中英文学校 2010?2011 学年度第一学期第三次月考 七年级英语试卷
词汇( Ⅰ.词汇(30 分) 词汇 (A)根据句意和首字母补全单词。(10 分
  1.My English is p .
  2. G to meet you.
  3.Help y to some fis h,kids.
  4. -Could you help me with my English?.-No p
  5.I would like some apple j (B)选择方框中所给词的适当形式填空。(10 分)
help
study
drive
I
baby

  6. She has two
  7.My father is a .He drives a car.
  8.My sister at the No. 5 Middle School now.
  9.She often help with my English. you.
  10.Let me (C)句型转换(10 分)
  11.Are you from Canada? ( 同义句转换) you from Canada?
  12.I’m a teacher.(对划线部分提问) you ?
  13.I’d like some orange juice.(改为一般疑问句) you some orange juice?
  14.She usually has some meat for lunch. (对划线部分提问) she for lunch?
  15.Mr.Wu works in a school. (对划线部分提问) Mr.Wu ? 选择。(20 分) Ⅱ. 单项选择 选择 ( )
  1. ? Where is your pen pal from? ? A. She’s from Cuba. B. It’s from Canada. C. They’re from Canada. ( )
  2. ? Is this your book, Alice? ? Yes, it is book. A. his B. my C. hers ( )
  3. Where does he live ? He in Beijing . A .live B. lives C. is live ( )
  4.Thank you very much ! A. All right B. No problem C. You are welcome . ( )
  5.What does he say in the letter ? He wants the Great Wall . A. to visit B. visit C . visits ( )
  6. ? What do you do? ? A. I’m old. B. I’m thirsty(口渴). C. I’m a student.
( )
  7.I have in the morning. A.breakfast B. lunch C.supper ( )
  8.Do you have books on Chinese food? Yes, I have. A. some, any B. any, some C. some,some ( )
  9. That’s not book. Is in the desk. A.hers ;Her B.his ;His C. yours;Your ( )
  10. ? I’d like an apple. ? I’d like a banana. A. Would you like it? B. What about you? C. How is a banana ( )
  11. ? What do you usually have breakfast? ? I like an egg and some milk. A. at B. in C. for ( )
  12. May I have some ? I’m thirsty(渴了) now. A. bread B. hamburgers C. juice ( )
  13. I have many friends. They are all to us. A. kind B. glad C. friend ( )
  14. Would you like ? A. something to drink B. something drink C. anything to drink ( )
  15. ? Why not have some fish and eggs? ? A. Yes, I do. B. Good idea. C. That’s all right. ( )
  16. ?Wo uld you like some milk? ? . I’d like some juice. A. Yes, please. B. No,thanks. C. Wait a moment. ( )
  17.John is a farmer. He works A. in a hospital. B. on a farm. C. in a school. ( )
  18. ? you please tell me your name ? ? No problem . My name is Kelly . A. Could B. Are C. Do ( )
  19. ?Who is the young women ? ?She is my sister. A. in red dress B. in a red C. in red ( )
  20. ?Hi,Lucy.what does your parents do? ?They office workers. A. are all B.are both C. both are 完形填空。 Ⅲ.完形填空。(15 分). 完形填空 I come from England . I am 1 English girl . 2 name is Kate . I’m twelve . My parents are teachers . they 3 in the same school . I have one 4 , Peter , and one sister , Maria . Maria 5 vegetables very much . __6 Peter doesn’t like them . His favorite food is 7 . We all have milk and eggs 8 breakfast . We have lunch 9 home . We like to eat healthy (健康的) _10 .What about you ? Would you like to be my pen pal ( )
  1.A. a B. an C. the ( )
  2.A. My B. I C. me ( )
  3.A. works B. worker C. work ( )
  4.A. brother B. sister C. aunt ( )
  5.A. like B. likes C. to like ( )
  6.A. And B. But C. So ( )
  7.A. juice B. chicken C. hamburgers
( ( (
)
  8.A. with )
  9.A. in )
  10.A. apples
B. for B. with B. milk
C. to C. at C. food
IV.阅读理解。(30 分) 阅读理解。 阅读理解 A Jane White is an American girl. She is a student. She is fifteen years old. Her father is Mr White. He is a driver. He has long hair, two big eyes and a big nose. Her mother is Mrs White. She is young with long legs and she has short blond hair. Bob is her bother. He is a student, too. Bob is in a yellow coat. Jane is in a red sweater. She is a nice girl. 根据短文,选择正确答案.
  1.Jane is from . A. America B. England C. China D. Japan
  2.Bob is Jane’s . A. father B. brother C. mother D. sister
  3.Jane’s mother has hair. A. long B. short C. white D. black
  4. Which is right? A. Bob is a cook. B. Jane’s mother has short legs C. Bob is in a red sweater. D. Bob’s father is a doctor.
  5.What color is Bob’s coat? A. red B. black C. yellow D. gray B Dear Joan, How are you? I’m in Beijing now. I study at Yu Lin High School. I like Beijing very much, and I have two good friends here . They are Tom and Wei Hua. Tom is from Canada and Wei Hua is from China. We are in the same class. They often help me with my Chinese. I can speak a little Chinese now. The teachers are kind to me. I like Chinese food here, like Guangdong food, Sichuan food, and Hu’nan food. They are nice. Sometimes we go out to eat. Jiaozi is my favorite food. I often have jiaozi for lunch and have noodles for supper. I have milk and bread for breakfast. What about you? Yours, Lily ( )
  6. Where is Lily now? A. In Beijing. B. In Canada. C. In the U.S.A. D.In England. ( )
  7. Where is Wei Hua from? A. the U.S.A. B. China. C. Japan. D. Shanghai. ( )
  8. Can Lily speak Chinese? A. Yes, she can. B. No, she can’t. C. Yes, but a little. D. No, she can’t speak it at all. ( )
  9. What’s Lily’s favorite food? A. Bread. B. Jiaozi. C. Noodles. D. Chicken. ( )
  10. What does Lily have for lunch? A. Noodles. B. Jiaozi. C. Milk. D. Bread. C Lucy and Lily are twins. They are students. They are ten. Their father is Mr White. He is in a brown coat. Their mother is Mrs White. She is in black shoes(鞋). Lucy is in a yellow sweater. Lily is in an orange sweater. Bob is their brother. He is in a blue hat. The twins are in a green car. The car is behind the red flowers.
根据短文内容,选择正确答案。 ( )
  11. Mr White is . A. Lucy’s father B. Lily’s father C. Lucy and Lily’s father D. A and B ( )
  12. Mr White and Mrs White have . A. one son and two daughters B. one son and one daughter C. one daughter and two sons D. two sons and two daughters ( )
  13. Mrs White is . A. in the yellow sweater B. in black shoes C. in the blue hat D. in the brown hat ( )
  14. isn’t in the green car. A. Bob B. Lucy C. Lily D. The twins ( )
  15. is behind the red flowers. A. The red car B. The yellow car C. The green car D. The black car V.情景交际。(10 分) 情景交际。 情景交际 从方框中选出正确的句子,补全对话。
A. I’d like something to drink. B. What about something to eat? C. How many(多少)glasses of apple juice would you like? D. What about a glass of milk? E. What do you want to drink?
A: May I help you,sir? B:Yes.
  1. A:All right.
  2. B:I don’t know. What do you have? A:We have milk,apple juice and orange juice.
  3. B:No,thanks. A:Why not have some apple juice? B:Good idea. A:
  4. B:Two, please. A:
  5. B:Some bread and eggs,please. A:OK.Here you are.
VI. 书面表达 (15 分) 提示:假如你叫 Jane,今年 12 岁,是七年级(
  5)班学生。你家有四口人??父母,姐姐和 提示 你。爸爸是你们学校的英语老师。妈妈是医生。姐姐是护士。你有个幸福的家庭。你爱你的 家。 要求:⒈ 根据所给提示,以“My Family”为题用英语写一篇介绍你家庭情况的小短文。 要求 ⒉ 条理清楚,语句通顺,书写规范,约 50 词。
 

相关内容

河南省沈丘县中英文学校2010-2011学年七年级第一学期第三次月考英语试题(无答案)

   中英文学校 2010?2011 学年度第一学期第三次月考 七年级英语试卷 词汇( Ⅰ.词汇(30 分) 词汇 (A)根据句意和首字母补全单词。(10 分 1.My English is p . 2. G to meet you. 3.Help y to some fis h,kids. 4. -Could you help me with my English?.-No p 5.I would like some apple j (B)选择方框中所给词的适当形式填空。(10 分) help ...

2011年春八年级期中英语试题【听力材料及参考答案】

   2010?2011 学年度第二学期期中测试 2010?2011 学年度第二学期期中测试 八年级英语听力材料 A. 听句子,选出句子中所包含的信息。 本题读一遍) 听句子,选出句子中所包含的信息。 本题读一遍) ( 1. You could write a letter to him . 2. He is working on the space station these days. 3. My answer is different from yours. 4. Li Mei was so ...

2010年扬州中考英语试题 无答案

   中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 YingYu.com(英语)、 YouJiao.com(幼教)、BBS.eduU.com、Home.eduU.com 等站 http://www.eduU.com E 度教育网 中国最大的教育门户网站 合并自:AoShu.com(奥数)、ZhongKao.com(中考)、GaoKao.com(高考)、ZuoWen.com(作文)、 Yin ...

甘肃省武威五中2010-2011学年七年级第一学期11月月考英语试题(无答案)

   武威五中 2010~2011 学年度第一学期十一月月考试卷 ~ 七年级英语 命题人:王玉武 一、单词拼写(10 分) 单词拼写( 根据句意和所给单词首字母或汉语提示填空。 1. Monday is the s day of the week. 2. That is an (有趣的) girl. 3. Sam is 12 years old. His b is October 3rd. 4. My friends (喝)some orange. 5. September is the n mo ...

【强烈推荐】2006学年第一学期期末考试笔试题小学三年级英语

   2006 学年第一学期期末考试笔试题 第一学期期末考试笔试 笔试题 小学三年级英语 考试时间:40 分钟 笔试部分 50% 一、读一读,连线。10 分 读一读,连线。 bag eye dog pencil-case Coke book one eraser ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 哈佛大学英语教授研究组提供 six pink bal ...

海淀区九年级第一学期期中练习英语试卷答案及评分参考2011.11

   海淀区九年级第一学期期中练习 英语试卷答案及评分参考 2010.11 听力理解 (共 24 分) 听力理解 一、听对话选图。 (共 4 分,每小题 1 分) 1. B 2. A 3. C 4. B 二、听对话或独白选择答案。 (共 12 分,每小题 1 分) 5. A 6. C 7. C 8. A 9. A 10. B 11. C 12. B 13. A 14. B 15. B 16. C 三、听对话记录关键信息。 (共 8 分,每小题 2 分) 17. David 18. May 19. ...

2011-04英语四级口语考试题试

   口试场景 序号 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Part 6 Part 8 Part 4 Part 3 Part 2 场景设置 Section 3 餐馆就餐 Section 4 在麦当劳和肯德基 Section 1 宾馆住宿 Section 3 房屋设施 Section 1 问路 Section 6 乘飞机 Section 8 出国通关 Section 1 电话 Section 3 在银行 页码 75~79 80~84 99~104 110~114 80~84 156~161 ...

吴耀武2011英语导学讲义10.20

   I will not give you a fish but tell you how to fish… 2011 考研英语导学班讲义 主讲: 吴耀武 主讲 共同探讨英语人生 量身定做学习计划 紧紧把握考试脉搏 传授英语应试策略 奠定良好心理基础 培养进取人生态度 2009 年 10 月 1 主讲教师简介 吴耀武:著名英语教学与测试专家;西安外国语大学国际学院副院长;全国公共 吴耀武 英语等级考试(PETS)考官;陕西省高考英语阅卷中心组副组长;西安外国语 大学语言测试研究中心副主任; 多次 ...

2010年青岛市中考英语试题及答案

   ★★★★★ 2010 年青岛市中考 英语试题 --(考试时间:90 分钟) 第一部分 听力测试(15 分) (略) 第二部分 笔试(85 分) 一、 语音(10 小题,每小题 0.5 分,共 5 分) 从每小题的 A、B、C、D 中选出与所给单词划线部分读音相同的单词。 16. any A.animal B. says C today D.and 17. become A. both B.hold C.cover D.over 18. through A. took B. food C. ...

2011年英语四级阅读理解模拟试题及答案详解6

   2011 年英语四级阅读理解模拟试题及答案详解 6 温馨提示:帮考网英语四级考试免费练习题, 温馨提示:帮考网英语四级考试免费练习题,如需完整题库请登录 http://news.bangkaow.com 英语四级考试免费练习题 Of the thousands of different kinds of animals that exist in the world man has learned to make friends with an enormous number. Some a ...

热门内容

财管英语

   2010 年中级财管考试 英文简称对照 1、利息 I interest(n.兴趣,关心,重要性,影响,利息, [常 pl.]利益,利害) 2、现值 P present value(adj.现在的,出席的,当面的) 3、终值 F final value(adj.最后的,最终的,决定性的) 4、天数、期数 N number(n.数,数字,数量,号码,算术,诗,韵律、v.遍号码,共计……,计入,计 算,算入) 5、年金 A annuity(n.年金,养老金,年金享受权) 6、概率 P probab ...

2009年河南省中考英语试题学习必备

   ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站: 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 哈佛大学英语教授研究组提供 学英语简单吗?肯定会有许多学生说:“难死了”。为什么有好多学生对英语的学 习都感到头疼呢?答案只有一个:“不得法。” 英语与汉语一样都是一种语言, 为什么你说汉语会如此流利?那是因为你置身于一个汉语环境中, 如果你在伦敦 呆上半年,保准说起英语来会非常流利。但很多中学生 ...

(免费)英语发音规则

   英语发音规则 英语语音名词解释 1.音节 以元音为主体构成的发音单位,一般说来元音发音响亮,可以构成音节,辅音 . 以元音为主体构成的发音单位,一般说来元音发音响亮,可以构成音节, 发音不响亮,不能单独构成音节( 例外).从单词拼写形式上看, 发音不响亮,不能单独构成音节([m] [n] [] [l]例外).从单词拼写形式上看,有几个元 例外).从单词拼写形式上看 有几个元 字组就有几个音节. 字组就有几个音节. 就有几个音节 2.音节的划分 ①在两个音节的相邻处有两个辅字组时,一个辅字组属 ...

高考英语考二轮讲座讲稿试

   北京清大师德教育研究院 北京清大师德教育研究院 北京清大师德教育顾问中心 中国教育教研协会 2010 年 高 考 英 语 二 轮 讲 座 讲 稿 南开中学 姚卫盛 一.2009 年高考英语命题综述 试卷简评 (1)语言知识与词汇考查要求 (2)非选择题试题比例有所调整,呈提高趋势。 (3)保持听力考查 (4)保持重点测试阅读理解能力,突出语篇。 (5)提高写作能力要求,取消和改革短文改错 二.再谈词汇复习 (一)考纲要求(二)高考词汇复习的重要性(三)高中词汇复习的现状 1. 识记效率不高 ...

鲁教版初三英语下册第八单元测试试题卷

   鲁教版初三英语下册第八单元测试试题卷 Unit 8 Have you packed yet? I. 用所给词的适当形式填空。 1 . I have (feed) my cat, so it is full now. 2. He used his car (most) for sightseeing. 3. He hasn’t (finish) (read) Harry Potter yet. 4. We needn’t go in such a hurry. We still have th ...