高考资源网(ks5u.com)
您身边的高考专家
最新英语高考单项选择题专项练习
单项选择题( ) 单项选择题(
  1)
  21.? Don't put the waste on the ground, young man. ? Oh, I'm sorry. I the dustbin there. A. hadn't seen B. didn't see C. can't see D. wasn't seeing
  22.? Why are you late again, Vera? ? The bus took me a(n)half hour to get to the hotel because of the traffic jam. A. extra B. spare C. more than D. other
  23.? I wonder if you have a single room for tonight. ? . ? Thank you anyway. A. One monent, please. I'll check it out for you. B. Sure, please fill out this form. C. Sorry, I'm afraid we have none at the moment D.How long are you planning to stay here, sir?
  24.? Thank you, Joan, for the lovely party and the delicious food. ? . A. No thanks B. Never mind C. All right D. My pleasure
  25.? Where is my blue jeans? ? It's in the washing - machine. You'll have to wear different one. A. any B. the C. a D. other
  26.? He to Beijing ten times in 19
  99. ? So he must have covered of it. A. went; much B. had; a lot C. was going; some D. had gone; many
  27.? Do you have my passport, Janet? ? Yes, I have right here, in the locker. A. one B. it C. a very one D. this
  28.The picture was put in the corner of the room, nobody in it. A. had any interest B. being interested C. was interested D. to have an interest
  29.I would appreciate it you help me with my English. A. that B. if C. where D. in case
  30.? Where did the accident happen? ? It was at the post office near the hotel the peace talk would be held. A. that B. which C. where D. when
  31.? How did you play in the match? ? Well, our team was ahead by 2 to zero during the first half, but we in the last ten minutes. A. had lost B. have lost C. were losing D. lost
  32. student of English limited exercise finds it hard to get good mark in an English exam. A A. is used to deal with B. used to deal with C. is used to dealing with D. used to dealing with
  33.My new issue of Twenty - first Century. School Edition has disappeared. Who have taken it? A. should B. must C. could D. would
  34.? Mr Smith, I wonder if you are free this afternoon. We'd like you to come to our party. ? . A. I'd like to B. I'd love you, too C. I will come D. I like it
www.ks5u.com 版权所有@高考资源网
-1-
高考资源网(ks5u.com)
您身边的高考专家

  35.After the storm nothing of the house, It really us much to think about. A. stayed; keeps B. kept; makes C. remained ; leaves D. left; gives 单项选择题( ) 单项选择题(
  2)
  21.It is ball -point pen invented by Hungarian refugee named Lazio Biro. A. a; the B. the; a C. a; a D. the; the
  22.? How do you usually go to work? ? If it is fine, I on foot. A. will go B. go C. have gone D. won't go
  23. in a recent science competition, the three students were awarded scholarships totaling $ 21, 0
  00. A. To be judged the best B. Judged the best C. Having judged the best D. Judging the best
  24.On New Year's Eve New York City holds an outdoor which attracts a crowd of a million of more people. A. incident B. event C. ease D. affair
  25.Americans eat as they actually need every day. A. twice as much protein B. twice protein as much twice C. twice protein as D. protein as twice much
  26., he does get annoyed with her sometimes. A. Although much he like her B. Much although he likes her C. As he likes her much D. Much as he likes her
  27.? Why didn't you tell Ann the truth? ? . A. Yes, I was afraid to be scolded by her B. No, but I wanted to C. But I did D. I always hate telling lies
  28.If the building project by the end of this month is delayed, the construction company will be fined. A. being completed B. is completed C. to be completed D. completed
  29.Will you see to that the luggage is brought back? A. me B. yourself C. it D. them
  30.? “Mary I speak to your manager Mr. Williams at five o'clock tonight?” ? “I'm sorry. Mr Williams to a conference long before then.” A. will have gone B. had gone C. would have gone D. has gone
  31.That's the best way we should think of the dying soldier. A. helping B. saving C. operating D. to save
  32. the earth to be fiat, many feared that Columbus would fall off the edge of the earth. A. Having believed B. Believing C. Believed D. Being believed
  33.difficulties we may come across, we'll help one another to overcome them. A. Wherever B. Whatever C. However D. Whenever
  34.Glad to see you back. How long in Russia? A. did you stay B. have you stayed C. were you staying D. have you been staying
  35.? Excuse me, can you tell me how to get to the airport? ? . A. Certainly, you can take a No.3 B. No I don't know how C. Yes, you could go by bus D. Along this road
www.ks5u.com 版权所有@高考资源网
-2-
高考资源网(ks5u.com)
您身边的高考专家
单项选择题( ) 单项选择题(
  3)
  21.They have their reason for keeping their marriage secret for moment. A. the; a B. the; the C. a; the D. a; a
  22.She is always ready to help people in trouble because she thinks it a. A. decision B. chance C. pride D. pleasure
  23.? When shall we meet, at 6?00 or at 6?30? ? . A. At any time. B. You make the time C. well, either time will do D. Any time is OK.
  24.? Are all the titles of the articles in the contents? ? Yes, all. A. listed; included B. listing; includes C. listed; including D. being listed; being included
  25.? Why hasn't Jane arrived yet? ? She again in the morning. A. shouldn't have overslept B. may have turned off the alarm clock C. must have no one to call her D. should have someone to wake her up
  26.He give up the dictionary than a child would give up a new toy. A. will no longer B. would rather C. had better D. would no more
  27.Every possible advanced technology. A. should be made of B. should be made use C. use should be made of D. should make use of
  28.Not that I'm unwilling to go with you, I'm busy now. A. because B. but C. but that D. however
  29.? Has the football match just started? ? Just started? It must be clear who by now. A. is winning B. wins C. has won D. would win
  30.? Have you told Joan the news? ? Yes. I told her I saw her this morning. A. while B. the moment C. until D. suddenly
  31.You will see this product wherever you go. A. to be advertised B. advertised C. advertise D. advertising
  32.? Did you go to the party last night? ? Yes. and I'd rather . It was so. A. not go; tiresome B. not have gone; exciting C. not have gone; tiring D. go; interesting
  33.? Will you go home tomorrow morning? ? No, I'm planning. A. on B. to C. so D. it
  34.? Have you any money on you? I need some badly. ? Sorry, but at all. A. not B. nothing C. none D. quite a little
www.ks5u.com
-3-
版权所有@高考资源网
高考资源网(ks5u.com)
您身边的高考专家

  35.? Why not join us in the game?? . A. Sure, please do B. No, you do the same C. Oh, that's all right D. Ok, coming 单项选择题( ) 单项选择题(
  4)
  21.? Have you graduated from collage? ? Yes , . A. I studied French for two years. B. I have been studying French. C. I have studied French for two years. D. I had studied French for two years.
  22.Ann was reading a detective novel, completely to the outside world. A. being lost B. having lost C. losing D. lost
  23.Fish have eyes and appears to be a nose, and they can hear, too. A. that B. which C. it D. what
  24.The new government the foreign - owned fields one after another. A. took over B. took out C. took off D. took on
  25.The five firemen the director had the five people in the fire were highly praised. A. rescue B. rescued C. to rescue D. had rescued
  26. his son away to college, the old couple got more room in the house. A. As B. For C. Through D. With
  27. You should always take into consideration the part a good way of learning will in your studies. A. give B. make C. play D. teach
  28.I asked him to show me the record that the meeting, but he refused. A. kept B. was kept C. was kept of D. kept of
  29.There are few pieces of electronic equipment to raise fears regarding future employment chance than computers. A. likely B. more likely C. possibly D. more possibly
  30.The driver night have had an accident but that he the car suddenly. A. braked B. would brake C. had braked D. forget
  31.Where did you get car of? A. this; yours B. the; you C. a; yours D. a; you
  32.They sold their house for only 12, 000 dollars, so the buyer got a wonderful. A. cost B. bargain C. amount D. value
  33.It's terrible. The ear break down just as we were going on our holiday. A. should B. would C. could D. must
  34.As announced in today's paper, he is to visit China on Sunday. A. being B. is C. to be D. been
  35.? We are sorry we can't stay with you. ? . A. No sorry at all B. I don't think so C. Don't think so D. That's all right 单项选择题( ) 单项选择题(
  5)
  21.It's quite strange that the man sleeps with his mouth and his eyes. A. closed; open B. closing; opened C. closing; open D. closing; opening
  22.? Jim, let's hurry to the airport. Mabel is coming. ? Oh, I was afraid . What's made her change her mind?
www.ks5u.com 版权所有@高考资源网
-4-
高考资源网(ks5u.com)
您身边的高考专家
A. she would never come B. I would miss her C. she had already come D. I might have missed her
  23.? Is Mr Smith rich? ? Yes, very rich. When he worked in town, he earned a lot. Now he has a big farm in country. A. at; the B. /; / C. /; the D. the; /
  24.Written in a hurry, . How can it be satisfactory? A. they found many mistakes in the report B. Sam made lots of mistakes in the report C. there are plenty of mistakes in the report D. the report is full of mistakes
  25.? Could you do me a favor and take the box up to the sixth floor? ? . No problem at all. A. With pleasure B. My pleasure C. For pleasure D. At your pleasure
  26.? How can the problem be solved? ? Well, we must it to the president's own judgment. A. depend B. leave C. suggest D. realize
  27.? Do you often visit your grandparents? ? Mmm… , I'm afraid. I usually phone them. A. over again B. time and again C. once again D. now and again
  28.? Bob, you're absent - minded ! ? Oh, I'm sorry I attention to you, Miss Shute. A. haven't paid B. wasn't paying C. am not paying D. couldn't have paid
  29. and Mrs Scott prefer a restaurant in a small town to in so large a city as New York. Mr A. this B. one C. it D. that
  30.The boy the teachers considered failed in the final exam, surprised them very much. A. to be the best; which B. as the best student; that C. to have been studying well; it D. such as a good student; which
  31.? They all agree George. Has the project been passed? ? Who George can make the final decision? A. except; except B. except; besides C. but; but D. besides; but
  32.Thousands of teachers into their new fiats and the rest of them for theirs . The government say many more apartment buildings A. have moved; is waiting; are to be built B. have been moved; are waiting; will be completed C. have been moved; is waiting; will have been putting up D. have moved; are waiting; are to be set up
  33.The first set of textbooks for teaching English as a foreign language came out in the 16th century. A. written B. had been written C. to be written D. was written
  34.Is 48 hours the man- made satellite is made in our country to orbit the planet around? A. it; that; where B. it; when; what C. it for; that it takes; that D. it; that it takes; which
  35.? Why does Sara know so much about Angkor Wat?
www.ks5u.com
-5-
版权所有@高考资源网
高考资源网(ks5u.com)
您身边的高考专家
? She have been there, or ... A. must B. oughtn't to C. may D. Can't 答案与分析 1 答案
  21.A 如果描述刚才一瞬间进行的动作用过去进行时,如 I wasn't listening,过去某一结果用 一般过去时,如 I didn't hear it.
  22.A 本句意思是多花了半个小时,因此用 extra 表示“额外的,附加的”。
  23.C 从答语可知要订房间没有订到,因此选 C
  24.D 应答别人的感谢你的帮助或款待时用(It's)a/my pleasure.
  25.C “另外穿一件衣服”,表示没有具体所指的另外一个。
  26.A 问句中有特定的过去时间,表示过去做过某事,因此用一般过去时;第二句表示“北 京的很多地方”用 much of+单数或不可数名词
  27.B 用 it 代上文的 my passport.
  28.B 用独立主格作状语,对主句作补充说明,如果选 A、C 项要有连词连接两个句子。
  29.B “
 

相关内容

江苏省厉庄高级中学2008届高三英语周考(18)试题及参考答案

   蓝天家教网 http://www.ltjiajiao.com 伴您快乐成长 厉庄高级中学 2008 届高三英语周考(18)试题 ( 1:40 ? 3:40 p.m. 20080124) 注意:1.本试卷分为第Ⅰ卷和第Ⅱ卷两部分;第Ⅰ卷为选择题,第Ⅱ卷为非选择题. Ⅰ Ⅱ Ⅰ Ⅱ 满分 120 分,考试时间 120 分钟. 2.第Ⅰ卷选择题答案请涂写在答题卡上,第Ⅱ卷答案写在答题栏内. Ⅰ Ⅱ 第Ⅰ卷(选择题 第一部分 听力(共两节,满分 20 分) 共 85 分) 做题时, 先将答案划在试卷 ...

戴窑高级中学2010届高三英语复习计划

   戴窑高级中学 2010 届高三英语复习计划 本届高三是实施新课程改革的第五年,我们可以说,大致上已经有了整体高考 方向上的把握。高中阶段的英语新课程要使学生通过学习英语提高综合素养,而针对 于我们,高考中抓成绩才是硬道理。因此我们认为首先要在思想上做好充分的准备, 做到以全新的姿态迎接 2010 高考,打一场有备之战。 一、指导思想: 根据英语教学规律,以新课程标准为准绳,以《考试说明》为依据,以巩固和落 实基础知识为中心,以培养读写能力为重点,反对低层次的重复操练,代之以阅读能 力培养为主 ...

江苏省平潮高级中学2009届高三上学期综合测试英语试题

   精品学习网高中频道 (http://www.51edu.com/gaozhong/) 海量同步课件、 , 同步备考、同步试题等资源免费下载! 江苏省平潮高级中学 2009 届高三上学期综合测试 英语 听力( 听力(略) 第一部分:英语知识运用(共两节,满分 35 分) 第一节:语法和词汇知识(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 1.-May I speak to Professor Black, please? 1 -Sorry, but he is busy conducti ...

高三英语单项选择题

   本文由马立蓉梅贡献 doc文档可能在WAP端浏览体验不佳。建议您优先选择TXT,或下载源文件到本机查看。 专业英语服务, 英语博客网 www.52enblog.com 专业英语服务,成就英才事业 高三英语单项选择题 第一课时 1. I won’t think of him because of his shortcomings. He is a good boy after all. A. much B. little C. any less D. any more 2 ...

中考英语单项选择题专项练习

   www.3edu.net 3edu 教育网,教学资源集散地,完全免费! 中考总复习 单项选择训练之 A 词类 ( ) 1. --Have you had breakfast yet? A./ B. a C. the -- No, not yet. D. an ( )2. Let's look at the bag. Can you see "s"on the corner of bag? A. a, a B. a, the C. an, a D. an, the egg ...

最新英语高考单项选择题专项练习

   最新英语高考单项选择题专项练习 单项选择题( ) 单项选择题(1) 21.? Don't put the waste on the ground, young man. ? Oh, I'm sorry. I the dustbin there. A. hadn't seen B. didn't see C. can't see D. wasn't seeing 22.? Why are you late again, Vera? ? The bus took me a(n)half hour ...

北大附属中学2011届高三英语精品资料-英语写作

   嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 欢迎使用 届高三英语精品复习资料: 北大附属中学 2011 届高三英语精品复习资料: 英语写作 【命题趋向】 书面表达题旨在测试考生的英语表达能力,考查其是否能够运用英语知识和技能进行交 际的能力。 2007 年全国试卷总共有 19 套,三套为新课标试题,广东新课标卷作文是两篇,分值为 40 分。山东新课标卷作文是一篇,但是分值为 30 分。只有海南和宁夏共同使用的新课标试 卷, 分值仍然为 25 分。 其它省市试卷作文分值一般都 ...

上海市普陀区2010届高三上学期质量调研卷(英语)

   本资料来源于大家网高考英语论坛 http://club.topsage.com/forum-136-1.htm 上海市普陀区 高三上学期 上学期英语质量调研卷 上海市普陀区 2010 届高三上学期英语质量调研卷 2010-1-12 第Ⅰ卷(共 105 分) I.Listening Comprehension Section A Directions: In Section A; you will hear ten short conversations between two speaker ...

高三英语单项选择与作文创新

   单项选择 与作文 How to do the multiple choice ? 1考意思,考形式? 考意思,考形式? 考意思 2 学会排2 除1 学会排 3 学会变形 更多资源xiti123.taobao.com 更多资源 1.As we have planned, we’ll go to my hometown to attend 照我们的计划那样…… ……. 照我们的计划那样……. my sister wedding party. We’ll visit our mother scho ...

2010届高考英语单项选择题题库(660题)

   学科网(ZXXK.COM)-学海泛舟系列资料 上学科网,下精品资料! 2010 届高考英语单项选择题题库(660 题) 一 1. Unfortunately, when I dropped in, Doctor Li for Beijing to join in the fight again SARS, so we only had time for a few words. A. just left B. has just left C. is just leaving D. was j ...

热门内容

英语单词表

   accurate ['kjurit] a.准确的,精确的 accuse [’kju:z] v.指控,控告,指责 accustomed [’k stmd] a.习惯的,惯常的(to) a.1.害怕的,恐惧的2.犯 advance [d'v :ns] 愁的,不乐意的 v.1.前进,向前移动2.取 得进展,改进n.1.前进,进 Africa ['frik] n.非洲 展2.预付,预支 African ['frikn] advanced [d'v :nst] a.在前面的,先进的,高级 a.非洲的, ...

石景山初三英语二统听力稿及答案

   北京市石景山区 2009 年初三英语第二次统一练习 答案及评分参考 第 I 卷(共 70 分) 1.C 2.B 3.A 13.C 23.D 33.B 43.D 53.A 4.A 14.B 24.C 34.C 44.C 54.D 5.B 15.B 25.B 35.C 45.B 55.A 6.C 16.A 26.A 36.A 46.D 56.A 7.A 17.A 27.B 37.B 47.B 57.B 8.B 18.C 28.D 38.C 48.B 58.C 9.A 19.C 29.C 39.A ...

初中英语57个中考必备句型1

   非常抱歉,该文档存在转换错误,不能在本机显示。建议您重新选择其它文档 ...

英语语音归类

   三年级英语内部资料 英语语音归类 一、音标 音 标 // /i: / /e/ 元 / / 音 / / 20 / / 个 / / / / / / / / /p/ /t/ /k/ /f/ /s/ / / /∫ 辅 / 音 28 /ts/ 个 / / /tr / /h/ /b/ /d/ / / 例词 Fish river 音标 / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /v/ /z/ / / / / /dz/ / / 例词 River teacher Bird ...

英语B级常考

   英语B级常考、 英语B级常考、常用短语 a series of 一系列,一连串 above all 首先,尤其是 after all 毕竟,究竟 ahead of 在...之前 ahead of time 提前 all at once 突然,同时 all but 几乎;除了...都 all of a sudden 突然 all over 遍及 all over again 再一次,重新 all the time 一直,始终 all the same 仍然,照样的 as regards 关于, ...