词汇] [词汇]词汇练习 Test1
  1.Ten years later, that man was from prison. A.shut B. released C. penetrated D. elected
  2.I you’ve decided against taking my advice. A.express B. declare C. assume D. exclude
  3.I wrote to my aunt last night. I couldn’t it any longer. A.delay B. reply C. rely D. opposite
  4.I imagine I’ll some friends instead of going to the movies. A.envy B. interest C. entertain D. courage
  5.A thing happened to me last night. A. sake B. peculiar C. baggage D. average
  6.It was a terrible and I won’t forget it. A. shock B.vessel C.royal D.evidence
  7.Mary is always when she doesn’t get any mail. A.affected B.dissed C.plain D.disturbed
  8.Each member has a chance to his argument in the conference. A.present B.recall C.stock D.council
  9.I wish you would give me a more detailed of you trip. A.account B.advance C.accuse D.count
  10.What time is the mail on Saturday? A.objected B.outlet C.delivered D.starved
  11.What’s the price of that of potatoes? A.beg B.pig C.pint D.sack
  12.You don’t have to pay any on personal belongings. A.price B.duty C.expense D.elevator
  13.Mary is too weak to the piano across the room. A.apply B.appeal C.attract D.drag
  14.I was crossing the street and was almost by car. A.attacked B.dicked C.hit D.held
  15.Do you have anything to for customs? A.show B.declare C.exam D.check
  16.He worked hard this week, but very little. A.presented B.obeyed C.composed D.accomplished
  17.Will you accept my ? A.sympathy B.synthetic C.satellite D.saddle
  18.In general, my reaction is that we should carefully. A.proceed B.pace C.pale D.pan
  19.Along the northern coast there are many deep . A.divers B.harbors C.bats D.bars
  20.Nobody knows who will be the of this city. A.mayor B.inhabitant C.dash D.bow
  21.Food is a big industry in this area. A.projecting B.promising C.processing D.president
  22.We never that John would become a doctor. A.respected B.wondered C.suspected D.estimated
  23.Don’t be too on your children. They are still too young. A.shine B.internal C.copper D.severe
  24.Greater efforts are needed before we can our goal. A.dozen B.attain C.avenue D.reward

  25.Eggs are according to size. A.passed B.judged C.graded D.chained
  26.He worked in our university as a football for nearly five years. A.clerk B.grain C.coach D.couch
  27.The in the river has to be rebuilt. A.court B.cousin C.dam D.damp
  28.He designed an experiment in order to his theory. A.demonstrate B.proof C.defense D.grasp
  29.Heavy taxed are on wines imported from the other countries. A. imposed B.trgistered C.splashed D.thundered
  30.I would like to visit you and our friendship but in fact I can not come. A.rent B.renew C.mouse D.spot
  31.This factory is planning to build a new line this year. A.resemble B.assembly C.productive D.assess
  32.Meat much more easily than vegetables. A. loses B.numerous C.weaves D.decays
  33.Dr. Smith is in his research and does not know anything about politics. A.shut B.typed C.defeated D.absorbed
  34. He said he would me to Mr. Li but he didn’t . A.comment B.suggest C.command D.recommend
  35.A magnificent monument has been in Tian An Men Square in honor of the people’s heroes. A.envied B.erected C.created D.curved
  36.In this kind of hotel, there are no rooms. A. luxury B.marvelous C.occasional D.sulphur
  37.Nothing can me to leave my own country. A.verse B.hay C.tempt D.attempt
  38.Nobody in the class can him of his mistake. A.believe B.admit C.thirst D.convince
  39.This tree is for its beautiful flowers. A.hooked B.stemmed C.cultivated D.parceled
  40.He his success to the good education he has received. A.distributes B.contributes C.attributes D.owns
  41.Professor Smith seldom the class on time. A.dismisses B.nervous C.misleads D.regrets
  42.Mr. Wang his wife and children when he went to the United States. A.prescribed B.delayed C.decreased D.deserted
  43.He a lot of time in trying to develop the education system in this area. A. involved B.investigated C.invested D.interfered
  44.They spent many years for oil in this small island. A.exploring B.exploding C.exposing D.exploiting
  45.We can’t the fact that we are still a developing country. A. ignore B.neglect C.imagine D.impress
  46.Can you the man who robbed you of your watch? A. illustrate B.exhibit C.damage D.identify
  47.Many children in developing countries can not go to school,because of A.property B.sword C.trace D.poverty
  48.What is your to his coming? A.altitude B.attitude C.attribute D.aspect

  49.He into the water and rescued the little girl. A. inserted B.sloped C.heaped D.dived
  50.You may of the extra books in our department library. A.deposit B.enclose C.fade D.dispose 答案:
  1.B
  2.C
  3.A
  4.C
  5.B
  6.A
  7.D
  8.A
  9.A
  10.C
  11.D
  12.B
  13.D
  14.C
  15.B
  16.D
  17.A
  18.A
  19.B
  20.A
  21.C
  22.C
  23.D
  24.B
  25.C
  26.C
  27.C
  28.A
  29.A
  30.B
  31.B
  32.D
  33.D
  34.D
  35.B
  36.A
  37.C
  38.D
  39.C
  40.C
  41.A
  42.D
  43.C
  44.A
  45.A
  46.D
  47.D
  48.B
  49.D
  50.D Test 2
  1. This rock has to be in order to build a road. A. blasted B.explored C.hired D.maintained
  2. He did not go to the party last night, which her feelings deeply. A. wounded B.injured C.hurt D.injury
  3.When they returned to the river, they found that the boat had away. A.framed B.frosted C.frowned D.floated
  4.If you need further information, please our office. A.constant B.construct C.contact D.contain
  5.During the war, many soldiers were killed not by , but by disease. A.bulledts B.devil C.bible D.depth
  6.We watched the ship until it became only a in the distance. A. point B.jar C.stove D.dot
  7.The English proverb ‘ the rod and spoil the child’ means that if you deep from punishing the child, you will spoil its character. A. rule B.rug C.clap D.spare
  8.The was only sentenced to pay a fine of $10,0
  00. A. worm B.trial C.tube D.criminal
  9.Higher education in China is free but the for entrance is strong. A. comparison B.consequence C.competition D.crawl
  10.The light is too for me to read. I can not stand any more. A. rid B.ripe C.soup D.dim
  11.The water from the tap and damaged all the books in my study. A. sprayed B.puzzled C.inclined D.exported
  12.In the United States, Congress makes the laws and the President them. A. orders B.conquers C.executes D.hedges
  13.She is too to answer questions in the class. A. eagle B.cough C.eager D.couch
  14.We enjoy seeing the glorious of the rising sun. A. beams B.beans C.beef D.beer
  15.In the English reading course, the students have to read a lot. A. extensive B.mechanical C.mercury D.opera
  16.He gave up his study in college in . A. bundle B.butcher C.ash D.despair
  17.Several people the car accident. A. witnessed B.proved C.swallowed D.drugged
  18.They will the project with the necessary funds. A. refer B.relate C.furnace D.furnish
  19.I took it for that you wouldn’t come here again. A. grand B.tame C.granted D.thumb
  20.He was sent to London on a special . A. missing B.missile C.mission D.mistress

  21.This light shelf is strong enough to all the books here. A. wipe B.wax C.survey D.sustain
  22.The Court is the highest court in the United States. A. Vital B.Thunder C.Reverse D.Supreme
  23.Our university has an international student exchange with the University of Wyoming in the United States. A. procession B.provision C.profession D.program
  24.He of me the best way to go. A. investigated B.inquired C.frightened D.resorted
  25.Mr. White tried to this job through the influence of his father. A. harness B.fetch C.curse D.obtain
  26.The police dog finally found the of the prisoners of war. A. steep B.resolution C.porter D.trail
  27.As the only in the small village, he not only fixed the furniture but also made furniture for the villagers. A. symbol B.source C.pan D.carpenter
  28.A big crowd gathered around the bus, almost the traffic. A. affecting B.blocking C.creating D.mating
  29.As far as I see, this book has its own . A. merit B.signal C.visible D.swift
  30.This tree is too to be planted in this area. A. tremendous B.vigorous C.shy D.tender
  31.This product is to change without notice. A. despite B.evil C.subject D.crust
  32.I don’t know how he can himself for such conduct. A. justify B.locate C.rear D.swear
  33.The stolen watch has been to its owner. A. retired B.pitched C.restored D.cured
  34.It is cold this winter in Xi’an. A. considerably B.tight C.naval D.moreover
  35.It has been my to meet with this accident. A. journal B.reduction C.affect D.fate
  36.Her smile her secret even though she didn’t admit the fact. A. reviewed B.reversed C.responded D.revealed
  37.He that he could finish the job without any help. A. designed B.headed C.claimed D.preserved
  38.Professor Li his success to his mother. A. owns B.ruins C.owes D.roars
  39.The election for the State governor has begun this year. A. campaign B.bolt C.hell D.immense
  40.Anyone without illness can do this simple job. A. mild B.mind C.mental D.mend
  41.Glass may at high temperature. A. profit B.pronounce C.sting D.melt
  42.Silver electricity far better than other materials. A. equips B.strikes C.cracks D.conducts
  43.Everyone is encouraged to food or clothing for those who suffered a great deal in the flood. A. attribute B.distribute C.contribute D.drift
  44.White teeth are a sharp to black skin.
A. content B.contract C.contrast D.contain
  45.Tom is about photography. He spends nearly all his money on it. A. justice B.innocent C.fierce D.crazy
  46.We need help from the other countries. But we do not on others for support. A. engage B.lean C.strip D.multiply
  47.We will the plan because of the cost. A. council B.journal C.damp D.oppose
  48.Our train is at Shanghai at seven o’clock this evening. A. due B.crystal C.cushion D.cooperation
  49.Her voice was in the noise. A. filled B.entertained C.enormous D.drowned
  50.He is very in his family and never does anything against his wife. A. hence B.possess C.outer D.humble 答案:
  1.A
  2.C
  3.D
  4.C
  5.A
  6.D
  7.D
  8.D
  9.C
  10.D
  11.A
  12.C
  13.C
  14.A
  15.A
  16.D
  17.A
  18.D
  19.C
  20.C
  21.D
  22.D
  23.D
  24.B
  25.D
  26.D
  27.D
  28.B
  29.A
  30.D
  31.C
  32.A
  33.C
  34.A
  35.D
  36.D
  37.C
  38.C
  39.A
  40.C
  41.D
  42.D
  43.C
  44.C
  45.D
  46.B
  47.D
  48.A
  49.D
  50.D Test 3
  1.I’m looking for the section in today’s paper. A. column B.combination C.comb D.classified
  2.Where can I in the TV? Is the outlet right? A. plug B.paint C.shoot D.upset
  3.Please put your on this application form. A. site B.silly C.shower D.signature
  4.I bought a camera lens yesterday. Its quality is excellent. A. picture B.suit C.stomach D.optical
  5.This dress is made of , isn’t it? A. nylon B.monument C.mutual D.nod
  6.Jack wants to be when he grows up. A.a bar B.a cousin C.an opponent D.an astronaut
  7.She failed to call the office to her appointment. A. greet B.miss C.ruin D.cancel
  8.Which would you rather have the chicken or the fish. A. fried B.ideal C.juice D.maid
  9.What is the total circulation of this ? A. leather B.pale C.journal D.wagon
  10.He gave us a very good description of the of this university A. lawyer B.orient C.layout D.oven
  11.How much per gallon is this ? A. poison B.pipe C.ox D.gasoline
  12.I couldn’t hear the program because there was too much . A. grasp B.globe C.superior D.interference
  13.Thanks for the advice, but this is something I have to out myself. A. fulfill B.identify C.figure D.claim
  14.Mary was seriously injured in a . A. collision B.geology C.manuscript D.pool
  15.This 80-200mm zoom lens bears canon’s L designation, denoting a top-of-the-line lens built to extremely high . A. tolerances B.pitch C.possession D.purses
  16.According to Mr. Green, this is a problem.
A. grand B.complicated C.owing D.powder
  17.I’m going to call a to repair my car this afternoon. A. mechanic B.host C.giant D.glance
  18.They have already the telephone in their new home A. parceled B.spun C.installed D.retaained
  19.The roof has in it, and the front steps need to be fixed. A. ants B.drums C.grains D.leaks
  20.He received four years of training in English and two years in English teaching.He is a English instructor. A. responsible B.scared C.vast D.qualified
  21.You are very to take the trouble to help me. I can not thank you enough. A. whisper B.vital C.thoughtful D.considerable
  22.What’s your favorite kind of music? Do you like music. A. domestic B.classical C.existence D.feature
  23.This nation is noted for its economic . A. uniform B.stability C.gulf D.democratic
  24.He wants to his appointment from Monday to Wednesday. A. transfer B.decay C.advance D.postpone
  25.This is what I could do. There is no other for me. A. sleeve B.residence C.burden D.alternative
  26.Our teacher always sees the side of everything. A. spot B.n
 

相关内容

英语词汇练习

   中考英语词汇训练[1] 中考英语词汇训练 1. Let's go to(一家) Chinese restaurant. 2. My elder brother is (一个) university student. 3. The poor old man is (一个) honest person. 4. The foreign visitors will be (能) to come tomorrow. 5. Later a neighbour told me (关于) him. 6. T ...

四级英语词汇练习题

   听力课堂,开放式外语学习平台! 听力课堂,开放式外语学习平台!TingClass.com 大学英语四级词汇训练 1200 题 Test 1 1.With the of Mary, all the girl students are eager to go to the party. A.exhibition B.exception C.except D.reception 2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a sp ...

大学英语四级词汇练习(教师版)

   大学英语四级词汇练习一 1. In the Mediterranean seaweed is so abundant and so easily harvested that it is never of great . A) fare B) payment C) worth D) expense 2. The writer was so in her work that she didn’t notice him enter the room. A) absorbed B) abandon ...

2011中考英语词汇专项练习

   2011 中考英语词汇专项练习 中考英语词汇训练[1] 中考英语词汇训练 1. Let's go to(一家) Chinese restaurant. 2. My elder brother is (一个) university student. 3. The poor old man is (一个) honest person. 4. The foreign visitors will be ( 能 ) to come tomorrow. 5. Later a neighbour told ...

(好)新东方【刘畅】考研英语词汇笔记(彩色打印版)

   1、单词的英文解释和例句 例:The oppressed freedom. [A] A. demand B. require C. request oppress→op+press press 挤,压→pressure 压力 op=against 因此 oppressed 为“压迫”的意思→oppressed 被压迫的 the+形容词表示一类人 “被压迫的人自由”那么 ABC 选项应选择什么? 这题就暴露出一个问题:我们是按汉语记单词的,ABC 的中文意思中都有“要求”的意思。 但是汉语只能 ...

如何通过英语词典学英文和2010年成人英语三级高频词汇

   呵呵 我有一点小小的心得,大家一起分享吧 我买了很多英文原版词典和英汉和汉英词典,还有国内出的许多习语和短语等各种的词典和百科全书,目前大概有150多本吧,(花了我几万人民币)而且数量还在稳步增加。用词典学习步骤是这样的:用红笔在词典内你需要注意的部分上直接划线(自己的词典,不用心疼)或者抄写其中的单词或短语的英语解释和例句,(我抄写了一段时间,实在太费时间,所以改为用红笔划线,但本人还是认为抄写一遍更好!)一定要有所选择性的和目的性,比如你发现你自己的词汇不够大,而又因阅读材料难度加大而需要 ...

基本英语

   一、一个星期七天 Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday 二、一年十二个月 January February March April May June July August September October November December 三、一年四季 1. spring 2. summer 3. autumn 4. winter 四、容易拼写错的数字 1. eighth 第八 2. ninth 第九 3. f ...

英语词典

   No matter whether he had been invited or not, he was there to celebrate Wu You's birthday. 无论 他是否被邀请参加,他去了就是为了庆贺吴莜的生日。 对于 whether... or not 前是否能用 no matter, 部分学生感到疑惑。 他们说, 见过 no matter who, no matter what, no matter how, no matter where, no matter ...

英语词典

   BATHROOM towel toilet bathtub shower sink 浴室毛巾 抽水马桶 浴缸 淋浴 水池 您的位置:中国英语门户网 >> 文章 >> 少儿 >> 对话 >> 正文 [Flash] Clothing Store [00:02.80]passport [00:04.11] 护照 [00:05.43]exit [00:06.73] 出去,离去 [00:08.02]visa [00:09.30] 签证 [00:10.58 ...

英语词典 A

   a abdomen ability aboard abound about abroad abrupt absolute absorb abstract absurd abuse academic academy accelerate accent acceptance access accessory accident accidental acclaim accommodate accommodation accompany accomplish accord according to ...

热门内容

初二英语综合练习

   初二英语综合练习 一. 根据句意写出下列单词,单词的第一个字母已给出. ) 1. Chinese is different from English in many w . 2. Grandma fell i yesterday , we took her to a hospital . 3. I saw an old man f off his bike just now . 4. E is ready . Let's begin . 5. Look ! The dog is playin ...

四六级英语作文万能模版

   作文 现象段第一段 负面话题 It is now prevalent(topic sentence 把中文翻译成英文).As its serious consequence falls into our focus,it is understandable that it will increasingly arouse public attention.As a report issued by china information Survey Center reveals,x%(一个合适 ...

英语口语短语

   Are you by yourself? 你一个人来吗? Are you kidding me? 跟我开玩笑啊? Back in a moment! 马上回来! Boys will be boys! 本性难移! Come to the point! 有话直说! Do I have to? 我一定要做吗? Don't count on me! 别指望我! Don't fall for it! 别上当! Don't get me wrong! 你搞错了! Don't give me that! ...

unit 10北师教育硕士英语课文翻译及课后答案

   Unit 10 Text A I. i. 1. For reference. 1) We should read sentences containing the main point of each paragraph, which are often located in the beginning or ending of a paragraph. We should skip supporting details such as examples, quotations, stati ...

英语兴趣小组活动中的教与学

   英语兴趣小组活动中的教与学 摘要:兴趣小组活动是英语教学的重要组成部分和重要的途径。兴趣小组活动必须尽可能地结合学生 实际,采用学生喜闻乐见的教学形式,让学生在强烈的求知欲驱使下获得知识,运用知识。也就是说,英 语兴趣小组的活动内容安排及其组织都必须从学生的兴趣出发。 关键词:英语兴趣小组;活动;口语训练;会学;培养能力 美国心理学家布鲁纳指出,学习的最大刺激乃是对所学知识发生兴趣。兴趣孕育着愿望,兴趣滋生动 力。 兴趣小组活动是英语教学的重要组成部分和重要的途径。学生只有对活动产生了浓厚的 ...