优思数学-新人教版初中数学专题网站
WWW.YOUSEE1
  23.COM"
期末复习检测题(一 期末复习检测题 一)
(90 分钟 满分 100 分) 听力部分(25 分) 一、找出你所听到的单词(每题 1 分,共 5 分)
  1. The teacher is friendly to us.
  2. The young woman has long curly hair.
  3. I like hamburgers .
  4. There is nothing in the room.
  5. My brother is smart. ( )
  1. A. found B. find C. friend 答案: 答案:D ( )
  2. A. curly B. cold C. kind 答案: 答案:A ( )
  3. A. hair clip B. animals C. hamburgers 答案: 答案:C ( )
  4. A. nobody B. nothing C. something 答案: 答案:B ( )
  5. A. smart B. small C. scarf 答案: 答案:A 二、找出与你听到的句子意思最相近的句子(每题 1 分,共 5 分)
  6. Tom’s father is an English teacher in the school.
  7. Don’t be late to go to school.
  8. It’s raining.
  9. “Don’t go to swim, ”said mother to Tom.
  10. I can’t stand her words. ( )
  6. A. Tom’s father works at a school as an English teacher. B. Tom’s father is English and he is a teacher. C. Tom’s father speaks English in the school. 答案: 答案:A ( )
  7. A. Please go to school right now. B. Don’t arrive late for school. C. Don’t be at home. Go to school. 答案: 答案:B ( )
  8. A. It’s snowing. B. It was raining. C. It’s rainy today. 答案: 答案:C ( )
  9. A. Mother told Tom not to go to swim. B. Mother told Tom to go to swim. C. Mother let Tom swim. 答案: 答案:A ( )
  10. A. I enjoy her words. B. I listen to her happily.
优思数学网系列资料
D. friendly D. clip D. hungry D. somebody D. singer
WWW.YOUSEE1
  23.COM
版权所有@优思数学网
优思数学-新人教版初中数学专题网站
WWW.YOUSEE1
  23.COM"
C. I don’t like what she said. 答案: 答案:C 三、听录音,选择正确答语(每题 1 分,共 5 分)
  11. W: I like monkeys and elephants. They are very smart. I don’t like snakes. They axe dangerous and ugly. Q:What animals does the girl like?
  12. W:Does your mother let you watch TV,Li Xing? M:No,I can’t watch TV on school nights. But if Mother goes out,sometimes I watch it. Q:Does Li Xing’s mother let him watch TV?
  13. W:I have to leave now. Bye. M:Why? It’s only five o’clock. W:My mother wants me to get home by six o’clock. Q: What time does the girl have to get home?
  14. W:How was your weekend,Jim? M:It wasn’t very good. I studied for the exams at home. Q:Where did Jim spend his weekend?
  15. M:Look,that young woman is my English teacher. W:Which woman? M:That one.She wears a red sweater and black pants. W:Is the one with long straight hair? M:Yes.She is good at teaching.We boys like her very much. Q:What are they talking about? ( )
  11. A. Monkeys and elephants. B. Dangerous and ugly. C. Snakes. 答案: 答案:A ( )
  12. A. Yes,but sornetimes. B. No,she doesn’t. C. Yes,she does. 答案: 答案:B ( )
  13. A. She has to go home now. B. She has to get home by five o’clock. C. She has to get home by six o’clock. 答案: 答案:C ( )
  14. A. It wasn’t very good. B. At home. C. At school. 答案: 答案:B ( )
  15. A. An English teacher. B. A red sweater. C. Black pants. 答案: 答案:A 四、听短文,选择正确答语(每题 1 分,共 5 分) A young man wants to Green Park. But he doesn’t know the way to the Green Park. He asks
优思数学网系列资料 版权所有@优思数学网
WWW.YOUSEE1
  23.COM
优思数学-新人教版初中数学专题网站
WWW.YOUSEE1
  23.COM"
an old man. The old man says Sorry, can’ help you, m
  83.I can’ hear clearly.” Questions: “ I t I’ t
  16.What does the young man want to do?
  17.Des the young man know the way?
  18. Who does he ask?
  19. How old is the old man?
  20.Which sentence is wrong? ( )
  16. A. He wants to Green Park. B. He wants to see his grandpa. C. He wants to talk to an old man. 答案: 答案:A ( )
  17. A. Yes. B. No. C. I don’t know. 答案: 答案:B ( )
  18. A. Grandpa. B. A young man. C. An old man. 答案: 答案:C ( )
  19. A.
  78. B.
  80. C.
  83. 答案: 答案:C ( )
  20. A. The old man doesn’t want to help the young man. B. The old man can’t hear clearly. C. The old man doesn’t tell him the way. 答案: 答案:A 五、听录音,完成下面的表格(每题 1 分,共 5 分) My nanle is Alice.I’m fourteen years old.I’m an Australian girl.I like swimming. My telephone number is 67854
  31. APPLICATION FORM Name
  21. Age
  22. Nationality
  23. Likes
  24. Phone number
  25.
  23. Australian
  24. Swimming
  25.6785431 笔试部分(75 分) 一、选择填空(每题 1 分,共 10 分) ( )
  26. ? How’s the weather in Harbin? ? It’s A. snow B. snows C. snowing D. to snow 答案: 因原句有 is,后面只能用 snowing 或 snowy,表示正在下雪,或有雪。 答案:C ( )
  27. Her father is a teacher. He in a high school. A. teach B. teachs C. teaches D. teaching 答案: 一般现在时态,单数第三人称作主语时,动词词尾要加 s 或田。 答案:C ( )
  28. ? ? ? She’s a nurse. A. What’s your mother doing B. How’s your mother C. What does your mother do D. Is your mother a nurse 答案: 根据答句,知这里要问是干什么工作的。 答案:C ( )
  29. That old woman likes nice words about her. A. look at B. looking C. good-looking D. looks
优思数学网系列资料 WWW.YOUSEE1
  23.COM 版权所有@优思数学网
答案: 答案:
  21. Alice

  22. 14
优思数学-新人教版初中数学专题网站
WWW.YOUSEE1
  23.COM"
答案: good-looking 是形容词,相貌好看的,looks 容貌(名词复数),常指美貌。 答案:D ( )
  30. Today you can your father’s car to school. A. take B. go C. by D. in 答案: takeacar 乘小汽车。 答案:A ( )
  31. ? What the boys ? ? They’re playing football. A. is,doing B. are,doing C. do,do D. does,do 根据答句是用的现在进行时,问句也应用现在进行时。 答案:B ( )
  32. What do you want? A. other B. others C. else D. else’s 答案: .在疑问词后用 dse。 答案:C ( )
  33. There is a small house on the hill (小山). A. stands B. stand C. standing D. stood 答案: 这里 stand 理解为位于,处于。 答案:C ( )
  34. It’s boring. I it. A. can’t stand B. love C. enjoy D. don’t mind 答案: 前一句是 It’s boring.根据句意选 A,这里 stand 是忍受。 答案:A ( )
  35. ? What did you do last night? ? I didn’t do. A. everything B. something C. anything D. nothing 答案: 否定句中用 anything。 答案:C 二、用所给词的适当形式填空(每题 1 分,共 10 分)
  36. It’s only ten(minute) walk from the station to the hotel. 答案: 10 分钟,minute 要用复数 minutes。表示 10 分钟的,要写作 minutes’ 。 答案:minute’
  37. The cat is washing(it) face. Isn’t it funny? 答案: 它的,its。 答案:its
  38. We often go(swim) in summer. 答案: go swilnming 去游泳。 答案:swimming
  39. Listeni Who(sing) in the next room? 答案: 本句用现在进行时态,表示正在进行的动作。 答案:is singing
  40. Now he(take) off (脱下) his clothes. 答案: 本句用现在进行时态,表示正在进行的动作。 答案:is taking
  41. ? Did you(have) a great time? ? Yes,I did. 答案: 一般过去时疑问句的结构为:did+主语+动词原形。 答案:have
  42. We are enjoying(watch) a football match on TV. 答案: enjoy doing sth.固定结构。 答案:watching
  43. Her job is to look after(child). 答案: 工作是照看孩子, “孩子”要用复数,单数则应有 a。 答案:children
  44. Don’t make the child(cry). 答案: make sb.do sth.使某人做某事。 答案:cry
  45. Do you mind my(take) this place? 答案: mind doing sth.固定结构。 答案:taking 三、将下列句子重新排列为一段意思通顺的对话(5 分) A. What are we going to buy for Mother for her birthday?
优思数学网系列资料 版权所有@优思数学网
WWW.YOUSEE1
  23.COM
优思数学-新人教版初中数学专题网站
WWW.YOUSEE1
  23.COM"
B. No,she already has a lot of cookbooks. C. Great idea! She’ll like that. D. I know one thing she likes ? cooking. E. Oh,she does? Then let’s get her a cooking video. F. OK. Then how about getting her a cookbook? G. I’ll order one over the Intemet tonight. H. I don’t know. What does she like? 答案: 答案:A H D F B E C G 四、补全对话,每空不限于一个单词(每空 2 分,共 10 分) A: Can I help you? B: 46 . I’m looking for a shirt for myself. A: What size do you wear? B: Size
  40. A: 47 ? B: Blue,please if you have. A: I think this will be very nice. B: Can I try it on here? A: 48 B: (Coming out of the change room. ) I think it’s OK. But I’m afraid it’s a bit expensive. Can I get it at a discount (打折)? A: Yes. It’s 10% off today. B: OK. 49 By the way,do I have to pay cash (现金)? A: Yes. Only cash. (Handing over the shirt. ) Here you are. B: Thank you. A: 50
  46.
  47.
  48.
  49.
  50. 答案: 回答前句:Can I help you? 答案:
  46. Yes,please/Yes
  47. What color do you like/want 从下一句 Blue…,知应是问颜色。
  48. Ok/Yes,pleas/All right/Sure 回答一般疑问句:Can l try it on here?try on 试穿。
  49. I’ll take/get/have it 根据上下文的意思,这里应是决定买下它了。后面谈付款问题。
  50.You’re welcome/Thank you 回答 Thank you.可以说:不用谢,但在商场里你买了他的 东西,他也常表示感谢。所以也可答:谢谢你。 五、完形填空(每空 1 分,共 10 分) Dear Linda, I saw your name in a newspaper. You 51 for pen friends in 52 . I am fifteen years old,and I 53 in the city of Nanjing. I am in my third year at No. I middle School. 54 can see from my photo that I am medium build 55 have long black hair. My father is a factory worker. My 56 is a cook. She works in a hospital. I like stamps, music, watching films and reading. I 57 dancing and helping my uncle 58 his car, too. I am 59 very interested in your country. Please 60 soon. Yours, Liu Zhong
优思数学网系列资料 版权所有@优思数学网
WWW.YOUSEE1
  23.COM
优思数学-新人教版初中数学专题网站
WWW.YOUSEE1
  23.COM"
( )
  51. A. ask B. asked C. are asking D. have asked 答案: ask for 要求,询问着去找。本句意为:你正在中国寻找笔友。 答案:C ( )
  52. A. Japan B. England C. Australia D. China 答案: 根据第二段内容, “I”是中国人,知 Linda 要在中国找笔友。 答案:D ( )
  53. A. live B. stay C. am born D. am glad 答案: live 生活、居住,stay 停留,根据句意选 live。 答案:A ( )
  54. A. They B. He C. We D. You 答案: 这里显然应选 you,你能从照片中看到……。 答案:D ( )
  55. A. and B. or C. but D. nor 答案: 根据句意选 A。 答案:A ( )
  56. A. uncle B. friend C. brother D. mother 答案: 前面介绍了父亲,后面通常应介绍母亲,而且下一句“Sheworks…” ,说明这 答案:D 个人是个女性,而且所给选项中,除 mother 外,均为男性。 ( )
  57. A. stop B. enjoy C. finish D. need 答案: 根据文章内容选 enjoy,enjoy doing sth.喜欢做某事。 答案:B ( )
  58. A. washes B. washed C. to wash D. washing 答案: help sb.to do sth. 答案:C ( )
  59. A. aiso B. too C. either D. really 答案: 根据句意应选“也” ,句子中间的“也”用 also。be interested in 对……感兴趣。 答案:A ( )
  60. A. come B. go C. write D. help 答案: 根据文章内容应选 write,请快点写信来。 答案:C 六、阅读理解(每题 2 分,共 10 分) The Spring Festival (春节) is our Chinese people’ festival (节日). There are different names s for each Chinese year. We call it the year of sheep,the year of dog,the year of pig,the year of tiger….And this year is the year of monkey. Before the day of the festival,people are busy shopping and cleaning their houses. On the Eve (除夕) there is a big family dinner. After dinner, the family stay up late (守夜) to welcome all the New Year. In the middle of the night, have dumplings. We can watch many kinds of parties we on TV. On the first day of the New Year, people wear their new clothes and go to visit their friends. They say "Happy New Year!" and some other greetings (问候) to each other. People have a good time during the festival. 根据短文回答下列问题
  61. How many names of the year are there in the passage (短文) ? 答案: 见第一段,数一数就知道了。 答案:There axe five names of the year.
  62. What do Chinese people do before the New Year? 答案: 见第二段第一句:Before the day of 答案:They are busy shopping and cleaning the house. the fastival,people are busy shopping and cleaning their houses.
  63. What do they say on the first day of the New Year? 答案: 见文章 答案:They often say “Happy New Year!”"and some other greetings to each other.
 

相关内容

新目标人教版八年级下 英语 期中复习重点词组

   八年级下期中复习基础知识 in 100 years=100 years later=100 years from now (一段时间 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 一百年以后 活到 200 岁 在家学习 爱上.... 养一只宠物鹦鹉 独居 在大学/中学 在太空站上 看上去时髦 穿 ...

英语期末复习(一)

   英语期末复习( 英语期末复习(一) ??新增词汇学习 新增词汇学习 期末新增词汇(共16个) " " " " " " " " awareness disqualify equalize status immune irritate rank occasion " " " " " " " " convince assemble deliver original fulfill ginger graph inflammation 1. awareness n. 意识,认识 " Health ...

九年级英语期末复习专项练习完成句子

   九年级英语期末复习专项练习? 九年级英语期末复习专项练习?完成句子 (9Aunits1-4) 1. You shouldn’t 2. You are 3. to wait Simon to . . 你不该担心没有早饭吃。 . 你有足够的耐心去等而不生气。 把事情搞得乱七八糟是 Simon 的典型特征。 4. You will school or work . 大约在本月中旬你会学业有成,事业有成。 5.He is to new ideas. 他富有充分的想象力来产生一些新的观点。 6. th ...

人教版小学四年级下册英语期末测试题

   人教版小学四年级下册英语期末测试题 文昌市一小提供 班级: 听力部分( 听力部分(30 分) 一、听录音,选出你所听到的句子中所包含的单词。(10 分) ( ( ( ( ( ) ) ) ) ) 1、A. library 2、A. jeans 3、A. sheep 4、A. tomato 5、A. eleven B. garden B. pants B. hen B. potato B. twelve C. playground C. socks C. goat C. carrot C. th ...

PEP人教版小学四年级下册英语期末测试题及答案

   PEP 人教版小学四年级下册英语期末测试题及答案 听力部分( 听力部分(30 分) 一、听录音,选出你所听到的句子中所包含的单词。(10 分) ( ( ( ( ( ) 1、A. library ) 2、A. jeans ) 3、A. sheep B. garden B. pants B. hen C. playground C. socks C. goat C. carrot C. thirteen D. home D. shoes D. cows D. onion D. fifteen ) ...

安徽省广德三中07-08学年度第一学期高二英语期末复习检测题(一)

   高考资源网(www.ks5u.com) ,您身边的高考专家 安徽省广德三中 - 安徽省广德三中 07-08 学年度第一学期高二英语复习检测 题(一) 一 班级 姓名 成绩 01-05 __ __ __ __ __ 06-10 __ __ __ __ __ 11-15 __ __ __ __ __ 16-20 __ __ __ __ 21-25 __ __ __ __ __ 26-30 __ __ __ __ __ 31-35 __ __ __ __ __ 36-40 __ __ __ __ ...

英语期末复习手册[1]

   九年级英语期末复习手册 Unit 1 复习要点 一、短语。 1. by making flashcards 通过做单词抽认卡 2. ask...for help 向某人求助 3. read aloud 朗读 4. that way (=in that way) 通过那种方式 5. improve my speaking skills 提高我的会话技巧 6. for example 例如 7. have fun doing sth 玩得高兴 8. have conversations with ...

人教版小学四年级英语期末试题

   2009-2010 学年度第二学期期末教学质量检测 小学四年级英语试卷 听力部分 一、听录音,选出你所听到的图画,在代表图画的字母上画圈。每个 小题读两遍。 1. A B 2. A B 3. A B 4. A B 5. A B 二、听录音,如果所听内容与图片相符就打“√”,不相符就打“×”。每个 小题读两遍。 三、听录音,根据录音内容用阿拉伯数字给下列图片排序。每个小题 读两遍。 ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) 四、听问句,选择正确的答语。每个小题读两遍。 ( ( ( ( ( ) 1 ...

初一英语上学期期末复习检测题

   初一英语检测题 一、单项选择(15 分) 1.she at six every day? No, she doesn’t. A. Does, get up B. Does, gets up C. Is, get up D. Is, getting up 2. Ben likes swimming very much, but he running. A. doesn’t like B. not like C. isn’t like D. don’t like 3. Let’s make a ...

人教版小学英语五年级上学期期末检测卷

   人教版小学英语五年级上学期期末检测卷 学校 班级 姓名 成绩 (检测时间:60 分钟,试卷总分:100 分) 1.听力部分:(30%) 听力部分: 听力部分 一.听录音,选择你所听到的单词或词组。每小题听两遍。 (10%) ( ( ( ( ( ) 1. A. mutton ) 2. A. Wednesday ) 3.A.closet B. pork C. cabbage C. Friday B. Tuesday C. curtain B. mirror ) 4.A.water the fl ...

热门内容

新英语900句 基础篇

   lesson1 GREETING ?打招呼? 1. Hello. / 你好. 2. Good morning. / 早上好. 3. How are you doing? / 你好吗? 4. Not bad. / 还不错。 5. What's up? / 怎么啦?/有什么新鲜事发生吗? 6. It's nice to meet you. / 见到你很高兴。 7. It's nice to see you again. / 很高兴又见到你。 8. I'm surprised to see you ...

浅谈如何激活英语课堂气氛

   浅谈如何激活英语课堂气氛 一堂英语课的成功与否,往往取决于课堂气氛是否活跃。可以设想,课堂上死水一 潭,学生听得昏昏欲睡,纵使教者水平再高,其效果也是不敢恭维的。因此,作为 英语教师都有必要思考这样一个问题,即如何有效地激活英语课堂气氛。笔者的答 案是: 一、巧“导入” 。课堂教学中“导入”的重要性是不言而喻的,正所谓“好的开 头等于成功的一半” 。一个高明的教者绝对不会说“今天我们学习某课/某单元” (Today we’re going to study Unit X / Lesson X ...

考研英语听力口语复试整理:提前准备有的放矢

   考研英语听力口语复试: 考研英语听力口语复试:提前准备有的 放矢 考研英语听力口语复试:提前准备 有的放矢 英语听力和口语测试是研究生复试中的重要组成部分。从 2005 年起研究生初试中英语 取消听力,英语听力和口语的考查放到复试中进行,英语听力和口语的分值要记入总分,考 生对英语口语和听力一定要认真准备。 英语听力和口语测试是研考复试的重要组成部分。 考 生应该利用从初试结束到复试开始这一段时间,强化英语口语和听力的训练。 听力准备要提前预热 英语听力部分, 大多数学校都以现有的成型考试为 ...

考研复试之疯狂复试英语口语句型

   在这里列出一些最常用的句子,要熟读,在面试中要熟练。看起来很简单,可是要做到脱口而出,不一定 很简单。 一、第一句话(first word) 第一句话( ) 见到考官的第一句话,很关键,不用说的很复杂。可以是一个简单句,但一定要铿锵有力。 展示出自信和实力。千万不要来一句“sorry, my English is poor”。常见的开头有: 1. Good morning! may I introduce myself …… 2. I am glad to be here for this ...

3a 牛津英语教案 unit7

   Unit 7 It’s nice . 教学要求: 1. 1. 能听懂、 会说 Look at …及其应答 It’s smart /pretty/nice , 并会用 How nice ! 表 达赞美,感叹之意,能用 This is …和 That’s …介绍物品。 2. 2. 能听懂会说服装类单词 。a dress ,a skirt ,a T-shirt a jacket ,a sweater,a coat ,a shirt ,a blouse 及物主代词 his ,her 形容词 new ...