九年级英语试卷
英语知识运用(共三节, 第一部分 英语知识运用(共三节,满分 40 分) 词语释义( 第一节 词语释义(共 5 小题 ,每小题 1 分,满分 5 分) 从每小题后选项中找出与画线部分意思相同或相近的一项。 从每小题后选项中找出与画线部分意思相同或相近的一项。并将其字母代号填 入答题卷相应空格内。 入答题卷相应空格内。 ( )
  1. The girl isn’t good at English grammar, She is trying to improve it . A . change it B. make it better C. give it up D. solve it ( )
  2. You can’t speak English very well unless you practice spoken English every day . A . though you B. even if you C. because you don’t D. if you don’t ( )
  3. There used to be a big tree in front of the school. A. was B. had C. to be D. will be ( )
  4. If you don’t study for the test, you will fail it. A. will lose B. will miss C. can’t take D. can’t pass ( )
  5. I’m rather busy at present .Can I call you back later ? A. then B. soon C . now D. at times 单项选择: 共 小题, 第二节 单项选择:(共 25 小题,每小题 1 分,满分 25 分) 四个选项中选择能填入空白处的正确答案, 从 A、B、C、D 四个选项中选择能填入空白处的正确答案,并将其字母代号 填入答题卷相应空格内。 填入答题卷相应空格内。 ( )
  6. If you don’t know the word, you can in the dictionary. A. look it up B. look up it C. look at it D. find it ( )
  7. The teacher finds teaching little Tom because he is too young. A. frustrating B. frustrated C. frustrate D. to frustrate ( )
  8. He has lots of friends but he still feels . A .alone B. lonely C. along D. long ( )
  9. Have you got any trouble this practice? A. to do, listening B. doing, listening C. doing, listen D. do, listen ( )
  10. the old man in this factory when he was young ? A. Did, used to work B. Does. Used to working C. Did, use to work D. Do, used to work ( )
  11. The students in our school should not get to school late. A. be allowed to B. allow to C. be allowed D. allow ( )
  12. Mr. Black is not only strict his work but also is strict his children. A. with, in B. on, with C. in, with D. in, at a lot in the past ten years. Now it has become one of the ( ) 13 . Beijing
biggest modern in the world . A. changes; cities B. changed ; city C. has changed; cities D. has changed; city ( )
  14.He thinks studying making flashcards is a good way to learn English. A. by B. with C. for D. in ( )
  15. Let's enjoy the challenges instead of about our problems. A. face ; worry B. facing ;worrying C. to face; to worry D. face; worrying ( ) 16 I don’t know if it tomorrow. If it , we won’t go to play football. A. rains, rains B. will rain, will rain C. rains, will rain D. will rain, rains ( )
  17. The girl is to herself. A. enough old, wear B. enough old, dress C. old enough, dress D. old enough, wear ( )
  18. I have a new computer, But I don’t know how it. A. use B. used to C. to use D. to using ( )
  19. I have to be home by 10:00 pm. . A. So do I B. So have I C. So I do D. So I have a rest. ( )
  20. I’m tied now. Let’s stop If we stop , maybe we can’t get there on time. A. having; walking B. to have; to walk C. having; to walk D. to have; walking ( )
  21. He goes to sleep his bedroom light every day. A. with, in B. with, on C. have, on D. on, with ( )
  22. Sam couldn't spell the word .I couldn't,. A too B also C. so D. either ( ) 23 . should not be allowed to go out at night. A. Twelve-years-old B. Twelve-year-olds C. Twelve year olds .D. Twelve years olds ( )
  24. I’ll bring MP3 with me. A. myself B. self C. my own D. own exercise is a good way to keep healthy. (
  25. I think A. take B. taking C. took D. of taking 26 The best way your English is to join an English club. A. to improve ( ited ( )
  27. The old man for 10 years. A. makes B. improve C. improving C. making D. improves )
  27. I had some trouble complete sentences in learning English. B. to making D. to make
A. died (
B. dying
C. has been dead
D. was dead
)
  28. The workers two years building the school. A. spent A.buy, A. mind B. took B, enjoy B. care C. cost C. pay D. paid D. afford
  29.The cost of education is so high that many families could not it.
  30. Does it much that he was late for the meeting ? C. matter D. try
第三节 完型填空(共 小题, 第三节 完型填空 共 10 小题,每小题 1 分,满分 10 分) 四个选项中选择能填入空白处的正确答案, 从 A、B、C、D 四个选项中选择能填入空白处的正确答案,并将其字母代号填 入答题卷相应空格内 Henry was a middle school student. It was Saturday. There were 31 classes that afternoon, so he went to a shop near his home. The shop sold many jackets. He looked 32 them and at last chose a very nice one. He 33 it on and then told the shopkeeper to put it into a 34 . At that time his friend Bruce came into the shop. They hadn’t seen each other for a long time. They were so 35 to meet again that they forgot anything else. Soon they were busy 36 happily. they decided to go and have dinner It was nearly six o’clock, 37 together. Henry picked up his bag and walked towards the shop door. The shopkeeper stopped them and asked Henry to pay 38 the jacket. Henry looked at him in 39 at first, but soon he remembered that he didn’t pay the money to the shopkeeper and then left the him. He said sorry and 40 shop with his friend. ( )
  31. A. many B. any C. none D. no ( )
  32. A. up B. for C. after D. at ( )
  33. A. put B. tried C. got D. turned ( )
  34. A. bag B. cup C. car D. pocket ( )
  35. A. worried B. interested C. angry D. excited ( )
  36. A. talk B. talking C. talked D. To talk ( )
  37. A. though B. so C. because D. but ( )
  38. A. for B. of C. to D. back ( )
  39. A. surprised B. surprising C. surprise D. surprises ( )
  40. A. give B. gives C. gave D. to give
  1.D
  52.D
  53.A
  54.A
  55.D
  56.B
  57.B
  58.A
  59.C
  60.C 阅读理解: 共 小题, 第二部分 阅读理解:(共 15 小题,每小题 2 分,满分 30 分) A Many teenagers feel that the most important people in their lives are their friends. They believe that their family members don't know them as well as their friends do. In large families, it is quite often for brother and sisters to fight with each other and then they go to their own friends for advice.
It is very important for teenagers to have one good friend or a group of friends. Even when they are not with their friends, they usually spend a lot of time talking among themselves on the phone. This communication(交流 is very 交流) 交流 important in children's growth, because friends can discuss something that is difficult to say to their family members. However, parents often try to choose friends for their children. Some parents may even stop their children from meeting their friends. Have you ever thought of the following questions? Who choose your friends? Do you choose your friends or your friends choose you? Have you got a good friend your parents don't like? Your answers are welcome. 根据短文内容,判断下列句子的正误, 根据短文内容,判断下列句子的正误,你认为正确的句子请在答题卷相应 空格内写“ ” 错误的写“ ” 小题, 空格内写“T” 错误的写“F” (共 5 小题,每小题 2 分,满分 10 分) , 。 ( )
  41. Many teenagers think that friends can understand them better than their parents. ( )
  42. It's right for parents to stop their children meeting good friends. ( )
  43. When teensgers have something difficult to say to their parents, they usually fight with their parents. ( )
  44. It is quite often for brothers and sisters to fight with each other in large families. ( )
  45. The writer thinks parents should choose friends for their children.
  61.T
  62.F
  63.F
  64.T
  65.F 6 B Television has a not too long history , television has now come to nearly every family .there are two or three TV sets in some families .At the very beginning, The TV sets were black and white. Then they came in color, Now, it has become a very important part in people’s life. School children in the U.S. watch TV for about twenty-hours a week. Some parents feel the television is good for their children because it helps 节目) them learn about their country and the world. With the help of program(节目 of 节目 education, children do better in school. Thus TV sets can make widen their knowledge ( 知识). 知识 Other parents do not let their children watch TV too much .They say the TV programs are not good and children learn bad things from them. Watching TV too much is very bad for their eyes. So some parents don’t let their children watch TV too much. Men has invented (发明 many things which have brought( 带来 much 发明) 带来) 发明 convenience (方便 To the people, television is one of them. If it is carefully 方便). 方便 planned, watching TV can be good for children。 。 .( )
  46. TV . A. has two colors B. has a short history C. is very young D. is very old
)
  47. In the U.S . school children watch TV for . A. about three hours a day B about four hours a day C. about twenty ?one hours D. about twenty ?five hours ( )
  48. Watching TV can . A. help the students with their studies B. help people learn the country C. help people learn the world D. All the above ( )
  49. Some people don’t let their children watch TV, because . A. watching TV too much is bad for their eyes B. there are some bad things on TV C. A and B D. the programs are not good ( )
  50. Do your parents let you watch TV? . A. No, they didn’t B. Yes , but not too much C. Yes , they don’t. When I want to watch TV, they let me watch. D. All the above
  6.B
  67.A
  68.D
  69.C
  70.B
(
C How I study English I often hear some students say English is difficult, and it gives them a headache. So they can’t learn it well. But English is very easy for me. I’m good at it. I’m very glad to tell you something about how I study English. First, I think an interest(爱好 English is very important. When I was in 爱好)in 爱好 Grade One, we had a new subject ? English. It was fresh for me . I was interested in it, so I worked hard at it. Soon we had an English exam and I got a very good mark. How happy I was! After that, I learned English harder and harder. Our English teacher often teaches us English songs, the songs sound nice. I often think how interesting English is! Second, I think English is a foreign language. I should learn it well in the following ways: Listen to the teacher carefully, speak bravely, read aloud and have a good vocabulary(词汇 Then practice again and again, never be tired. 词汇). 词汇 And I also have a good habit: Asking whenever(不论何时 have a question, I 不论何时)I 不论何时 must make it clear by asking our English teacher. How happy I am when I understand! Besides this, I often read English stories, jokes and easy novels. From these I know English is not only interesting, but also useful. They help me understand a lot of things. So to do more reading is an important way to learn English well.And I also do some exercises from our class magazines, and I often write English diaries. English has become a close friend of mine. Now I have learned English for more than two years. I always keep the first position in our school. From these words, I hope every student can learn
English well. ( )
  51. Why do some students often “have a headache”? A. Because they are easy to catch a cold. B. Because it’s often very cold C. Because they think English is easy. D. Because they don’t think English is easy. in English if we want to ( )
  52. The writer tells us that we should be learn it well. A. interest B. interested C. interesting D. strict ( )
  53. The sentence “I got a very good mark” means . A.I got a good way. B. I had a good idea. C. I did badly in the exam . D. I did well in the exam. ( )
  54. The writer thinks English is interesting because. A. English is full of stories. B. English is very useful. C. his teacher often teaches them nice English songs. D. of nothing ( )
  55. Which of the following is not the way the writer studies by? A. speaking bravely B. Writing to foreign friends C. Reading aloud D. Writing English diaries
  71.D
  72.B
  73.D
  74.C
  75.B 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 b d a d c a a b b c a c c a b 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 d c c a d b d b c b a cc a d c 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 d d a a d b b a c c t f f t f 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 b a d c b d b d c b 第三部分, 第三部分,词汇运用 (共二节,满分 15 分) 第一节,根据句意,用括号中所给词的适当形式填空,并将所填单词写在答题 第一节, 根据句意, 用括号中所给词的适当形式填空, 卷相应位置。 (共 小题, 卷相应位置。 共 5 小题,每小题 1 分,满分 5 分) ( 56 .You should try best to speak to others in English. (you)
  57. Jane is afraid of (speak) in front of a group.
  58.He spends a lot of time (play) games every day.
  59. It’s too late. All of us are very . (sleep)。 。
  60. Anna wants to get her ears (pierce) but I disagree with her. 第二节,短文填空,
 

相关内容

九年级英语试卷分析

   2008-2009 学年度第二学期九年级 英语试卷分析 2009 河北中考英语试题的试卷结构严谨合理,试题类型丰富,内容科 学规范,难易度和区分度适中,较好地体现了升学考试试题的选拔与甄别 功能。充分体现了新课程的理念,贴近社会,贴近学生生活。 整套试卷题型仍分为 I 卷(客观题)和 II 卷(主观题)两部分,但稳中有变 即卷 I、 II 分数变化和试题结构微调, 卷 分数变化体现在卷 I 的分数由 08 年的 95 分减为 85 分,卷 II 的分数由 08 年的 25 分增为 35 分; ...

小学五年级升六年级英语试卷

   小学五年级升六年级英语试卷一号卷( 小学五年级升六年级英语试卷一号卷(8 月 7 号) 五年级升六年级英语试卷一号卷 一:读单词(20 分) sharpener face China chicken brother sing winter river sun speak Wednesday mouth grape cloudy English Saturday yellow young breakfast book 二:看中文讲英文(10 分) 蛋糕 铅笔盒 米饭 蜡笔 司机 画家 高的 数 ...

20092010学年度第一学期期末考试八年级英语试卷

   2009/2010 学年度第一学期期末考试 八年级英语试卷 分值:100 分 时间:90 分钟 按住 ctrl 键 点击查看更多初中八年级资源 听力部分 ( 20 分) 一、请听对话,选择相应的图片。听两遍。 (每小题 1 分,计 5 分) ( )1. How does Lily’s father usually go to work? ( A B )2. Which picture are they talking about? C ( A B )3. Where will Li Ming ...

200很好的东西很好的东西7??2008学年度第一学期期末考试三年级英语试卷(PEP版)A卷

   1111111111111111111111111111111111111111111111111111111 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站: 官方网站:http://hafo.yeryy.com/ 哈佛大学英语教授研究组提供 哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 ★哈佛大学★英语系研究,美国布什推荐。专为中小学生英语量身定做。 官方网站:http://ha ...

200很好的东西很好的东西7??2008学年度第一学期期末考试三年级英语试卷(PEP版)A卷艾什顿飞

   介词用法知多少 介词是英语中最活跃的词类之一。同一个汉语词汇在英语中可译成不同的英语介词。例如汉语中的“用”可译成: (1)用英语 (in English)(2)用小刀(with a knife)(3)用手工(by hand)(4)用墨水(in ink)等。所以,千万不要以为记住介 ; ; ; 词的一两种意思就掌握了这个介词的用法,其实介词的用法非常广泛,搭配能力很强,越是常用的介词,其含义越多。下面 就简单介绍几组近义介词的用法及其搭配方法。 一. in, to, on 和 off 在方位 ...

七年级英语试题

   盐城市亭湖区二00八/二00九学年第一学期期末考试 七年级英语试题 (考试范围:Starter 全册和 7A unit 1 内容 考试时间:90 分钟 满分:100 分) Hello, everyone!时间过得真快,本学期快要结束了,你想知道你的学习效果吗? 现在就 让我们一起进行学业检测吧! 一、听力。20 分 A、根据你所听到的内容选择正确的图画。听一遍。 分) (5 A B C 2、 3、 4、 5、 D E B、根据所听到的问题选择正确的答案,听两遍。 分) (5 ( ( ( ( ...

八年级英语试题

   八年级英语试题 二、单项选择 26. ?Have you A. never A. at 28. The box is A. too, to carry 29. I think you should A. stop wear been to the Disneyland? B. ever B. in heavy for me B. too, for carry C. still the swim team. C. with . C. so, to carry D. too, in carry ...

小学四年级英语试题

   小学四年级下 小学四年级下英语试题 一、选择题 ( )1.Excuse,are you a nurse? A) I B) me C) my ( )2.A: B: is that woman? She is my mother. A)what B)who C)why ( )3.Don'tthe window. A)open B)look C)go ( )4.What's thewith you? A)matter B)wrong C)that ( )5.This is my daughter. ...

pep 五年级英语试题

   概要:Unit 3What's Your Favourite Food?单元教学目标:1、能力目标(1)可以 容或提出问题并回覆三餐所吃的食物,如:What. Unit 3What's Your Favourite Food? 单元教学目标: 1、能力目标 (1)可以容或提出问题并回覆三餐所吃的食物,如:What do you have for lunch today/on Mondays…?We have tomatoes tofu and fish… ⑵可以容或简略描述一些食物的味道,如 ...

小学三年级英语寒假试卷四

   寒 假 英语试卷四 姓 名 班级 分数 一. 按答与问相对应的关系找朋友。(6*2=12 分) ( )1. Hello! ( )2. What’s your name? ( )3. Are you Chen Yang? ( )4. Let’s play. ( )5. Good morning. ( )6. Nice to meet you. you,too. 二. 选词填空。 (6*2=12 分) A. Great! B. Yes, I am. C. Hi! D. My name’s Mik ...

热门内容

【英语语法课件】之??语法练习

   基 本 主 谓 一 致 练 习 1,判断下列句子正误,错误的请改正: 1) My brother work for the post office. 2) He live with a couple of his friends. 3) I needs a job. 4) These teachers is good to students. 5) His feet is broken. 6) My sister have a job. 7) There is two dogs under ...

新东方考研英语笔记(2011年考研必备,免费下载)

   1 新东方考研英语笔记 新东方考研英语笔记 最牛英语口语培训模式:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无阻! 最牛英语口语培训模式:躺在家里练口语,全程外教一对一,三个月畅谈无阻! 太平洋英语,免费体验全部外教一对一课程 体验全部外教一对一课程: 太平洋英语,免费体验全部外教一对一课程:http://www.pacificenglish.cn 新东方考研英语笔记,阅读笔记首次暴光!!! 诚应广大战友们的热烈要求, 为方便和我一样的穷研友们能够公平竞争,考上理想硕士, 希望大家都给我支持 ...

100部好看的喜剧片(可练习英语)

   1,魔法灰姑娘〔超级推荐〕 (安妮海瑟薇主演) 2,贱女孩〔超级推荐〕(林赛罗汉主演) 3,灰姑娘的玻璃手机〔超级推荐〕 4,美人鱼〔超级推荐〕 (里面音乐也很好听) 5,舞出我人生〔超级推荐〕 (励志的!刚出了第二部) 6,录取通知书 7,水瓶座女孩 8,倒霉爱神 (2006 林赛罗汉主演) 9,儿女一箩筐 10,冰雪公主〔超级推荐〕 11,我的朋友是明星〔超级推荐〕 12,辣妈辣妹〔超级推荐〕 (林赛罗汉主演) 13,物质女孩〔超级推荐〕 14,疯狂金龟车 (林赛罗汉主演) 15,平民天 ...

疯狂英语拿手好戏

   李阳疯狂英语拿手好戏卡[1]:社交性寒暄的全面总结 社交性寒暄的全面总结 李阳疯狂英语拿手好戏卡 第一拿手好戏:社交性寒暄的全面总结 1. A: How are you doing? B: I'm doing fine/OK/pretty well/great/super/terrific/so-so. 或: Not bad. /The same as ever. /I can't complain too much. (我不能太抱怨./还不错.) B: Terrible. I've had ...

常用英语

   常用基础英语 在家中 ●从起床到出门 从起床到出门 早晨好! 早晨好 Good morning. Good morning, John. (早晨好,约翰。) 早晨好, 早晨好 约翰。 Good morning, mom. (早晨好,妈妈。) 早晨好, 早晨好 妈妈。 闹钟响了吗? 闹钟响了吗 Did the alarm clock go off? *go off 是闹钟 响”的意思。 是闹钟“响 的意思 的意思。 Did the alarm clock buzz? Did the alarm ...