Part I Vocabulary and structure (20 points) Direction: There are twenty incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose the ONE answer that best completes the sentence. Then mark the corresponding letter in the Answer Sheet One with a single line through the center.
  21.The editorial?now will appear in tomorrow’S newspaper? A.writing B.to write C.being written D.write
  2.Though he isworker,he works very hard. A.a common B.an ordinary C.a usual D.a general
  3.I’m looking after Tom today.He’S been at my house
  8:00 this morning. A.since B.for C.at D.till
  4.When he retired,his son the business. A.took over B.took off C.took in D.took up
  5.Please call again.Jim a bath Just now? A.had B.having C.is having D. has
  6.On no condition with him. A.we cannot agree B.would we agree C.can we agree D. we can agree
  7.once environmental damage ,it takes many years for the system to recover? A.has done B.it to do C.does D. is done
  8. we are doing has never been done before. A.That B. What C.Which D.Whether
  9.They at least ten minutes ago. A.are leave B.must have left C.were left D.1eave
  10.There is more land in Australia than the government knows . A.what to do with B.to do with it C.how to do D.to do it
  11.While people may refer to television for Up?to?the?minute news,it is unlikely that television the newspaper completely. A.replace B.Was replaced C.replaced D.will replace
  12.Because the first pair of trousers did not fit properly,he asked for A.another trousers B.others trousers C.the others ones D.another pair
  13.In Britain today women
  44% of the workforce,and nearly half the mothers with children are in paid work. A.build up B.make up C.stand for D.send up
  14.This is the place I want to go to. A.mostly B.the mostly C.most D.much
  15.The hours the children spend in their one-way relationship with television people undoubtedly affect their relationship with real?life people. A.that B.when C.in which D.on which
  16.Whether he can pass the examination is thought to be for his going abroad. A.personal B.special C.conventional D.crucial
  17.I do wish you could these sheets of paper together. A.mend B.repair C.paste D.patch
  18.In Britain,the Prince of Wales is to the throne. A.advisor B.heir C.owner D.protector
  19.She is now in of happiness with her family members. A.closure B.pursuit C.credibility D.phenomenon
  20.The government has decided to reduce a(n) on all imports. A.exposure B.tariff C.fee D.service 资料来源:www.tg08
  04.cn.mu(土管 0803/0804 班) Part III Reading Comprehension (40 points) Direction: There are twenty incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose the ONE answer that best completes the sentence. Then mark the corresponding letter in the Answer Sheet One with a single line through the center. Passage 1 Ants are great athletes in proportion to their size.They can lilt a weight four hundred times their own weight.Theoretically a five-pound ant could easily lilt a ton. The most skillful farmers in the insect world are the small,heavily armored parasol ants. They work at night and it is nothing for them to strip a large tree at a time,marching off with bits Of leaf held over them like parasols. Surprisingly enough,these ants do not eat the vegetation they got.Rather they use it as raw material for their remarkable underground gardens,which they tend themselves.The shreds of the leaves are literally chewed into a rich compost which is used to strengthen the garden where a thread-like fungus is cultivated.This species of fungus is their only source of food. Included in the extraordinary parasol ant society are tiny garden workers,and slightly bigger workers who dig the interconnecting chambers of the hive.The parasol queen ant, more than one hundred times me size of the garden workers,is waited upon hand and foot by hundreds of her citizens.
  21.An ant is very strong in proportion to its weight.Ants call lift a weight . A.300 times their own weight B.600 times their own weight C.five-pound more than their own weight D.400 times their own weight
  22.In a short time,they call strip a tree of all its leaves in order to make a
A.home for the queen ant B.compost for their gardens C.species of fungus D.kind of food
  23.When did the armored parasol ants work? A.At daytime. B.At night. C.In the morning. D.At noon.
  24.What’S the usage of fungus? A.To decorate the garden. B.The only source of the ant’s food. C.To protect the tree. D.The place for them to live in.
  25.The armored parasols are regarded as A.great athletes B.skillful farmers C.queen ants D.chamber builders Passage 2 Psychology is the study of the mind and mental activities. example, For psychologists are interested in why some things make you sad, others make you but happy. They want to know why some people are shy, others are quite talkative. but They also want to know why people do the things that they do. They test intelligence. Psychologists deal with the minds and behavior of people. Your mind consists of all your feelings, thoughts, ideas. is the results of the part of the brain and It called the cerebrum.Your behavior is the way you act or conduct yourself. Examples of behavior include shouting,crying,laughing,and sleeping. Several people have been instrumental in the field of psychology. Wilhelm Wudt set up the first psychological laboratory in Leipzig, Germany, in18
  79. Ivan Pavlov, Russian, noted for his experiments with dogs in which he studied their relaxes and reactions. a is Around 19
  00, Sigmund Freud stated his theory that people try to repress any memories or thoughts that they believed were not good, Psychologists should not be confused with psychiatrists.Psychiatrists deal only with mental illness.They are medical doctors who treat people.
  26:A good title for this selection is A.Studying the Mind B.Feelings and Behavior of Human Beings C.Psychology and Psychiatry D.Famous Psychologists
  27. “Some people are shy.’That means ’ A.they are modest B.they are quiet C.they never say a word D.they are ashamed
  28.We may conclude that psychologists A.study physical diseases as well B.deal with animals more often than with people C.are not medical,doctors D.are interested in things that make you sad
  29.Pavlov worked with A.people B.dogs C.mental illness D.abnormal behavior
  30.The cerebrum controls A.the mind B.the body C.the whole brain D.the field of psychology Passage 3 What do you do with your empty cans and bottles? There are two choices,throwing them away or recycling.Throwing away a metal beverage container wastes as much energy as filling a can with gasoline and pouring half out. Besides wasting energy,throwing away bottles a11d cans causes pollution, increases the volume of solid wastes, uses up natural resources. To control these problems, and only nine states have adopted bottle laws. The United States governrnent should require every state to have a bottle law or constitute a national bottle law? To understand how a bottle law can help,you must know how it works. When consumers buy canned or bottled beverages at the store,they pay deposits.This deposit can range from twenty to fifty cents per bottle or can.In order to get this deposit back, the bottles and cans must be returned to supermarkets after they are emptied.The supermarkets then return the bottles and cans to their manufacturers for either reuse or recycling. 。 ’ Bottle laws are currently effective in Oregon,Vermont,Maine,Michigan,Iowa,Connecticut, Delaware, Massachusetts,and New York. These laws work largely because the general public supports them. recent poll(民意测验) of Americans revealed A that 73 percent support bottle laws。This support undoubtedly results from people’s concern about pollution and our planet slimited resources.

  31.Ⅵmat is the bad thing if one throws away metal Calls after drinking? A.Wasting energy. B.Going against the national law. C.Pouring half of the gasoline out. D.Causing personal inconvenience.
  32.Throwing away metal containers people will affect the environment by A.preserving natural resources B.recycling them C.using natural resources D。causing pollution
  33.What does the author suggest in order to solve the problems of cans and bottles? A.Putting the bottle laws into effect. B.Preventing people from pouring out beverage? C.Making a national bottle law. D.Having the manufacturers recycle the containers.
  34.Who would pay the deposits for the beverage containers? A.The supermarket. B.The manufacturer. ? C.The consumer. D.The government.
  35.According to the author,a bottle law can work if A.the consumers,supermarkets and manufacturers make joint efforts B.the manufacturers recycle the empty containers C.the consumers pay deposits D.the nine states support it Passage 4 Reading is not the only way to gain knowledge of the work in the past.There is another large reservoir(知识库)which may 如 called experience,and the college student will find that every craftsman has something he can teach and will generally teach gladly to any college student who does not look down upon them.The information from them differs from that in textbooks and papers chiefly in that its theoretical part?me explanations of why things happen--is frequently quite fantastic.But the demonstration and report of what happens,and how it happens are correct even if the reports ale in completely unscientific terms(术语).Presently the college student will learn,in this Case also,what to accept and what to reject.One important thing for a college student to remember is that if Aristotle could talk to the fisherman.So can he. Another source of knowledge is the vast store of traditional practices handed down from father to son,or mother to daughter, of old country customs,of folklore(风俗).All this is very difficult for a college student to examine,for much knowledge and personal experience is needed here to separate good.plants from wild grass.The college student should learn to realize and remember how much of real value science has found in this wide,confused wilderness and how often scientific discoveries of what had existed in this area long age.
  36.In the last paragraph the phrase“this wide,confused wilderness”refers to A.personal experience . B.wild weeds among good plants C.the information from the parents D.the vast store of traditional practices
  37.Which of the following statements is supported by the passage, A.The college students have trouble separating good plants from wild grass B.Craftsman s experience is usually unscientific. C.The contemptuous(傲慢的)college students will receive nothing from craftsmen D.Traditional practices are as important as experience for the college student?
  38.From this passage we can infer that A.we’ll invite the craftsman to teach in the college B.schools and books are not the only way to knowledge c.Scientific discoveries are based on personal experience D.discoveries and rediscoveries are the most important source of knowledge for a college student
  39.The author advises the college student to A.be contemptuous to the craftsman B.be patient in helping the craftsman with scientlflc tems C.1earn the craftsman’s experience by judging it carefully D.gain the craftsman’s experience without rejection
  40.The main idea of this passage is about ? A.what to learn from the parents B.how to gain knowledge C.why to learn from craftsman D.how to deal with experience
Paper Two Part IV Cloze(10 points) Directions: There are 10 blanks in the following passage. For each blank there are 4 choices marked A, B, C and D. You should choose the ONE answer that best fits into the passage. Then mark the corresponding on the Answer Sheet One with a pencil. Electricity is such a part of our everyday life and so much taken for granted nowadays that we__41__think twice when we switch on the light or turn on the radio , At light roads are brightly lit, enabling people and traffic to move freely ,In the home ,many labor-saving __42__are powered by electricity ,__43__when we turn off the lamp and fall asleep , electricity is working for us ,__44__our refrigerators , heating our water , or keeping our rooms air-conditioned we rarely __45__to consider why or how they run provided something goes wrong In the summer of 1959,somrthing did go wrong with power-plant that provided New Your with electricity ,For great many hours life came almost to a standstill .Trains __46__to move and people sat __47__and frightened in the dark __48__an unseen enemy had landed from marks ,When the lights come on again , _49__p person in the city can have turned on a switch __50__ reflecting , what a great servant electricity is!
  41.A.rarely B.usually C.scarcely D.only 42
 

相关内容

湖北省学士学位英语试题及答案收集

   学士学位英语模拟试题 模拟试题一 Part I Reading Comprehension (30%) Directions: There are three passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C and D. You should dec ...

统考学士学位英语06年的考试真题

   (1) Strange things happen to time when you travel, because the earth is divided into 答案: 21 D 22 B 23 D 24 A 25 B 26 D 27 C 28 A 29 B 30 C (2) A rich American went into a shop in London. He wanted very much 21 a 答案: 21 C 22 D 23 C 24 C 25 A 26 D 27 ...

统考学士学位英语2007年的考试真题

   大学英语 B 写作考前冲刺 I. 梦想与工作 作文题目: 作文题目:My Ideal Job 背诵文章: 背诵文章: 范文 1(工作) (工作) I like to be a librarian. It’s my ideal job. First, a librarian always works in a library where many interesting books can be found. I like reading books very much. So if I be ...

统考学士学位英语2008年的考试真题

   英语常用不规则动词表 一, A─A─A 原形 过去式 过去分词 ???????????? cast cast cast cost cost cost cut cut cut hit hit hit hurt hurt hurt let let let put put put set set set shut shut shut spread spread spread read read read spit spit spit 二, A─B─A 原形 过去式 过去分词 ??????????? ...

2006年江苏省成人学士学位英语考试真题和答案

   2006年江苏省^成-人学士学位英语考试历年真题和答案 Part I Listening Comprehension (15 minutes 15%) Part II Reading Comprehension (30 minutes 30%) Directions: In this part there are four reading passages. Each passage is followed by some questions or incomplete statement ...

兰州商学院统考学士学位英语2011年的考试真题

   兰州商学院 2011 届毕业生 大学英语 B 机考作文题 写作 Instructions:要求你在 30 分钟内,根据下面所给的题目用英语写出一篇不少于 80 词的短文。 词的短文。 要求你在 分钟内, 里面有部分文章内容重复,目的是为了告诉你一篇文章可以套用在多种场合。相同的文章, 里面有部分文章内容重复,目的是为了告诉你一篇文章可以套用在多种场合。相同的文章,记忆时 只记忆一篇即可。 只记忆一篇即可。 学习类 1) Why I Like Learning English 为什么喜欢学英语 ...

学士学位英语作文

   学位英语作文 08-1 Volunteering(志愿活动) (志愿活动) Volunteering means eager and patient participation. It shows one’s love, friendliness and enthusiasm. As the Olympic Games is drawing near, volunteering seems to be of more importance. On one hand, since China ...

学位英语口语考试大纲

   学位英语口语考试大纲 学位英语口语考试大纲 1. 考试性质 . 南京审计学院大学英语口语考试用于测试评价我院大学生运用英语进行口语交际的能 力, 培养适应加入世贸组织后经济和社会发展需要的既懂专业又懂外语的复合型人才。 大学 英语口语等级考试是学位英语考试的组成部分。 2. 考试对象 . 英语口语等级考试的对象为我院完成了大学英语课程学习的学生。 3. 考试形式 . 英语口语等级考试目前采用考官与学生对话(简称“人对人” )的考试方式,待条件成 熟时再采用人机对话的方式进行。口语考试的每场考 ...

成人学士学位英语三级词汇

   A a(an) art. (非特指的)一 (个);任何一个;每一(个) A.D. n.公元 A.M. ad.上午,午前 abandon v.放弃;抛弃,离弃 abdomen n.腹;腹部 abide v.(by)坚持;遵守;容 忍 ability n.能力,智能;才能, 才干;技能 able a.能够,有能力的 abolish v.废除,取消 about prep.关于;在…周围; 在…各处 ad.大约 above prep.在…上方; (数量, 价格等)大于… abroad ad.出国,在 ...

学士学位英语成人英语试题

   09 年成人英语三级模拟题卷一(1) Part I Reading Comprehension (30%) Directions: There are three passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A,B, C and D. You should de ...

热门内容

2006高考英语满分作文浙江卷

   浙江卷 [作文真题] 作文真题] 当前不少文学作品被改编成电影.有人选择看电影,有人则喜欢读原著.请你 以"Film or book,which do you prefer?" 为题,按照下列要点写一篇英语短文: 1.看电影:省时,有趣,易懂 2.读原著:细节更多,语言优美 3.我的看法及理由 注意:(1)词数:100~120,文章题目和开头已给出(不计词数) (2)参考词汇:original work或book in the original(原著) Film or b ...

高中英语常考词组短语大全[U-Y]

      under age 未成年,不够年龄   under control 处于控制之下,被控制住   under one’s breath 低 声 说 , 小声点儿   under the leadership of… 在…的领导之下   under the name of 用…名字   under the protection of 在…的保护之下   up and down 上上下下,来回地    up to 直到, 到…为止(用于地点、数量、程度、时间等)   up to date ...

2011英语考研真题及答案

   ( ) 2011 年考研英语(一)试题 Section I Use of English Directions: Read the following text. Choose the best word(s) for each numbered blank and mark [A], [B], [C] or [D] on ANSWER SHEET 1. (10 points) Ancient Greek philosopher Aristotle viewed laughter as “a ...

2010五年级英语教学总结

   20102011 学年度 小学五年级英语教学总结 一个学期以来,我在自己的工作岗位上尽职尽责,兢兢业业, 为人师表。本学期我担任五年级的英语教学工作,在教学中我严 格遵从教学的五个环节,课前认真备课,做到既备教材,又备学 生,因材施教,努力实施课堂改革,积极探索小学英语快乐课堂, 小学阶段英语教学的目的是:激发学生学习英语的兴趣,培养学 生学习英语的积极性,使他们树立学习英语的自信心,同时培养 学生一定的语感和良好的语音、语调基础,为进一步学习打下基 础。在英语课堂教学中,怎样创设良好的学习 ...

2011届高考英语第一轮专题复习课件3之动词...

   动词及短语动词 1.(2009全国Ⅱ,15)If you leave the club,you ( 全国Ⅱ 全国 ) will not be A.received C.turned 解析 B back in. B.admitted D.moved 由句意“如果你离开了俱乐部, 由句意“如果你离开了俱乐部,就不允许 再回去了”可知应用admit, 再回去了”可知应用admit,指“允许进入”。 admit 允许进入” 2.(2009全国Ⅰ,32)Encourage your children ...