英语口语情景对话
英语国际音标表
最牛英语口语培训模式:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无阻! 最牛英语口语培训模式:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无阻! 太平洋英语,免费体验全部外教一对一课程:http://www.pacificenglish.cn 太平洋英语, 免费体验全部外教一对一课程: 体验全部外教一对一课程
河南省洛阳市 2007-2008 学年度高三英语第二次统一考试试卷
本试卷分第一卷(选择题)和第二卷(非选择题)两部分,第一卷 1 至 12 页,第二卷 13 至 14 页。考试结束,将第二卷和答题卡一并交回。
第一卷
注意事项:
  1.答第一卷前,考生务必将自己的姓名、考生号、考试科目涂写在答题卡上。
  2.每小题选出答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡 皮擦干净后,再选涂其它答案,不能答在试卷上。 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 作题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案 转涂到答题卡上。 第一节(共 5 小题;每题
  1.5 分,满分
  7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题 和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
  1. What does the woman prefer to do? A. To prepare supper. B. To stay at home. C. To go out.
  2. How many people were injured in the accident? A. None. B. One. C. Three.
  3. What does the woman suggest? A. Exercising just after getting up. B. Not exercising in the morning. C. Exercising after breakfast.
  4. Where is Jane and Bill' s new house? A. Near a train station. B. Near a bus stop. C. Near an airport.
  5. When will the man's plane leave? A. At 2:
  15. B. At 2:
  30. C. At 3:
  00. 第二节(共 15 小题;每小题
  1.5 分,满分
  22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个 选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个 小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第
  6、7 题。
  6. Where does the conversation most probably take place? A. In a bedroom. B. In an office. C. In the street.
  7. What is wrong with the woman? A. She has a stomachache.
第 1 页 共 11 页
英语口语情景对话
B. She has a bad cold. C. She has a toothache. 听第 7 段材料,回答第 8 至 10 题。
  8. What is the woman's problem? A. She couldn' t find the pictures. B. She can' t decide which countries to visit. C. She doesn' t know how to do her homework.
  9. What does the man suggest? A. Taking a trip. B. Writing about a trip. C. Trying to get organized.
  10. Why does the man have to leave? A. He has to write his composition. B. He's going to pack his bags. C. He' s not feeling well. 听第 8 段材料,回答第 11 至 13 题。
  11. What does the man do? A. A policeman. B. A postman. C. A taxi-driver.
  12. What is the probable relationship between the two speakers? A. Boss and employee. B. Husband and wife. C. Friends.
  13. What are the speakers mainly talking about? A. Changing a job. B. Visiting New York. C. Moving to Florida. 听第 9 段材料,回答第 14 至 16 题。
  14. What is the speed limit in the business area of that street? A. 25 miles per hour. B. 30 miles per hour. C. 35 miles per hour.
  15. Why is the driver speeding? A. He is a new driver. B. He is thinking of something. C. He doesn't know the way.
  16. What does the police officer finally do? A. She warns the man and lets him go. B. She takes the man to the police station. C. She asks the man to see the signs. 听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。
  17. What did Nicholas do at eighteen months? A. He began to learn French. B. He read the newspaper. C. He took telephone messages.
  18. Why was Nicholas bored and unhappy at the two schools? A. He had too much homework. B. He couldn' t learn anything special. C. His teachers often corrected his spelling.
  19. Who offered to help Nicholas finally? A. His classmates. B. His parents. C. A college.
  20. What is Nicholas' life like now? A. Busy without any social life.
第 2 页 共 11 页
英语口语情景对话
B. Busy, full and interesting. C. Busy at college, and free at home. 第二部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项 涂黑。
  21. In Japan, car is popular means of transportation. A. 不填; the B. the; a C. the; the D. a; 不填
  22. disappointed us as time went on that the boy became worse and worse. A. It B. That C. What D. While
  23. Clinical experiments have shown that children generally relate to other children's strengths and abilities, to their weakness. A. except for B. instead of C. but D. rather than
  24.--Sleep well last night ? --Far from that] My next door neighbour music pretty loud. A. play B. had played C. would play D. was playing
  25.--Do you like this coat, madam? --Well, it' s a bit too large. Do you have this coat in size? A. the smaller B. a smaller C. a smallest D. a small
  26. If you want to do the experiment again, you'd better be more careful you made a mistake. A. when B. where C. why D. that
  27. Alice, of danger in the street at night, had to go home with a friend following her. A. warned B. warning C. having warned D. being warned
  28. --Jack, guess what ! I' ye passed the examination. -- I'm sure your family! are also happy at it. A. Sounds good ! B. Very doubtful. C. How nice ! D. All right.
  29. These people want to take possession of my house, but they not have it. A. shall B. must C. would D. need
  30. Mary, to fetch a box of chalk for me, please. A. goes B. go C. going D. to go
  31. I'm writing to apologize for my absence from last week's meeting. I was unexpectedly at work. A. picked up B. made up C. given up D. held up
  32. She tried to smile weakly, but the smile died it reached the corner of her mouth. A. after B. when C. before D. while
  33.--Look! You've made the same mistake again! Oh no, not again! that mistake. A. I'm always making B. I always make C. I've always matte D. I always made
  34. Out for a walk after she finished doing her homework. A. did Mary go B. Mary went C. Mary did go D. went Mary
  35. I' m in low spirits today. Would you like to keep me for a while? A. touch B. reach C. company D. secret
第 3 页 共 11 页
英语口语情景对话
第二节 完形填空(共 20 小题;每小题
  1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 36?55 各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中, 选出最佳选项。 Last July, my 12-year-old car-died on California's Santa Ana Freeway. It was an hour before sunset, and I was 25 miles from home. I couldn't 36 anyone to pick me up, so I __37 to take a bus. Not knowing the routes, I figured I'd just 38 east. A bus pulled up, and I asked the driver 39 she was going. "Four more lights, " she said. There was another bus I could take from there. This was clearly going to be a 40__ night. She dropped me off at the 41 of her route and told me which bus to 42 . After waiting 30 minutes, I began to think about a very 43 taxi ride home. Then a bus pulled up. There was no lighted number 44 its windshield(挡风玻璃). It was out of 45__. But the door opened, and I was 46 to find that it was the same driver. "I just can't 47 you here, "she said, "This isn' t the nicest place. I' 11 give you a ride home." "You will drive me home in the bus? " I asked, 48 . "No, I'll 49 you in my car," she said. "It's a long way," I protested(反对). "Crane on," she said," I have 50 else to do." Just 51 we drove(from the situation) in her ear, she began telling me a story. A few days earlier, her brother had run out of 52 . A good man picked him up, took him to a service station and then back to his car. "I'm 53 passing the favor along. "She said. make it a When I 54 her money as a thank, she wouldn't accept it. "That 55 favor," she said. "Just do something nice for somebody. Pass it along."
  36. A. tell B. refuse C. allow D. reach
  37. A. expected B. decided C. managed D. agreed
  38. A. drive B. head C. look D. run
  39. A. how far B. how long C. where D. when
  40. A. cold B. lonely C. short D. long
  41. A. beginning B. middle C. end D. crossing
  42. A. get off B. believe in C. look for D. come across
  43. A. convenient B. safe C. comfortable D. expensive
  44. A. above B. beside C. in D. behind
  45. A. service B. date C. sight D. repair
  46. A. lucky B. nervous C. surprised D. proud
  47. A. forget B. allow C. put D. leave
  48. A. discouraged B. worried C. puzzled D. satisfied
  49. A. drive B. take C. catch D. carry
  50. A. something B. nothing C. anything D. everything
  51. A. because B. as C. until D. now that
  52. A. gas B. strength C. money D. life
  53. A. already B. always C. often D. just
  54. A. charged B. showed C. offered D. returned
  55. A. wouldn't B. couldn't C. shouldn't D. mustn't 第三部分 阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分)
第 4 页 共 11 页
英语口语情景对话
阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。 A James Cleveland Owens was the son of a farmer and the grandson of black slaves. His family moved to Cleveland when he was
  9. There, a school teacher asked the boy his name. "J. C., " he replied. She thought he had said "Jesse" , and he had a new name. Owens ran his first race at age
  13. After high school, he went to Ohio State University. He had to work part time so as to pay for his education. As a second-year student, in the Big Ten games in 1935, he set even more records than he would in the Olympic Games a year later. A week before the Big Ten meet, Owens accidentally fell down a flight of stairs. His back hurt so much that he could not exercise all week, and he had to be helped in and out of the car that drove him to the meet. He refused to listen to the suggestions that he give up and said he would try, event by event. He did try, and the results are in the record book. The stage was set for Owens' victory at the Olympic Games in Berlin the next year, and his success would come to be regarded as not only athletic but also political. Hitler did not congratulate any of the African-American winners. "It was all right with me, "he said years later. "I didn' t go to Berlin to shake hands with him, anyway." Having returned from Berlin, he received no telephone call from the president of his own country, either. In fact, he was not honored by the United States until 1976, four years before his death. Owens' Olympic victories made little difference to him. He earned his living by looking after a school playground, and accepted money to race against cars, trucks, motorcycles, and dogs. "Sure, it bothered me," he said later. "But at least it was an honest living. I had to eat." In time, however, his gold medals changed his life. "They have kept me alive over the years, "he once said. "Time has stood still for me. That golden moment dies hard."
  56. Owens got his other name "Jesse" when . A. he went to Ohio State University B. his teacher made fun of him C. his teacher took "J. C. "for "Jesse" D. he won gold medals in the Big Ten meet
  57. We can infer from the text that Owens was treated unfairly in the US at that time because . A. he was not of the right race B. he was the son of a poor farmer C. he didn't shake hands with Hitler D. he didn' t talk to the US president on the phone
  58. When Owens says "They have kept me alive over the years," he means that the medals . A. have been changed for money to help him live on B. have made him famous in the US C. have encouraged him to overcome difficulties in life D. have kept him busy with all kinds of jobs
  59. Which of the following is a suitable title for the text? A. Jesse Owens, a Great American Athlete.
第 5 页 共 11 页
英语口语情景对话
B. A life-time Struggle. C. Making a living as a Sportsman. D. How to Be a Successful Athlete. B Hollywood star Robert Redford has changed the face of "green living" by building the world's most environmentally-friendly house. Nearly everything in the three-storey Robert Redford Building can be recycled-walls, floors and even the rain that falls on the roof. "This building shows it's possible to protect our natural resource, achieve greater energy independence, and also .save money. " the Oscar-winning actor and director mid. The outside of the building appears to be wood but is made of a fibre and cement material, which is 100 per cent recyclable. Solar(太阳的) cells on the roof give the building 20 per cent of its electricity. Meanwhile, light holes allow more daylight to reach indoors, reducing the need for light bulbs. The floors are made of bamboo(竹子) because it is a fast-growing "wood substitute(替代 品)"and the carpets are made from gr
 

相关内容

河南省洛阳市2008届高三英语二模英语试卷

   英语口语情景对话 英语国际音标表 最牛英语口语培训模式:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无阻! 最牛英语口语培训模式:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无阻! 太平洋英语,免费体验全部外教一对一课程:http://www.pacificenglish.cn 太平洋英语, 免费体验全部外教一对一课程: 体验全部外教一对一课程 河南省洛阳市 2007-2008 学年度高三英语第二次统一考试试卷 本试卷分第一卷(选择题)和第二卷(非选择题)两部分,第一卷 1 至 12 页,第二卷 ...

河南省洛阳市2008届高三英语二模英语试卷

   嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 河南省洛阳市 2007-2008 学年度高三英语第二次统一考试试卷 本试卷分第一卷(选择题)和第二卷(非选择题)两部分,第一卷 1 至 12 页,第二卷 13 至 14 页。考试结束,将第二卷和答题卡一并交回。 第一卷 注意事项: 1.答第一卷前,考生务必将自己的姓名、考生号、考试科目涂写在答题卡上。 2.每小题选出答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡 皮擦干净后,再选涂其它答案,不能答在试卷上 ...

上海市2009届高三英语口语考试文稿练习

   第一套 Part One: Read aloud the following passage. You will have one minute to prepare and thirty seconds to read. Several studies have shown that humor seems to help sick people get back their health faster. The idea is not new. But today, doctors ar ...

天津2008届高考英语听力试题

   天津 2008 届高考英语听力试题 第四部分:听力 第一节 (共 5 小题,每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、 C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置,听完每段对话 后,你将有 10 秒钟时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话 仅读一 遍。 例:How much is the shirt? A. £19.15 答案是 B。 67. What does the man mean? A. He doesn’t h ...

2011年上海杨浦区高三英语二模试卷

   2010 杨浦区 2010 学年第二学期高三质量调研考试 英语试题 考生注意: 考生注意: 1、本试卷分为第Ⅰ卷(第 1?11 页)和第Ⅱ卷(第 12 页)两部分。全卷共 12 页。满分 150 、本试卷分为第Ⅰ 和第Ⅱ 两部分。 分钟。 分。考试时间 120 分钟。 2、答第一卷前,考生务必在答题卡上用钢笔或水笔清楚填写学校、班级、姓名、准考证号,并用铅笔在 、答第一卷前,考生务必在答题卡上用钢笔或水笔清楚填写学校、班级、姓名、准考证号, 答题卡上正确涂写准考证号。 答题卡上正确涂写准考证 ...

200很好的东西很好的东西7??2008学年度第一学期期末考试三年级英语试卷(PEP版)A卷

   1111111111111111111111111111111111111111111111111111111 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站: 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 哈佛大学英语教授研究组提供 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站:http://ha ...

高三英语听力专题

   听力题型讲与练 一、考查形式 2010 年高考英语广东卷听力部分分为“听力理解”和“听取信息”两个部分。共有六篇短文,其中有对话 和文章。听力测试约需 20 多分钟,共 20 个小题,计分 30 分。设问全部是特殊疑问句,几乎涵盖了所有 的疑问类型, what , who, when, where, why, how, what time, how many, how much, how long, how old, how 如: soon, how often 等,如 08 年的高考题: ...

闵行区2011中考二模英语试卷

   闵行区 2010 学年第二学期九年级质量调研考试 英语试卷 分钟) (满分 150 分,考试时间 100 分钟) 考生注意: 大题, 小题。试题均采用连续编号, 考生注意:本卷有 9 大题,共 106 小题。试题均采用连续编号,所有 答案务必按照规定在答题纸上完成,做在试卷上不给分。 答案务必按照规定在答题纸上完成,做在试卷上不给分。 Part 1 Listening(第一部分 听力) 听力) ( I. Listen and choose the right picture (根据你听到的内 ...

高考英语试卷的分析及对高三英语总复习的思考

   高考英语试卷的分析及对高三英语总复习的思考 武钢三中 徐正茂 摘要:本文主要讲三大方面的内容:一、对近年来高考试卷的分析;二、复习的 思路及教学方法的探讨;三、复习备考的具体策略。 关键字:高考;大纲;交际教学;教学法;语篇领悟能力;策略 一、对近年来高考试卷的分析 近年来的高考英语试卷体现了“以知识立意”向“以能力立意”转变的命题 指导思想。这标志着我国中学英语测试改革取得了突破性进展,反映了交际教学 思想已逐步深入人心。 2008 年高考英语试卷从题量看,全卷总分为 150 分,单纯考英 ...

2011年上海浦东高三英语二模试题参考答案

   1. BCCCD BCDAD 11. C 12. B 13. D 14. D 15. C 16. A 17. 100 18. lectures 19. report 20. economic 21. running nose 22. ruining/ spoiling his holiday(s) 23. overtired/ too tired 24. prevent the flu/fight off illness 25. DDBAC DABCC 35. ACBBCB 41. F 42 ...

热门内容

上海高三英语_静安区2008学年第二学期高三年级教学质量检测英语试卷

   2008 学年第二学期高三年级教学质量检测英语试卷 静安区 2008 学年第二学期高三年级教学质量检测英语试卷 2009. 4. 两部分。 本试卷分为第 I 卷(第 1-12 页)和第 II 卷(第 13 页)两部分。全卷共 13 分钟。 页。满分 150 分。考试时间 120 分钟。 第 I 卷 (共 105 分) 考生注意: 考生注意: 1. 答第 I 卷前,考生务必在答题卡和答题纸上用钢笔或圆珠笔清楚填写学校、姓名、 卷前,考生务必在答题卡和答题纸上用钢笔或圆珠笔清楚填写学校、姓名、 ...

初三英语参考答案

   初 三 英 语 参 考 答 案 I 听力部分(共 20 分) 听力部分( 1 B 11 B 2 A 12 C 3 C 13 A 4 B 14 B 5 C 15 C 6 A 16 B 7 A 17 C 8 B 18 A 2010.11 9 C 19 B 10 A 20 C 笔试部分( II 笔试部分(共 80 分) 一、单项填空 1 B 2 C 1. C 三、阅读理解 1. B 四、单词拼写 1. energetic 6. heat 五、动词填空 1. not having 5. to lea ...

高考英语全面 复习二十五

   高考英语全面 复习二十五 First aid 急救 考纲知识预览 重点单词 1. temporary adj.暂时的;临时的 . 暂时的; 暂时的 2. injury n.损伤;伤害 injure vt.→ . .损伤;伤害→ injured adj. 3. bleed vi.& vt.流血 blood n.血; . 流血→ . 流血 血液; 血液;血统 4. choke vi.& vt.(使)噎住;(使)窒息 噎住; . 使 噎住 使 窒息 5. barrier n.障碍; ...

09-10四年级英语期末试卷分析

   09-10 学年度第二学期二年级英语期末试卷分析 学年度第二学期二年级英语期末试卷分析 一、期末试卷整体情况 四年级(1)班平均分 90,优秀率 65.5%。四年级(2)班平均分 82.9,优秀 率 39.3%。此次的四年级英语期末试卷的难易程度适中,题型多样且贴近生活。 比较注重考察学生实际用于语言的能力。通过这次考试,发现了学生们在这段英 语学习中的问题,老师将尽快调整教学策略,争取在下学期取得好成绩。下面我 主要对四(2)班进行了试卷分析。 班级 人数 优秀 19 11 良好 8 11 ...

新视野大学英语第四册课文翻译

   新视野大学英语第四册课文翻译 新视野大学英语第四册课文翻译 第四册 Unit 1 一个正派女人受到的诱惑 得知丈夫请了他的朋友古韦内尔来种植园小住一两周,巴罗达太太有点不快。古韦内尔生性沉默,这 令巴罗达太太颇为不解。在一起待了几天,她仍感 到对他很陌生。她只得大部分时间让丈夫陪着客人, 但 发现自己不在场几乎并 未引起古韦内尔的注意。而后她执意要陪他散步到磨坊去, 试图打破他这种并 非 有意的沉默,但仍不奏效。 "你的朋友,他什么时候走?" 有一天她问丈夫," ...