taoti.tl1
  00.com
你的首选资源互助社区
九年级英语期中考试试卷
明:
  1.
  2.
  3. 注意事项: 注意事项:
  1. 说
20
  11.4
本试题分两卷, 客观题)在第1至第 至第6页 主观题)在第7 至第8页 本试题分两卷,第Ⅰ卷(客观题)在第 至第 页,第Ⅱ卷(主观题)在第 至第 页。 本试题满分100分 考试时间 分钟。 本试题满分 分,考试时间100分钟。 分钟 考试结束时,试题卷和答题卡一并收回。 考试结束时,试题卷和答题卡一并收回。 答题前,考生务必将自己的姓名、准考证号、考试科目用2B 铅笔涂写在答 答题前,考生务必将自己的姓名、准考证号、考试科目用 题卡上。 题卡上。
  2. 每小题选出答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动, 每小题选出答案后,用铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动, 用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。答案写在试卷上, 律不给分。 用橡皮擦干净后,再选涂其他答案标号。答案写在试卷上,一律不给分。
第Ⅰ卷 (客观题 共 55 分)
一、单项填空 在 A 、B、 C、 D 四个选项中, 选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项 涂黑。 (本大题共 15 分,每小题 1 分)

  1. ? You’ve dropped “s” in the word “across.” ? Oh, you are right, letter “s” should be doubled like this “across.” A. a; a B. the; a C. an; a D. an; the
  2. ? will your parents take you to Shanghai? ? In about two months, after I finish the final exams. A. How long B. How soon C. How often D. How many times
  3. What it is to go fishing in weather! A. a great fun; so fine B. a great fun; such a fine C. great fun; so fine a D. great fun; such fine
  4. ? David be the new chairperson of the Students’ Union? ? He be, as you know, he is quite excellent but I'm not sure. A. Can; can't B. May; must C. Can; may D. May; mustn't
  5. of the students in our class money to the quake-hit areas these days. A. Two third; have raised B. Two thirds; has raised C. Two three; have donated D. Tw o thirds; have donated
  6. ? Let’s go on a camp if it this weekend, Jimmy! ? But nobody knows if it . A. is fine; rain B. will be fine; rains C. will be fine; will rain D. is fine; will rain
  7. The shop for two weeks, but I there so far. A. has opened; haven’t gone B. has been open; haven’t been C. has been open; haven’t gone D. has opened; haven’t been
  8. ? I’m hungry. Is there any bread in the fridge? ? at all. We’d better buy . A. Nothing; some B. None; some C. Nothing; any
D. None; any

  9. ? Life now is not so easy as it be ,do you think so? ? Yes. I working seven days a week to get more pay. A. used to; used to B. was used to; used to C. used to; am used to D. was used to; am used to
  10. ? Daniel, your books are in a terrible mess on your desk.
taoti.tl1
  00.com
你的首选资源互助社区
? Really sorry. I’ll at once. D. put them out A. put them away B. put them on C. put them dow n
  11. It is difficult for us to learn a lesson in life we’ve actually had that lesson. A. when B. after C. since D. until
  12. ? Your father was worried about something this morning, why? ? He wanted to know. A. where he could mend the television B. why he mend the television C. that he mended the television D. how did he mend the television
  13. How the song she sings sounds! I have never a be tter voice. A. beautifully; sounded B. beautiful; heard C. sweet; listened to D. sweet; sounded
  14. ? Have you shown the visitors around our school, Peter? ? Yes, I it after the first class. A. have done B. did C. had done D. will do
  15. ? Would you mind me here? ?. Let me take my bag away. A. to sit; Go ahead B. sitting; Better not C. to sit; Yes, please D. sitting; Not at all
[来源:学科网 ZXXK]
二、完型填空 先通读下面的短文,掌握其大意,然后在每小题所给的四个选项中选出可以填入空白处的 最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 (本大题共 10 分,每小题 1 分) Lang Lang is a world-class young pianist (钢琴家) who grew up in Shenyang. He went to a piano school in Beijing when he was just eight. “You need fortune (机会,运气).” His father said, “But if you don’t work hard, no fortune will come.” What made him sad was that his piano teacher in Beijing didn’t like him. “You have no talent. You will never be a pianist.” 16 a nine-year-old boy, Lang Lang was badly hurt. He decided that he didn’t want to be a 17 any more. For the next two weeks, he didn’t touch the piano. 18 , his father didn’t push, but waited. Luckily, the day came when his teacher asked him to play some holiday songs. He didn’t want to, but as he placed his fingers on the piano keys, he 19 that he could show others that he had talent after all. That day he told his father what he had waited to hear ? that he wanted to study with a new teacher. From that point on, everything turned around! He started 20 competitions. In the 1994 International Young Pianists Competition, when it was 21 that Lang Lang had won, he was too excited to 22 back his tears. Soon it was 23 that he couldn’t stay in China forever ? he had to play on the world stages. In 1997 he moved again, this time to Philadelphia, US. There he spent two years practicing, and by 1999 he had worked hard enough for fortune to come. After his 24 performance at Chicago’s Ravinia Festival, many gigs (特邀演出) came. Lang Lang finally worked to reach the place where fortune comes to him, and lets him 25 .
  16. A. Like
  17. A. singer
  18. A. Hopefully
  19. A. seemed
  20. receiving
  21. A. told B. With B. pianist
[来源:Z+xx+k.Com]
C. To C. conductor (指挥) C. Wisely C. noticed C. winning
D. As D. player D. Unluckily D. realized D. beating
A.
B. Patiently B. allowed B. accepting
B. reported
C. announced
D. believed
taoti.tl1
  00.com
你的首选资源互助社区

  22. A. hold
  23. A. surprising
  24. A. wonderful
  25. A. catch
B. hide B. clear B. cheerful B. shine
C. turn C. strange C. respectful C. admire
D. put D. wrong D. meaningful D. develop
[来源:学科网 ZXXK]
(本大题共 30 分, 每小题 2 分) 三、阅读理解 阅读下面的短文,然后根据短文内容选择最佳答案。
A
Tom saw an advertisement in a newspaper for a beautiful, modern bicycle which cost $60, so he went to the shop which had put the advertisement in and asked to see one of their nice bicycles. The shopkeeper was very happy to show one to Tom. He examined (检查) it carefully and then turned to the shopkeeper, saying, “There isn’t a lamp on this bicycle, but there was one on the bicycle in your advertisement.” “Yes, Sir,” answered the shopkeeper, “but the lamp isn’t included in the price of the bicycle. It’s an extra.” “Not included in the price of the bicycle!” Tom said angrily. “But that’s not honest. If the lamp’s in the advertisement, it should have been included in the price you gave there.” “Well, Sir,” answered the shopkeeper calmly, “there’s also a girl on the bicycle in our advertisement, but we don’t supply (提供) one of them with the bicycle, either.”
  26. The story most probably took place in . A. Italy B. China C. America D. Britain
  27. The shopkeeper was very happy to show a bike to Tom because . A. Tom was the first customer who came to buy the bike. B. Tom examined the bike carefully C. another bike was wonderful. D. he hoped Tom would buy one.
  28. What do you think would probably be the result? A. Tom left the shop angrily without buying a bicycle. B. Tom bought the lamp as well as the bicycle. C. Tom bought the bicycle only without a lamp. D. Tom kept quarrelling with the shopkeeper. B When we talk about stars, especially women stars, it seems that they are always young, pretty and own attractive body shapes. But recently a Britain’s Got Talent(英国达人)star Susan Boyle has changed our views completely. Simon Cowell, one of the organizers of the talent show spoke of his surprise over Ms Boyle’s voice. “This lady came up, and I’m thinking, ‘This will take five seconds and I can go to have a cup of tea.’ That changed when she began to sing I Dreamed a Dream from Les Miserables. She knew we were going to have that reaction (反应) just to see that look of satisfaction on her face midway through ? and it was one of my favorite moments,” Cowell said. The performance was posted online and before long, the 47-year-old Scottish woman has been famous all over the world. Speaking from her home in Scotland, Ms Boyle said that she hadn’t thought of changing her appearance. She said that her friend helped her with make-up. “I mean, it’s meaningless.” She added. Ms. Boyle also spoke of the reason she first began to explore her musical talents. “ I was kind of slow at school, so getting something like singing was a good way of hiding behind that and therefore it built my confidence.’’
taoti.tl1
  00.com
你的首选资源互助社区

  29. Susan Boyle had a look of satisfaction on her face when she was singing because . A. she was confident of her singing B. she was satisfied with the organizers C. she was pretty and in good shape D. she sang the song I Dreamed a Dream from Lea Miserables
  30.What does the underlined word “views” mean? D. 景色 A. 见解 B. 预告 C. 复习
  31. According to the passage, which is NOT true? A. It was the musical talents that built Susan's confidenc e. B. Susan Boyle was not good at her lessons when at school. C. Susan Boyle became famous because of her appearance. D. Simon Cowell didn't think Susan Boyle a good singer at the time sight.
  32. What can we learn from Susan Boyle’s success? A. It’s never too old to learn. B. It’s easier to succeed at the age of
  47. C. If you have a dream, keep trying to make it come true! D. If you are not able to study well, to be a singer instead. C We parents like to make sure that our children are eating well and getting all the nutrients(营养)they need. Children need two or three kinds of vegetables every day. A simple way to get children to eat vegetables is eating them ourselves. Following our habit, they may start eating vegetables. Don’t say things like, “if you eat your vegetables, you can have desserts.” These methods work for a little while but can possibly lead them to hate vegetables more. Giving your children new varieties(多样性) which will help her or him develop a taste for trying new things. Sometimes the simple things just don’t work. We have to start becoming a little creative when it comes to making our children eat these vegetables. By doing this in the beginning when they are small, it will hopefully help them learn to love vegetables. Think of creative ways to make children eat vegetables. For example, cut up vegetables like carrots, tomatoes, and assemble (集合) a creative way on a plate for an afternoon snac k. Or try using cheese sauce either by dipping (浸)vegetables or by putting the cheese right on top of the uncooked vegetables. If you prefer, you can also add a teaspoon of sugar on top of cooked green beans and peas to give them a little sweeter taste. Doing this shouldn’t lead to a sweet tooth as long as you only give them a small amount. If you have a child that refuses to eat vegetables, some of these suggestions I’ve listed will help to turn that around. In the end, you’re not just getting them to eat vegetables, you are helping them to live a healthier lifestyle.
  33. According to the text, all the following ways to get children to eat vegetables are creative EXCEPT . A. making vegetables much sweeter B. putting cheese on top of vegetables C. preparing carrots in an attractive way D. adding some cheese sauce to vegetables
  34. If you want your children to develop the habit of eating vegetables, you should . A. be very patient to them B. set an example to them C. give dessert to them as an award D. cut vegetables into different types
taoti.tl1
  00.com
你的首选资源互助社区

  35. Which of the following is Not true according to the passage? A. Children need to eat vegetables every day B. Parents should help children live a healthy lifestyle C. Sugar can make children keep a healthy lifestyle D. It is necessary to think of creative ways to make children eat vegetables
  36. The best title of this passage would probably be “ .” A. Vegetables Are Important for Children B. Few Children Like Eating Vegetables C. Different Kinds of Vegetables for Children D. How to Make Your Children Eat Vegetables D What is your favorite color? Do you like yellow, orange and red? If you do, you must be an optimistic(乐观 的), a leader, an active person who enjoys life, people and excitement. Do you prefer grey and blue? Then you are probably quiet, shy, and you would rather follow than lead. You tend to be a pessimist (悲观主义者). At least, this is what psychologists(心理学家)tell us, and they should know, because they have been seriously studying the meaning of color preference(喜好) as well as the effect
 

相关内容

江苏省无锡市前洲中学2011届九年级下学期期中考试(英语)

   taoti.tl100.com 你的首选资源互助社区 九年级英语期中考试试卷 明:1. 2. 3. 注意事项: 注意事项:1. 说 2011.4 本试题分两卷, 客观题)在第1至第 至第6页 主观题)在第7 至第8页 本试题分两卷,第Ⅰ卷(客观题)在第 至第 页,第Ⅱ卷(主观题)在第 至第 页。 本试题满分100分 考试时间 分钟。 本试题满分 分,考试时间100分钟。 分钟 考试结束时,试题卷和答题卡一并收回。 考试结束时,试题卷和答题卡一并收回。 答题前,考生务必将自己的姓名、准考证号、 ...

2011年费县高一英语下学期期中考试试题

   2011 年费县高一英语下学期期中考试试题 年费县高一英语下学期期中考试试题 第一节:单项填空 (共 15 小题,每题 1 分,共 15 分) 从四个选项中,选出最佳选项,并 在答题纸上将该选项标号涂黑。 21. Thanks for me of the meeting this morning. A. advising B. suggesting C. reminding You’re welcome. D. telling 22. The old professor travelled ...

2011年初三年下学期期中考试英语综合测试

   2011 年初三年下学期期中考试 年初三年下学期期中 下学期期中考试 英 语 试 卷 考试时间: 分钟) (满分:150 分:考试时间:120 分钟) 满分: 班级 姓名 号数 本试卷分为第一卷和第二卷两大部分。试卷内容:听力部分(20% 本试卷分为第一卷和第二卷两大部分。试卷内容:听力部分(20%)和笔试 (20 部分(80 (80% 分钟。 部分(80%),全卷满分为 l 50 分,考试时间为 120 分钟。 第一卷( 第一卷(100 分) 第一部分 听力考查(30 分) 听力考查( 听 ...

云南省绿春第一中学2010-2011学年八年级英语下学期期中考试

   2010? 绿春一中 2010?2011 学年度下学期期中考试 初二英语试卷 (总分:120 分 一、英汉互译。(每题 1 分,共 40 分) 英汉互译。 Ⅰ英译汉 1、building 3、hundreds of 5、space 7、on the other hand 9、kitchen 11、influence 13、tonight 15、chance 17、take away 19、message II 汉译英 21、传递 23、工厂 25、适合,适应 27、跟随 29、飞机 31、发 ...

云南省绿春第一中学2010-2011学年七年级英语下学期期中考试

   2010? 绿春一中 2010?2011 学年度下学期期中考试 初一英语试卷 (考试时间:120 分钟,满分:120 分) 注意:本卷为试题卷。考生解题作答,必须在答题卷上。答案书写在答题卷相应位置上。 第一部分 基础知识运用(共五节,满分 58 分) 第一节 写出下列动词的-ing 形式,写在横线上。 (每小题 1 分,共 10 分) 1. clean 4. go 7. have 一、shop 中英文词汇配对,将中文的代号写在括号内。 (每小题 第二节 中英文词汇配对,将中文的代号写在括号 ...

海淀区九年级第一学期期中练习英语试卷答案及评分参考2011.11

   海淀区九年级第一学期期中练习 英语试卷答案及评分参考 2010.11 听力理解 (共 24 分) 听力理解 一、听对话选图。 (共 4 分,每小题 1 分) 1. B 2. A 3. C 4. B 二、听对话或独白选择答案。 (共 12 分,每小题 1 分) 5. A 6. C 7. C 8. A 9. A 10. B 11. C 12. B 13. A 14. B 15. B 16. C 三、听对话记录关键信息。 (共 8 分,每小题 2 分) 17. David 18. May 19. ...

六年级下学期期中英语试题

   2010? 学年第二学期期中质量检测 质量检测六年级英语 2010?2011 学年第二学期期中质量检测六年级英语 选出每组中不同类的单词( 一、Read and choose 选出每组中不同类的单词(10 分) 1、A、tall 、 、 2、A、thinner 、 、 姓名: 4、A、horse 、 、 5、A、excited 、 、 B、book 、 B、stronger 、 B、monkey 、 B、angry 、 C、heavy 、 C、short 、 C、BeiJing 、 C、ho ...

高一英语下学期期中考试专项训练

   高一英语下学期期中考试专项训练 单项选择) (范围 必修 3 单词拼写 完成句子 单项选择) Ⅰ. 单词拼写 (35 分) 1. Even a small success gives you a sense of (成绩,成就). 3. Perhaps if they had an (紧急情况,突发事件)they could not reach a doctor. 4. 5. That was a (一代,时代)when girls' education was always placed ...

初三第一学期期中考试英语试卷分析

   初三第一学期期中英语考试试卷质量分析 2004.11.15 威海十五中 此次考试全面考查了考生使用英语语言的能力,真正做到了三个有利于,即:① 有利于贯彻国家的教育方针,进一步推进素质教育,推进新一轮的课改理念,全面提 高教育质量,培养学生运用语言的能力和创新能力;②有利于减轻学生过重的学业负 担;③有利于指导今后的初中英语教学。 帮助学生成功是教育工作者的最大快乐, 本试卷立足面向广大学生的实际, 力求 科学性,做到了内容正确、题型多样、题意明确、结构合理,遵循了由浅入深、循序 渐进的原则 ...

2011年六年级英语毕业考试模拟试题

   2011 年小学英语毕业考试模拟试题一 小学英语毕业考试模拟试题一 考试模拟试题 姓名: 成绩: 一、根据读音规则,判断下列各组单词中,哪一个单词划线部分的读音与其它三个划线 部分的读音不同,请选出。 (共 10 分,每小题 2 分) ( )1. A. hand B. gave C. map D. plan ( )2. A. went B. bed C. me D. get ( )3. A. heavy B. sleep C. weekend D. meet ( )4. A. car B. ...

热门内容

英语应用文写作教学策略与写作技巧

   第四卷   第二期                  长春医学                4   2 Vo. No.    2006 年                Changchun Medical Journal                2006 英语应用文写作教学策略与写作技巧 尹慧玉 ( 长春医学高等专科学校外语教研部   吉林长春   130031) 摘    要 英语能力 、 、 四 六级考试中作文一直是学生们头痛的问题 ,就我校学生的当前状况 ,应当就学生的作文写作 ...

通信英语

   Text and translation GSM(Global System for Mobile Communication) ( ) 全球移动通信系统 The success of mobile systems across the world is a sign that communication is moving towards a more personalized, convenient system. People who have to use a mobile phon ...

实用提高英语技能100个英文句子!!!读完这100句,你就学会了几千单词!!!

   1. Typical of the grassland dwellers of the continent is the American antelope antelope, pronghorn. or pronghorn 1.美洲羚羊,或称叉角羚,是该大陆典型的草原动物。 2. Of the millions who saw Haley s comet in 1986, how many people will live long Haley’s enough twenty-first ...

高三英语能力闯关训练题四

   高三英语能力闯关训练题四 能 力 闯 关 Ⅰ.单词拼写 1.I wanted to hhis present from him until his birthday in order to give him a nice surprise. 2.Your mtends to get worse as you get older,so you are always forgetting something important. 3.Miss Green dherself up and went ...

英语:高考句型句式结构课件

   高 考 英 语句型 句式结构课件 一、When it comes toto1. Listening attentively in class and reviewing in time a sure way to improve your learning, and this is especially true it comes to standard tests. A is , when B are, when C is, while D are, as 2. He is a man o ...