容。 Mr.Smith: Do you have any work experience, Mary? Mary: No, I've never had a job before. Mr.Smoth: How old are you ? Mary: Nineteen. Mr. Smith: Are you interested in a part-time job? Mary: Yes, I am. Mr.Smith: It's very busy here in the evenings. You have to work very fast. Mary: That's no problem. Mr.Smith: Do you think you can be here every afternoon at four? Mary: Oh yes. Mr. Smith: The hours are four to eight, Monday through Friday. You'll make four dollars an hour. Is it OK? Mary: That's fine. Mr. Smith: Well, will you start tomorrow? Mary: Sure.
参考答案 Ⅰ.
  1.B
  2.C
  3.C
  4.C
  13.B
  14.A
  15.D
  16.B
  17.B
  18.C Ⅱ.
  1.C
  2.B
  3.B
  4.D
  13.D
  14.B
  15.B
  16.A
  17.D
  18.A

  5.B
  6.C
  19.D
  20.A
  5.A
  6.A
  19.C
  20.C

  7.D
  7.B

  8.D
  8.C

  9.C
  9.A

  10.A
  10.B

  11.A
  11.B

  12.A
  12.A
Ⅲ.
  1.C
  2.B
  3.D
  4.A
  5.A
  6.C
  7.D
  8.C
  9.B
  10.B
  11.B
  12.C
  13.A
  14.A
  15.D Ⅳ.
  1. revolutionary
  2. praised
  3. Generally
  4. rebuilt
  5. loaves
  6. fly
  7. copy
  8. repeat
  9. puzzled
  10. Republic Ⅴ.
  1. in
 

相关内容

2009?2010学年度高一下学期期末考试英语试卷(七)

   2009?2010 学年度高一下学期期末考试英语试卷(七) ? 学年度高一下学期期末考试英语试卷( 本试卷分第 I 卷和第 II 卷两部分,共 150 分.考试时间 150 分钟.考试结束后,将本试卷 和答题卡一并交回. 注意事项: 1,考生务必将答案打在答题卡上,在试卷上作答无效. 2,答题前考生务必用黑色字迹的签字笔在答题卡上填写姓名,准考证号,然后再用 2B 铅笔 将与准考证号对应的信息点涂黑. 3,答题卡上第 I 卷必修用 2B 铅笔作答,将选中项涂满涂黑,黑度以遮住框内字母为准,修 ...

高一下学期英语期中复习资料

   英语: 考试范围是 u6-u8,100 分,90 分钟,全区统考,比上次期末考试稍 难。 考试题型: 一卷: 一、听力 1*12 分 二、单选 1*10 分(以考察词汇和语法为主,以课文原句或改编为主, 要求熟读课文) 三、完型:10+10 分(课文改编一篇加课外一篇) 要求熟读: 要求熟读:U6 L1 L3; U7 L1 L4 ;U8 L1 L3 L4 ; 四、 传统型阅读 4 篇 2*16 分 二卷: 1。听力填词 1*3 分(注意名词单复数,大小写及动词时态等细节) 2. 完成句子 2 ...

初二英语期末考试卷

   初二年级英语期末考试卷(1??5 班) 班级: 一、选择填空(每题 2 分,共 20 分) 二、写出下面单词的汉语意思。 (每题 2 分,共 20 分) 11、food ( 14、family ( 17、help( ) 12、evening ( ) ) ) 13、milk ( 16、computer ( 19、after ( ) ) ) 20、young ( ) 姓名: ,I eat breakfast . B Up the morning D below the morning 得分: ) ...

初二英语下学期期末考试题

   2007 年最新初二英语下学期期末考试题 Ⅰ.词汇 A)根据首字母提示完成句子。 1. S or later you’ll find your bike somewhere. 2. N of my parents can speak English. 3. You can borrow books from the school l. 4. Everyone makes m in his life. 3. She said she e living in the country. 3.enj ...

初二英语下学期期末考试题

   八年级( 八年级(下)英语期末测试 听力部分( 听力部分(25%) ) 一,听对话,选择正确的图画,对话念一次:5% 听对话,选择正确的图画,对话念一次: ( )1.What will the weather be like? ( What date was it yesterday? ) 2. ( )3. What are they talking about? A B C ( )4. What will Mike be in 10 years? A B C ( )5. Where wer ...

初二英语下学期期末考试试题

   初二下学期期末考试试题 一、听句子,选择适当的答语。(5 分) ( )1. A. I hope you can. B. I’m afraid I can’t. C. I’m sorry I’m late. ( )2. A. It’s good for your eyes. B. That’s all right. C. What a good idea! ( )3. A. Thank you. Just a little, please. B. Here you are. C. Don’t ...

八年级上学期英语期中测试题

   八年级上学期英语期中测试题 听力部分(20 分) A.) 听小对话,回答问题(5 分) ( )1. A. On Saturday. B. On Subday. C. Twice a week. D. Every day. ( )2. A. Tara is shorter than Tina. B. Tara is taller than Tina. C. Tina is shorter than Tara. D. Tina and tara are twins. ( )3.A. He’s g ...

八年级下学期英语期末考试试卷

   八年级下学期英语期末考试试卷 说明: 1,本试卷分第Ⅰ卷(选择题,共 60 分)和第Ⅱ卷(40 分) ,两卷共计 100 分. 2,请将第Ⅰ卷的答案写在第Ⅱ卷的答题卡上. 第Ⅰ卷(选择题,共 80 分) 笔试部分(60 分) Ⅴ,选择题(共 20 小题,每小题 1 分) 21.?When did you get your first pair of skates? A. For 6 years. B. Since I was 7 years old. A. take A. end of ye ...

六年级上学期英语期末试题质量分析

   六年级上学期英语期末试题质量分析 刘琳琳 六年级上学期英语期末试题质量分析 本次期末考试主要是考查学生对小学英语六年级所有知 识的掌握情况,主要是从单词、词组、单项选择、句型、阅 读理解等方面考查,题型从易到难进行的,下面是我对本次 考试的分析: 第一题读一读,根据汉语提示选出正确的字母组合,主 要考查学生对 unit1?unit6 单元单词的掌握情况,这道题比 较简单,同学们答的也比较好,丢分的较少。 第二题我会选。 主要考查 unit1?unit6 单元的单词以及词组掌握情况, 本题学生 ...

2009年七年级(下)英语期末测试题经典必备

   ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量 哈佛大学★ 英语系研究,美国布什推荐。 身定做。 身定做。 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 官方网站: 哈佛大学英语教授研究组提供 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了”。为什么有好多 学生对英语的学习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英 语与汉语一样都是一种语言,为什么你说汉语会如此流利?那是 因为你置身于一个汉语环境中,如果你在伦敦呆上半年,保准说 起英语来会非常流利。但很多中学生没有很好的英 ...

热门内容

打印整理版_2010年中考英语 常考动词短语汇总

   【英语】常考动词短语汇总 英语】 (一) 一 1.make sure 确定; 2.find out 弄清楚; 3.turn off 关掉(灯,水龙头,煤气等); 4.turn on 打开; 5.follow one's instruction 听某人的指点; 6.come about 产生(近义词 come into being; give birth to); 7.askfor向要/请求; 8.change into 变成; 9.explain sth to sb 想某人解释; 10.ha ...

四六级常用英语词汇

   1.经济的快速发展 the rapid development of economy 2.人民生活水平的显著提高/ 稳步增长 people’s living standard the remarkable improvement/ steady growth of 3.先进的科学技术 advanced science and technology 4.面临新的机遇和挑战 be faced with new opportunities and challenges 5.人们普遍认为 It is ...

12月英语六级考试备考资料 超强备考六级资料综合整理 范文+句子 合辑

   [2010 六级 12 月六级作文预测第 1 篇:买彩票 六级] Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition on the topic Why Do People Like to Buy Lotteries? You should write at least 150 words, and base your composition on the outline (given in ...

英语词汇分类:电讯 工具

   电讯 post office   邮局 sub-post office   邮政支局 (美作:branch post office) window   窗口 post-office box   邮政信箱 poste restante   留局待取(美作:General Delivery) cash on deliver   货到付款 pigeonholes   信函分拣台格架 sorting table   分拣台 mail sorter   信件分类装置 sorting office   信 ...

学苑中心2011年考博英语写作参考范文50篇

   学苑中心内部资料 01 The Language of Music 翻录必究 A painter hangs his or her finished pictures on a wall, and everyone can see it. A composer writes a work, but no one can hear it until it is performed. Professional singers and players have great responsibili ...