高考资源网(ks5u.com)
您身边的高考专家
2011 年石家庄市高中毕业班复习教学质量检测(一)
英 语
说明: 一、本试卷共 10 页,包括三部分,共 150 分。其中第一部分和第二部分为选择题,包括 65 个小题,第三部分为非选择题。 二、答题前请仔细阅读答题卡上的“注意事项” ,按照“注意事项”的规定答题。所有题目 均需在答题卡上作答。在本试卷和草稿纸上作答无效。 三、做选择题时,如需改动,请用橡皮将原做题涂擦干净,再选涂其它答案标号。 四、考试结束后,将本试卷与答题卡一并交回。
第一部分
英语知识运用(共三节,满分 50 分)
语音知识( 小题; 第一节 语音知识(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 四个选项中,找出其划线部分与所给单词的划线部分读音相同的选项, 从 A、B、C、D 四个选项中,找出其划线部分与所给单词的划线部分读音相同的选项,并 在答题卡上将该项涂黑。 在答题卡上将该项涂黑。 A. bury B. century C. bucket D. argue
  1. culture
  2. extra A. excellent B. exist C. explain D. expect
  3. proud A. country B. ground C. shoulder D. cough A. butcher B. merchant C. technical D. machine
  4. stomach
  5. floor A. poor B. flood C. roof D. door 语法和词汇知识( 小题; 第二节 语法和词汇知识(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
  6. Last night they held party to celebrate their victory in basketball match. A. a; the B. a; a C. the; a D. 不填; a
  7. The income in some of the developing countries is only about 100 dollars a year. A. suitable B. equal C. high D. average
  8. ??Would you like more tea? ??No thanks. If I drink more, I won't be able to sleep. A. some; some B. any; any C. some; any D. any; some
  9.We have a round-the-city race on New Year's Day, which is the greatest outdoor of the year. A. matter B. event C. case D. affair
  10.Tess sat there silent and stared out of the window, completely in her memories. A. lost B. being lost C. losing D. having lost
  11. By making friends with the native speakers, one can a lot of their language. A. take up B. set up C. pick up D. put up
  12. All the neighbors admire this family, the children and parents build up a friendly relationship. A. why B. where C. which D. that
  13.??Would you like to go camping this weekend? ??Camping? Great 1 I tents and fresh air! A. have loved B. loved C. will love D. love
  14. It could be learned from the teacher's eyes he was very satisfied with her performance.
www.ks5u.com 版权所有@高考资源网
-1-
高考资源网(ks5u.com)
您身边的高考专家
A. that B. whether C. what D. where
  15. I want to buy that jacket because I the cloth well. A. have told; washes B. have been told; washes C. was told; is washed D. have been told; is washed
  16. ??The Spring Festival is just the comer. ??Oh, I almost forgot. Is it the first Thursday next month? A. at B. on C. around D. off
  17. Freeze! Hands up get out of your car! A. or B. to C. but D. and
  18. ??I want to have a word with your father. ??He well refuse to speak to you because he is in trouble. A. may B. can C. need D. must
  19. There have been fewer accidents on this highway the speed limit was introduced. A. before B. while C. after D. since
  20. ??The driving test is coming in two weeks! ??, Linda. You have been doing well in your training. A. Take your time B. Take it easy C. Take it over D. Take it seriously 完形填空( 小题; 第三节 完形填空(共 20 小题;每小题
  1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后所给各题的四个选项( 阅读下面短文,从短文后所给各题的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处 的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 After shopping we walked back to the parking lot. A car was 21 next to mine. The 22 was small and the traffic was 23 , so it was .24 for me to pull out. The kids were just 25 excitedly in the back seat. As I pulled out I heard a loud crunch. When I got out doing a 26 , I saw the damage my car had caused. A woman got out of the car to survey the 27 "I'm so sorry! I thought the car …?The kids …” I said. She 28 , "Merry Christmas. " My 29 look made her laugh. "I said, Merry Christmas. Don't worry about the car. I'm fine and 30 are you. " Overcome with relief, I hugged the woman. The woman hugged back. 31 I'd never know her name, I would 32 remember her smile. Days passed. One afternoon, Frankie seemed 33 when he came home from school. "What's 34 ?" I asked. " Mommy, some kids at school said Santa wasn't real. They said that 35 put the gifts under the tree. Is that true?" "When children are very little, it's hard for them to understand the Christmas Spirit, so we say that Santa is responsible for Christmas. Parents 36 their children to understand the Christmas Spirit. " "What's the Christmas Spirit?" Frankie asked. "The Christmas Spirit is 37 . Do you remember the lady at the park?" Frankie smiled, "She was so nice! I see. When people ask if I 38 Santa, I say yes. I believe that there is a Christmas Spirit that 39 each house at Christmas. I want to keep all year long. Just like the lady at the parking lot. " the Christmas Spirit in my 40
www.ks5u.com 版权所有@高考资源网
-2-
高考资源网(ks5u.com)
您身边的高考专家
B. driven C. parked D. stolen B. space C. ground D. land B. light C. large D. heavy B. convenient C. easy D. comfortable B. chatting C. sitting D. lying B. research C. check D. report B. seat C. traffic D. damage B. shouted C. sighed D. screamed B. excited C. surprised D. satisfied B. so C. neither D. nor B. If C. Although D. When B. never C. sometimes D. seldom B. frightened C. troubled D. beaten B. down C. in D. out B. Teachers C. Frankie D. parents B. want C. order D. allow B. gifts C. praise D. greetings B. let in C. join in D. believe in B. visits C. builds D. destroys B. family C. heart D. diary 第二部分 阅读理解 (共 25 小题。第一节每小题 2 分,第二节每小题 1 分;满分 45 分) 第一节 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在 答题卡上将该项涂黑。 A Rob Kalin learned the secret to success while he was young. As a child, he liked playing with a stuffed (填充) rabbit his mother had made. "At that time, I knew he would become a craftsman(工匠) in the future, " Kalin's mother said. Kalin's father was a carpenter and taught him early how to use his hands. In high school, Kalin was so interested in photography that he cut class to take photos 18 hours a day. Eventually, Kalin ended up at New York University. One night, his landlord asked him to build a website for his restaurant. "I didn't know anything about websites, but I built the basic site by looking through books in four weeks," Kalin recalls. After working on a craft site that provided "advice and a lot of hand-holding", Kalin recognized that there was no market for their goods. He wrote a fan letter to Stewart Butterfield, the founder of Flickr, who had sold his highly popular photo-sharing website to Yahoo! Impressed by Kalin's letter, he took a look at Kalin's idea and invited him to San Francisco for a month in 20
  06. He taught Kalin how to build a website, and helped him borrow $615,000 from a bank. With the help of Stewart, Kalin was able to create etsy. com, an online craft fair that may be the largest market for handmade goods in the world. Last year, 350,000 woodworkers, and other craftsmen sold their one-of-a-kind goods on the four-year-old site. It sells everything from hand-knitted T-shirts to wooden electric guitars. In an age of chain stores and malls, it seems there's still a big market for the unique: custom-made (%^lj) skirts and hand-painted tea sets. Today, Etsy's staff has increased to 70 employees, and more than three million consumers in
www.ks5u.com 版权所有@高考资源网

  21. A. repaired
  22. A. place
  23. A. crowded
  24. A. hard
  25. A. reading
  26. A. study
  27. A. kids
  28. A. smiled
  29. A. pleased
  30. A. such
  31. A. Unless
  32. A. always
  33. A. shocked
  34. A. up
  35. A. Santa
  36. A. force
  37. A. love
  38. A. take in
  39. A. leaves
  40. A. body
-3-
高考资源网(ks5u.com)
您身边的高考专家
150 countries are buying goods on Etsy every year.
  41. It can be learned from the passage that Rob Kalin . A. opened a restaurant after graduation B. was good at building websites at university C. admired Stewart Butterfield very much D. offered good advice to craftsmen
  42. Which of the following can be used to describe Rob Kalin? A. Helpful and creative. B. Curious and changeable. C. Smart and humorous. D. Strict and brave.
  43. What can we learn about Etsy from the passage? A. It offered craftsmen advice at first and then began to sell crafts. B. It sells custom-made clothes and other handmade things. C. It has employed 350,000 craftsmen. D. It was set up by Stewart Butterfield.
  44. Which is the correct order of the following events? a. Kalin was admitted into New York University. b. Stewart helped Kalin get enough money to create etsy. com. c. Kalin spent 18 hours taking photographs every day. d. Kalin worked on a site providing craftsmen with advice. e. Kalin rented a room from a restaurant owner. A. abdec B. adcbe C. caedb D. cbade B Where can you find a nice place to relax on holiday for both you and your children? Well, I suggest you try the beautiful and green Isle of Wight (IOW). The Isle of Wight is one of the main attractions of many-tourism businesses. Here is some information on a few of the attractions on the IOW. Dinosaur Isle This park is located in Sandown, a seaside town on the southeast coast. It's a large, lovely museum, both fun and educational. Here you can see a large fossil (化石) collection of all kinds of dinosaurs, as well as a gift shop. You can walk into the past and then the future, learning about the history and the development of the civilization of dinosaurs that lived 120 million years ago. Robin Hill Country Park This attraction is set in the beautiful countryside, and is suitable for children's parties and games. It has five new gardens, and offers great opportunities to see and take pictures of the rare red squirrels. The West of the Wight The Marine Aquarium, the Archaeology Exhibition and the Model Railway are the great attractions here. They offer another opportunity to combine entertainment with learning. This is a great place to see ancient boats crossing the narrow strait between the island and the mainland. The Wight Bus Museum This museum-is run completely by unpaid volunteers. It has a vehicle collection stored in a former grain warehouse (仓库) . Most of the vehicles in the museum date back to around the
www.ks5u.com 版权所有@高考资源网
-4-
高考资源网(ks5u.com)
您身边的高考专家
1910's. With all of these choices, what are you waiting for? IOW Tourism welcomes you!
  45. Where can you visit the dinosaur museum? A. On the northeast coast. B. In the west of the isle. C. In a seaside town. D. In the beautiful countryside.
  46. Where can you learn something as well as have a good time? A. Dinosaur Isle and Robin Hill Country Park. B. The Wight Bus Museum and the West of the Wight. C. The Wight Bus Museum and Robin Hill Country Park. D. Dinosaur Isle and the West of the Wight.
  47. It can be learned from the passage that . A. on Dinosaur Isle we can learn about all kinds of animals B. those running the Wight Bus Museum work for free C. there are five new gardens on Dinosaur Isle D. the Wight Bus Museum can be visited free of charge
  48. The purpose of this passage is . A. to attract readers to come to the IOW B. to tell readers what is worth visiting C. to advise readers how to have a good holiday D. to show the development of tourism on the IOW C Some people are unwilling to use food when they are training their dogs. When you train your dog, the dog learns to use the correct behavior either to get something that it wants or avoid something that it doesn't want. Personally, I'd rather have my dog work to get a reward than to avoid a punishment. There are many rewards that you can use while training your dog. Food is generally the most popular choice for many reasons. Food is considered to be a primary reinforcer (强化刺激). While some dogs may be pickier (更挑剔的) than others, all dogs are food-motivated (食物激励). While we usually think of using a "treat" to train dogs, any kind of food will do ? s long as they are willing to work for it. If you just give away good food for free, they have no desire to work for it. You should save the good food for teaching and rewarding your dog's good behavior. And if your dog normally accepts a treat, a refusal of food in a new place can let you know about a possible problem. For example, your dog is probably too stressed to learn in that environment. So you should go somewhere else
 

相关内容

河北省石家庄市2011年高三教学质量检测一(英语)word版

   高考资源网(ks5u.com) 您身边的高考专家 2011 年石家庄市高中毕业班复习教学质量检测(一) 英 语 说明: 一、本试卷共 10 页,包括三部分,共 150 分。其中第一部分和第二部分为选择题,包括 65 个小题,第三部分为非选择题。 二、答题前请仔细阅读答题卡上的“注意事项” ,按照“注意事项”的规定答题。所有题目 均需在答题卡上作答。在本试卷和草稿纸上作答无效。 三、做选择题时,如需改动,请用橡皮将原做题涂擦干净,再选涂其它答案标号。 四、考试结束后,将本试卷与答题卡一并交回。 ...

合肥市2011年高三第三次教学质量检测 英语word

   合肥市 2011 年高三第三次教学质量检测 英语试题 (考试时间:120 分钟 满分:150 分) 注意事项: 1.选择题用答题卡的考生,答第Ⅰ卷前,务必将自己的姓名、准考证号、试题科目用 2B 铅 笔涂写在答题卡上。 2.选择题用答题卡的考生,在答第Ⅰ卷时,每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应 题目的答案标号涂黑,如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其它答案,不能答在试题卷和答 题卷的选择题栏中;不用答题卡的考生,在答第Ⅰ卷时,每小题选出答案后,填在答题卷相 应的选择题栏上。 3.答 ...

北京市西城区2011年高三一模试题(word版):英语

   北京市西城区 2011 年高三一模试卷 英 语 试 题 本试卷共 150 分。考试时长 120 分钟。考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。 注意事项: 1.考生务必将答案答在答题卡上,在试卷上作答无效。 2.答题前考生务必将答题卡上的姓名、准考证号用黑色字迹的签字笔填写。 3.答题卡上选择题必须用 2B 铅笔作答,将选中项涂满涂黑,黑度以盖住框内字母为准修改时 用橡皮擦除干净。非选择题必须用黑色字迹的签字笔按照题号顺序在各题目的答题区域内 作答,未在对应的答题区域内作答或超出答题区域作答的 ...

英语_2010年高考英语试题下载-+全国卷+II+[word版]

   英语周报网 http://www.ew.com.cn/ 2010 年普通高等学校招生全国统一考试(全国二卷) 英语 第一卷(选择题) 第一部分 英语知识运用 第一节 语音知识(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,找出其 划线部分与所给单词的划线部分读音相同的选项,并 在答题卡上将该项涂黑。 1. Come A. cold B. cock C. comfort D. improve 2. dead D. health A. eager B. great ...

2011浙江省嘉兴市高三教学测试二(英语)word版

   浙江嘉兴市 2011 届高三教学测试(二) 英 语 试 题 考生须知: 1. 全卷分试卷 I、II 和答题卷三部分,试题卷 14 页,答题卷 2 页,满分为 120 分,考 试时间为 120 分钟。 2. 本卷全部答案必须做在答题卷的相应位置上,做在试题卷上无效。 3. 请用黑色字迹的签字笔或钢笔将姓名、准考证号分别填写在答题卷的相应位置上。 第Ⅰ卷 (共 80 分) 第一部分:英语知识运用(共两节,满分 30 分) 第一节:单项填空(共 20 小题;每小题 0.5 分,满分 10 分) 从 ...

2011高三质量检测一英语答案与评分标准

   评分标准 语法填空题评分要求 题号 赋分 可能的答案 16 1.5 分 named 17 1.5 分 the 18 1.5 分 his 19 1.5 分 was raised 20 1.5 分 sang 基础写作 基础写作主要考查学生语言结构的应用能力;能应用正确、规范的语言表达特定内容。 在评分时,应注意以下几个方面: 1. 按照评分标准,实行分析法评分:按语言、内容和连贯三项标准分别给分。 2. 语言方面,重点评判句子的语法结构是否正确、用词是否规范;考生是否使用了合适的 句型结构。 3 ...

2011年佛山市高三教学质量检测(一)英语答案

   2011 年佛山市普通高中高三教学质量检测( 2011 年佛山市普通高中高三教学质量检测(一) 英语参考答案与评分标准 英语参考答案与评分标准 参考答案 I 语言知识及应用 完形填空( 小题, 第一节 完形填空(共 15 小题,每小题 2 分) 1. A 11. A 2. C 12. C 3. B 13. C 4. B 14. B 5. D 15. D 18. his 23. with 30. D 40. A 50. B 6. C 7. A 8. D 9. A 10. B 语法填空( 小题, ...

2011年东北三省四市统一考试暨沈阳市高三教学质量监测(二) 英语 word版

   www.tesoon.com 天星教育网,因你而精彩!版权所有,侵权必究! 年东北三省四市统一考试暨沈阳市高三教学质量监测( 2011 年东北三省四市统一考试暨沈阳市高三教学质量监测(二) 英 语 命 题:东北三省四市联合命制 选择题) 非选择题)两部分, 本试卷分第 I 卷(选择题)和第 II 卷(非选择题)两部分,第 I 卷 1 至 8 页,第 II 分钟。 卷 9 至 10 页,满分 120 分,考试时间 100 分钟。 第 I 卷(选择题 共 85 分) 注意事项: 注意事项: 1. ...

2011年高考英语作文题目热点预测

   2011年高考英语作文题目热点预测 2011年高考英语作文题目热点预测 年高考英语作文题目热点 书面表达热点预猜( 1. 书面表达热点预猜(一) 随着日本核泄漏的严重性日益加大,上周你校同学举行了一场英语辩论会。辩论的题目是:“是否应 该发展核电站?”参加辩论的 A 组和 B 组的同学意见截然不同。请根据下表提供的信息,给某杂志社写一 篇英语短文,客观地介绍辩论的情况。开头已经给出。 A 组的意见 1. 应发展核电站。 3. 创造就业机会. …… 注意: 1. 100 字左右; 2.不得逐字 ...

2011年高考英语短文写作冲刺宝典

   2011 年高考英语短文写作冲刺宝典 内容提要: 内容提要: 1. 备战 2011:高考英语短文写作经典模版 : 2. 2011 高考英语短文写作背诵范文 3. 全国各地高考英语短文写作真题精选(含答案) 全国各地高考英语短文写作真题精选(含答案) 备战 2011:高考英语短文写作经典模版 高考英语作文模版:对比观点题型 (1) 要求论述两个对立的观点并给出自己的看法。 1. 有一些人认为。。 。 2. 另一些人认为。。 。 3. 我的看法。。 。 The topic of ①(主题)is ...

热门内容

13级高一下期入学英语考试试题

   成都七中高 2013 级高一下期入学考试试题 出题人:谢朝富 审题人:阎燕萍 本试卷分第 I 卷和第 II 卷两部分。第 I 卷第 1 至 10 页,第 II 卷第 11 页,全卷共 11 页。 注意事项: 注意事项: 1、请同学们务必将自己的姓名、考号、考试科目用铅笔涂写在答题卡上并在第 II 卷规定的位置上填 写自己的班次、姓名和考号。 2、第 I 卷的答案用铅笔填涂在机读卡上,第 II 卷的答案用钢笔或圆珠笔写在规定的相应位置上。 3、考试结束时,将机读卡和第二卷一并交回。 第I卷 听 ...

英语新四级听力题型分析与实战策略

   恩施职业技术学院学报 (综合版) Journal of Enshi Technical College (Comprehensive Edition) 第 22 卷第 4 期 2010 年第 4 期 No.4 Vol.22 No.4 2010) ( 英语新四级听力题型分析与实战策略 吴美兰 (南通航运职业技术学院,江苏 南通 226006) 摘要: 大学英语四级考试作为衡量学生英语能力的一种手段, 已为社会所接受, 而听力理解作为四级考试中的一个 难点, 成为了很多学生通过四级考试的一个障碍 ...

新概念英语第三册答案

   《新视野大学英语读写教程(第二版)第三册》 课后答案 Unit 1III1 beneath 2 disguised 8 faithful IV1 tell …on you 6 call on VG O D I K L B F A NVI 1 advise 2 level 3 problems 4 necessity 5 skills 6 experience 8 value VII1 air-conditioned(装空调的;有冷气的) 2 handmade(手工制作的) 3 thunder ...

MBA复试英语口语范文推荐

   MBA 复试英语口语范文推荐 良好的英语听说能力是复试成功的保证。 复试中对英语的听说能力考查比较多, 有时会涉及 一些专业性的内容。 导师也会比较在意考生们的英语水平。 现在过了复试分数线的考生要开 始准备英语听力和口语了。 (特别提醒:以下内容请不要全盘照抄,根据自己个人情况作修 改) 经典范文: 经典范文: 1.自我介绍(self-introduce) 自我介绍( 自我介绍 ) Good morning. I am glad to be here for this interview. ...

七年级英语上册英语期中测试卷

   初一英语上学期英语期中测试卷 (一)听力部分 A)找出你所听到的字词。 )1. A. Uu B. Qq C. Ww D. Vv )2. A. cap B. eraser C. Dale D. name )3. A. evening B. Ben C. desk D. Peter )4. A. book B. Dale C. good D. Ben )5. A. desk B. map C. pencil D. case B)情景反映,根据所听到的句子选择正确答语补全对话。 ( )6. A. ...